tiistai 25. kesäkuuta 2013

Tämä On Sairainta Mitä Olet Lukenut Hetkeen

Eräs mitä saattaisi toivoa, on se, että nämä sairauden lietsojat jättäisivät edes lapset rauhaan.

On aika yleisesti kuultu ulina, kun heikäläiset kukkahattutädit, anteeksi kukkahattuhenkilöt, hokevat mantraansa: "Entäs lapset?! Eivätkö he ajattele lapsia!"

Mutta mitä he itse tekevät, kun heidät päästetään vapaasti toteuttamaan kieroutuneita fantasioitaan?

Boy starts hormone treatment at TWELVE after realising he was trapped in girl's body aged 18 MONTHS


Nyt, sitten kun tälläinen hanhiemo saa idean, että hänellä on "hyvin vahva tunne" siitä, että hänen pikkutyttönsä onkin oikeasti poika, niin seuraavaksi annetaan tälle puolustuskyvyttömälle, ja vanhempiensa/vanhempansa armoilla olevalle lapselle, "hoito" nimeltä sukupuolineutralisointi - metodi jolla tuottaa väkisin häiriö seksuaaliseen identiteettiin (miksi ihmeessä sukupuolineutralius, on aina sitä että kerätään ylleen vastakkaisen sukupuolen symboleita?).

Kuinka on mahdollista, että henkilö joka ei ole vielä täysi-ikäinen, voi tietää ilman aivopesua "olevansa vastakkaista sukupuolta", vieläpä ilmaisten sen 18 kuukauden vanhana?

Ei mitenkään.

Onkin melkoinen ironia, miten nämä "hyväntekijät"  julistavat omaa estotonta, ja usein täysin luonnon sekä kaiken terveen vastaista agendaansa toinen toistaan suloisimmilla sanavalinnoilla, ja miten he rakastavat iskulauseita kuten: "se ei oo väärin jos siinä on kyse suostuvaisista aikuisista", tai että "kirkko alistaa kun ihmisiä pakkokastetaan siihen, ja he eivät näin saa itse valita uskontoaan" (Joo, tämä onkin estänyt "eroa kirkosta"-fanaatikkoja, jotka itse kumoavat oman opinkappaleensa, osoittaen että kirkkoon syntyminen ei juuri estä valitsemasta näkemystään. Ja toisaalta mitä tulee tuputtamiseen, he myös itse "tietävät paremmin" että "kukaan ei halua kuulua kirkkoon").

Mutta sitten nämä, suvaitsevaitsevaisiksi ja liberaaleiksi itseään kutsuvat itse toimivat juuri näin.

Mutta salaisuus onkin siinä, että moniarvoisuus on sitä, että jokainen "vähemmistö" ajaa täysin tekopyhästi ja itsekkäästi omaa agendaansa, ja vielä kehtaa kutsua sitä arvoladatuilla termeillä milloin miksikin ("haluamme vain tasa-arvoa, ja sitä että teidän normit ja arvot ovat meidät antamia").  - Heidän oma modus operandi, täyttää kaikki alistamisen, pakkosyötön ja massakontrollin määritelmät!

Eikä tässä toki vielä ole kaikki asian tiimoilta.

Ehei!

Vai miltä näyttävät seuraavat massakontrollin uhrit?

Angelina Jolien tytär, ja Gwen Stefanin poika 

Voisiko olla, että ajatus siitä että homot- ja lesbot saavat adoptoida tämän käsittämättömän moniarvoisuusfantasian ajamina, ei ehkä sittenkään tule kuuloon, kun jo nämä heitä tukevat heterot ovat  siinä "vaihtoehtoisen seksuaalisuuden" pisteessä, että heiltä pitäisi ottaa lapset pois?!


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sinuulla ei oikein ole käsitystä siitä mistä transseksuaalisuudessa on kyse ja miten se ilmenee. En lähde sitä avaamaan koska kvg, mutta teet ison virheen siinä että yleistät harvinaiset poikkeukset jotenkin säännöksi, kontrolliksi ja uudeksi pahantahtoiseksi manipuloinniksi. Sinänsä hienoa et nykyään transhenkilöt saavat olla mitä kokevat jo nuoresta pitäen, ja vanhoillista että asia on yhä uutisoinnin arvoista.

Nykyajassa on upeaa että että siinä missä naiset saavat olla äijiä se on oma juttu, miehillä on vastaavasti avautumassa vapaus olla niin neitejä kuin hyvältä tuntuu. Ei pakkoa, vaan vapaus. Nyt katukuvassa ja miehisyyden monimuotoisuudessa näkyy se että jotkut ottavat vaariin vapaudesta ja eivät turhaan hillitse naisellista ilmaisuaan. Tämä ei ole pakolla manipuloitu ilmiö - päin vastoin, kaikkien poikalasten perinteinen kasvattaminen kovan Miehen muottiin on epäluonnollista.

XeimA kirjoitti...

Jees.

Vastaan näihin, ajan salliessa, viimeistään ensiviikolla!

(Tietysti halutessaan myös muut lukijat voivat ottaa osaa keskusteluun)

XeimA kirjoitti...

"Sinuulla ei oikein ole käsitystä siitä mistä transseksuaalisuudessa on kyse ja miten se ilmenee. En lähde sitä avaamaan koska kvg"

Ei vaan koska minuun ei uppoa poliittisesti korrekti queer-propaganda, tiedät että ei kannata.

"mutta teet ison virheen siinä että yleistät harvinaiset poikkeukset jotenkin säännöksi, kontrolliksi ja uudeksi pahantahtoiseksi manipuloinniksi."

Ah. Klassinen "se on yksittäistapaus"-kortti.

Ei tuo ole yksittäistapaus, vaan se on osoitus siitä mihin tämä kyseinen agenda on jo saatu vietetty, käyttäen massakontrollia.

" Sinänsä hienoa et nykyään transhenkilöt saavat olla mitä kokevat jo nuoresta pitäen, ja vanhoillista että asia on yhä uutisoinnin arvoista. "

Kun kirkko pisti pystyyn "älä alistu"-kampanjan, aloitte te suvakit vinkua ja näytitte oman totalitaristisen luonteenne.

Nuoren pitää teidän mukaan alistua olemaan homoseksuaali, mutta hän ei saa laittaa kyseisille tuntemuksille vastaan.

Sitten se, että jos nuori ottaa jonkun tällaisen sairaan käytösmallin, ei ole todiste trans-sukupuolisuudesta, tai homoseksuaalisuudesta. Vaan se on osoitus psykologisesti ongelmasta, joka voi olla vielä erittäin narsistisen ja vastuuttoman vanhemman edesaiheuttama. Kuten on käynyt tässäkin tapauksessa.

"Nykyajassa on upeaa että että siinä missä naiset saavat olla äijiä se on oma juttu, miehillä on vastaavasti avautumassa vapaus olla niin neitejä kuin hyvältä tuntuu. "

Se on hauska miten se kutsutta sitä vapaudeksi valita, kun me kaikki tiedämme, että se ei sitä ole.

Muuten teidän vihanne ja narsistinen raivo normaaleja kohtaan ei olisi sillä tasolla millä se on.

Se, että naiset ovat miehistyneet, johtuu feminiinnisyyden puutoksesta. Feministit ovat peniskadetta porukkaa, joka yrittää monistaa itsensä massakontrollin avulla myös muihin naisiin. Ironista onkin, että yksi tyypillinen tuplastandardi on siinä, että miehistä levitetään monesti hyvin synkän stereotyyppistä propagandaa, mutta heti kun joku nainen käyttäytyy kuten tuon propagandan mukainen mies, on hän "vahva ja moderni nainen, joka on yhtä hyvä kuin miehetkin".

Sellainen ei hämää enää ketään.

Samoin, miehet eivät saa luopua maskuliinisista rooliodotuksista. Tietysti nämä vähäsen reppanamaiset valkoiset ritarit jätetään rauhaan, kuten kastroidut puudelit, mutta muuten niin feministit kuin muutkin naiset paljastavat hyvin selvästi että uskovat sukupuolirooleihin.

(Feministit älähtävät heti että "ole mies äläkä valita", jos joku mies ottaa esille sen tosiasian että feminismi ei tee mitään auttaakseen miehiä. Muuten naiset jotka eivät osaa etäisestikään naisten töitä, voivat nalkuttaa että miesten on miehistyttävä, sitouduttava ja elätettävä nainen - kuten miehen kuuluu).

"Tämä ei ole pakolla manipuloitu ilmiö - päin vastoin, kaikkien poikalasten perinteinen kasvattaminen kovan Miehen muottiin on epäluonnollista."

Tämä nimenomaan on manipuloitu ilmniö.

Se näytäytyy juurikin massakontrollin aseiden käyttönä. Esim. tiimarin lelukatalogin tapaus oli täysin perinteinen tapaus siitä, miten yritetään ujuttaa omaa agendaa ja muiden alistumista sille, yleiseen jakoon.

Miehen muottiin pitäisikin kasvattaa, jos on kyse poikalapsesta, sillä se on kasvun tukemista luonnollisella tavalla. Mutta jos poika puetaan prinsessaksi, aiheutetaan tälle vakavia henkisiä ja seksuaaliseen identiteettiin liittyviä häiriöitä.

Mutta sellainen henkinen pahoinpitely tietysti palvelee feministejä ja muita yhteiskunnan vihollisia, sillä näin voidaan valehdella että "katso nyt, tämäkään poika ei ole maskuliininen, vaan ottaa sitä kakkoseen ja pukeutuu naiseksi". Mutta ei kerrota että mikä sen on aiheuttanut. (Myös YH-äitien kasvattamat pojat ovat vaaravyöhykkeellä, sillä heiltä puuttuu miehen malli).

PS. Yksi ongelma käsitteessä "ahdas maskuliininen miehen muotti", on siinä, että se on feministien luoma olkiukko. On muitakin vaihtoehtoja, kuin apinamacho tai profeministipuudeli kun haetaan miehen mallia.