perjantai 17. toukokuuta 2013

Abortin Kannattajien (VERINEN) Tekopyhyys


Aborttilääkäri tuomittiin kolmen vauvan murhasta


Tämä on tekopyhyyden huippu.

Mitä kaikkea voikaan massakontrollilla tehdä?

Sillä on saatu uskomaan, että syntymättömän lapsen, eli sikiön murhaaminen on jotenkin eri asia kun kyse on joistakin viikoista, tai kuukausista. 

Todellisuudessa, he jotka hyväksyvät abortin, ja naisen "oikeuden omaan ruumiiseensa" (käännös: lapsensa ruumiiseen), eivät voi tuomita tätä tapausta, sillä se ei eroa mitenkään siitä mitä he itse kannattavat. Vasta sitten aletaan kuhista, kun koko ilmiö ei pysy "poissa silmistä, poissa mielestä" - äkkiä järkytytäänkin elämän tuhlaamisesta!

Liberaalien ja suvakkien logiikkaa: Kukaan ei ansaitse kuolemantuomiota, paitsi  raiskaajien lapset
Lopettakaa tämä hulluus!

Juuri tälläiset esimerkit ovat omiaan näyttämään, mikä on todellisuus jota kukaan ei todellisuudessa kestä. 

Edes ne, jotka huutavat vaahto suusta valuen naisten oikeuksista murhata syntymätön lapsensa.

Jos haluamme puhua vapaudesta valita, on se vapaus sitä että päättääkö nainen tulla raskaaksi vastuuttomasti ja päättääkö hän kantaa vastuun lapsesta jonka on saattanut maailmaan. 

Se on nainen, jolla on seksuaalinen valta ja joka päättää kuka saa ja kenelle annetaan.

Vanha virsi siitä, miten "todelliset miehet pitävät huolta ehkäisystä" tulisi hiljaksiin päivittää sille tasolle, jossa todellisuus on. Tällöin nämä "kullikarusellilla" vapautta kehoonsa harjoittavat naiset voisivat ehkä herätä. 

Puhutaan kuitenkin yhteiskunnasta, jossa 90% aborteista liittyvät viihdekäyttöön, kuten jälkiehkäisyihin.   Kun taas sikiövaurioiden vuoksi tehtiin vain 2,2% (vuonna 2007) ja äidin terveyden ollessa vaarassa ainoastaan 0,5% aborteista!

Sitä saadaan mitä tilataan ja sallitaan

Ei kommentteja: