keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappupäivän Puhe: Vapaa Suomi ja Sen Vannoutuneet VihollisetOpintotuki lakkautettava ja yliopistot yksityistettävä
Nämä hyvinvointivaltiota vihaavat ja auliisti kuppaavat kokkarinuoret itse ovat käyttäneet niin röyhkeästi kaikkia mahdollisia palveluita hyväkseen, aina neuvolasta korkeaan koulutukseen, kuin vain mahdollista (aatetoveri Saul Schubak myönsi tämän omalla kohdallaan, enkä usko että tuo äiskän pieni naurisnaama olisi tehnyt yhtään erilailla). Ideana vain on, että kun itse on päästy ylös, potkaistaan tikapuut alas ettei muut pääse, ja toisaalta rikkaat porukathan voisi sitten maksaa muutenkin jos nyt yhteiskunnallinen tuki lakkautettaisi (miksi he eivät sitten jo nyt käytä suvun rahoja, vaan valtion, jos kerran hyvinvointivaltio on pahuutta?) Logiikka noissa jutuissa onkin sitten niin rationalisointihamsterin mankeloimaa kuin voi olla, tällöin ne voi väittää ihan kirkkain silmin että esim. työväen asiaa ajaa, kun kaikki sen oikeudet puretaan. Kokkareita nyt muutenkin äänestää pieni vähemmistö joille saattaakin niiden politiikasta olla hyötyä, ja sitten se hampaat irvessä menestyvää näyttelevä poser-porukka. Kun tämä kansa kasvaa aikuiseksi, se saa myös silloin ansaitsemansa hallituksen. Ihan kuten nytkin on saanut (ja se näkyy mm. mielenkiintoisina verojärjestelyinä)Näin kollektiivisena työväenluokan krapulapäivänä, en aio mennä asiaan pitkällisesti, sillä totta puhuen niin yli yliampuvia näiden teesit ovat. Minä en kerta kaikkiaan voi käsittää jos joku muu ei sitä ymmärrä.

Mutta otetaan balanssin vuoksi näiden vision toteutumisen merkkejä nyt esille.

Tässä on yksi:


Puheenaihe: Orjuus Suomessa lopetettava!

Teksti osoittaa, että meillä toisaalta porukka tuomitaan työelämässä orjuuteen, jos se on vammaista. Mutta samalla voidaan sanoa, että pitkäaikaistyöttömät ja muut vaikeasti työllistyvät myöskin ovat siinä tapauksessa työllistämispolitiikassa rinnastettu vammaisiin.

Orjuuttahan meillä on kapitaalin muodossa tässä maassa, ja jos meidän kansainvälisen kapitalistikoplan unelmat toteutuisivat, kävisi niin että orjuus palaisi melko kaunistelemattomassa muodossaan. 

Syynä olisi se, että vain yrittäjät ja lopulta vain suurpääomaa edustavat yrittäjät saisivat nauttia ihmisarvoisesta, ja jopa rikkaasta elämisestä. 

Normaali työväki olisi tällöin luultavasti ruokapalkalla toimivia orjia, loput kerjäämässä, ojassa tai tekemässä rikoksia henkiensä pitimiksi. 

Tämä johtuisi taas siitä, että työväki eli kansan valtaosa ei saisi määritellä työn arvoa ja sitä että mitä työtä tekisivät. Vaan tällöin heille voisi antaa niin vähän palkkaa kuin vain mahdollista, ja siltikin he joutuisivat kilpailemaan keskenään vapaista paikoista. Tällöin meillä olisi aikuisia lapsityövoiman edustajia, joita sitten sivitysvaltioiden ihmiset kauhistelisivat lehtien katastrofimässäilyliitteissä "katsokaa nyt, ne ovat töissä 6 päivänä viikossa ja tekevät 12 tuntia päivässä lenkkareita halvoista aineksista".

Näiden saarikoskelaisittain ilmaisten pikku-herodesten päivää se ei pilaisi, sillä heillä ei ole elämässään minkäänlaisia riskejä, vaan ainoastaan ruusuista tehty vuode jolle kellahtaa jos jokin menee pieleen. Ihan kuten edellä mainitsin. Tämä narsismiin yllyttävä etuoikeutus näkyy siten, että eletään fantasiamaailmoissa joissa uskotaan että muillakin on ihan samat lähtökohdat, ja kultaiset lusikat samoissa kehon onkaloissa, joten heidän täytyy itse aiheuttaa kärsimyksensä. 

Niinpä niin. 

Näin Fundamentin ja Täydellisen Järjestelmän äänitorvena, joka olen usein arvostellut vasemmiston mokia, niin jälleen nähdään että kuinka mätää oikeisto(kin) on. Molemmilla on mukana toiminnassaan elementtejä jotka ovat kuin suklaahiput paskassa; niiden tonkiminen ja makuarvelu on harvinaisen sietämätöntä hommaa, kun kuitenkin tiedämme mitä loppukoostumus on. 

Päätän tämän Suomen itsenäisyyslauluksi sopivalla Finlandia hymnillä, jota pidän Täydellisen Järjestelmän klassisena vappusävelmänä (vappu on toinen itsenäisyyspäivä), sillä se muistuttaa siitä miten työväki on kansa, ja kansa on työväki!

Tällöin erityisen tärkeää on muistaa luokka- ja orjayhteiskunnan torjuminen, johon meillä on lupaus ja velvollisuus seuraavissa sanoissa - Kauan Eläköön Suomi!  
Oi, nouse, Suomi, näytit maailmalle,
Sa että karkoitit orjuuden,
Ja ettet taipunut sa sorron alle,
On aamus' alkanut, synnyinmaa.

Ei kommentteja: