maanantai 10. kesäkuuta 2013

Se Sikamaisempi Sukupuoli

Sitä tavataan sanoa, että pettävät huorat eivät ole ihmisiä, sillä se puoli on heistä kuollut jo aikaa sitten.

Siitä asiasta on vaikea olla olematta samaa mieltä, etenkin kun tämä on asia jossa tieto lisää tuskaa.

Mutta silti asiasta on hyvä olla tietoinen, sillä etenkin nainen omaa sosiopaatin röyhkeyden ja tyyneyden rakkauspetoksista.

Mies, joka on alistettu elättäjäksi ja vaimonsa toiveiden täyttäjäksi, on samalla mies jota tälläisissä tapauksissa rankaistaan lopulta siten että hänestä tehdään aisankannattaja.

On hyvä ymmärtää, että etenkin naisten suosima "se vain tapahtui"-selitys, on selvästi paskapuhetta. Kukaan ei petä vahingossa, vaan se on aina valinta.

Vai mitä voi sanoa seuraavasta tutkimuksesta:

Pettämissivusto tutki: Uskoton mies ystävänpäivänä kotona - Petturivaimo rakastajan seurassa 

Sivuston mukaan 66 prosenttia uskottomista vaimoista aikoo mennä torstaina rakastajansa luokse, kun taas 74 prosenttia uskottomista miehistä ilmoittaa pysyvänsä kotona.
- Luvut heijastavat modernien naisten ajattelua etsiä hauskanpitoa ja tunteiden tyydytystä tavoilla, jotka eivät ennen tulleet kysymykseen. Jos romantiikan nälkää ei tyydytetä kotona, sitä voidaan etsiä sitten muualta – aivan niin kuin miehetkin tekevät, kertoo Victoria Milanin Suomen maajohtaja Susanna Ingerttilä sanoo.

Se on totta, että moderneista ja mädistä ämmistä tuo kertoo.

Mutta tapa jolla kaikki naisten pahat teot raamitetaan joiksikin paremmaksi mitä ne ovat, on yksi harhautetun yhteiskunnan suurista virheistä.

Kyllä jokainen tietää, että aisaa siinä haetaan vieraalta ja kyse on vain haluttomuudesta tai kyvyttömyydestä pitää kurisssa sisäistä lutkaansa.

Kiitos vielä feministien lietsoman "sulla on siihen oikeus"-lisenssin, ei voida sanoa että avioliitto olisi ainakaan modernin naisen kansssa mitenkään hyvä idea. Se on lähinnä tapa häpäistä avioliiton alkuperäinen ja jalo idea, käyttäen hyväkseen näitä hedonistisia ja psykopaatin tunne-elämän omaavia huoria.

Näin härski on pettäjänainen

 Nainen on varomattomampi pettäjä kuin mies. Lisäksi uskoton nainen lähettelee itsestään nakukuvia ja seksiviestejä selvästi miehiä enemmän, paljastaa tuore amerikkalaistutkimus.
Lähes kaikki puolisoaan netissä pettävät naiset tapaavat nettituttavuutensa myös tosielämässä. Miehet sen sijaan jättävät tapailun usein nettiin, sillä vain kaksi kolmesta miehistä kertoi tapaavansa nettirakastajattarensa myös kasvokkain

Tämä on pettäjän tie


"Petän aviomiestäni 26-vuotiaan rakastajani kanssa. Kymmenvuotisen suhteemme aikana minusta ja miehestäni on tullut enemmänkin parhaita kavereita."

Eli joku nainen jolla on arviolta pudonnut markkina-arvo,ja joka on "miehistänyt" miehensä "tylsäksi koti-isäksi", joka kaiken lisäksi täyttää naisten ihannoiman "hän ei ole vain puoliso, vaan paras ystäväni" - kymmenen vuoden jälkeen!Naisen taipumus rakastaa kilttiä ja huolehtivaa miestä sanoissaan, mutta vihata teoissaan on todellinen yhteiskunnallinen ja kyynistävä vitsaus!

Entä mitä nainen on tehnyt että miehen mielenkiinto säilyisi häneen? Piereskellyt sohvalla, pukeutunut verkkareihin, valittanut ja nalkuttanut, pihdannut sen ainoan kerran kun lauantaisena iltana pitäisi saunan jälkeen miehen saada?

Tuohan on klassinen esimerkki tilanteesta, missä on nimenomaan "loogisempaa" että mies olisi se joka pettäisi, mutta ei, nainen ei kykene hallitsemaan itseään ja omaa sairaalloista itsekyyttään, vaan ajattelee trampstampin alaisella alueellaan.

Ajattele nyt mitä diiliä modernit naiset tarjoavat!

Saat toimia ikääntyvän ja lihovan, androgyynisen olennon työorjana, jonka tehtävänä on elää kuin olisi ikuisessa velkasuhteessa naiselle, vain siitä ilosta että saa olla tämän kanssa. Naisen tietysti sysätessä myös naisten työt tämän miehen hoidettaviksi (kaiken muun ohella), sillä se on sitä "tasa-arvoa", samalla kun mieheltä vaaditaan että hän pitää perinteisen miehistä elättäjäroolia yllä. Pahimmassa tapauksessa tämän tahvottaren vielä käydessä astuttamassa itseään jollain juuri  karvaperseellä, joka pitää sinun laillista puolisoasi osa-aikapanonaan?! Ellei sitten uuden teini-iän löydettyään ole suosiolla jättänyt miestään, netonneena häneltä puoli valtakuntaa laillistetussa ryöstössä nimeltä avioero.

Siis mitä oikein on tapahtunut, että miehet ovat nielleet tämän täkyn?!Mikä taustalla on, on hyvinkin seksuaalinen valta joka on todellisuudessa naisen. Miten suuri todennäköisyys olisi, että tässä käsitelty pahaa aavistamaton mies saisi alle 30-vuotiaan naisen? Aika paljon pienempi, kuin se että jo vanhentunut ämmä saa samaa ikää olevan miehen. Miksi? Koska seksuaalinen valta. Sitä naiset käyttävät hyväkseen niin pariutumisessa, kuin myös parisuhteensa häpäisemissä - puutteessa olevat nuoret miehet ovat itseään heillä astuttavien markkina-arvoaan menettäneiden rouvien selässä.

Tietysti vielä feministien rohkaiseman virtuaalisen peniksen kasvatuksen (tapa hoitaa peniskateutta) ja projisoinnin yhdistelmänä, tässä naisen logiikka menee siten, että se olisi muka naiselle jokin saavutus, että hän saa seksiä - se voi käytännössä olla saavutus vain miehelle, sillä hänelle romantiikka ja seksi edellyttää työtä, ja naiselle - kuten näkyy - kyse on vain valinnasta, eikä mistään valloituksesta.

Todellisuudessa jos ihan tarkkoja oltaisi ei pettämistä edes tapahtuisi jos naiset olisivat kunnollisia - he päättävät kuka saa ja kenelle annetaan. Se on heistä kiinni antavatko he varatuille miehille, tai antavatko he varattuina. Samoin jos mietitään pettämisen vakavuutta, pätee tässä se sama naisten moraalinen kompastuskivi, että naiset yleensä ovat aina valmiita tekemään toiselle sen mitä he eivät haluaisi itselleen tehtävän; täten jos nainen pitää pettämisessä vähemmän pahana sitä, että se oli vain seksiä eikä tunnesidonnaista pettämistä, nainen itse pettää nimenomaan siten että siihen liittyvät tunteet. Ja seksi. Mies taas pettäessään netissä ei edes aina tapaa näitä virtuaalisia kumppaneitaan, puhumattakaan siitä että varsinaiset tunteet olisi edes toisen naisen puolella (miespetturilla sentään on sen verran säädyllisyyttä että viettää esim. ystävänpäivän vaimonsa kanssa!).

Mutta tämä asia yritetään selitellä, kierrellä ja kaarrella sekä vääristellä, mutta viisas on se mies joka arvostelee naisen vain tämän tekojen, eikä sanojen perusteella. Myös voisin lisätä tuohon, että viisas on se mies joka katsoo luonnetta eikä todisteluja, se piirre miten naiset lähettelevät itsestään kuvia vieraille miehille on luultavasti aika ominainen piirre tuollaisilla naisille, eli (huomio)huoran tapa toimia.Mitä "virallinen totuus" tässä asiassa tekeekin, on sen, että se yrittää saada miehen luopumaan vaistomaisesta intuitiostaan, joka varoittaa että nainen joka ei pysty pitämään haarojaan kiinni sinkkuna, ei sitä pysty tekemään varattunakaan. Samoin vaikka ihmeitä tapahtuu, ja ihminen voi muuttua, ei niin silti yleisesti ottaen juurikaan käy, tällöin sen muistaminen että pettäjä on aina pettäjä, ei ole koskaan liioiteltua.

Älä pidä sitä sattumana, tai kuluneena sanontana, ettet saa huorasta vaimoa

Kaiken kaikkiaan minun ei todellakaan ole enää vaikeuksia ymmärtää sitä miksi joskus wanhoina hyvinä aikoina pettävät naiset pistettiin päiviltä. Heidän teoissaan ja niiden häikäilemättömyydessä näkyy elävä todiste pahasta ihmisestä.

Mutta koska niihin aikoihin tuskin on paluuta, on minulla toisenlainenkin ehdotus.

Alunperin ehdotin sitä valheellisia raiskaus-syytteitä tehtaileville naisille, jotta he saisivat opetuksen ja pahaa aavistamattomat miehet varoituksen, niin samoin myöskin nyt jonkinlainen rekisteri pettävistä naisista voisi olla paikallaan. Näin itsekäs, paha ja petollinen nainen ei voisi enää toimia "undercover" vaan ainakin potentiaaliset uhrit olisivat tietoisia mihin ovat ryhtymässä.

Tosin, näissä rekistereissä on aina se huono puoli, että niitä voi käyttää väärin, ja se on myös syy miksi yleisesti pidän niitä arveluttavina, mutta hyvä moderointi ja arvokkuus toiminnassa saattaisivat tuottaa toivottuja tuloksia.

Siinä voisi olla moni miehensä rahoilla, rakkaudella ja muilla sellaisilla resursseilla elävä pettävä nainen ihmeissään, kun äkkiä mies saisikin tietää ja seuraavaksi tämä nainen olisikin YH:na joka saa huomata että ne jotka häntä osa-aikapanonaan suti eivät ole kiinnostuneita ottamaan hänen ex-miehensä paikkaa. (Miten naiset esineellistävät miestä, ei liity vain ulkonäköön, vaan se on suoranaista status-esineellistämistä, missä mies otetaan täyttämään jotain paikkaa, jolloin hän muistuttaa enemmänkin osaa huonekalustosta, kuin autonomista ihmistä. Tästä tuplastandardistakaan ei tietenkään saa puhua, koska silloin olisi vaikea syyttää miehiä pinnalisuudesta tai esinnellistämisestä, jos he eivät automaattisesti halua olla jabba huttin näköisen naisen kanssa).Ja kun tarkemmin ajatellaan, niin se olisi sille pettävälle huoralle ihan oikein.


1 kommentti:

MGTOWfi kirjoitti...

Tuo viimeinen kuva on mainio! :D