tiistai 7. toukokuuta 2013

Aftermath: Alppila

Nyt kun tapaus Alppila on edennyt uuteen käänteeseen, ja Antti Korhosen annetaan kuulla kunniansa, on tullut aika palata tarkastelemaan kyseistä selkkausta.

Kirjoitin alunperin seuraavan jutun Alppilan kouluselkkauksesta:

Tapaus opettaja Antti Korhonen ja Vastaus Kysymykseen: Miksi?


Jonkin verran ehti kulumaan siitä kun juttuni oli julkaistu ja jutun tiimoilla alkoi kuhista.

Uusi tieto paljasti, että FUNDAMENTTI oli taas saanut vainun ja päässyt oikeille jäljille: ne johtivat kuuluisalle sylttytehtaalle!

Selvisi että "väkivalloin" poistetun oppilaan kokoomuslainen, kukkahattuinen äiti oli potkut antaneen naisrehtorin kaveri.

Lisäksi että tämä kyseinen nainen myöskin on monikulttuurisuuden kannattaja.

Samoin kun tämän kyseisen puoliverisen lapsukaisen isä on turkkilainen muslimi, joka on nyt vankilassa pahoinpitelyistä ja lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä (tämä kyllä auttaa ymmärtämään hyvin pojan toimintaa, vaikkakaan ei oikeuta sitä).

Tapahtumahorisontti puolestaan sijoittui Alppilan kouluun, joka on monikulttuurisuuden ja moniarvoisuuden kokeiluasteella oleva sulatusuuni. Tällöin on luonnollista että johtajana on "valveutuneita" naisia, joilla on sen mukaisia suhteita, ja että silloin valkoihoinen mies on korvattavissa.

Nyt tilanne on kuitenkin käsittelyssä, ja kun näen seuraavia juttuja asian tiimoilta:Opetusvirasto ei taivu Alppilan opettajalle: "Aiheutti oppilaalle vakavan vaaran"
Opetusvirasto: Alppilan potkuja ei syytä perua - "Ei käsitä omaa asemaansa opettajana"


On selvää, että koko opetusvirasto pitäisi tutkia. 

Tässä vaiheessa en ole saanut tietoa kyseisestä lafkasta, mutta jos intuitio taas kerran osuu yhtään kohdilleen, on melkoisen todennäköisestä että lisää suvaitsevaisia ystäviä löytyy kyseisestä sivistysvirastosta.

Kirjoitin seuraavaa:

Mutta syynä on myöskin se, että nykyisin tytöt pärjäävät koulussa paremmin, ja eivät yleensä jää tälläisistä ongelmiin on puhtaasti sen syytä, että koulusta ja sen kehittämisestä päättävät sellaiset feministisesti latautuneet naiset, jotka kehittävät koulua toimivammaksi tytöille - sillä jos feminismi parantaa molemman sukupuolen asemaa, keskittyen vain naisten ongelmiin ja etuoikeuksiin, niin silloin myös poikien sopeutuvaisuutta koulujärjestelmään parantaa sen kehittäminen tytöille sopivampaan suuntaan. 
Siitä ei päästä mihinkään, että jos koulu ei ota huomioon sukupuolieroja, ja täytä funktiotaan muunakin kuin informaatiobulimian laitoksena, joka on suunniteltu tytöille, ei siellä kyllä pojille jää muuta tekemistä kuin turhautunut häiriköiminen. Tietysti, rajansa kaikella, mutta en minä voi sellaista sallia että ehdoin tahdoin kaivetaan verta nenästään.
Mutta koska koko koulujärjestelmän reformi ja sitä käsittelevä teksti on täysin oma ja perusteellinen juttunsa, en mene siihen tällä kertaa tämän paremmin.

Niin sanottu virallisen totuuden moniarvomafia pitää sisällään nämä kaikki mahdolliset agendat, joissa siis nämä "vähemmistöt" pitävät silmittömästi kiinni omista etuoikeuksistaan, ja tietysti tällä junalla haluaa matkustaa myös feministit, joiden lutuisella naisen logiikalla myös toinen puoli ihmiskunnasta, eli naiset ovat "vähemmistö".

Tällöin mies joka erehtyy asettumaan poikkiteloin tuon hirviön tielle, saa aimo opetuksen, aivan kuten kirjoitin alkuperäisessä jutussani.

Nyt viimeistään jokainen tietää tässä yhteydessä, mitä tarkoittavat sananlaskut kuten: korppi ei noki korpin silmää, tai toinen käsi pesee toisen käden?  

Tietenkin eräs syy siihen, miksi tässä asiassa kansa on väärässä, on siinä, että "laki on laki", mutta sen oikeutus, ja asian harkinnanvaraiset aspektit olisi kiva tietää. 

Ei kommentteja: