maanantai 22. heinäkuuta 2013

Mutta Kuka Tulee Olemaan Pelastaja?

Kun nämä kaksi sairasta, alistavaa ja vihamielisen totalitaristista maailmaa kohtavaat?Feminismi - "tuijotus on RAISKAUS!" (ainakin jos tuijoittaja on mies joka ei kiinnosta naista; feminismissä nimittäin miesten kuuluu olla naisille alamaisia, ja heidän on oltava vähän kuten elottomat esineet tavaratalossa, josta voi sitten valita - tai löytökoirat jotka joko saavat "armon" tai piikin). Kyseessä on todellisuudessa erittäin vakava sorto ja ihmisarvon ryöväävä hyökkäys miehiä kohtaan, sillä feministit yrittävät riistää sellaisen perusoikeuden kuin katseen ja näkökyvyn mieheltä. Yhtä hyvin voisi sanoa että hapen ja veden on oltava maksullisia, vain koska olet mies, ja  näin ollet kulutat "naisen vettä ja happea".

Fakta: Jos naisella on oikeus pukeutua miten hän haluaa, niin aivan yhtälailla miehellä on myöskin oikeus nähdä se.


Edes vanhoissa muslimipiireissä, kuten ottomaanien imperiumissa, joissa alamaisen asemassa olevat vääräuskoiset eivät saaneet omistaa korkeampia taloja kuin herramuslimeilla, tai voineet ratsastaa hevosella, koska se olisi osoittanut korkeampana olemista, ei keksitty ehdottaa näin alistavia vihalakeja.

Ja siitä kun tuli kerran puhe, niin miten olisi tämä uutinen:

Raiskauksesta ilmoittanutta Martea odottaa vankeus


Islam - tässä uutisessa taas on feminismin periaatteet käänteisinä, jolloin raiskatuksi tullut nainen joutuu vankeuteen esiaviollisesta seksistä. 

Se ei eroa mitenkään siitä, että naisen seksuaalisesti provosoimia miehiä syytetään seksuaalisesta häirinnästä, vain siksi, että he ovat kyseisen provosoinnin silminnäkijöitä.
Kuitenkin ne ovat juuri feministit ja heidän kaverinsa, joiden mielestä Islam on paras asia sitten poliittisen korrektiuuden, ja että moniarvoinen fantasia, jossa päästetään täysin itsekkäästi omia etuja ajaviaan eturyhmiä riehumaan sydämensä kyllyydestä, on jotain mitä kaikkien pitäisi tukea.

Kuinka tanan tyhmiä ihmiset oikein voivat olla?!

Nyt, jokainen täysijärkinen ymmärtää että tämä yhtälö on mahdoton; joko täysin idioottimainen utopia tai sitten vain erittäin ilmeisesti masinoitu keino yrittää tuhota kansakunta.

Hajota ja hallitse-suunnittelma on nyt siinä vaiheessa, että jo monissa maissa muslimien kanssa ote ollaan menettämässä, samalla kun feministit emaskuloivat miehiä uskolliseksi puudelilaumakseen (käännyttäen naiset kaltasikseen katkeriksi, miesten luontaisiksi vihollisiksi), muun yhteiskunnan taipuessa jokaiseen heidän oikkuunsa, niin kauan kun ne virheellisesti raamitetaan tasa-arvokysymyksiksi, tai muiksi sellaisiksi (tuplastandardeista on tullut jo standardi).


Jos hyväksyt feminismin, niin hyväksyt että tämä on sinun poikalapsesi kohtalo

Työnjako, jota tullaan käyttämään yhteiskuntamme tuhoamisessa, on seuraava:

Feminismi - Nakertaa perheyksikköä, asettaa miehet ja naiset vastakkain ja näin ollen koko yhteiskunnan perussolut aloittavat väjäämättömän hajoamisensa, samalla kun uusien muodostuminen ehkäistään massakontrollin avulla. Miehiä on mahdotonta syyttää enää "sitoutumiskammosta", jos avioliitto naiseen merkitsee sitä, että sinulle tarjotaan laskuvarjohyppyä, jonka sinä maksat mutta jossa vain joka toinen varjo aukeaa (puhumattakaan siitä, että nämä parisuhteen ja avioliiton portinvartijat eli "modernit itsenäiset" naiset haluavat käyttää parhaat vuotensa kullikarusellilla ratsastamiseen, rahan ja statuksen itsekääseen tavoitteluun tai ylöspäin naimisen kärkkymiseen).

Islam - > Olen esitellyt kaksi jihadia. Toinen on aktiivinen, se joka on tutumpi suoranaisina sota- ja terroritoimina. Mutta toinen on ovelampi. Se on itse asiassa jotain minkä eräs muslimi on myöntänytkin minulle: passiivinen jihad. Lainatakseni hänen sanojaan, se tapahtuu siis niin, että muslimit pitävät yhtä ryhmänä, myös perheensä kohdalla ja lisääntyvät enemmän kuin kantaväestö. Näin syrjäyttäminen on lopulta väjäämätöntä. Tätä pidetään Allahin tahtona. Näin ollen tilanteen kehittyminen kannaltamme katastrofaalisempaan suuntaan itse asiassa jopa rohkaisee ja motivoi lisää muslimeita.


Sitä sanotaan että jos kaksi sutta taistelee, voittaa se lopulta kumpaa ruokitaan, samoin saamme luonnosta myöskin hyvän esimerkin siitä mitä tapahtuu kun loiset onnistuvat korvaamaan jokaisen kantajansa solun omillaan.

Tämän ei tarvitse olla mikään salaliittoteoria, saati sitten mielipide, tämä on matematiikkaa.


Historia toistaa itseään, ja joka antaa sen toistua, on myös ansainnut seuraukset. Vanha kommunistinen strategia on heikentää viholliskantakansakunta, jotta vallankumous sujuisi helpommin. Neuvostoliitto onnistui siinä jopa siinä määrin hyvin, että se joutui ottamaan takapakkia sillä sen oma järjestelmä joutui vaaraan!


Summa summarum:

Nyt ehkä feministi-infektion saanut, miestä rakenteellisella väkivallalla sortava yhteiskunta vaikuttaa näille jättimäisille naispuolisille kauhukakaroille jonkinlaiselta suurelta leikkikentältä, missä saa aina tahtonsa läpi. Tällöin esim. "meidän vihollistemme viholliset ovat ystäviämme"-kuvitelma muslimien suhteen tulee johtamaan lopulta siihen, että muslimit tulevat valtaa saatuaan antamaan kyllä feministeille sen mitä he ovat kerjänneet (joku voi kutsua sitä kollektiiviseksi karmaksi, joku dialektian laiksi, mutta tietäkää että se tyrannia joka joskus on tallannut viattomia, tulee olemaan ennemmin tai myöhemmin myös itse tallottu, myös omia viattomiaan myöden). Tätä ennen tosin feministit ovat riisuneet aseista ja alistaneet kansakunnan miehet kynnysmatoiksi (nyt jo tilastot ovat poikkeuksellisen lohduttomia miesten suhteen; siinä teille patriarkaatia!), joista on kaikista vähiten haittaa näille aggressoijille.

Jos emme nyt lopeta tätä tilannetta, lopettaa tämä tilanne lopulta meidät.


Ei kommentteja: