sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Suomisen Pirkon Profiili 2013

Tätä viikonlopun tekstiä voidaan pitää enemmänkin kevennyksenä ("no pun intended"), mutta ei voida kieltää etteikö siinä olisi asiaakin.

Suomisen Pirkko on suomalaisen naisen kyseenalainen arkkityyppi.  Sellainen persjalkainen taapertaja, joka verhoaa päärynänmuotoisen kehonsa intialaiseen puolijoukkuetelttaan, ja kulkee sättien miestään, naama punaisena joko huutamisesta, liiasta viinanjuomisesta tahi molemmista. Kampauksena on puolestaan sellainen porkkananpunainen polkkatukka, joka muistuttaa tyyliltään hieman seuraavaa:

Kuvassa suomisen pirkko näkee rikkaan/ulkomaalaisen/julkkiksen näköisen  miehen, joka on varmasti myös ehta alfauros. Ei muuta kuin yhdistetty tutka&flirtti-ilme päälle! Kjäh kjäh!
Suomisen pirkon kehonrakenteen eräänlainen karrikatyyri on Klubin logo.

Feminismin myrkyttämä ajatusmaailma varmistaa sen, että minkäänlaista itsekritiikkiä, toisten huomioonottamista tai omaatuntoakaan kaikissa tapauksissa, ei ole. Sen sijaan pimppiä pakottava oikeutuksen ja uhriutumisen tunne. "Kuinka sä uskallat olla noin pinnallinen, että sä arvostelet mun ulkonäköä, vaikka mä menin sun kanssas naimisiin vaan koska sulla on hyvä työpaikka, auto, asunto, statusta ja six pack!!!11!" I'm a womyn, hear me ROaRRRR-tyylin avautumista lienee siis myös odotettavissa, unohtamatta tietenkään pelailua, vallanhimoisuutta, materialismia tai muita yleviä luonteenpiirteitä, joista arvosteleminen olisi naisvihaa, koska nainen tehdessään väärin, ei tee väärin, koska sitä ei feminismin mukaan kuulu laskea. Vain mies voi tehdä väärin, että voidaan sanoa että miehet ovat hirviöitä, ja naiset enkeleitä.

Mutta kyllä minä vaan sanon että kun minun naapurissani asuu pariskunta, josta mies on sellainen parimetriä pitkä, hieman juro holjoppi ja nainen pieni, sievä ja aina hymyilevä thaikku, että en minä suomisen pirkkona paljoa ihmettelisi että miksi näin käy. Se on sellainen juttu, että jos parhaat vuodet käytetään viinan ja mulkkujen (joko kirjaimellisesti, tai kielikuvana, liittyen ns. pahoihin poikiin, joiden palkitseminen seksillä varmasti on hyvä idea!) sisäisesti nauttimiseen, ja sitten suvaitaan ottaa se kunnollinen mies kun ei enää markkina-arvo riitä etuilemaan naisia pikaruokana käyttävien miesten haaremijonoissa, ollaan tiellä jolta ei ole paluuta. Tämä yleensä vielä kulminoituu toteutuessaan edellisen kaltaiseen "vittumainen pullukka"-alennustilaan. (Samoin, ei ole erityisen hyvä merkki, jos naisessa on ollut enemmän spermaa, kuin mitä mies on tuottanut - mutta eihän tämä kevytkenkäisyys suomisen pirkkoa haittaa, vaikka hän toki arvosteleekin prostituoituja ihan samasta mitä itse harrastaa).

Pullukat televisiossa - nykynaisen muotokuva?

Yllä oleva linkki kieltämättä tiivistää varsin hyvin tämän pointin.

Se sattui osumaan kohdalleni, kun olin katsonut itse tuon kyseisen sarjan jakson.

En tiedä katsoinko sen kiinnostuneena kuntoiluvinkeistä, kehitystarinoista vaiko siitä että sen timmi naispuolinen ohjaaja omasi seuraavat piirteet - muiden ohessa - seksikäs rako hampaiden välissä, ja laguunin/jäänsiniset silmät. On se sellainen!

Mutta kyllähän tämä sarja tuntuisi melkoisen hyvin kertovan sen mistä on kyse, tai ei edes sarjan tarvitse kertoa sitä erikseen kun tämä sen päähenkilönä ollut punapäinen nainen sanoi sen itse suoraan: "Annoin itseni lihoa, kun kerran olin parisuhteessa ja ajattelin ettei minun tarvinnut enää katsoa painoani."

Se on sellainen juttu naiset, että jos te kuvittele että voitte naida ylöspäin, on teidän itse pidettävä vähintään omasta kauppapanoksesta kiinni. Jos siis mies ostaa morsiammen joka on nuori, hoikka ja hehkeä, niin se on diilinrikkomista että ei enää olla nuoria, hoikia ja hehkeitä. Tällöin kannattaa harkita jotain moraalisesti pitävämpää, kuten vaikka sitä ettei harrasta hypergamiaa. Sovitaanko se nyt? Hyvä.

Toinen näkökulma taas löytyy seuraavasta artikkelista, ja se myös liittyy siihen erittäin tavanomaiseen feminismin toimintaperiaatteeseen, eli tekopyhyyteen ja tuplastandardeihin.

On tits, ass and fucktards

Minua erityisesti miellytti seuraavat lauseet, ei niinkään niiden asiallisuuden, vaan niiden mojovuuden vuoksi:

I like to look at women that are little fuckmuffins.

ja

If you have a problem, with any of this, you can go fuck yourself.

Mutta se sisältää myöskin muuta. 

Now, all that being said, is woman-as-fuckmuffin all I care about? Hardly. As a matter of fact, I would throw fuckmuffin to the curb faster than you can say “patriarchy” to spend time with a woman of good character and intelligence.

Samoin kirjoituksen varsinaisena pointtina on se täsmälleen sama pointti, jota itsekin olen toitottanut.

Kirjoitin joskus facebookiini kommentin, josta yllätyksekseni piti yksi nainen, ja se oli meni kutakuinkin seuraavasti:  Seksuaalinen häirintä ei ole mitään muuta, kuin sitä että kyseinen "häiritsijä" on mies jota nainen ei koe vetäväksi, muussa tapauksessa se on flirttailua, ellei jopa "työpaikkaromanssi". Tuplastandardit.

Sitä kannattaa verrata puolestaan seuraavaan:


80 prosentilla suomalaisista ollut työpaikkaromanssiMikäköhän on suhdeluku, siinä kuka on noussut ns. reittä pitkin ylöspäin?

No, mitähän sukupuolta näissä jutuissa yleensä on se, joka on päätynyt pomon kanssa sänkyyn?

Tiedättehän sen naisten "se vaan tapahtui kun mun #feels"-kortin?

Siispä, jos nainen haluaa valtaa, niin hänen on pakko ottaa vastaan myös vastuu. Muuten kyse on siitä että muut ovat alamaisia, ja nainen asettuu heidän yläpuolelleen.

Ehkä enemmän tai vähemmän psykopaatinomaisille, miehiä vihaaville femakoille siinä ei ole mitään ongelmaa, mutta muutaman pahan ihmisen ja heidän paskojen aatteiden ympärillä ei ihmiskunnan tarvitse, eikä pidäkään hypätä.

Eikö tämä kaikki jo todista miten suuri ongelma tämä epätasaisesti jakautunut seksuaalinen valta ole? Meitä maskulisteja ovat naiset arvostelleet siitä, että kritisoimme sitä, mutta on täysin selvä, myös naisen oman hyvinvoinnin vuoksi että se on ongelmallista. Kuten pullukka-dokkari näytti, ei pilalle hemmoteltu nainen ole tyytyväinen mihinkään.

Ja ainiin, liittyen tuohon suomisen pirkkoon, niin osataan sitä muuallakin.

Näin päätökseksi vielä sarjaa "tälläinen on lämmin ja naisellinen feministi":


Ei kommentteja: