sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Misogynian Todelliset (Järkyttävät) Syyt

Syitä ei ole vaikea löytää.

Ne tulevat vastaan väkisinkin, jos seuraa mitä ympärillään tapahtuu.

Tieto lisää tuskaa, mutta se lisää myös vihaa, oikeutettua sellaista.

Se, että jotain mikä on aidosti pahaa vihataan, tulisi pitää hyveenä - asia jonka suvakit yrittävät kaikin keinoin tehdä mahdottomaksi, sillä heidän kannaltaan pahan pitäminen pahana ja siitä rankaiseminen olisi heidän loppunsa.

He eivät vain avaa helvetin portteja, vaan he myös riisuvat heidät aseista jotka asettuvat näitä pahantekijöitä vastaan.

Lopultakin se mistä puhekielessä ja mediassa puhutaan "sovinismina" ja "misogyniana" ei ole mitään muuta, kuin sitä, että joku rohkenee arvostella näiden hirviömäisten tyrannien tekoja, ja ottaa ne esille.

On ikään kuin niin, että mies vihaa naista, kun se kertoo niistä inhottavista ja sanalla sanoen vihattavista teoista joita nainen tekee.

Tämän taustalla on oletus, ettei naisen ole mahdollista olla moraalisesti syyllinen, vaikka olisikin syyllinen.

Ja nämä mainitut "misogyniaksi" luokitellut paljastukset, eli feminismin ja naisten hedelmät ovat kerta toisensa jälkeen yhä järkyttävämpiä (ei jokaisen naisen, pointti johon palaan hieman myöhemmin).

Mitä sitten tulee näihin silmiä avaaviin uutisiin, niin aina kun luet yhden sellaisen,, löydät pian toisen ja vielä pahemman!

Otetaan ensiksi tämä:

Three Women Beat Up Man at Bar for Refusing to Buy Them a Drink

- Kolme naista hakkasivat miehen, sillä tämä kieltäytyi maksamasta heidän juomiaan; askel vielä sairaampaan suuntaan siitä, että miehillä on velvollisuus tarjota naisille.

Eikä siinä vielä kaikki, feministinen yhteiskunta on tehnyt sukupuolille sen, mitä muuten tehdään kansalle: se on saatu kilpailemaan keskenään, ja se on hajottamalla hallittu.

Mitä tässä tapahtui, oli se, että portsari oli mennyt näiden naisten puolelle.

Eli, portsari on perinteisesti ollut se puolueeton osapuoli, jonka pitäisi ehkäistä väkivaltaa, vaan mitä tapahtuu nyt?

Valkoiseksi ritariksi muuttunut portsari menee mukaan hakkaamaan tuota miesparkaa, joka kirjaimellisesti yritettiin ryöstää!Tämä tuo mieleeni erään toisen, saman kaltaisen tapauksen.

Siinä joukko näitä myrkkyhuoria, jotka hyvin tietävät miten käyttää hyväkseen etuoikeutettua asemaansa tässä vinksahtaneessa yhteiskunnassa, olivat valmiita tuhoamaan taksikuskin elämän 13$ tähden!

Tällä kertaa hänet pelasti videokamera joka oli autossa.Raiskaus todellakin on vakava rikos, mutta ryhmä joka laimentaa sen oman pahuutensa vuoksi on nämä feministijohdannaiset naiset, jotka käyttävät sitä vihollistensa - eli vastakkaisen sukupuolen - tuhoamiseen.

Vai, miltä kuulostaisi, jos sinun naisesi, jonka olet luvannut viedä vihille, pettäisi sinua, tekisikin niin että sen kunniaksi vielä hän lavastaisi sinut raiskaajaksi?

Tiedän, se kuulostaa niin järkyttävän absurdilta, ettet tiedä pitäisikö itkeä vaiko nauraa.

Mutta "ei hätää", valveutunut, ja erittäin todennäköinen feministisesti valveutunut ystävätär sentään rientää apuun ja muistuttaa että poliisin tulkinta raiskauksesta on niin kovin ikävän ("järjettömän") kirjaimellinen, että on parempi että tämä pettävä, ja älykkyydeltään kumisaappaan luokkaa oleva huora valehtelee että hänen exänsä pakotti hänet seksiin. Unohtamatta tietenkään feikkausta ja vaatteiden repimistä, joka lisää uskottavuutta.

Tästä tiedosta helpottunut Cassandra Cunt toteaa että eiköhän se tästä luonnistu.


Mutta odota, tässä ei ole tokikaan vielä kaikki, vaan feministisen ja modernin naiseuden ehdotonta eliittiä on seuraava rouva.

Jos aiemmat saivat jo feministit hieromaan tyytyväisinä limaisia käsiään yhteen, niin nyt ne luultavasti hakeutuvat beigen värisiin, kuumailmapallon kokoisiin "pikkuhousuihin" ja etsivät sieltä päätään nostavan, toukkamaisen ulokkeen, joka kohoaa hampaistetun vaginan portilta, sillä kohta saadaan suorastaan räjähtävä orgasmi:

Woman caught on video hiring hitman to kill husband

 Tämä "vahva ja itsenäinen nainen" osoitti todellista taistelevan feministin henkeä, palkkaamalla palkkamurhaajan tappamaan miehensä josta hän eroaisi.

Kuten videolta näkyy, naista todella voidaan sanoa vahvaksi, sillä vaikka hän "joutuu" avioeroamaan miehestään, hän silti nauraa ja vitsailee siitä miten murha on parempi hoitaa talon ulkopuolella, jotta talo ei sotku sisältä. Onhan hänen kaverinsa muuttamassa sinne eron jälkeen.

Naisen logiikka alá rationalisointihamsteri oli tällä kertaa sellainen, ettei hänen tarvitse ajatella perheensä mielipiteitä asiasta, tai murtaa miehensä sydäntä, joten jokainen osapuoli voittaa kun mies päästetään päiviltä. Palkkamurhan maksu olisi vielä kätevästi pystytty hoitamaan miehen henkivakuutusrahoista.

On todella vaikea olla kunnioittamatta naisia tämän jälkeen vai mitä?

No, tämän kylmäsydämisen ja murhanhimoisen psykon epäonneksi, "palkkamurhaaja" olikin poliisi, joka pidätti hänet.

Mikä puolestaan tässä saa karvat pystyyn toisen kerran, on se, että hänen miehensä rakastaa niin paljon tätä naista, että hän oli valmis antamaan anteeksi!

Rakkautta?

Tyhmyyttä?

Aivopesua?

Kaikkea niistä?

Eräs merkittävin piirre onkin se, että feminismin tuhoamassa ja myrkyttämässä yhteiskunnassa, miehet on niin vakavasti aivopestyjä, että heidän rakkaus-suhteensa naisiin - jotka rankaisevat käytännössä miestä siitä että hän rakastaa naista, ja tekee ja on kuten nainen haluaa- on jo luokaa Tukholman syndrooma.

Tästä syystä miehet, ja fiksut sekä hyvät naiset, eivät saa enää vaieta.

Tästä syystä maskulismia tarvitaan, jotta se nousisi väkeväksi vastavoimaksi sille mitä nyt on tapahtumassa.

Se voi tehdä sen, olemalla joko aivan yhtä puolueellinen kuin feminismi - sillä tämä voi johtaa tasapainoon, tai se voi tehdä sen olemassa miehiin ja tasa-arvoon keskittynyt.

Pääasia että tälläinen voima on ja löytyy.

Se, mitä Sokrates sanoi on totta ja jo toteutunut: Päästessään miesten kanssa tasoihin, naiset alistavat miehet. (Tämä on tapahtunut rakenteellisen väkivallan ja massakontrollin avulla)

(Myös varhaiset, nousevan feminismin arvostelijat, jotka myös itse olivat sosialisteja, ovat olleet täysin oikeassa varoituksissaan mitä tulee feminismiin kts. esim. E. Belfort Bax: The Fraud of Feminism).

Entä, mitä naiset voivat tehdä, he joita kutsun hyviksi naisiksi?

Heidän on sanouduttava irti tästä roskasakista nimeltä feministit.Mitä heidän on tehtävä, on se, että he myöskin luopuvat tästä feministien lietsomasta "puolusta pahaakin naista, vain siksi koska hän on nainen"-solidaarisuudesta.

Se on epäoikeudenmukainen hyökkäys miestä, mutta myöskin niitä naisia vastaan jotka eivät koskaan tekisi sitä mitä tämä saasta nyt tekee, ja on tehnyt - kuten esimerkkikini osoittaa.

Noudattamalla tätä feministisolidaarisuutta, naiset jotka ovat hyviä, vetävät ylleen pahojen naisten syyn ja täten pahat pääsevät kuin koirat veräjästä. Samalla kun näyttää siltä, että kaikki naiset ovat täsmälleen samanlaisia, kuin vaikkapa feministit tai naiset antamissani esimerkeissä.

Mutta tietäkää, vastarinta on jo heräämässä.

Se on jo herännyt!

Se on täällä, ja janoaa päästä vapaaksi!

Dialektinen kehitys on johtamassa väkisinkin siihen, että tyranni, tai tyrannia on tulossa alas.

Se voi tietää isoa tai pientä konfliktia, mutta feministien petturuus koko ihmiskunnan yhteyttä ja sukupuolten välistä rakkautta vastaan on jo saavuttanut lakipisteensä.

Nyt vain odotetaan. 

Ei kommentteja: