torstai 14. helmikuuta 2013

Kohti Dystopisempaa Huomista"Maailman pelottavin fakta Kiinasta" - mitä väliä suomalaisen teoilla on?


Voidaan sanoa että tämä menee tätähän minä olen aina sanonut- sarjaan. 

Kyseessä on suomalaisten(kin) viherpipertäjienkin maailmanparannusmetodi, jossa ihanteena on että kaikki suomalaiset kulkevat kerran päivässä paikasta A paikkaan B, jollain karjavankkurilla, ettei vain tule yksityisautoilupäästöjä. Mikä on kyllä  naurettava idea, kun katsoo missä ne todelliset ongelmat on. 

Sama maailmanparannuslogiikka on myös "lääkkeenä" ylikansoittumiskysymyksessä: euroopassa ja Suomessa väestö on supistumaan päin ja sitä pidetään sivistyksenä, mutta samalla muslimiväestöt ja kolmas maailma lisääntyy kuin se olisi menossa pois muodista. 

Mitä tulee taas globaalin katastrofin kehitykseen, niin silloin Kiina on hyvänä esimerkkinä, kuin myös Intia, jotka molemmat teollistuvat huimaa vauhtia. Siinä ei enää hirveästi hetkauta, jos joltain on täällä Suomessa jäänyt yöksi taulutelevisiosta stand by-valo palamaan.

Toisaalta myös maahanmuuttopolitiikka vetää kaikkea logiikkaa alta lipan, kun muutama hassu mamu lennätetään toiselta puolen maailmaa maahamme, lisäämään jännitystä esim. naisten elämään ("ei se ole raiskaus, se on yllätys-seksiä"). Mikä on sama jos suojelisin Itämerta hakemalla sieltä desin vettä, ja taittaisin matkan jollain supersaastuttavalla wanhalla maasturilla. 
Kyllä se niin on, että nämä isot ja teollistuvat (ja jo suurteollistuneet) maat on niitä joiden pitää näissä asioissa ottaa vastuu. 

Samoin kaiken ulkomaanavun tulee olla sidottuna gloobalisti kannattavaan valistukseen. Niiden maiden tavallisilla kansalaisilla ei mene siellä ihan niin hyvin kuin täällä, että voivat alkaa pohtimaan maailmanpelastamista, tästä syystä he joilla on rahat ja valta on myös vastuu. Kyllähän sen nyt tietää, että alikehittyneet veroparatiisit voivat miellyttää kapitalistia, joka kokee tekevänsä jokaiselle palveluksen siirtämällä tehtaat maihin joissa niiden saastuttavuutta ja työoloja ei kukaan vahdi. Näin voitot kasvaa, ja voidaan sanoa että nyt on "lisätty globaalilla tasolla kehitystä ja hyvinvointia".

Samoin tässä avustamisessa pitäisi toimia myös kansallisvaltion ehdoilla. Tämä merkitsee sitä, että kansallisvaltion on ennemmin annettava apua maihin joissa sitä tarvitaan, ja olla maahanmuutto- ja kulttuurikriittisempi mitä tulee porukan kärräämiseen omaan maahansa. - Totta kai pitää auttaa, jos niin on ollakseen, mutta siitä ei olekaan kysymys, vaan asian saattamisesta fiksuun balanssiin.

Sen järjestelyn voidaan sanoa olevan jokaiselle osapuolelle parhaaksi, etenkin nyt kun on tullut selväksi miten katastrofaalisesti koko monikulttuurisuusharha on päättynyt:
Lisäksi sanon vielä senkin, että kultaisella valtaistuimella keikkuvan kirkon - joka on varakas - tulisi aktivoitua hyväntekeväisyydessä niin koti- kuin ulkomailla. Tällöin onkin olennaista että kirkko auttaa osana lähetystyötään. Se osaltaan edesauttaa myös silloin sitä, että apua saavat vapautuvat Islamista, ja näin ongelma lievenee sitä myöten kun samalla aineellinen kurjuus katoaa. 

Tietysti tähän joku suvakki ulvahtaa: Mutta sehän on kristinuskon viemistä ei-kristittyihin maihin!

Johon sanon että se mitä sinä suvakki tuet, on Islamin leviämistä myös omaan kotimaahasi. Jihadin kannalta se on moitteettomasti suoritettu sabotaasi, joka on tehnyt hyökkäyksen kohteen heikentyneeksi! 
Tosiasia on, että esim. pohjoismaissa, kuten Norjassa jossa Oslossa on rahaa kiristäviä nuorisojengejä, on taustalla ja erottavana tekijänä Islam. Sen tuoma narsistinen etuoikeutuksen tunne näkyy erittäin hyvin näiden jengien toiminnassa - se on Koraani joka edellyttää että vääräuskoisilta peritään vääräuskoisuusvero, ellei sitten heitä vastaan pidä taistella! Puhumattakaan nyt tappamisesta, ja siitä ettei vääräuskoisten kanssa saa kaveerata - asiat jotka tekevät kotoutumisesta mahdottoman!

Tällöin siis myös hengelliseltä pohjalta maailmaa parannettaisi:  Miekalla maihin tuotu Islam lähtisi orjuuttamistaan ja tyrannisoimistaan maista laupeudentöillä tuodulla kristinuskolla.  Mikäs sen kauniimpaa - tällöin jos jokin menisi pieleen, olisivat ainakin tulevaisuuden pakolaiset aavistuksen sopeutuvaisempia länsimaihin.

Ja joka nyt yrittää tehdä vertauksia ristiretkiin, niin hänen kehottaisin palaavan vuodelle 2013 ja katsovan tosiasioita. 

Mutta jos hänen on pakko menneisyydessä maleksia, niin muistakoot että katolilainen kirkko aloitti ristiretkensä sen johdosta kun muslimit olivat tappaneet Jerusalemiin matkustaneet pyhiinvaeltajat. 

Voidaan sanoa vain että noina aikoina muslimien ei annettu riehua koko Koraanin opin edestä! 

Sitten taas tuossa mainitsemassani globaalissa ja vastuullisessa mielessä avun pitäisi olla myös ekologista. Tämän hetkinen viherkapitalistinen internationalismi, jota myös Suomessa tuetaan, takaa sen että me kiusaamme itseämme haittaveroilla, heikenämme kansan vahvuutta syntyvyydensäännöstelyllä  ja elämme hyvinkin kapitalististen ihanteiden mukaan - samalla, kun väitämme että kehitysmaat kokevat sivistyksen, silloin kun me viemme heille kapitalismin, teollistumisen, tehtaat ja saasteet, mutta suhtaudumme niin ylimielisesti heidän vastuuseen ettemme vaadi heiltä vastuullisuutta kehityksen ohessa. Vaikka tosiasiat osoittavat että juuri se on avain kehitykseen.

Ei kommentteja: