keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Maassa Maan Tavalla Heidi Hautala?

Mikä moraali, kunnia ja oikeus?


Vihreät ovat tunnettuja siitä, että he uskovat olevansa kaikkien muiden yläpuolella, mutta sellaisella tavalla jolla muiden yläpuolelle asettuu se, joka uskoo että omahyväinen mielipide itsestään riittää takaamaan kyseisen väitteen (jos vihreät oikeasti haluaisivat ratkaista energiakysymyksen, ja rajoittaa ydinvoimaa, he kehittäisivät laitteen joka muuntaisi heidän loputtomasta omahyväisyydestään energiaa - se olisi kuin paska, eikä loppuisi ennen kun maailma loppuu).

Aivan kuten myöskin siitä, että jos hinku valtaan on paketoitu kiiltävään sellofaaniin, on kääreet pudonneet pois, heti kun niitä ei enää tarvitse käyttää.

Luin ennen tämän kirjoittamista tätä uutista.

Se herätti minussa katkeransuloisia ajatuksia analogioista jotka vallitsevat kansan ja päättäjien välillä; tässäkin jutussa pätee se, mikä pätee Suomessa ihan politiikkaa myöten: suhteet. Jonottaa tarvitsee vain jos et tunne ketään. Muuten menet jonon ohitse, ja saat hyvällä hinnalla asunnon*. Vain rivikansalaista koskevat kaikki säännöt. Esim. tästä syystä meillä on myös harmaata taloutta käyttävä harmaan talouden ministeriryhmän jäsen - koita ihmeessä miten sinulle käy kun kierrät veroja, ja sitten kuittaat sen verovirastoon "Hei, oon oikeesti tosi sori tästä". Ehkä porukka vaan ei ole tajunnut että sen voi kuitata noin?

(*Asuntojonotuksesta on minullakin kokemusta, vaikka Helsingissä en vaikutakkaan mutta aion kirjoittaa siitä jutun myöhemmin.)

Kenestä siis on kyse, on Heidi Hautalasta. Ja mistä on kyse, lieneekin jo monella aavistuksen päässä.

Voidaan siis sanoa, että vaikka Hautalan puolue ei kannata etenkään niiltä haalimiltaan ulkomaalaisilta moniosaajaystäviltään käytöstapoja alá maassa maan tavalla. Niin ainakin itse rouva on omaksunut maan hallitsijain tavat, ja hyvin onkin.

Jos tämä tilanne ei ole jo tarpeeksi absurdi, että meillä on kirjaimellisesti pukki kaalimaan vahtina, niin myös muut aiheen tiimoilta esiintyvät lieveilmiöt on nähtävissä myös, heti kun tämä kyseinen sairaus vain oireilee.

Vaikka Heidi Hautala ei itse käyttänytkään tuttua "kuin koira veräjästä"-vedätystekniikkaa, eli "yhyy olen vain tyttö"- ja "sovinisti!"-kortteja, tuli paikalle kiiltävine haarniskoineen vihervalkoritarikunnan edustaja ja teki sen hänen puolestaan, vai miltä seuraava kuulostaa?

Ministeri Hautalan ero olisi naisvihan voitto


Näin ollen häntä vainotaan luultavasti siksi, että hän sattuu olemaan nainen. Siispä kyseessä on naisvihaisesti latautunut vaatimus.
Noin. Siinä se, taas tuli (vrt. Merja Kyllösen tapaus). Eräs mikä tälläisinä kulissien kaatumisten aikoina on hyvänä puolena, on se, että enää ei tarvitse osoittaa näiden rötöstelijöiden ja kyseenalaisten päättäjien virheitä, vaan he hännystelijöineen tekevät sen itse - ja mikä parasta, he myös parodisoivat tilanteen (kuten ed. esimerkki sen osoittaa).

Ja jos tuo ei vielä saanut sinua lyömään kättä otsalohkosi läpi, niin myös toinen pökäle putoaa pian sen jälkeen:

Eroa vaativille muistuttaisin, että tässä on tehty kärpäsestä härkänen. Esimerkiksi on huomattavasti vakavampiakin asioita Suomen mittakaavassa, kuten tasa-arvoisen avioliittolain puute.

Kuinka helvetissä ministeritason päättäjien korruptio voisi olla kärpäsestä härkänen, saati vähemmän tärkeä asia kuin se, että homot pääsevät naimisiin? 

Ensinäkin, avioliitto sulkee homouden pois; se on vain miehen ja naisen välinen liitto. HUOM. Se ei tarkoita etteikö parafiloiden ja seksuaalisten suuntautumistensa kanssa yhteisen sävelen löytäneet ihmiset voisi olla parisuhteessa, ja jopa rekisteröidä sen. Mutta avioliitto kuuluu kirkkoon, ja on täysin eri asia kategorisesti, sillä se ei sisällä optiota samaa sukupuolta oleville. On ainoastaan kirkon ja sen vartioimien ajattomien arvojen rääpimistä, sekä kyseisen laitoksen mädättämistä (aivan kuten valtionkin) sisältäpäin, kun sen rakenteisiin ovat pesiytyneet nämä rappioarvoja ajavat tahot -  ja eikö nyt sisäisen ja ulkoisen painostuksen johdosta onkin jo tapahtumassa kohtalokas sortuminen?

Toiseksi. Minkä tuo edellinen pointtini vain kertoi, oli se, että miten nämä pelaavat poliittisesti; he suojelevat omiaan vaikka ne olisivat selvästi syyllisiä, ja vievät huomion omiin vihollisiinsa, elleivät jopa suoranaisesti hyökkää heitä vastaan.

Älkää antako heidän eksyttää itseänne.

Lopuksi vielä on tehtävä täsmentävä kysymys: Keneltä sinä Heidi Hautala oikeastaan pyydät anteeksi?

Pyydätkö sinä anteeksi heiltä jotka olet laittanut suoraan tai epäsuoraan liriin siitä, mihin itse syyllistyit, mutta josta et ole edes valmis kantamaan vastuuta?

Pyydätkö sinä anteeksi heiltä jotka ovat sinua äänestäneet?

Pyydätkö sinä anteeksi veronmaksajilta?

Keneltä sinä pyydät anteeksi, Heidi Hautala?

Lopuksi ääninauha Sinulle arvon lukija.

Se voi kiinnostaa Sinua, sillä se on Hautalan lehdistötilaisuudesta. 

Ei kommentteja: