sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Pahoinpitely Tampereella - TUNTOMERKIT Joita Poliittisesti Korrekti Media EI Kerro!

Seuraava uutiskatsaus on lyhyt, mutta ytimekäs, ja luultavasti sellainen mikä edesauttaa syyllisten kiinnijäämistä.

Kyse on siis seuraavasta tapahtumasta:

Kaksi miestä pahoinpiteli naisen Tampereen Hämeenkadulla – Poliisi kaipaa havaintoja

Eräs seikka mikä voisi auttaa havaintoja, on se, mistä ei uutisessa kerrota.

Pahoinpitelijät olivat ulkomaalaistaustaisia!

Voisikohan ehkä tekijät löytyä paremmin, jos poliittisesti korrekti sensuuri ei jättäisi pois edellä mainittua seikkaa tuntomerkeistä? 

Ehkä käytännöllisintä olisi, että menemme läpi ensin kaikkki suomalaiset, koska olisi raSSSSissSSSsMIMIMIMIa edes epäillä mitään muuta?

Tässä vielä ne saamani tuntomerkit, joiden perusteella etsiä:

- Alle 30 vuotiaita

- Todennäköisesti Turkista päin

- Pitkähköjä

- Toisella punainen paita, ja toisella valkoinen

- Molemmilla geelillä sliipatut "lippatukat"(pystytukat)

Pahoinpitely tapahtui Hämeenkadulla Omenahotellin kohdalla, jossa nämä naista ja hänen porukkaansa seuranneet mamut olivat hyökännyt yllättäen naisen kimppuun (he olivat olleet samassa baarissa aiemmin samana iltana).

Samoin vielä tiedoksi heille, jotka odottivat porukan miesten täyttävän valkoisen ritarin velvollisuuden (en sano etteikö pahoinpideltävää pitäisi mennä auttamaan, totta kai pitäisi - sukupuolesta riippumatta vieläpä), niin näillä mamuilla oli ollut mukanaan ase, veitsi, jolla he olivat uhkailleet mukana olleita miehiä jotka yrittivät auttaa. 

Jostain sattuneesta syystä, media jätti kertomatta että kyse oli mamuista. 

Ehkä pelkona oli, että ihmiset eivät pitäisi siitä tiedosta, että mamut voivat pahoinpidellä ketä tahansa (tässä tapauksessa 150 cm pitkää naista), ja että he saattavat myös olla aseistettuja? 

Uhrin kuva
PÄIVITYS:

- Toinen on kotoisin Turusta ja toinen Porista (ehkä juuri muuttanut treelle)

- Pituudet: Punapaitainen n.170cm hoikka ja hyvin yksinkertainen tribaali käsivarressa. Valkopaitainen n. 175cm, myös hoikka.

44 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pahoinpitelijät olivat ulkomaalaistaustaisia!" Luin tämän kuvatekstin ja uutisen netistä ja arvasin heti, että pahoinpitelijät ovat ulkomaalaistaustaisia kun tekijöistä ei annettu ensimmäistäkään tuntomerkkiä vaikka todistajia oli ainakin kaksin kappalein. Epäilen, että tämän ulkomaaliastaustaisen uhrin kaverit olivat suomalaisia. Pahoinpitely on varmaan liittynyt jotenkin siihen, että tämä nainen on hengaillut suomalaisten miesten seurassa. Voi liittyä myös seksuaaliseen suuntautumiseenkin...Mutta jonkunlaiselta kostolta tai rankaisulta tämä teko vaikuttaa. Se siitä suvaitsevaisuudesta!

XeimA kirjoitti...

Hyviä pointteja, se miten lehdet ja media sensuroi tapahtumia jo nykyisin on kääntynyt itseään vastaan, sillä porukka osaa jo arvata mistä moinen epämääräisyys johtuu. (On aika tarkoituksenhakuista, jos kaikki syylliset pitää kuvata muistuttamaan kantasuomalaista.)

On myös hyvinkin totta, että motiiveista ei ole tietoa.

Mitä tiedän, on että tuo nainen käsittääkseni toimii baarialalla itse, ja on ulkomaalaistaustainen myös, mutta kotoisin latinalaisesta amerikasta, joten ihan perinteisestä, islam-henkisestä kunniaväkivallasta ei ollut kai kyse.

Anonyymi kirjoitti...

Eikä ole edes ensimmäinen kerta, kun Aamulehti jättää tärkeitä tuntomerkkejä kertomatta. Minusta on huolestuttavaa, että Aamulehden kaltainen media haluaa olla poliittisesti niin korrekti ja suvaitsevainen, että se tehdään toisten hengen kustannuksella, kun jätetään olennaisia asioita kertomatta, tässä tapauksessa tekijöiden TUNTOMERKIT.

Aamulehti voisi nostaa päänsä pois pensaasta ja ryhtyä elämään tätä päivää.

Anonyymi kirjoitti...

Hämeenkadulla on liikkeissä paljon kameroita, jotka kuvaa liikkeen edustaa ja katua, varmasti näkyy jollain nauhalla nämäkin tyypit. Toivottavasti jäävät kiinni. Omituista jos lasketaan rasismiksi tuntomerkkejä annettaessa ihon- ja hiustenvärin mainitseminen, eihän se sitä ole, todellakaan :(

XeimA kirjoitti...

Juu, ei tällä ole mitään tekemistä rasismin kanssa, vaan tässähän taistellaan sen puolesta, että nainen joka myös itse on maahanmuuttaja (?) saa OIKEUTTA.

Pitää sanoa, että tapaus on mielenkiintoinen.

Fakta on, että nämä tuntomerkit on käytännössä välttämättömiä syyllisten tunnistamiseksi.

Anti-rasismi syyllisten puolustamisessa, on yhtä kuin rikos universaaleja ihmisoikeuksia vastaan. Yhdelläkään ihmisryhmällä ei ole oikeutta rikkoa lakia. Jos on, niin sitten elämme tyranniassa, emme oikeusvaltiossa.

Anonyymi kirjoitti...

Yksi kysymys herää. Mistä kirjottaja päättelee että mamuja? Entäpä toisen taikka kolmanne polvn SUOMALAISIA mutta ulkomaalaistaustaisia? Ei muuten mutta tuo mamu hokeminen on aika typerä ilmiö nykyään, hiukkasen tarkoitus hakuista. Etnisten tuntomerkkien kertominen uutisessa taasen olisi todellakin yhteisen hyvän eduksi, tosin joillekkin se heti meinaa mamujen tekemää hyökkäystä...

Anonyymi kirjoitti...

Mitäpä, jos kaikki laittaisivat median edustajalle (siis sen lehden palauteboxiin) viestin, jossa kysyisivät perusteluja miksi ja millä perusteillä jättivät tietyt tapahtumat ja yksityiskohdat uutisesta kertomatta. Toisin sanoen sensuroivat omaa uutistaan

Anonyymi kirjoitti...

"Pahoinpitely on varmaan liittynyt jotenkin siihen, että tämä nainen on hengaillut suomalaisten miesten seurassa".

Meneee arvailu nyt aika metsään, ei liity mitenkään siihen. Kannattaa nuo "varmat tiedot" pitää ihan itellään eikä levitellä netissä omia päätelmiään, varsinkaan kun ei ilmeisesti ole muuta kuin Aamulehden antamat tiedot pohjana.

Eikä nuo netissä jaetut tuntomerkit mitään auta, sopii lähes kaikkiin kolmekymppisiin turkkilaisiin sälleihin. Vai pitääkö nyt aina soittaa 112 kun näkee turkkilaisen tai jonkun muunmaalaisen tumman geelitukkaisen jolla sattuu olemaan punainen tai valkoinen paita päällään?
Taitaa poliisilla olla tiedossa jo tekijöiden henkilöllisyydet kun kerran somessa osataan kertoa missä kaupungissa nuo naisenhakkaajat asuvat/asuivat, voisiko siis olla mitenkään mahdollista että nyt etsitään vain silminnäkijöitä (kuten AL:n jutussakin mainitaan), jotka ovat nähneet tapahtumahetkellä/ennen sitä/jälkeen jotain joka antaa lisävaloa tapahtumien kulkuun,ei siis mikään etsintäkuulutus-ilmoitus ?

Anonyymi kirjoitti...

"Ehkä pelkona oli, että ihmiset eivät pitäisi siitä tiedosta, että mamut voivat pahoinpidellä ketä tahansa (tässä tapauksessa 150 cm pitkää naista)"

Tässähän nyt ei pahoinpidelty "ketä tahansa" vaan nimenomaan tuota naista. Jos kerran porukan miehet säästyivät väkivallalta ja tekijät ovat noin hyvin tiedossa, on myös pahoinpitelyyn joku syy ollut. Kyse ei siis ole mistään sattumanvaraisesta väkivallasta, kuten kommenttisi antaa ymmärtää.

XeimA kirjoitti...

"Tässähän nyt ei pahoinpidelty "ketä tahansa" vaan nimenomaan tuota naista. Jos kerran porukan miehet säästyivät väkivallalta ja tekijät ovat noin hyvin tiedossa, on myös pahoinpitelyyn joku syy ollut. Kyse ei siis ole mistään sattumanvaraisesta väkivallasta, kuten kommenttisi antaa ymmärtää."

Kirjoitin:

"mamut_voivat_pahoinpidellä"

Paino sanalla voivat. Se ei tarkoita että jokainen mamu pahoinpitelee automaattisesti, mutta että niitäkin on.

Ja nämähän pahoinpitelivät, tällä kertaa tuon naisen - kuten me molemmat sen ilmaisimme.

Me myöskin tiedämme ettei tämä tapaus ole toki ainoa laatuaan (tätäkin tapausta piti peitellä ja piilotella). Se taas jos vihjaat että taustalla on jokin motiivi, ei muuta asiaa miksikään, ihmisen pahoinpitely siihen kuntoon että siltä menee nenä, hampaat ynnä muut uusiksi, ei ole laissa sallittua.

Jos taas lasket sen jonkinlaiseksi väkivallalta säästymiseksi, että väliin yrittäneitä miehiä ei pahoinpidelty PUUKOLLA, niin sittenhän meillä onkin kaikki todella hyvällä mallilla.

Ehkä jatkossa säädämme lain, että joka menee väliin moiseen tilanteeseen, joutuu lailliseen edesvastuuseen "viharikoksesta"? Ei tarvitse mamujen vaivauta kesken pahoinpitelyn.

Samoin mitä tulee tuhon mamu-nimityksen käyttämiseen, niin tämä koko teksti perustuu nimenomaan uhrin ja silminnäkijöiden kertomukseen - ilman poliittisesti korrektia sensuuria. Jos ei halua nähdä kyseistä nimikettä, kannattaa lukea jatkossa näistä jutuista vaikka Aamulehdestä. Kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

Millon päästään oikeasti siihen pisteeseen ettei ihon värillä ole merkitystä? Se ei ole rasismia jos ilmoitetaan rehellisesti tuntomerkit mutta se on rasismia jos vedetään siitä etnisiä implikaatioita. Esim Ranskalainen on voinut olla varmaan sata vuotta Ranskalainen vaikka on ollut minkä värinen iholtaan tahansa. Milloin päästään siihen pisteeseen täällä?

Anonyymi kirjoitti...

""mamut_voivat_pahoinpidellä"

Paino sanalla voivat. Se ei tarkoita että jokainen mamu pahoinpitelee automaattisesti, mutta että niitäkin on.

Ja nämähän pahoinpitelivät, tällä kertaa tuon naisen - kuten me molemmat sen ilmaisimme.

Me myöskin tiedämme ettei tämä tapaus ole toki ainoa laatuaan (tätäkin tapausta piti peitellä ja piilotella). Se taas jos vihjaat että taustalla on jokin motiivi, ei muuta asiaa miksikään, ihmisen pahoinpitely siihen kuntoon että siltä menee nenä, hampaat ynnä muut uusiksi, ei ole laissa sallittua.

Jos taas lasket sen jonkinlaiseksi väkivallalta säästymiseksi, että väliin yrittäneitä miehiä ei pahoinpidelty PUUKOLLA, niin sittenhän meillä onkin kaikki todella hyvällä mallilla."

Vihjasit, että kyseessä oli sattumanvarainen, ilman syytä tapahtunut väkivalta. Näin ei tässä tapauksessa ollut.

Mitä tarkoittaa, että "pahoinpitelee automaattisesti"? Toimii tiedottomasti? Toimii refleksinomaisesti? Jotain muuta? Lisäksi kuka tahansa voi pahoinpidellä toisen, se ei mitenkään ole kytköksissä ihmisen etniseen taustaan tai kansalaisuuteen.

En väittänytkään, että pahoinpitely olisi laillista. En myöskään väittänyt, että syy pahoinpitelyyn oikeuttaisi pahoinpitelyn.

Lasken väkivallalta säästymiseksi sen, että miehiä ei pahoinpidelty OLLENKAAN, vielä vähemmän puukolla. Tietenkään kaikki ei ole hyvällä mallilla, jos jotakuta uhataan väkivallalla. Väkivallalla uhkaaminen on kuitenkin myös eri asia, kuin tämän uhkauksen toteuttaminen.

Kansalainen kirjoitti...

Onko kyseisten miesten henkilöllisyydet selvillä? Jos kotipaikat tiedetään, niin asia on mahdollisesti myös näin. Ja missä baarissa asianomistaja sekä epäillyt olivat iltansa viettäneet?

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan näistä mitään mahdollista nimeä kuultu?
Itse tiedän useammankin kuvaukseen sopivan henkilön ja myös muutaman joka on porista/turusta muuttoaikeissa lähtenyt juuri tampereelle päin.
Myöskin facebookista ja kaikkialta netistä on hävinnyt yhden epäillyn kaikki profiilit, kuvat ym. Koitin oikein väkisin etsiä että olisi linkittänyt uhrille tai läheisimmille kasvoista kuvaa, mutta ei löytynyt kuvia.
Änkyttikö toinen ehkäpä? Tämä on myös imoitettu poliisille, mutta siellä ei tuollaista 'arvausta' oteta kovin vakavasti. Kyseinen henkilö jolta on kaikki profiilit poistettu, ei ole mikään puhdas pulmunen ja toki senkin takia heti kävi mielessä. Saatan olla tottakai täysin väärässä, mutta tarkempia tuntomerkkejä!

Anonyymi kirjoitti...

Hirveetä saivartelua joidenkin kommentit täällä(kin). Oleellista on se, että epäillyt ovat ULKOMAALAISTAUSTAISIA (ihan sama jos ovat yhden tai kahden polven mamuja), seikka joka jätettiin muussa mediassa kertomatta. Eivät siis matteja, pekkoja tai jusseja. Pikemminkin Karimeja ja Ötzejä. Kaksi, että toisella mamuista oli aseenaan veitsi. Tämäkin jätettiin kertomatta Aamulehden uutisessa. Kolme. Mediassa on vinguttu myöskin siitä, että nämä ulkomaalaistaustaisen naisen seurassa olleet suomalaiset miehet ovat raukkiksia niin kysyn vaan; oletko sinä valmis menemään väliin paljain käsin kuin raivonsa vallassa oleva mamu uhkaa sinua?

Mamut on mamuja vaika voissa paistaisi. Ja oli tämä pahoinpitely sattumanvaraista tai ei niin näkeekö joku sille oikeutuksen syyllä tai ilman?

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi kirjoitti...

"Pahoinpitely on varmaan liittynyt jotenkin siihen, että tämä nainen on hengaillut suomalaisten miesten seurassa".

Meneee arvailu nyt aika metsään, ei liity mitenkään siihen. Kannattaa nuo "varmat tiedot" pitää ihan itellään eikä levitellä netissä omia päätelmiään, varsinkaan kun ei ilmeisesti ole muuta kuin Aamulehden antamat tiedot pohjana.

SINULLA on ilmeisesti ensikäden tietoa kun osasit arveluni deletoida kuin apteekin hyllyltä?
Kerro minullekin lisää faktojasi :)

Anonyymi kirjoitti...

Minä tunnen tän mimmin kuka pahoinpideltiin ja hän on ite kertonu et nää "miehet" oli baaris käyttäytyny aggressiivisesti hänen naispuolista kaveriaan kohtaan (käyneet päälle), jota hän oli sit menny puolustaan. Toinen jätkistä oltiin heitetty baarista uloski uhkaavan käytöksen takia. Suuttuivat vissiin niin paljon siitä väliin menemisestä, et lähtivät seuraamaan tätä seuruetta pilkun jälkeen ja lopun tiiätteki.

Anonyymi kirjoitti...

Ja taas keskustellaan rasismista kun (itse luin näin) tarkoitus oli todeta ettei Aamulehdessä annettu tekijöiden kunnollisia tuntomerkkejä. Riippumatta kenenkään tapaukseen liittyvän henkilön etnisestä taustasta, kyseessä on pahoinpitely ja uhkaus väkivallasta myös kahdelle muulle henkilölle. Mielestäni turha myös spekuloida miksi näin on tehty, onko olemassa jokin syy joka oikeuttaisi toisen ihmisen hakkaamisen?

Anonyymi kirjoitti...

Mistä ravintolasta, minkä omenahotellin kohdalla ja milloin tarkalleen? Hämeenkadulla on paljon kameroita joten nuo tiedot auttaa selvittämään asiaa aika paljon.

Otto Auranen kirjoitti...

"Ehkä pelkona oli, että ihmiset eivät pitäisi siitä tiedosta, että mamut voivat pahoinpidellä ketä tahansa (tässä tapauksessa 150 cm pitkää naista), ja että he saattavat myös olla aseistettuja?"

Blogikirjoitus meni kohtalaisen hyvin kunnes alkoi tämä mesoaminen ketä tahansa hakaavista aseistautuneista mamuista.

Kuten on jo mainittu, kuka tahansa voi pahoinpidellä ketä tahansa ja olla aseistettu. Ihmiset varmaan pitävät siitä tiedosta ihan yhtä vähän kuin siitä, että "mamu" voi pahoinpidellä ja olla aseistettu. Silti jostain syystä emme näe blogeja joissa keuhkotaan että Janne Tesomalta voi muuten hakata kenet tahansa.

Otto Auranen

Anonyymi kirjoitti...

"pitkähköjä" ei ihan täsmää näihin 170 ja 175 sentin pituuksiin... editointia kaipaisi?

Anonyymi kirjoitti...

Eikös se olisi todellista tasa-arvoa, että aina kerrotaan kunnollisen tuntomerkit?

Näin ei kukaan voisi väittää, että ketään puolustellaan...

Tälläinen piilottelu vain lisää rasismia, koska jutut kiertää..

Tosiasiat on tosiasioita, ja ne tulee saattaa tietoon, niin jää huhuille tilaa.

Jos sitten esim. mamut ovat yliedustettuina joissain rikoksissa, niin silloin he ovat. Yksinkertaista.

Näin kyettäisiin asioille tekemään jotain sen sijaan, että lynkkausmielialaa kasvatetaan huhuilla.

Mielestäni sellaiset tosiasiat, kuten esim. Vaasan käräjäoikeuden raiskaustuomioiden mamu-osuus vuonna 2011 oli 100%, tulee saattaa kansan tietoon.

Asioiden pimittäminen on verrattavissa "kansalaisten tietoiseen vaaraan saattamiseen", joka on laissa määritelty rikokseksi.

Anonyymi kirjoitti...

"SINULLA on ilmeisesti ensikäden tietoa kun osasit arveluni deletoida kuin apteekin hyllyltä?
Kerro minullekin lisää faktojasi :)"

Kyllä, Tampere on pieni paikka joten tunnen tapaukseen joutuneita ja tiedän enemmän mitä lehdessä on kerrottu.

" (ihan sama jos ovat yhden tai kahden polven mamuja)" "Mamut on mamuja vaika voissa paistaisi"

Mamu=maahanmuuttaja. Yhden tai kahden polven ei siis ole maahanmuuttaja, vaan suomalainen. Esim. Ruotsista muuttanut on mamu. Väitätkö että Ruotsista muutaneen lapsenlapsi on edelleen ruotsalainen? Nyt joku järki käteen. Mamu ei siis ole synonyymi turkkilaisille/somaleille yms, kuten ihmiset tuntuvat luulevan.

Silminäkijöitä siis kaivataan, eiköhän jotain nähneet ihmiset ole nähneet itse minkämaalaisen oloisia tyypit olivat, ehkä siksi jätetty kertomatta tarkemmat kuvaukset, etteivät kaikki turkkilaiset ym saa pataansa jokaiselta vastaantulijalta?

Oma näkökulma kirjoitti...

No niin täälläkin on lähtenyt aikoimoinen juttu liikkumaan suuntaan sun toiseen! Vastaan nyt itse tähän ja kerron teille mitä tässä kyseisenä iltana tapahtui!
Olin viettämässä iltaa työkavereideni ja ystävieni kanssa hämeenkadulla sijaitsevassa yökerhossa mikä myös on yksi työpaikoistani!
Ystäväni (nainen) tanssi tanssilattialla jossa on valkopaitasen miehen kanssa tullut pahoja katseita ja sama mies oli tönäissyt ystäväni törkeästi koroketta päin mihin menimme ystävieni kanssa väliin tietenkin! Rauhoittelin ystävääni ja läpsäsin samalla kyseistä miestä että mitä helv käy syyttä naisen päälle! tilanne paisui tappeluksi jonka perusteella nainen ja toinen miehistä poistettiin ravintolasta! Hetkeä myöhemmin punapaitanen saapuu uhkailemaan minua,huorittelemaan sun muuta p*skaa! yritin sopia asiaa mutta tuloksetta!Ajattelin uhkailun olevan *läppää* mutta... Jatkoimme siis loppu seurueen kanssa iltaa ja poistuessamme baarista sanoin vielä portsarille että voisi katsoa vähän perääni!pääsimme työkavereideni kanssa hämeenkadun omena hotellin kohdille matkalla mäkkäriin kun yhtä äkkiä saan voimakkaan iskun ja olen tipahtanu tajuttomaksi jonka jälkeen nämä kundit on sitten hakkanut ja potkinut pääni asfalttiin... tapahtuman jälkeen en muista mitään ennekuin ambulanssissa matkalla acutaan! Haluan PAINOTTAA että tähän ei liity mitenkään ihonväri,rotu,uskonto tai mikään muu VAAN miehet olivat täysin tuntemattomia ja olivat tapelleet jo muissakin ravintoloissa ennen tätä ja satuin kai sitten olemaan helppo uhri jonka naama jäi muistiin tästä viimeisimmästä kahakasta!heidät oltiin nähty siis jo aikaisemmin jo puukko kädessä tamperelaisessa kapakassa! sitä en tiedä miksi tästä ei oltu jo soitettu poliisille!! Haluan kiittää koko sydämestäni kaikkia tukijoita ja asiaa jakaneita eteenpäin!!Mie olen sanaton kaikesta tapahtuneesta ja kaikesta mitä asian eteen on tehty!! Toivotaan että jätkät saadaan kiinni pian ja mm oikeus hoitaa hommansa!! KIITOS <3 <3

Anonyymi kirjoitti...

Totuus kuitenki on että rasismia esiintyy vain ja ainoastaan valkoisilla "ihmisillä", nämäkin kunnialliset sotasankarit ovat vain oppineet pahoille tavoille rasistisessa junttisuomessa jossa ei ymmärretä sivistyksen päälle toisinkuin muslimi maissa. suomi on rasistinen paskamaa johon ikävä kyllä tulee kunnollisia maahanmuuttajia erehdyspäissään, mutta nämä maahanmuuttajat ovat ainoa syy miksi suomi on vielä pystyssä, sitten kun suomessakin on sharian laki ja islam pääuskontona niin ehkä sitten suomi viimeinkin pelastuu lopulliselta tuholtaan. suomalaiset ovat rasisteja kaikki ja tyhmiä sekä laiskoja naisten hakkaajia.

tämän kommentin sponsoroi vihreät, rkp sekä sdp

Anonyymi kirjoitti...

voi vittu mitä lässytystä. vähä pesaria ja sit postimerkki perseeseen ja maailmalle!!!

Anonyymi kirjoitti...

Itse asiassa siitä ei ole kyse!

Toinen uhrin seurassa olleista miehistä on meksikolaistaustainen.

Olen samaa mieltä, että tuntomerkit pitää kertoa, eli tässä tapauksessa se että hyökkääjät olivat ulkomaalaistaustaisia.

Tästä on silti turhaa tehdä rasismijuttua tms. Ihan sama se onko hyökkääjä sateenkaaren värinen. Teko on törkeä.

Anonyymi kirjoitti...

Puhuko toinen mamu turun murretta ja toinen porin murretta? Vai mistä te tiedätte niiden kotipaikan?

Anonyymi kirjoitti...

Ja sitten tollasten jälkee lykätää vielä rahaa kouraa. Vittu suomi olisko aika herätä. Ei anneta noille vitun ######## lisää rahaa......

Anonyymi kirjoitti...

vai on suomi pystyssä maahanmuuttajien ansiosta olet kyllä pikkusen hakoteillä jos niistä 1/10 käy edes töissä ja loput 9/10 norkoilevat sossun ja kelan luukulla miten ne sinun mielestäsi pitävät tämän maan pystyssä?voisi lähettää kaikki takasin kotimaihinsa niin säästyisi rahaa ja PALJON.

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka moni teistä on soittaanut poliisille vinkkejä? Kiehahtaako joka maanantai herne nenään, kun luette miten ryyppyporukassa on hakattu muija ja herättyä ehkä soitettu ambulanssi paikalle, jos on muistannu/jaksannu? Kun naapurin Eikka vituttaa ja eukon nykynen ukko pitää ottaa hengiltä - SAATANA! Tai paketoida oma lapsi hengiltä. Jne. Jne.
Kyllä me suomalaisetkin osataan. Valitettavasti.
T. Annika
PS. En tiedä olenko mamu? Olen syntynyt Ruotsissa. Äitini on valkoinen ja isänikin (vähän kyllä näyttää mannelle???). Kumpikin puhuu mielestäni hyvää pohojammaan murretta, mutta se saattaa olla hämäystä. Mieheni on suomenruotsalainen. Itse muutin tähän maahan ollessani 10 vuotta. Käyn töissä - vien siis jonkun toisen duunin. Toisaalta, jos en kävisi töissä tuhlaisin taas toisten maksamia verorahoja. Vittu tää on kyllä vaikee rasti!

Anonyymi kirjoitti...

tätä se on paapominen rakkaassa maassamme, mitään ei saisi niistä sanoa saati lehtiin kirjottaa, joutuu itse syytettyjen penkille, ja rahaa pitää jakaa että pääsevät juuri esm ravintoloihin kyttäämään uhrejaan, raiskatakseen tai pahoinpidelläkseen, molemmat yhtä oksettavia tekoja joista pitäisi saada kunnon rangaistukset ja niitä kärsimään oman maansa vankiloihin eikä suomen hotellitasoisiin selleihin.

Anonyymi kirjoitti...

Totuus ei todellakaan ole tuo. Rasismia esiintyy jokaisessa rodussa. Varmaan räikeimmin E-afrikassa vaaleaihoisiin tätä kohdistuu. Rasismia harjoitetaan kehittyvissä maissa vieläpä epäsivistyneemmin ilman johdonmukaista motiivia, kuten esim. äärioikeistolaista ajattelutapaa. Suomi tarvitsee työvoimaa (ainakin toivottavasti). Rasismiin ei ole syytä. Tiukempaan mamupolitiikkaan kylläkin, eli töihin tänne saa tulla.

XeimA kirjoitti...

Näiden suvaitsevaisten puolustelu- ja saivartelukommenteista tulee mieleen se vertaus luontodokumenttiin, jossa suuren käärmeen tai muun pedon kitaan joutunut saalis yrittää vielä viimeisillä voimillaan potkia, ilman mitään tehoa.

Aivan samalla tavoin purkillisen hernesoppaa sieraimiinsa vetäisseet kukkahatut ovat nyt kauhuissan, kun olen käyttänyt täysin johdonmukaisesti, sekä tuntomerkkien kannalta ja kontekstiin sopivasti termiä "mamu"

Hmm, miksiköhän ihmeessä?

Siksi että onhan se hirveää kun heidän omat mussukat, (ja heidän politiikkansa seuraukset) ovat taas näyttäneet sen miten arvostelijat ovat olleet oikeassa.

Vielä kertaus sanastosta:

"Ulkomaalaistaustainen" on yleensä henkilö joka voi olla mamu, tai vain turisti tai muu maassamme vieraileva, ulkomaalainen henkilö.

"Mamu" taas on henkilö joka on aina ulkomaalaistaustainen, mutta jota kutsutaan maahanmuuttajaksi koska hän asuu maassa johon on muuttanut. (Kukapa olisi uskonut!)

Noin.

EI luulisi olevan niin vaikeaa ymmärtää, ellei sitten kukkahatuille ominaiseen tapaan ymmärretä ehdoin tahdoin väärin.

Samoin tuo eräs lauseeni (kysyvä toteamus, toteava kysymys) on myös pöyristyttänyt, ellei jopa järkyttänyt

En ala enää selittämään semantiikkaa kuten tein sanan "voivat" kohdalla.

Sen sijaan totean, että jos suvakit todella osasivat odottaa sitä, että mamujen suorittaman rikastuttamistoimenpiteen kohteeksi valikoituu 150 cm pitkä nainen - kuten kävi näiden unelmavävyjen kohdalla -
niin en voi kuin todeta, että heillä todellakin on jotain selitettävää. Tai sitten heidän kognitiivisen dissonansin täytyy kiduttaa heitä nyt, ja pahasti.

Minä totta puhuen en olisi osannut sellaista odottaa, mutta nyt, kuten sanottua, on todistettu että nämä mamut voivat_tehdä_sellaista. Puhumattakaan siitä että heillä voi olla myös aseita, mutta sen tiesin entuudestaankin.

Tämä on ero suvaitsevaisen ja oikeudenmukaisen ihmisen välillä. Jälkimmäinen järkyttyy aiheesta, mutta suvaitsevainen järkyttyy kun kuulee oikeudenmukaisen tuomion. Tai edes mielipiteen joka sellaista edustaa.

Pitää kuitenkin nyt muistaa, että samalla myös PUOLUSTAN tässä mamua, häntä joka on UHRI. Mutta mitä suvaitsevaiset tekevät? He poru kurkussa osoittavat suurempaa huolta syyllisten, ja syyllisiä suojelevan poliittisesti korrektin sensuurin jatkumisen puolesta.

Nyt, ugh, olen puhunut. Palaan nyt takaisin pelin ääreen. Sen jälkeen tulen vapauttelemaan mahdollisia moderointiverkkoon jääneitä kommentteja.

Anonyymi kirjoitti...

Odotinkin koska tähän keskusteluun tulee nimim. Annikan -tapainen kirjoitus ja tulihan se sieltä. Kantasuomalaiset, valkoihoiset heteromiehet _eivät_ hyökkää porukalla puolustuskyvyttömän naishenkilön kimppuun. Minkä takia noita maahanmuuttajarikollisia pitää puolustaa? Mä oon niin väsyny noihin syytöksiin. Voimia ja siunausta uhrille!

Anonyymi kirjoitti...

suomalanen rasisti isän nussija sinä. miten voi ola etta afrikalainen olisi rasisti? mustia ja ja muita tumia on aina valkone rasisti junttti sortannu vaika valkoiset on tyhmia olentoja joiden aly on alhaala. haitaako se eta me muut tuleme ja viemme teilta urpoilta teidan naiset? teida valkoset tytot ovat tyhmia ja huoria kaiki, imevat minu muna jatkuvasti vitu rassisti.

XeimA kirjoitti...

^ Tuo kommentti pääsi mukaan vain varoittavaksi esimerkiksi siitä, että minkälaisia asiattomia (kuten suomalaisia vastaan rasistia) kommentteja ei tulla jatkossa hyväksymään. Sen sijaan hyvä keskustelu on aina tervetullutta.

Anonyymi kirjoitti...

"SUOMI TARVITSEE TYÖVOIMAA."

Mitä helv... Onko sulla hajuakaan mikä on Suomessa työttömyysprosentti?? Haha :D

Anonyymi kirjoitti...

Tunnen uhrin kaukaa nuoruudestakin, ja voin sanoa ettei itsekkään ole mikään puhdas pulmunen kun on humalassa, ja jotenkin tämä uutinen ei yllätä. On ollut itse myös aikoinaan agressiivinen humalassa, joten motiivit ei varmasti ole pelkät hakkaamisen himot näillä ulkomaalaistaustaisilla miehillä. Toki on valitettavaa, että on pitäny mennä (taas) väkivallan puolelle. Mutta kuten sanoin, ei ole tämän uhrin kohdalla eka kerta kun väkivalta on pelissä.

Anonyymi kirjoitti...

Edellinen kommentti on aika oksettava. "Sai mitä ansaitsikin koska kaukana nuoruudessaan lyönyt jotakuta koulun pihalla"

Oikeus voitti kun takaapäin isketään ihminen tajuttomaksi ja potkitaan tämän jälkeen päähän? Mikä sinua riivaa?

Anonyymi kirjoitti...

Käsittääkseni myös Suomalaisella miehellä voi olla puukko baarissa mukana. On todella typerää osoitella sormella "mamuja" ja keksiä laihoja teorioita miksi näin on tapahtunut, etnisen taustan perusteella. Tässä tuntuu monilta unohtuvan se kauhistuttava fakta, että kaksi ihmistä ovat pahoinpidelleet ihmisen. Vielä kauheampaa on se, että pahoinpitelyn kohteena on ollut pieni nainen, joka on kertomuksensa perusteella käyttäytynyt varsin asiallisesti.

Poliisin tehtävä on saada kyseiset henkilöt vastuuseen teosta ja he varmasti tekevät kaikkensa näin tehdäkseen. Täällä esiintyvät internet-poliisit voivat soittaa vihjepuhelimeen, mikäli kokevat tietojensa mahdollisesti auttavansa tutkintaa.

Voimia uhrille ja hänen läheisilleen.

XeimA kirjoitti...

Tulipas taas kukkahatusta vedettyjä "argumentteja"

"Käsittääkseni myös Suomalaisella miehellä voi olla puukko baarissa mukana."

"Kyllähän suomalaisetkin"-kortti, ei ole argumentti. Saati sitten oikeutus, se pitäisi pikku hiljaa jo käsittää.

Eikä suomalaisilla ole muutenkaan tarvetta import-tuotteille, mitä tulee rikollisuuteen, jota meillä on kyllin omastakin takaa.

Tosin, voi olla että näin törkeitä juttuja tekemään tarvitaan ulkomaan vahvistuksia (jos tilastot eivät ole tuttuja, niin kannattaa tutustua).

Samoin, miten usein suomalaiset kantavat aseita mukanaan baareissa tai muissa julkisissa tilaisuuksissa?

Voisitko jopa sanoa, että se on yhtä yleistä meikäläisillä kuin "heikäläisillä"?

"On todella typerää osoitella sormella "mamuja" ja keksiä laihoja teorioita miksi näin on tapahtunut"

Miksi?

Siksi että silloin tulisi ilmi, miten epäonnistunut kokeilu monikulttuurisuus on?

Juuri tuo suvakkiasenne tässä onkin ongelmallista, ja perimmäisenä syynä siihen, miksi tuo nainen meinasi jäädä täysin vaille oikeutta, koska syyllisiä suojeltiin "ettei vain mamuja osoiteltaisi sormella".

Kaikkien näiden suvaitsevaisten kädet ovat tuon naisen veressä.

Muista se, seuraavan kerran kun asetut "jakelemaan oikeutta".

Anonyymi kirjoitti...

"Mamu"- mitä tämä nykyään tarkoittaa?
Suomessa on niin paljon virolaisia, latvialaisia, liettualaisia, puolalaisia, romanialaisa, bulgarialiasia, marokolaisia, somaleja, turkkilaisia... entisen
jugoslavian ja neuvostoliiton alueelta työn ja suvun perässä muuttaneita!? Oliko uhri suomalainen tai ulokmaalainen? Helpottaiisiko mahdollisesti poliisin ja tutkijoiden työtä, jos naiset tajuaisivat lopettaa juomisen siinä vaiheessa kun alkaa huimata pikkasen! Naiset(kuten minä itsekin, joskus vääryttä ja väkivalta kokeneena), oppistte puolustelemaan itseänne... itsekin olen muutamat kikat oppinut, olen myös ns "mamu"... kaikki mahdolliset vaiheet käynyt läpi- mennyt naimisiin, eronnut, bailannut, deittaillut, pannut "kaikkea liikuvva ja hengittävää", löytänyt uuden miesystävän(ei mikä unelmaprinssi mutta mukavaa ja seksikäs"- toivon uhrille myös sisua ja tahtoa saada elämä raiteille. Ne miehethän voisivat hypätä vaikka junan eteen... Allah ei ole teille armollinen tästä synnistä!

Anonyymi kirjoitti...

Jokainen joka pyörii esim treen yöelämässä eikä vain lue kotona teoksia monikulttuurisuudesta tietää että tämmöinen(kin) tempaus on hyvin tavanomaista.