maanantai 4. maaliskuuta 2013

Laillistettu Ryöstö Nimeltä AvioeroJos edellinen postaus oli kevennys, joka käsitteli kullankaivajia, niin tämän kertaisesta tekstistä onkin sitten kevennykset kaukana.

Taas on osoitettu miten avioliitto nykyisellään, on pohjustus lailliselle ryöstölle nimeltä avioero, ja vielä 100% naisen eduksi.

Katsotaanpa tätä uutista:


Keno-voitosta riita avioeron jälkeen"Vuonna 2010 pariskunta ajautui avioeroon. He tekivät keskinäisen osituskirjan, jossa auto ja asunto jäivät vaimolle, jonka huostaan jäivät myös lapset.Itä-Suomessa sijaitsevan maatilan omistuksesta he eivät kuitenkaan päässeet sopuun vaan osapuolet päättivät tehdä siitä myöhemmin erillisen sopimuksen." 

Eli tämä ämmä saa  auton,  asunnon, (eikä siinä vielä kaikki vaan) ja vielä lapsetkin.

Mutta silti sillä on otsaa myöhemmin vaatia osaa maatilankin omistuksesta?

"Nainen kanteli pesänjakajan osituksesta Vantaan käräjäoikeuteen. Hän vaati, että alkuperäinen osituskirja tulee saattaa voimaan ja tila jakaa puoliksi."

Voiko joku uskoa tätä, ja ennen kaikkea, voiko joku oikeuttaa tämän minulle?!

Vaikka Suomessa ei ollakaan vielä miljoonaryöstöjen parissa, jossa katkerat kullankaivajat tekevät youtubeen nöyryyttäviä juoroiluvideoita ex-miehistään, joilta ei saaneet kuin yhden talon, 20 miljoonaa ja muuta pientä krääsää, niin rupeaa olemaan selvä että mikä on suuntauksenamme.

Siispä, ei auta muu kuin laittaa hanttiin.

Kertauksena avioliiton pelastus:

1. DNA-testit lapsille
2. Automaattinen avioehto (joka estää laillistetun ryöstön)
3. No-fault divorce-tyylinen avioeromahdollisuus pois.

Maskulismin tehtävänä onkin ajaa näitä uudistuksia, kuin ne olisivat vastalääke tappavaan tautiin.

Uskollisimmat lukijat ja seuraajat huomaavat, että tuo lista on esiintynyt aiemminkin Fundamentissa, mutta se on saanut nyt yhden uuden kohdan lisää, joka on: no-fault divorce, eli "ei-kenenkään-syy-avioero".

Se on alkuperältään kommunistisen vallankumouksen hedelmä. Massakontrollin ase.

Sillä kun perheet tämän seurauksena hajosivat, "lapset kuuluvat valtiolle"-politiikka kävi toteen poikkeuksellisen helposti, ja se olikin epäilemättä tarpeen, sillä kommunismin (kommuuni-sana on kantasanana, hirviömäinen sosialismin muoto) totalitaristinen ja kollektiivinen luonne edellytti käytännössä orjuutta ja erityisen tarkkaa massakontrollia (työttömyys oli rikos, mikä ilahduttava yhteys kapitalistien arvoihin, miten vielä joku voi olla puhumatta saman kolikon kahdesta puolesta?).

Todellakin, mitä tulee näihin massakontrollin aseisiin, on wanha kommunistinen ns. passiivinen hyökkäyskeino, että yritetään mädättää vihollisen kantakulttuuri erinäisin rappion keinoin. Tämä edesauttaa mielipiteen uudelleemuokkausta, ja toisaalta heikentää kohteena olevan kansakunnan vastustuskykyä valloittajia kohtaan - kun kaikki on raunioina, on helppoa asettaa uusi järjestys. Toki, oli heillä tietysti myös väkivaltainen vallankumous, jossa ei verta säästelty, siinä vaan kaikki pistettiin matalaksi voimalla. Ideana oli jouduttaa dialektista kehitystä, ja verisessä vallankumouksessa tälläinen "dialektinen konflikti" vei melko tehokkaasti asioita eteenpäin; sen sijaan että oltaisi hitaasti tukahdutettu vastarinta, laitettiin vain kuula kalloon.

Onkin siis luonnollista, että juuri perhe yhteiskunnan perusyksikkönä on jotain mikä piti korruptoida ja hajottaa ensimmäisten joukossa. Oli kyse sitten jo valmiista vallankumouksesta, tai sitten hivutetusta vihollisen kansakunnan moraalin mädätysohjelmasta.

Nykyaikana tätä käyttävät viherpunaiset tahot propagandassaan, jota tarjoillaan käärittynä pakkauksiin joissa lukee mm. suvaitsevaisuus, moniarvoisuus, liberalismi, tasa-arvo. He ovat kommunistisen, ja kuolevan järjestelmän orvot lapset, jotka toistavat idealistista tuho-ohjelmointiaan keskuudessamme (esim. feminismi on tyypillinen marxismin harhaoppi).

On täysin selvää ettei rikkinäisistä perheistä tule mitään järin lupaavia tai helppoja tapauksia, mutta sehän ei ole ollutkaan tarkoituksena kun tätä massakontrollin asetta ruvettiin soveltamaan.

Vaan eipä siinä mitään, kyllä sitä oikeistossakin osataan. Kansainvälisen kapitalistin versio tästä on nimeltään shokkihoito. Siinä maan talous, ja sen myötä kansa, lyödään polvilleen ja tämän shokkitilan avulla luodaan kokonaan uusi järjestys, joka on käytännössä täysin kapitalistien pyörittämä. Hallitsijoiden ja politiikkojen ollessa sätkynukkeja ja lobbareita.

Islamilaisessa versiossa taas muutetaan muihin maihin ja lisäännytään niissä, samalla kun pidetään lujasti kiinni omista perhe- ynnä muista arvoista.

Entä mitä meille muille jää?

5 pisteen vihje:

50% avioliitoista päättyy eroon.

3 pisteen vihje:

Jättävänä osapuolena on nainen noin 70-80% tapauksista.

1 pisteen vihje:

Feminismin ensimmäisen aallon aikana kapitalisti oivalsi, että naisille saa hyvin menemään tupakkaa kaupaksi, kun vetoaa että se on vapautumisen ja itsenäisen modernin naisen merkki.

Nykyisin meillä nämä "itsenäiset ja vahvat naiset" ovat jatkaneet tuota perinnettä antaumuksella, ja uusilla aluevaltauksilla, joihin kuuluu mm. reipas juopottelu, tupakointi ja tietenkin satunnaisluontoinen seksielämä, jonka vuoksi jo prostituoidut voisivat tehdä valituksen kilpailuviranomaisille. Lyhyemmin ilmaistuna "Sinkkuelämää"-syndrooma.

Elämme aikaa jolloin feminismi on valehdellut naisille että näillä on koko elämä aikaa elää joko sinkkuelämää, tai hakea "arvoistaan seuraa". Tällöin suhteetkaan eivät aina oikein tuppaa kestämään, kun koko ajan kärkytään aidan takana olevaa ruohoa, mutta mehän tiedämme että se on vihreintä sillä pihamaalla mihin koira paskantaa eniten?

Ei kommentteja: