tiistai 14. toukokuuta 2013

Järkyttävä Trendi Naisten Keskuudessa: Väärät Raiskaus-Syytteet


Useita perättömiä raiskausilmoituksia - poliisi turhautui

Naiset ovat keksineet, että koska kaikki naisten huonon ja antisosiaalisen käytöksen arvostelu on "naisvihaa" (vaikka kyseinen arvostelu olisi miten aiheellista tahansa), ja koska samalla ns. tasa-arvo merkitsee naisten lähes rajoittumatonta etuoikeuksien lisäämistä, voivat he näin ollen ottaa ilon irti esim. käyttämällä aborttia ehkäisyvälineenä (oikeus omaan kehoon, vaikka se on sikiö joka teurastetaan äitinsä kohtuun), ja väärää raiskaus-syytettä joko kostovälineenä (rationalisointihamsteri: miehen oikeudet loppuvat siihen, mistä mun tunteet alkavat) tai maineen pelastajana (rationalisointihamsteri: en ole lutka, jos sanon että se oli raiskaus ja saan myös säälihuomiopisteitä).Tällä kertaa puhumme tuosta jälkimmäisestä, eli vääristä raiskaus-syytteistä ja miehen stigmatisoinnista, sekä siitä mitä voimme tehdä sen lopettamiseksi.

Mutta ensin pohjustukseksi pari tapahtumaa.

Mitä nyt on tapahtunut, on että taas joku sisäisen pornotähtensä villiksi päästänyt suomisen pirkko, oli tullut ilmeisesti katumapäälle, sillä seurauksella että mies sai raiskaus-syytteen joka oli valhe:


Valhe paljastui videolla: Nainen keksi raiskauksen


Samoin hieman sitä ennen jouduimme törmäämään vähän vastaavaan ilmiöön, jossa erittäin vakavia raiskaus-syytteitä heitellään täysin huolettomasti, ja oman agendan ja uhripääoman lisäämiseksi.

Tämä toisaalta naisia säälin ja kiintiöiden avulla vastuupaikoille korottava, feminismin myrkyttämä yhteiskuntamme, kun oli taas näyttänyt minkälaisia seurauksia tälläisillä järjestelyille on. Etenkin aikakautena kun kaikki skandaalin käryinen on ihanaa ja kiinnostavaa - Katariina Sourin isäpuolen maine oli vähällä mennä, kun mainosta päätettiin terästää poliittisesti korrektilla valheella:


Supersiskojen superhölmöilyFundamentti kannattaa ajatusta oikeudenmukaisesta yhteiskunnasta.

Tällöin esim. se, että viranomaiset saavat tehdä "inhimillisiä virheitä" muiden elämän kustannuksella ilman että itse saavat minkäänlaista sanktiota siitä, on väärin.

Samoin, se että naiset kuuluvat tähän eturyhmään jotka voivat käyttää yhteiskunnan epätasa-arvoisia rakenteita noin röyhkeästi ja tunteettomasti hyväkseen, on asia johon on jo tasa-arvon ja yleisen oikeudenmukaisuuden nimissä on puututtava.

Menisin jopa niinkin pitkälle, että sanoisin väärän raiskaus-syytteen olevan yhtä vakava rikos kuin varsinaisen raiskauksen

Jos olet nainen, tai sinun läheisesi ovat naisia, on tällöin tämä uudistus jotain, mitä normaalilla älykkyydellä varustettu ihminen tuossa tilanteessa kannattaa, ja joka ottaa sen avosylin vastaan.

Nimittäin, se, että naiset harrastavat vääriä raiskaus-syytteitä, on jo johtanut siihen että esim. helsingissä poliisi on saanut vääriä syytöksiä asiassa jo niin paljon, että kaikkia ei enää edes oteta vakavasti. Se on ymmärrettävää; resurssit eivät riitä tähän  pelleilyyn mikä jo itsessään on rikollista toimintaa! Unohtamatta sitä vanhaa viisautta että joka kiskoo kyllin kauan kahvaa, joutuu huomaamaan että se jää vetävän käteen, jolloin se Fundamentin opetus siitä, että naiset jotka pitävät pahojen naisten puolta vain siksi, että he ovat myös naisia, saavat rangaistukseen sen että myös heidän oma uskottavuus palaa.

Keinona päästä lähemmäksi tätä sivistysvaltion oikeudenmukaista tavoitetta, on tasata puntteja ja varoittaa miehiä rekisterien kautta.

Tämä merkitsisi sitä, että nyt kun raiskauksesta tuomitun (väärästä, tai oikeasta) tiedot on mahdollista saada julkiseen levitykseen, olisi myös alettava keräämään tälläisten naisten osalta rekisteriä, jotka yrittävät lavastaa viattomia miehiä omien sairauden tarkoitusperiensä uhreiksi. Tälläiset naiset ovat epäilemättä pahoja, ja paskoja ihmisiä, ja muilla on täysi oikeus olla varoitettu heistä.3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kumma kun ei väittänyt että tohon oli suostumus,mutta 20 min.myöhemmin ei ollu.
Kyllä käräjille kohta tämmönenkin tapaus varmaan tulee,taikka sitten kuvaajalle syyte salakatselusta tms.

Anonyymi kirjoitti...

Googleen:
daily mail kelly weston

XeimA kirjoitti...

Huh huh. Pitää kyllä sanoa että näiden röyhkeiden huorien rationalisointihamsteri laukkaa jo tasolla sosiopaatti.

Naisten eräs pahin piirre on tuo briffaultin laista juontuva, psykopaatille ominainen opportunismi, jossa ei kaihdeta keinoja "todisteiden ja todistajien" hävittämisessä, tai toisen sydämettömässä heivaamisessa, heti kun selviää ettei hänestä ole mitään hyötyä.

Raiskauksen törkeys elää näissä pahoissa teoissa. Se on varmaa.

PS. Minulla on kanssa tuota Dailyn mailin kertomusta vastaava tapauskertomus, katsotaan josko julkaisin sen. Se taitaa vetää uuden ennätyksen, sillä siinä nainen nimitti poikakaverinsa raiskaajaksi, reippaasti suhteen jälkeen ja vielä seurusteltuaan tämän kanssa kauan "raiskauksen" (katumus-seksin) jälkeen.