maanantai 27. toukokuuta 2013

Se Kahden Maailman Olemattoman Pieni Ero

Suvaitsevaisen sekä liberaalin punavihreän, ja toisaalta kaikista mittakaavoista katsoen hyvin epäsuvaitsevaisen, ja vanhoillisen muslimimaailman välinen erotus on kovin pieni joissakin asioissa.

Raiskattu ja raskaana oleva nainen hirtetään

Mikä on siis tämä erotus?

Se on oikeudenmukaisuuden puute.

Siinä missä meillä saa kuolemantuomion jos isäsi on raiskaaja (abortti), niin muslimimaailmassa puolestasi saat kuolemantuomion jos olet raiskattu.
 Mutta kuka tuo enää oikeutta uhrille ja syylliselle?

Eikö ole jotenkin nurinkurista, että se on nainen joka on se vastuuttomampi sukupuoli tässä asiassa? Mikä on logiikka? "Olen se joka voin tulla raskaaksi - parempi vaatia ehkäisyvastuuta vain toiselta puolelta! PS. Tuo "man up" on eräs hyvin yleisistä, mutta paljon kertovista massakontrollin aseista, joita naiset käyttävät miehiin. Se toisaalta paljastaa kuinka miehisyys on pannassa, ja miehet pidetään helposti käsiteltävinä ns. poikatilassa. Tällöin jokainen nainen voi erinäisin manipulointikeinoin (joskus ei tarvita edes niitä) kohdella tätä alentuvaisesti, hyödyntäen "äiti ja poika"-paradigmaa, jossa mies regressoituu heti nuo taikasanat kuultuaan takaisin lapseksi, joka on "kiltti poika" joka saa "pään silityksiä" heti kun tottelee naista. Se, on yhtä väärin ja törkeän ällöttävää, kuin se, että nainen asettuu sen auktoriteetiksi mitä on olla mies. Nainen pystyy siihen yhtä hyvin, kuin YH-äiti pystyy kasvattamaan lapsestaan miehen. Etenkin kun samalla hän aktiivisesti ylläpitää miehen pysymistä poika-tilassa, omien etujensa saavuttamiseksi törkeällä manipulaatiolla ja hyväksikäytöllä. (Tietysti, molemmat sukupuolet määritellä tiettyyn rajaan saakka, mitä on olla mies ja nainen, mutta yksipuolinen tapa, jossa on "sovisnistista" määritellä miehen puolelta mitä on olla nainen, on erittäin epätasa-arvoista).Ei kommentteja: