tiistai 16. huhtikuuta 2013

Vihdoinkin Se Tapahtuu!

Kirjoitin seuraavan jutun viime vuoden puolella:

Kun Muslimi ja Feministi Kohtaavat (+ Voittamaton Suunnitelma!)


Ja tänään luin seuraavan jutun:


Ns. Viherpunaiset tahot*, jotka ovat korvanneet "ensimmäisen rakkautensa" eli työväen asian - eritoten pohjoismaissa - moniarvoisuudella, suvaitsevaisuudella, ja muilla positiivisen syrjinnän keinoilla (marxilaiset harhaopit), ovat myös käyttäneet auliisti vihollistaan, eli peruskansaa, vastaan Hajota ja hallitse-strategiaa. 

Samalla he itse sovittelevat suurella vaivalla ympyriäisiä palikoita koloihin jotka on suunniteltu kuutioille, massakontrollin pitäessä huolta siitä että "se vain näyttää siltä ettei siitä tulisi mitään".

Tällöin esim. täysin sukupuolikysymyksissä vastakkaiset feminismi ja Islam on harmonisoitu yhteen poliittisesti korrektilla kolmen apinan-taktiikalla, jossa ei nähdä, kuulla tai puhuta mitään mikä olisi tuon katkeran konsensuksen vastaista.

Sen lauluja laulat jne. olit sitten osa mediaa tai ihan vain poliittinen lobbari

Yhteistyö- ja hyväksikäyttösopimus

Mutta mikä on vastalääke silloin, kun myrkkynä on valhe?

No, totuus tietenkin, sen vaikutus on verrattavissa aurinkoon ja pimeän poistumiseen.

Ja juuri se on nyt tapahtunut Ruotsissa, jossa voidaan sanoa ehdottomani suunnitelman alkaneen toteutua.

Tilanne on suurenmoinen, ja allekirjoittanut voi myöntää odottaneensa tuota juhlallista hetkeä jo kauan.

Hajottamalla hallitsevat maistavat nyt omaa lääkettään, ja heidän luoma fantasia on ajautunut törmäyskurssille todellisuuden kanssa.

Tekstissäni ehdotin että nämä kansaa vastaan liittoutuneet tahot asetetaan toisiaan vastaan - feministit vs. muslimit - jolloin he ajautuvat väkisinkin dialektiseen konfliktiin ja tällöin joko kumoavat toisensa, tai meille jää enää vain yksi vihollinen. 

Feminismi hyökkää miestä ja perhettä vastaan, ja hyvänä kakkosena listalla on kaikki ne naiset jotka eivät suostu feministiseen rotan moraaliin - olemaan kaupan ja pelaamaan likaista peliä, sodassa miestä vastaan. Kyseessä on siis naisten ylivaltaa painottava liike.Islam puolestaan on imperialistinen ja ekspansiivinen arabinationalistinen uskonto. Sen hallitusmuotona on kaksi olotilaa joiden nimet ovat Daar es Salam ja Daar el Har "rauhan ja sodan talot". tällöin kaikki mikä on alistettu Islamille on Rauhan talossa, ja muut joko passiivisen tai aktiivisen jihadin, eli Sodan talossa (passiivinen jihad on sitä, että pesiydytään vieraisiin valtioihin ja viedään niissä Islamia eteenpäin, oli se sitten vain lisääntyen suurperheittäin tai soluttautumalla päätäntäelimiin, ja aktiivista jihadia tuskin tarvisee edes kuvailla, se on veristä sotaa jossa vääräuskoisia ei tule sääliä). Samalla kyseessä on myös miehistä ylivaltaa selvästi alleviivaava uskonto.

Moi, me haluttaisi kertoa sulle Allahista

*En pidä niin hirveän pahana sosiaalidemokraatteja (joista tässä Ruotsin kohdalla oli kyse), ainakaan Suomessa, ja sanoinkin jytkyn aikoihin että he ja perussuomalaiset olisivat muodostaneet ihanteellisimman hallituksen. Myös demarien ongelmanana on hampaattomuus, ensimmäisen rakkauden unohtaminen ja yksinkertaisesti väärille raiteille harhautuminen - eritoten nyt Kokoomuksen yhteistyökumppanina ollessa. Silti ne pahimmat pesiytymät ovat maassamme selkeämmin väritään mädän vihertävissä ja tulehtuneen punaisissa.

Nyt, jäämme innolla seuraamaan että taivuttavatko muslimit ruotsalaiset sosiaalidemokraatit siltaan, jolloin kaiken järjen mukaan maa jatkaa menoaan kohti lohdutonta islamilaista tasavaltaa. Mutta jos taas feministit voittavat, jatkaa maa muuttumistaan feminismin saudi-arabiaksi. Eritoten nyt vastavoimien pitäisi herätä, ja lisätä painetta rakentaisiin, jolloin mädät kohdat poksahtavat rikki tuosta noin vaan. 

Ei kommentteja: