keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Nolompi Oikosulku Aivopesussa

Tutkimus: Menestyvän miehen kannattaa ajatella kuin nainen


Maskuliinisiin piirteisiin luettiin mukaan muun muassa ylpeys, sisukkuus, aggressiivisuus, itsevarmuus ja urasuuntautuneisuus. Feminiinisiin puoliin kuului rehellisyys, nöyryys, mukautuvuus, hellyys ja toisen tukeminen.

vs.


Hoivamyytti murenee - nainen nujakoi ja lyö


Poliisin tietoon tullut naisten tekemä väkivalta on viime vuosina yleistynyt reippaasti. Naiset esimerkiksi nykyään riehuvat humalassa julkisilla paikoilla miesten tapaan. Tänään myös päivänvaloon nousee tapauksia, joista ennen vaiettiin.
Apulaispoliisipäällikkö Erkki Kerola tulkitsee raporttien kertomaa siten, että juominen on miehistynyt.
- Naiset näkyvät omaksuneen miehisiä käyttäytymismalleja. Syyt taitavat olla pintaa syvemmällä, kasvatuksessa ja yhteiskunnallisessa kehityksessä.

No mutta huppista keikkaa.

Kuinkas tässä nyt näin kävi?

Vaan yhtä seikkaa ei unohdettu, ja se oli wanhat kunnon tuplastandardit.

Uskottavuus on vähän kuten neitsyys - sen voi menettää vain kerran


Kuvitelkaapa miten nopeasti ulvonta nousisi ennätyslukemiinsa, jos vaikka määrittelisimme naisen kuten tässä on määritelty mies? (Etenkin kun tekisimme sen maassa, jossa ainoa verovaroin käsitelty ja opetettu mies asia on kriittinen miestutkimus, naistutkimuksen alaisuudessa. Ei siis ihme jos kaikki naisia kohtaan annettu kritiikki on "naisvihaa".)

Jo siksikin, että virallisen, ja feminismin hyväksymän sekä luoman totuudenhan mukaan "mies on hirviö, nainen on enkeli/ naiset venuksesta, miehet helvetistä", ja mehän tiedämme ettei sellaista saisi kyseenalaistaa.

Mutta jos eturyhmän edustajat kyseenalaistavat sen, niin tällöin rationalisointihamsterille annetaan melko armotta raippaa, ja selitykset ovat "mielenkiintoisia" kuulla.

Vaan jos nyt ensimmäisen jutun ideana oli, että miehet feminisoituvat, ja naiset jatkavat tasa-arvon erityiskeinoin "tasa-arvoistumistaan" (streotyyppisten, ja useimmiten huonojen maskuliinisten stereotypioiden omaksumista, ilman pelkoa kritiikistä), samalla kun sukupuolten sota laajenee työelämään, ideana se, että miehet riisutaan aseista (mitä siitäkin nyt tulisi, jos miehet vastaisivat samalla mitalla tai naiset joutuisivat maistamaan tasa-arvosta myös vastuuta etuoikeuksien ja kiintiöiden sijasta).

Niin sitten jo toinen jutuista aiheutti sen oikosulun, osoittamalla että jos nyt nainen ei pysty saamaan miestä kiinni saavutuksissa, niin ainakin ne negatiiviset stereotypiat heiltä luonnistuvat. Aivan kuten ns. feminisoidut pehmomiehet kyllä pystyvät haastamaan naisen hoivapuolella, mitä nyt vain naiset rankaisevat heitä siitä joko seksittömällä parisuhteella, tai antamalla kenkää. (Ironia onkin siinä, että meillä maskulisteilla ei ole mitään sitä vastaan että mies omaa näitä pehmeämpiä puolia, tai jos hän ei ole apinamacho, mutta ongelmana on naiset - he rakastavat tuollaista miestä sanoissaan, mutta vihaavat teoissaan, ja vain tekojen päivittäminen sanojen tasolle voi muuttaa sen seikan - selitykset on selitetty heränneelle miehelle!).
Samalla voisimme sanoa että ironia naurattaisi, jos se ei olisi 50% ihmiskuntaa kohtaan kohdistettua feminististä ajojahtia, sillä tässä samalla näemme miten hyväksyttyä ja jopa rohkaistua on toisaalta A. maskuliinisten stereotypioiden demonisointi B. niiden vahvistaminen.Ei kommentteja: