keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Massakontrollin Aseet: Vähemmistön Edustaja Saa YLI 20 000$ Korvaukset, Vaikka Itse Hyökkäsi Maksumiestensä Työpaikalle Häiriköimään! ("Huumori on Patriarkaatin Ase")

Lesbian wins $22,500 over comedian's insults


Nyt, miltä se sinusta tuntuisi, että jotkut idiootit tulisivat hyökkäämään sanallisesti sinua ja työtäsi vastaan työpaikallesi, jopa niin, että se samalla saa maksavat asiakkaasikin siihen tilaan että he eivät enää koe saaneensa rahoilleen vastinetta, vaan joutuneet joidenkin narsististen huomiohuorien ryöstämiksi?

Sinusta tuntuisi samalta kuin koomikosta nimeltä Guy Earle, sillä hänelle kävi juuri niin.

Ja jotta tilanne ei olisi kyllin absurdi, niin kuten on jo tullut selväksikin, oli hän se joka joutui maksamaan tästä huvista korvaukset.

Eläköön länsimainen maailma!

Tämä tulee aika hyvin samaan aikaan ulos, kun nyt on Päivi Räsäseen liittyvä juttu tapetilla. 

Vaikka Fundamentti onkin nuhdellut Räsästä aiemmin, niin on sanottava, että hänestä revityistä raflaavista otsikoista huolimatta, emme voi olla taaskaan näkemättä massakontrollin aseita ja tuplastandardeita.

Elämme maailmassa, jossa esimerksi länsimaihin soluttautuu jatkuvasti sellaisen uskonnon edustajia, jotka täysin avoimesti ja tietoisesti pitävät heille myötämielisiä länsimaita suurimpina saastan pesinä, ja valloitettavina vihollisuuksinaan - mutta silti heitä on välttämätöntä paapoa, suvaita ja ymmärtää! Eikä heillä ole mitään ongelmaa pistää oman uskontonsa arvoja yli niiden arvojen, joihin myös lukeutuu länsimainen lainsäädäntökin!

Mutta entä jos sitten otetaan kansallinen, oma ja alkuperäinen uskonto ja sen edustajansa, joka ehdottaa että omatunto ja hengellinen laki tulee priorisoida ensimmäiseksi?

Virhe!

Tämä siitä huolimatta, vaikka Räsäsen kommenttina oli seuraava:

 Kristityn on noudatettava lakia---mutta joskus voidaan olla tilanteessa, jossa esivalta määrää esimerkiksi tappamaan viattomia lähimmäisiä. Näissä tilanteissa kristityillä on ohje: "Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä"

Niin se rinnastetaan siihen, mitä olisi vaikkapa se, kuinka euroopassakin täysin avoimesti ja vapaasti vaikuttavat muslimit ja heidän imaamit levittävät tuhoisaa vihapropagandaa ja kiihottamista kansanosaa - kansan valtaosaa kohtaan! (Unohtamatta tietenkään rotuoppeja, jotka lienevät menneen hyvin perille) Mutta eikö sillä nyt ole täysin selkeä ero, että jos joku on pasifisti kristinuskon tunnustuksensa mukaan, kuin että joku väkivaltainen, hullu terroristi oman muslimitunnustuksensa mukaan?

Se mitä Räsänen puhuu Natsi-Saksasta ja muinaisesta Egyptistä, on täysin totta - se modus operandi jolla tosin täällä toimimme on peräisin kommunismin hallintamenetelmistä ja oppikirjoista. Joka tuntee ne, pitää tätä toimintaa kylmäävän ennalta-arvattavana.

(Ja jos nyt joku on sitä mieltä että esim. kristinusko ei olisi alkuperäinen suomalainen uskonto - jos emme nyt puhu mistään heimouskonnoista vaan otamme kristinuskon sen universaalissa merkityksessä, on minun muistutettava että koko Suomen itsenäisyyden ajan se on ollut uskonnollinen perustamme, ja jos meillä ei ole sitä, sen korvaa jokin muu, ja me tiedämme mikä se olisi. Kun taas muinaiskansalliseen pakanauskonnollisuuteen vedotaan, ja sen sanotaan olevan se alkuperäinen uskonto, erehdytään rajusti, sillä aivan kuten Suomi on ollut ennen muinoin muiden vallan alla ja täten kaikki sen identiteetin tekijät ovat aina olleet enemmän tai vähemmän sekundäärisiä -pakosta, aivan kuten on myöskin suomalainen muinaisuskonto yksinkertaisesti käännösuskonto internationalistisista pakanakulteista, joita aina muokattiin kohderyhmäänsä sopivaksi. Erittäin hyvä kirjoitus aiheesta onkin tämä:  Muinaissuomalainen tuontiuskontomme?)

Nyt, mutta takaisin asiaan. Vaikka tämän jutun yhteydessä on koomikon seikkaperäinen haastattelu ja kertoma tapahtumista (jutun loppupäässä), kerron nyt silti hieman tapahtumista.

Mies antoi kolme varoitusta, joita nämä suvakkilaisen yhteiskunnan lemmikit - lesbot - pitivät heikkoutena, ja niistä huolimatta he olivat sitä mieltä että heillä on oikeus tehdä mitä haluaa. Ja ilmeisesti jos he eivät kykene huumoriin ja muuhun hauskanpitoon, eivät muutkaan saa sellaisesta nauttia?He olivat pitkin iltaa mm. huudelleet tälle koomikolle "sinun äitis olisi pitänyt abortoida sinut", "sinua pitäisi lyödä pullolla niskaan".Toisin sanoen nämä häirikkölesbot olivat tyypillisiä miestenvihaajia (misogynia paha, misandria hyvä)-  asia josta tämä koomikko myös heille sanoi.

Teon tarkoituksellisuudesta, ja pahantahtoisuudesta, ja täysin harkitusta hyökkäyksestä kertoo jo se, että kun mies meni sovittelevasti kysymään heiltä shown jälkeen, että miksi he pilasivat hänen iltansa, heittivät nämä ämmät hänen päälleen vielä juomat!

Näemmä suvakkilaisessa ja raskaan misandrisessa yhteiskunnassa mies ei saa puolustaa itseään, eikä edes olla työpaikallaan rauhassa.

Ei vaan hän saa siitä 15 000 $ SAKOT (maksumieheksi pääsi myöskin tapahtuman järejstäjä, mikä hieman lisää tämän absurdin tapauksen intesiteettiä), kun samalla he jotka koko sopan aiheuttivat, selviävät kuin koira veräjästä siitä että he pilasivat ei vaan esiintyjän, mutta myös yleisönsä illan! - Ellei joku sitten väitä, että yleisö maksoi joiden rääväsuisten idioottien läpi illan jatkuneesta häiriköimisestä?

Lesbot käyttivät vielä motiivinaan sitä, että varsinainen aggressoija olisi puolustanut tyttöystävänsä kunniaa (?), mutta koko tyttöystävä ei edes näy myöhemmin kuulemisessa.

Samoin he käyttivät kaikki tyypilliset keinot, jopa väkivaltaan menevät keinot, jotta olisi saanut miehen koukutettua lyömään heitä.

Koko syyte, on naisille tyypillistä projisointia, missä miestä syytetään täsmälleen siitä minkä nämä fuuriat aloittivat itse!

Summa summarum:

Tosiasia on nyt se, että sinä ensinäkään et voi mennä toisen työpaikalle tekemään noin. Jos kuitenkin menet, ja saat siitä ilosta sen mitä olet tilannnut, niin silloin se on sinun omaa syytäsi ja omalla vastuullasi. Toisella on täysi oikeus rauhassa työskennellä ja ansaita elantonsa, aivan kuten myöskin jo sanan- ja yksilönvapauden nimissä  puolustaa itseään. Me tiedämme että miten nämä massakontrolloijat pyrkivät riisumaan aseet kaikilta, joita vastaan he itse täysin sumeilematta hyökkäävät.

Samoin, jos sinä et pysty kestämään kuumuutta, tulee sinun pysyä poissa keittiöstä. Tai vaikkapa jos mahasi ei kestä katsoa nyrkeilymatsia, tai korvasi ja arvomaailmasi kuunnella rääväsuisen koomikon keikkaa. Jos sinä sen sijaan itse tuppaudut, ja vielä maksat siitä ilosta, että pääset loukkaantumaan jonkun toisen järjestämään tilaisuuteen, siitä mitä tämä toinen tekee, niin sinä olet silloin sen verran pahan luokan persereikä, ettei sinua voida ottaa vakavissaan.

On myös aivan selvää, että jos nyt verrataan vaikkapa kristittyjä ja suvakkeja, niin jälkimmäinen ryhmä on se suvaitsemattomampi, totalitaristisempi ja koostuu ärsyttävistä molopäistä jotka saavat kaikki vihaamaan itseään, ja ajamaansa asiaa. Toki, voit kuulla miten ehkä Räsänen laukoo juttuja, joista en voisi olla hänen kanssaan samaa mieltä (hänen alkoholi- ja ravintokäsityksensä kääntyvät jopa itseään vastaan), mutta toisaalta hän ei änkeä hekleröimään näihin tilaisuuksiin. Vai onko moni nähnyt Räsästä vaahtomassa kilpaa oluen kanssa lähiräkälässä, siitä miten raittius miehen ja naisen tiellä pitää?

Nämä tapaukset ovat enemmän kuin tuttuja

Tässä vielä miehen haastattelu (englanniksi) jossa selitetään tapahtumat tarkemmin.

Ei kommentteja: