maanantai 3. kesäkuuta 2013

Jopa Buddhalaiset Ovat Heränneet - Katsaus Eskaloituvaan Muslimihyökkäykseen!Tuontiuskonnoista olen kaikkein suvaitsevaisin buddhalaisuutta kohtaan, joka on islamin lähes täydellinen vastakohta - hädin tuskin uskonto ollenkaan, pikemminkin metafyysinen yhdistelmä psykologiaa ja filosofiaa. Heidän toimintatapojensa edellytyksissä on myös paljon eroa. Mutta jotain kuitenkin kertoo se, että näin lupsakat ja aidosti suvaitsevaiset veikot, ovat jo heränneet islamin hirviötä vastaan!

Tämä toimintatapa ei ole mitä suosittelen, sillä jos buddhalainen sytyttää itsensä tuleen, niin sytyttää muslimi autosi (tai sinut) tuleen - eivät ne ole pidemmän päälle järin kestäviä tapoja. Kun taas kristillisessä maassa Jeesuksen opin voidaan sanoa olleen se, että voita järjestelmä sen omilla aseilla. Mitäkö tarkoitan? Erään tulkintatavan mukaan Jeesuksen monet opetukset, kuten toisen posken kääntäminen, ylimääräisen virstan kulkeminen ja viitan antaminen viholliselle voidaan nähdä sen ajan kontekstissa jossa "vihollinen"  (UT:n alkuperäistekstin sana viittaa todellakin viholliseen kuten vastapuolen pelaaja, tai vieraan maan sotilas!) oli roomalainen sotilas, joka edusti valloittajaa. Heillä oli oikeus esim. pistää alaisensa kansalainen kantamaan asettaan tai tavaroitaan virstan matkan. Näin ollen jos kuljit ylimääräisen virstan, sinä pakotit tämän virkavirheeseen. Täydellinen vertauskuvasta löytyy evankeliumeista: fariseukset edustivat suvakkeja, ja saddukealaiset kokoomustyylistä ylempää yhteiskuntaluokkaa jotka nähtiin eliitin nuoleskelijoina, ja materialisteina. Ei mitään uutta auringon alla!

Eräs mikä on vielä mainittava buddhalaisista, on asia josta meidän pitäisi ottaa mallia.

Buddhalaisvaltainen Myanmar rajoittaa muslimien lapsilukua


Punavihreät idiootit, jotka saarnaavat kuinka meidän pitäisi kieltää perhe, lapset ja kaikenlainen kansakuntaa vahvistava lisääntyminen "koska ympäristö" (mikä ihana tekosyy), eivät tule tekemään mitään sille faktalle että muslimit lisääntyvät kuin kanit (Passiivisen Jihadin Periaate: kuormita kansaa johon olet pesiytynyt mahdollisimman paljon, samalla lisäten omaa vahvuutta ja lukumäärääsi), vaikka tosiasia on siinä, että väestön lisääntymisongelma on vain näissä maissa joista he haalivat tänne lisää porukkaa, ja joiden lasten adoptoiminen on heidän mielestään parempi asia kuin omien lasten hankkinen olisi. Siispä heiltä tätä ei voida odottaa, mutta meidän tulisi niin ympäristön kuin kansakunnan tulevaisuuden nimissä asettaa ehto muslimien lisääntymiselle, aivan kuten viisaat buddhalaiset ovat tehneet!

PS. Mitä viime aikoina on ympäri maailmaa tapahtunut, ja juuri muslimien toimesta, alkaa hiljaksiin vahvistamaan sitä huomiota jonka tein - ja joka siis viittasi siihen että muslimit ovat nyt ensimmäistä kertaa yrittämässä pienimuotoista kapinaa, vallankaappauksen harjoittelua.

Terror police called in after prison warden stabbed in attack 'inspired by Woolwich murder'


Dutch anxiety over ‘Sharia triangle’ police no-go area in The Hague


Onkin nyt erittäin suotavaa, että nyt mahdollismman moni alkaisi hiljaksiin pysähtyä, ja miettimään näitä tapahtumia, ja sitä kuinka näistä on varoitettu. On kuitenkin selvä, että muslimien kansainvälinen tiedotus, agiteeraus ja tuplastandardien mukainen vihapuhekäytäntö ovat tässä asiassa myöskin huomion arvoisia ilmiöitä.

Spitting hatred on YouTube: Thousands of terror videos urging British Muslims to maim and kill can be found within seconds online

Poliisi ihmeissään: Kolme pahoinpideltiin suomalaisuuden takia Helsingissä?Jussi Halla-aho on tehnyt erinomaisen havainnon mitä tulee toistuviin kuvioihin tässä ilmiössä:

Husbyn herättämiä ajatuksiaEi kommentteja: