tiistai 9. huhtikuuta 2013

Tapaus opettaja Antti Korhonen ja Vastaus Kysymykseen: Miksi?

Opettaja nimeltä Antti Korhonen tuli saaneeksi kenkää, kun hän "käytti väkivaltaa", riehuvaa ylä-asteen hurjaa ruokalasta poistaessaan.

Nyt, katsotaanpa mitä tapahtui.
Allekirjoittaneella rupesi keittämään, heti kun tuo räkänokka heitti kehiin "meinaax sä käydä pienemmän/nuoremman/jne päälle"-kortin. Tuon kortin toinen nimi on Paskahousu-kortti, sillä sitä käyttää ne riidanhaastajat jotka kyllä mielestään voivat tulla härkkimään isompiaan, mutta joilla ei ole lihaksia kantaa vastuuta siitä, mitä sellaisesta seuraa. Se on suoraan sanoen suvakkilaistetun yhteiskunnan myrkyllinen sivutuote. Oli kuitenkin täysin selvä, ettei tuon kölvin paikka ole ollut pätemässä ja patsastelemassa ruokalassa, etenkään jos kyseinen toimitus on jo hoidettu.

Koska elämme suvakkien yhteiskunnassa, jossa edellä mainitun kortin käytöstä on tehty jo kansallisurheilua, en voinut olla pistämättä merkille sitä. Kuten en myöskään sitä, että tämän opettajan potki pois naispuolinen rehtori.

Sitten varsinainen paskamyrsky alkoikin, kun kaverini osasi kertoa, että koko kyseinen koulu muistutti hallintorakenteeltaan erehdyttävästi Vihreiden surullisenkuuluisaa eduskuntaryhmää, josta sen eräs edustaja (nainen, jonka nimeä en nyt muista) oli ylpeänä sanonut: Tasa-arvon voidaan sanoa toteutuneen, sillä vihreiden eduskuntaryhmästä enemmistö on naisia.

Todellakin, tuossa opinahjossa on rehtorin lisäksi, sattumoisin myös vararehtori ja johtokunnan puheenjohtaja, kaikki naisia! Asian voit tarkistaa tästä linkistä

Naisten seksuaalisuuden pimeäksi puoleksi, tai joidenkin naisten seksuaalisuuden ainoaksi, ja samalla  yhteiskunnallisesti äärimmäisen tuhoisaksi puoleksi, voidaan sanoa tätä kriminaali- ja vankilabändäriyyttä johon kuuluu myös kiihottuminen kusipäistä ja ylipäänsä yhteiskunnallisesti tuhoisan käytöksen palkitseminen seksillä.

Tämän sukuiset ilmiöt näkyvät siinä, että nämäkin naiset voivat pitää yllä matrixia, massakontrollia, jossa toteutuu nimeänäni ilmiö, jota kuvailin sanoilla: "Nainen rakastaa kilttiä miestä sanoissaan, mutta vihaa teoissaan".

Tällöin heidän tekonsa todistavat heidän poliittisesti korrekteja puheitansa vastaan. Tällöin kiltit, tai vain muuten yhteiskunnallisesti esimerkilliset miehet ovat jopa kehuttuja, vieläpä niinkin altruistiseen pisteeseen saakka että he ovat "toisten naisten miehiä" (mies vangitaan tähän statukseen tyypillisesti repliikillä: "Oot niin hyvä/mukava/kiva että joku nainen saa susta vielä hyvän miehen (mutta minä en koskisi sinuun pitkällä tikullakaan").

Tämä johtaa eräänlaisen "salaisen verkoston" syntymiseen, jossa siis naiset pitävät massakontrollissa ja disinformaatiossa valtaosaa miehistä, jolloin nämä ovat tällöin herrasmiehiä, jotka ovat aina valmiita sitoutumaan naiseen ja pelastamaan tämän hädästä, samalla kun nainen antaa seksiä ja tarjoaa rakkautta miehille, jotka ovat kaikkea muuta kuin näitä herrasmiehiä.

Tällöin nämä pahaa aavistamattomat miehet voivat huomata olevansa tilanteessa jossa heillä on käsittämättömän huono naisonni, samalla kun nämä naiset viettävät parhampia vuosiaan tyyliin Sinkkuelämää. Kunnes sitten eräänä enemmän tai vähemmän kauniina päivänä, ikään kuin taikaiskusta tälläiset naiset - oman markkina-arvonsa kääntyessä rilluvuosien ja lukemattomien irtosuhteiden jälkeen laskuun, saakin mies huomata kelpaavansakin. Nainen näyttää tulleen järkiinsä, eikä näin koskaan tuo "haluan vain kiltin ja kunnollisen miehen, jolla on hyvä työpaikka"-dogma tule kyseenalaistetuksi. Ja jos mies on vielä tietämätön ja aivopesty, hän astuu ansaan, ja lähtee kuin sonni teuraalle.

Tai sitten käy jotain paljon pahempaa, ja se näkyy yhteiskunnallisena verenvuodatuksena, joka vieläpä palkitaan ehtymättömällä seksillä - miten paljon vaaralliset rikolliset saavatkaan kuolapostia naisilta?! Vai voiko joku mitenkään oikeuttaa esim. sen tapauksen jossa eräs vaimo oli tuonut tälläisen väkivaltaisen sosiopaatin kotiinsa, hänen ja miehensä yhteiseen kotiin, siten että lopulta tämä muiden vaimoihin sekaantuva sosiopaatti oli yrittänyt kuristaa naisen aviomiehen, sillä seurauksella että aivojen happivajeen vuoksi tämä aviomies koki neliraajahalvauksen, sosiopaatti lähti linnaan ja se vaimoksi kutsuttu saastainen huora ei saanut minkäänlaista tuomiota, vaikka hän oli koko tapauksen aiheuttaja! Entä tapaus jenkeistä, jossa tuollainen vaimo oli mennyt flirttailemaan kahdelle moottoripyöräjengiläiselle, ja kun mies tuli väliin, hänet puukotettiin kuoliaaksi? Minä sanon: tälläisillä naisilla ei ole sijaa sivistyneessä yhteiskunnassa, vaan heidät on luokiteltava rikollisiksi!

Miten tämä taas liittyy opettajakysymykseen?

Siten, että myöskin nämä suvakkinaiset ovat hunajaisista puheistaan huolimatta yllättävän usein tälläisiä naisia.

Se, että naispuolinen rehtori eliminoi opettajan (naisille ominainen, pinnallinen ja vihamielinen reaktio mieheen joka on työasemaltaan vähäisemmässä asemassa kuin nainen, joka vihaa miehiä jotka eivät ole "ylöspäin naimisen" itseään valmistaneita) joka ei pysynyt ruodussa.

Ruodussa pysyminen merkitsee tässä yhteydessä sitä samaa, mikä mahdollistaa mainitsemani paskahousu-kortin käyttämisen, jossa pienempi, ilkeämpi ja tyhmempi saa rajattomat toimintamahdollisuudet, mitä muiden on pakko suvaita. Kun tämä mahdollisuus on huomattu, sitä tietysti käytetään. Ja mehän tiedämme että feministit pitävät huolta siitä, että myös naiset kuuluvat tuon paskahousu-kortin käyttäjäkuntaa, sillä nainen on aina uhri, ja jos hän menestyy on hän silloin tietysti sankari, mutta ei koskaan niin että hän olisi epäonnistuessaan huono, vaan aina olosuhteiden uhri jolle pitää uhrata resursseja.

Siispä, jos naiset ihailevat miehessä kusipäisyyttä, ja haluavat pitää kiinni feministisistä tuplastandardeistaan, he eivät tietenkään halua että tulee mies joka rikkoo tämän sopusoinnun, koska silloin jäisi jäljelle jotain moniarvoista yhteiskuntaa ja agendaa järkyttävää: vaaleaihoinen kunnon mies, joka ei silti suostu alistumaan ihan mille tahansa.

Sellaisesta pitää rankaista.

Kuten olen kirjoittanut aiemmin, niin yhteiskunnan tulisi kyllä pitää yllä laupeuden ja rakkauden arvoja, mutta unohtamatta tietenkään viisauttakaan.

Tällöin minulla ei ole mitään "käännä toinen poski"-toiminnalle, mutta minulla on taas sitä vastaan paljonkin, että sitä sallitaan ryöstöviljeltävän. "Olen sinä suurempi ihminen" sanominen sorron, väkivallan tai kiusauksen uhrille on suorastaan röyhkeää ja täysin sopimatonta.

Jotta tasapaino saavutettaisi, olisi tällöin opetettava myöskin vastuuta.

Tämän on määrä tarkoittaa käytännössä sitä, että näille uhriryhmille ja jokaiselle on opetettava:

Jos aiot lyödä toista, odota että sinua lyödään takaisin. Eikä tällöin enää ole väliä minkä kokoinen itse olet, sillä tällöin luovut pienemmän oikeudestasi vapaaehtoisesti.

Eli ehdoton ei Paskahousu-kortille!

Vai oliko tämä opettavainen tapaus tulevaisuuden toivoillemme?

Päättele itse seuraavasta kuvakaappauksesta.


Ja tässäkin pääosassa ovat, kuin yllättäen tytöt, ja suvaitsevaiston import-tuote, nuorukainen nimeltä Farhad, joka  osoittaa erinomaista yhteiskuntakelpoisuutta


Samalla tietysti, mitä tulee muihin tämän ilmiön komponentteihin, on luonnollisesti niissäkin tehtävä päivityksiä ja korjauksia.

Esim. Miksi videolla ollut häirikkö oli poika?

Edellä tulikin jo kerrottua, että jos kerran tytöt (ja naiset) vahvistavat maskuliinisia rooliodotuksia käytöksellään ja valinnoillaan, niin he myöskin vahvistavat niitä kaikkein negatiivisimpiakin maskuliinisuuden tuotteita - itse en allekirjoita sitä, että ollakseen maskuliininen sinun olisi oltava sosiopaatti, se on feministien ja vankilabändärien yhteinen sairas fantasia, ja äärimmäisen tuomittava yhteiskunnaliselta tuhovoimaltaan.

Mutta syynä on myöskin se, että nykyisin tytöt pärjäävät koulussa paremmin, ja eivät yleensä jää tälläisistä ongelmiin on puhtaasti sen syytä, että koulusta ja sen kehittämisestä päättävät sellaiset feministisesti latautuneet naiset, jotka kehittävät koulua toimivammaksi tytöille - sillä jos feminismi parantaa molemman sukupuolen asemaa, keskittyen vain naisten ongelmiin ja etuoikeuksiin, niin silloin myös poikien sopeutuvaisuutta koulujärjestelmään parantaa sen kehittäminen tytöille sopivampaan suuntaan. 

Siitä ei päästä mihinkään, että jos koulu ei ota huomioon sukupuolieroja, ja täytä funktiotaan muunakin kuin informaatiobulimian laitoksena, joka on suunniteltu tytöille, ei siellä kyllä pojille jää muuta tekemistä kuin turhautunut häiriköiminen. Tietysti, rajansa kaikella, mutta en minä voi sellaista sallia että ehdoin tahdoin kaivetaan verta nenästään.

Mutta koska koko koulujärjestelmän reformi ja sitä käsittelevä teksti on täysin oma ja perusteellinen juttunsa, en mene siihen tällä kertaa tämän paremmin.

Lopuksi vielä kehotan jokaista Fundamentin lukijaa täyttämään seuraavan adressin, taistelussa sitä suuntaa vastaan johon olemme menossa, joka tekee samaa laivoille kuin mitä yllättävät jäävuoret.

Pelastakaa opettaja Antti Korhonen


Ei kommentteja: