maanantai 25. maaliskuuta 2013

Massakontrolli 2.0 - Oletko Sinäkin Ajatusrikollinen?No, kohta olet, joten "turpaan vaan ja onnea".

Kollegani Henry Laasanen tuo esiin viimeisimmässä jutussaan jokaista sananvapautta, vapaata informaatiota ja demokratiaa kannattavan kannalta järkyttävän uutisen.

Se mitä feministit ovat tällä kertaa kaavailleet, hieroessaan limaisia käsiään yhteen kyöpelinvuorella, on massakontrollin uusi askel - "päivitys - jolle on tietä raivanut poliittinen korrektius - kaikki tietää, että poliittinen korrektius ei ole mitään muuta kuin totalitaristisen massakontrollin ase, jolla säädellään ns. virallista totuutta ja samalla suojataan se "vääriltä mielipiteiltä" -näin ollen asioita ei voida muuttaa virallisilla päätäntätahoilla eikä mediassa, vaan ne joutuvat sensuuriin, ja useimmiten myös näiden väärien mielipiteiden esittäjä voi kohdata vakavia syytöksiä, tai vähintäänkin yhteiskunnallisen stigmatisoinnin.

Nyt, eräs esimerkki tästä massakontrollista on jo feminismi itsessään.

Tämä siksi, koska se on mahdollistaja, ellei jopa väline sille että kansa on hajotettua ja hallittua.

Miten?

Siten että tasa-arvo alá feminismi käytännössä merkitsee sitä, että toinen sukupuoli on tasa-arvoisempi kuin toinen (et ikinä arvaa kumpi), ja että naisten etuoikeuksien lisääminen ja velvollisuuksien vähentäminen on yhtä kuin "tasa-arvotyö". Samalla tämä on myös sukupuolten lietsomista sotaan keskenään, jossa ei enää nähdä miestä ja naista muodostamassa voimakkaan ja terveen yhteiskunnan kannalta vitaalia perusyksikköä eli perhettä, vaan sen sijaan nyt naisen tehtävänä on kilpailla miestä vastaan, ja nähdä tämä vihollisenaan kaikilla yhteiskunnan osa-alueilla.

Tämä näkyy esim. työelämässä jossa miehet on "patriarkaatin edustajia" (100% kuvitteellinen, feministisen propagandan luoma viitekehys, joka on samalla myös sodan julistus kokonaista sukupuolta kohtaan), jolloin on ok jos miehiä syrjitään työelämässä. Tämän valossa myös pariutuminen näyttää suoranaiselta tyrannialta, sillä vaikka nyt nainen voikin elättää itsensä ja luoda uraa kuten mies, on silti heidän keskuudessaan vallalla rakkaudeton hypergamia, yhdistettynä ns. Sinkkuelämää-tyyliseen rietasteluun ja uranaiseuteen. (Miksi?) Tätä kaiken lisäksi pyritään vielä vaalimaan siten, että sen arvosteleminen nähdään "naisvihana" tai "yrityksenä vastustaa naisen seksuaalista itsemääräämisoikeutta". Mutta jos mies sattuu edustamaan, sitä harvinaista vähemmistöä, jolla todella on voidaan sanoa olevan seksuaalista itsemääräämisoikeutta (eli joka on naisen kanssa tasa-arvoinen parinvalinnassa, ja joka voi myös valita partnerinsa, eikä vain käytännössä tyytyä) on täysin ok että hänet haukutaan "epäkypsäksi pilluhaukaksi jonka pitäisi jo miehistyä ja alistua naiselle kuin naiselle asettua aloilleen"  - oli diili sitten kuinka paska tahansa. Selkeä esimerkki tuplastandardista ja massakontrollista.

Samoin kaikessa hiljaisuudessa tämä epätasa-arvoinen käytäntö on myös levinnyt muihin instansseihin - minun ei tarvitse mennä työpaikkakiintiöihin, ne ovat jo siinä määrin itse itsensä kumoava käsite kun puhutaan tasa-arvosta, mutta sen sijaan otan jälleen muistutukseksi femdom-yhteiskunnan erään uuden uudistuksen, joka on jo Amerikassa virallistettu, mutta Suomessa toistaiseksi se toimii ns. covert-mallisena.

Kyseessä on siis seikka jota sivusin tässä tekstissä, mutta jonka otan malliksi tähän:

Eräs löytynyt kyselylomake muun muassa ohjaa naisia tunnistamaan perheväkivallan, ja perheväkivaltaa on lomakkeen mukaan sekin, jos mies ei ole ystävällinen, jos mies ei huomioi naisen tunteita, jos mies vaatii naista hoitamaan lapsia ja jos mies ei anna riittävästi talousrahaa. Näillä kriteereillä, kun tilapäisyyskin riittää, jokainen espoolainen perheenäiti kuuluisi turvakotiin.

Kyseessä on siis Espoon lakkautetun turvakodin toimintakoodi.

Lienee tarpeetonta muistuttaa tästä tapauksesta, nyt kun puhutaan tämän järkyttävän menettelyn synkästä potentiaalista.

Mutta huomattavaa on kuitenkin vallitsevassa käytännössä jo se miten mies voidaan luokitella "vaimonhakkaajaksi", jos vaimolla on huono päivä ja miehen vastaus ei satu miellyttämään.

Tuplastandardien vuoksi myöskin mies joka yrittää estää naista pahoinpitelemästä lastaan, voidaan pistää turvakotiin sillä hän osoittaa naisvihamielistä asennetta, toruessaan naista.

Myöskin hypergamia on laillistettu, ja siitä on muutettu velvollisuus, eli olet myös silloin vaimonhakkaaja, jos et anna naiselle rahojasi.

Kaiken kaikkiaan hyökkäys perhettä vastaan on tässä jotain jonka voidaan sanoa toimivan erityisen monella tasolla, jolloin fiksuimmat miehet pysyvät kaikista vakavista suhteista, joissa on toisena osapuolena nainen, erossa ja loput saavat oppia kantapään kautta - ellei sitten omaa jotain todella poikkeuksellista naista, joka ei usko siihen feminismin radikaaliin muistutukseen, jonka mukaan mies ei ole ihminen, vaan joko este tai ponnahduslauta suruttoman itsekkääseen tavoitteeseen.

Nyt, katsotaanpa Laasasen tekstin yhteenvetoja:

Asiantuntijapaneelin mukaan antifeministinen puhe olisi rinnastettava rasistiseen vihapuheeseen.

Antifeminismi pitää sisällään seuraavia asioita:
 1. Asenne, käytös ja toiminta 
 2. Feminismin ja tasa-arvon vastustaminen
 3. Sellaisen sosiaalisen hierarkian edistäminen, jossa heteroseksuaaliset miehet ovat etuoikeutettuja
 4. Vastarinta sukupuolen, rodun ja seksuaalisuuden suuntautumisen kategorioiden muuttamista kohtaan.
 5. Asiantuntijapaneelin johtajan Are Saastadin mukaan laki ehkäisisi netissä tapahtuvaa antifeminististä häirintää.

Asiantuntijapaneelin 10 ehdotusta
 1. Antifeministisen häirinnän ja antifeministisen vihapuheen tulisi olla rangaistavaa.
 2. Pitää luoda matalan kynnyksen palveluja antifeministisen häirinnän ilmoittamiseksi.
 3. Pitää tehdä säännöllisiä kyselytutkimuksia antifeminismistä.
 4. Tutkimuresurssit antifeminismistä pitää priorisoida.
 5. Tasa-arvon lisääminen ja syrjinnän vastustaminen vaativat maskuliinisuuden standardien muuttamista.
 6. Tarvitaan toimenpiteitä marginalisoitujen poikien ja auttamiseksi.
 7. Antifeminismin vastustaminen pitää liittää osaksi tasa-arvovaltuutetun toimaluetta.
 8. Lehdistön pitää hoitaa velvollisuutensa antifeminismin vastustamisessa.
 9. Eri maiden täytyy tehdä yhteistyötä antifeminismiä vastaan.
 10. On järjestettävä tieteidenvälinen konferenssi antifeminismistä.

Kyseessä on täten ilmeisen vakava yritys siirtyä täysin orwelilaiseen mielenkontrolliin.

Se, puolestaan on jokaisen totalitaristisen diktatuurin ehdoton elinehto! 

Älkääkä luulko että kyse olisi pelkästä rakenteellisesta miesvihamielisyyden riemuvoitosta, vaan kyse on myöskin isommasta kokonaisuudesta, jossa käytetään hyväkseen yhteiskunnan suojatonta osaa eli valkoista lihaasyövää heteromiestä (moniarvoiseen yhteiskuntaan, jossa vähemistöryhmät kilpailevat siitä kuka osaa olla ylpein ja itsekkäin, ei sisällytetä mainitsemaani ryhmää: "valtaväestön kuuluu olla antaja, ei saaja"). 

Kun heteromies on saatu tossun alle, siirrytään seuraavaksi valkoisuutta vastaan, ja tällöin on myös niiden joukkosieluisten naisten vuoro, jotka ovat valkoihoisia - kuin myös miesten ja lastenkin. 

Sillä kun tämä mekanismi on kerran luotu, myös esim. maahanmuuttokriittisyys pystytään eväämään ajatusrikoksena - vaikka on sanottava, että myös tällä rintamalla on osoitettu selkeitä hyökkäysten merkkejä, kukapa ei muistaisi vaikkapa Jussi Halla-ahon saamia tuomioita sanan- ja ajatuksenrikoksista? 

 Toisen vapaustaistelija on toisen terroristi. 

Tällöin, kuten hyvin tiedämme, on jo feminismin muodossa virallistettu se tyypillinen "misogynia"-kortti siten, että kaikki naisten rikostenkin arvostelu voidaan kuitata "naisvihana", ja syyllinen päästää hyvillä mielin kuin koira veräjästä, on tiedossa tällöin myöskin se, että kaikki maahanmuuttajien sopeutumattomuuden, rikollisuuden ja suoranaisen tahallisen kapinan huomioiminen voidaan kuitata: "Tuo on rasismia, asia loppuun käsitelty. Muhammed vapaaksi raiskaus-syytteestä."-tyylillä.Tällöin naisten on oltava nyt erittäin tarkkoina, eivätkä he saa ottaa tuota syöttiä, ei edes nyt kun heitä yrittävät ostaa ihmiskunnan pahimmat esimerkit. 

Vai miltä tulevaisuus näyttää silloin näiden faktuaalisten tilastojen mukaan?

Sitä saa mitä tilaa, suvakit.


Ja sitten todennäköisesti talousjärjestelmä suojataan seuraavaksi, mutta siihen ei ole vielä tarpeen mennä, mutta tällä kehityksellä se on vain ajan kysymys.

Nyt pitää päättää pelkäävätkö hallitsijat kansaa, vaiko kansa hallitsijoitaan.

Minulla on sinulle uutinen: Sinä et ole orja.Ei kommentteja: