tiistai 23. heinäkuuta 2013

Feministinen "Oikeusvaltio" Suomi

Tämä seuraava uutinen vie normaaleilta, ja oikeudenmukaisilta ihmisiltä kädet otsaan alta aikayksikön, kun taas miehiä sairaalloisella tavalla vihaavat ja valtatrippejä (hinnalla millä hyvänsä) tavoittelevat feministit se saa taas kerran taputtamaan limaisia räpylöitään yhteen.

Suomalaismies laittoi dna-tuloksen isyydestä Facebookiin - sakot ja korvauksia lapsen äidille

Nyt, en missään nimessä hyväksy sitä että mennään panemaan varattuja naisia, ja heti alkuun teen selväksi että koko tämä soppa on pohjimmiltaan naisen vika.

Se on nainen joka mahdollistaa pettämisen, ja joka on myös se joka pettäessään voi tulla raskaaksi vieraalle miehelle. Tämä siksi koska naiset toimivat seksin ja romanssin portinvartijoina; heillä on seksuaalinen valta.

Joten tällöin se, jos naimisissa oleva nainen antaa vieraan miehen astua itseään, ei ole milloinkaan sattuma, vahinko tai mitään mikä "vain tapahtuisi". Se on yksinkertaisesti (tietoinen) valinta.

Näistä lähtökohdista onkin hieman hassua ajatella, että se oli juuri tämä porttovaimo, joka tässä lopulta olikin se uhri jolle piti maksaa jopa tuhansia euroja korvauksia!

Mistä pääsemmekin siihen, että tämä mies joka laittoi tiedot Facebookin teki aivan oikein.

Kenelläkään miehellä ei ole velvollisuutta kasvattaa tai maksaa lapsenaan toisen miehen lasta, ja samoin jokaisella miehellä on oikeus omaan lapseensa (taas kerran suoraan feministiseen propagaandaan osuu se, miten nainen oli se joka ilmeisesti halusi elättää vieraan miehen äpärän aviomiehellään, mutta tämä vieras mies halusi kantaa vastuun lapsestaan).

Mutta missä sairaassa yhteiskunnassa me oikein elämme, kun silti se ämmä, joka oli tullut raskaaksi pettäessään aviomiestä toisen miehen kanssa, on se joka on tässä jumalauta se uhri?! 

Siis se joka saa kunnianloukkauksesta korvauksen?

Mitä kunniaa tuollaisella naisella muka edes voi olla? 

Tälläiset kriittistä naistutkimusta tukevat teot, jossa naisten pahat teot tuodaan julki, ovat välttämättömyys. Massakontrollin yksipuoliset yritykset tehdä miehestä vakiosyyllinen ("miehet piruja, naiset enkeleitä"-doktriini), ja sulkea silmänsä naisen pahoilta teoilta, ellei jopa asettua puolustamaan syyllistä vain siksi koska tämä on nainen (kuten tässä kävi) on jotain minkä ei tule antaa enää elää.

Sillä älkää edes yrittäkö miettiä tilannetta toisinpäin! Silloin mitään korvauksia ei oltaisi maksettu, paitsi tietysti isyyskorvauksia, ja kunnianloukkaus-syytteen sijasta oltaisi mässäilty somessa miten "miehet ovat pettäviä sikoja, ja on sille ihan oikein että se tuli jokaisen tietoon" - eräs tunnetuimpia naisten stuntteja ja yrityksiä saada muut puolelleen onkin esim. käyttää sosiaalista mediaa julkiseen puolisonsa suolaamiseen, siten, että itse näytetään varmasti uhrilta kun itse postaillaan skandaalipaljastuksia siitä mitä exä tai tuleva sellainen on sanonut tai tehnyt. (Olkaa silloin hitaita tuomitsemaan, jos teillä ei ole kyllin informaatiota. Tämä aiheena oleva tapaus tosin on sellainen, että siinä informaatiota on kyllin, sitä on mustana valkoisella ja syyllisten teot ovat erityisen selvät.)

Joten jo siksikin tuollainen tiedotustoiminta on tärkeää, sillä jos maassa saa rangaistuksen siitä että tuo esiin totuuden, merkitsee se vain sitä, että silloin vasta sitä totuutta onkin puhuttava!


PS. Paljonko aviomies sai henkisistä kärsimyksistä korvauksia? Eikö silloin jos vaimo on huora, joka rikkoo liiton, olisi aviomiehen oltava se joka ne korvaukset saa?

Eipä tietenkään, feminismin eräs "suurimpia saavutuksia" on avioero jonka saa ilman syytä (naiset hakijoina 70-80% tapauksista), jolloin ei myöskään aviorikos ei ole enää rikos - näin suurimmat syylliset pääsevät kuin koirat veräjästä.

Se kun vielä lisätään siihen, miten naisiin (niihin etenkin jotka tykkäävät julistaa olevansa "vahvoja, itsenäisiä ja moderneja naisia") on ohjelmoitu narsistinen oikeutuksentunne siitä, että on koko elämä aikaa etsiä "arvoistaan" seuraa, oli suhteessa tai ei, on edellisessä postauksessani mainitsema perheen alasajo (ja hyökkäys mies-sukupuolta ja koko yhteiskuntaa vastaan) tosiasia.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa siirrytään varmaan kohta ns.uushindulaiseen aakkosjärjestykseen:NMOTQRSP