maanantai 11. helmikuuta 2013

Myytti Modernista Sankari-isästä (MURRETTU)

Sain vähän aika sitten viestin, jossa kysyttiin seuraavaa: "Feministien juonia?"

Mukana oli linkki seuraavaan:


Tämä on helppo.

Kysymys on kertauksesta, asiasta josta olen jo kirjoittanutkin Fundamentissa, ja se on seuraava seikka:

Eräs valtapeli mitä feministinen "dominatrix & slave"-yhteiskunta miehiin käyttää, on massakontrollin ase jossa käytetään hyväkseen äidin ja pojan välistä psykologiaa.
Tässä tapauksessa siis miehet ovat lähempänä kilttiä ja tottelevaista poikaa, jonka päätä silitetään kun hän tottelee ja mukautuu massaan, jonka suunta on kuin sattumalta naisen etu.
Tämän saavuttaakseen heidän tarvitsee vain kaapata äidin ja pojan välinen psykologia ja transaktioperinne, ja jatkaa kouluttamista siitä mihin äiti jäi. Mutta juuri tätä naiset eivät halua edes itse!
Vaan tämä siis tapahtuu sen sijaan että nainen olisi nainen, ja mies olisi mies sekä parisuhteen pää.
Se, millaisen naiset miehestä haluavat, ainakin jos tutkimuksiin on uskominen.
"Naiset rakastavat kilttejä ja kunnollisia miehiä sanoissaan, mutta vihaavat teoissaan" - XeimA


Mies itse kertoi omista kokemuksistaan liittyen tähän kysymykseen.

Miehen mukaan efekti oli kokonaisuudessaan pikemminkin päinvastainen. Esim. Kerhossa naiset tervehtivät vasta 6. käyntikerran jälkeen. Kun taas kaupungilla ja juna-asemalla apua vaunujen kanssa ei tullut lainkaan "koska mies" ("miehelle raskaat ja hankalat objektit eivät voi olla raskaita ja hankalia objekteja")

Tämä on siten taas kerran klassinen tapaus demaskulinisaatiosta, ja tämä "äiti-poika-paradigman" käytöstä miesten "kouluttamisessa".

Kyse on samalla feministisestä propagandasta joka kääntyy tottelevaisia ja pahaa aavistamattomia kilttejä miehiä vastaan.

Eikä tämä propaganda ja sen agenda edes pitkässä juoksussa tee naisesta onnellista, sillä feministin katkerin vihan kohde on mies, seuraavaksi viehättävä nainen ja kuin pyhä vesi vampyyrille, on se jos feministi joutuu todistamaan miehen ja naisen onnellista, ja perheellistä yhteiseloa.

Tämä propaganda meneekin samaan sarjaan kuin "seksikkäin mies on se joka tiskaa". Mikä on tutkitusti paskapuhetta. Kotitöihin osallistuvista juuri miehistä erotaan eniten, ja he saavat myös vähemmän seksiä - ja väitän, että heitä myös petetään enemmän, pidä nämä sanat mielessä ja odota kun tulee sitä tukeva tutkimus (tuo raihna ei ainakaan ole omiaan esittämään naisia kunniallisina ja uskollisina puolisoina).

Enkä tietenkään sano, että kotityöt & al. itsessään olisi pelkkä syy parisuhdekatastrofille, mutta ne ovat  pohjaongelman oireilua.

Siispä mikä eteen tälläisissä kysymyksissä?

Nyrkkisääntönä olkoon se mitä olen toitottanut vuosia: Katso ensin naisen teot, sitten vasta puheet. 

Jos siis lastenkärryjä työntäessäsi naiset eivät lakoa, kuin olisit jokin shaahi jolla on pään päällä nippu seteleitä ja käsissä kultakäädyt, niin siinä on tuo uskomus punnittu. Jos taas sinut sivuutettiin, ja jätettiin vailla apua "sillä kyllähän miehelle painavat lastenkärryt ovat vähemmän painavat lastenkärryt", niin, asia on melko loppuunkäsitelty.

Vielä mitä tulee tuohon äiti-poika-paradigmaan, niin siitä kanssa olen kirjoittanut. Naiset yrittää tuota pelkästään sanoissa toimivaa kouluttamista miehiin, hieman samalla tavalla kuin äidit kasvattavat pojistaan kilttejä ja tottelevaisia poikia. Tässä tapauksessa siis siten, että kun he tekevät jotain feministisen agendan mukaista, heitä kehutaan samaan tyyliin kuin "hyvä poika, tästä naiset tykkäävät", mutta onkin kysyttävä että ketkä naiset? Ne joiden mielestä miehet eivät ole ihmisiä, vaan naisen työorjia! Tässä tapauksessa taas se voi mennä feministin agendan mukaisesti siten, että mies pistetään ottamaan naisen paikka, ja täten nainen voi jahdata uraansa. Tämä on aika huono asetelma miehelle, sillä se vaikuttaa sukupuoliseen vetovoimaan jopa negatiivisesti.

Koko raihnan agenda selviäänkin seuraavasta:

Tavoitteena 6+6+6-malli ja perheiden tasa-arvo
Vain pieni osa miehistä käyttää heille kohdistettuja perhevapaita.
- Naisten osuus lastenhoidossa on niin hallitseva, että maamme on täynnä todellisia sankariäitejä. Kampanjalla haluamme tavoittaa kuitenkin uusia isiä ja tätä kautta ajaa tasa-arvoisempaa perhe- ja työelämän tasapainottamista, sanoo STTK:n tasa-arvoasioista vastaava lakimies Anja Lahermaa tiedotteessa.
STTK:n tavoitteena on 6+6+6-malli, jossa molemmille vanhemmille on varattu oma puolen vuoden mittainen perhevapaa, ja kolmannen puolivuotiskauden käytöstä perhe voi päättää itse.
  

Mikä suuri yllätys; 666-malli suoraan helvetistä!

Nainen jättää naisen hommat väliin, miehestä tulee joko hänen työorjansa tai kotiapulainen joka ei saa edes aiemmin sovittua palkkaa työstään, vaan lopulta hänet erotetaan tehtävistään.

Siispä kannattaa pitää mielessä, että feminismi on radikaali huomio siitä etteivät miehet ole ihmisiä.

Tämä johtuu feministeille ominaisesta misandriasta, irrationaalisesta vihasta miehiä kohtaan.

Joten minä kysyn Sinulta nyt: Miksi ottaisit joltakin ohjeita joka vihaa sinua?


Ei kommentteja: