tiistai 19. helmikuuta 2013

Jälleen Yksi Feminismin (Mätä) Hedelmä Naisille

Aaro Löf on ihmissuhdevalmentaja.

Mies on löytänyt omalta alaltaan esimerkin siitä ilmiöstä mitä minäkin olen kauan jo saarnannut.

Kuin johdantona aloitan nyt siitä, mitä sanoin eräälle naispuoliselle kaverilleni, joka julisti että "miehen on oltava MIES!", ja ruikutti että hän haluaa tälläisen miehisen miehen.

Vastasin tälle naiselle: "No sitten sinunkin on oltava naisellinen. Sillä mies myös haluaa naisellisen naisen."

[Palatessamme tähän aiheeseen, minulle vedettiin lopuksi, vastaväitteiden loputtua, "sovinisti-kortti", jolle minä nauroin - se oli voiton nauru, mutta nauroin myös siksi, kun huomasin miten naurettavalla tasolla naisten ennalta-arvattavuus on alkanut olla. Vaikka kyllä se myös itkettää.]

Neuvoni kuitenkin voi tulla säästämään hänet paljolta frustraatiolta - kun luet tätä eteenpäin, tulet tietämään syyn miksi.

Mies pitää naisessa naiseutta ja siihen viittavia tekijöitä vetävänä, ja nainen pitää miehessä olevaa mieheyttä vetävänä - tämä on luonnollinen yhtälö, jonka feminismin sairaus on vääristänyt.

Miten feminismi sen on vääristänyt, on siinä että se uskottelee naiselle että parisuhde on sellainen missä on käytännössä kaksi miestä, (tai vieläpä paremmin: miesmäinen nainen ja feminisoitu mies) jotka kilpailevat keskenään kaikilla elämän osa-alueilla, ja lopulta koko kilpailu päättyy naisen voittoon, ja heikennetyn, sekä onnettoman miehen omaisuuden puolittaiseen takavarikkoon avioeron yhteydessä (tällöin on ehdoton ihanne että mies on naista rikkaampi - hypergaminen ryöstö ei onnistuisi muuten). Vallitsevassa tilanteessa se suunnitelma on toiminut aika hyvin: puolet liitoista päättyy eroon, ja 3/4 niistä on naisen hakemia.

Feminismi ihannoi sitä että naiset imitoivat miestä, sen sijaan että naiset kultivoisivat omaa luontaista naiseuttaan. Mutta silti useimmiten se jätkämäisinkin nainen haluaa miehekkään miehen. Mitä sellaisesta yhtälöstä voi seurata?

Jos parisuhteessa toisen sukupuolen polariteetti on matalalla tasolla, niin tällöin vastakkaisen sukupuolen edustaja joutuu korottamaan tuota puuttuvaa elementtiä itsessään. Tällöin nainen joutuu korottamaan omaa maskuliinista puoltaan, jos sitä puuttuu mieheltä. Samalla kun mies feminisoituu naisen maskuliisuuden seurauksena. Kuulostaako jonkun tietyn fasistisen liikkeen ihanteelta?

Vaan tuliko se nyt yllätyksenä, että feminismi on disinformaatiota siitä että nainen haluaisi jonkun sukupuolineutraalin androgyynin - eikö se ole kuin kollektiivinen paskatesti? (Tietysti poikkeuksia on aina, mutta nyt kun puhutaan perustavanlaatuisesta sukupuolten dynamiikasta, jossa sukupuolittuneet polariteetit ovat olennaisena osana, on näin ollen keskimääräisesti on erittäin arveluttavaa pitää totuuksina feministisen propagandan "sukupuolirooleja")

Näin feministit ovat muuttaneet muut naiset kaltaisikseen; kyvyttömiksi rakastamaan miestä, ja olemaan tämän kanssa onnellisessa parisuhteessa.

Se ei ole oikein.

Aina kun lakeja rikotaan, suoritetaan jollain tasolla rikos, ja rikoksesta on seurauksena rangaistus.

Joskus rangaistuksen nimenä on luontainen seuraus. Esim. jos minä uhmaan luontoa, sanoen että painovoima on sosiaalinen konstruktio ja hyppään benjihypyn ilman narua, niin olenko minä silloin misantropisen maapallon viharikoksen, vaiko oman tyhmyyteni uhri?

Mihin siis olen tulossa, on se, että aiemmin mainisemani Aaro Löf oli havainnut terapoidessaan pariskuntaa, jossa mies oli pettänyt naistaan, että laukaisin miehen pettämiselle oli naisen miesmäisyys - eli naisellisuuden puuttuminen naiselta! 

Nyt, tietenkään en oikeuta pettämistä, kuten ehkä naiset itsekkäinä olentoina tekisivät vastaavassa tilanteessa - se kun ei ole koskaan vahinko, vaan aina valinta.

[Naisen uskottomuus on epäilemättä, jo naisen omistakin standardeista ottaen, pahempi juttu kuin miehen. Nainen voi sanoa ettei uskottomuus ole niin paha, jos siihen ei liity tunteita, mutta silti kuitenkin naisella täytyy olla tunteita toista miestä kohtaan, jotta voisi pettää omaa miestään! Miehellä taas kyse harvemmin on muusta kuin impulsiivisesta seksistä - sekä tässä artikkelissakin käsitellyistä parisuhdeongelmista]

Mutta mikä on pointtini, on sen elementin osoittaminen mikä aiheuttaa onnettomuutta parisuhteissa.

Eräs seikka mistä olen kirjoittanut, on se että yhteiskuntamme elää  feminististen ihanteiden mukaan, jolloin kaikki tasa-arvo on naisen (etu)oikeuksien vahvistamista siinä missä "kriittisen miestutkimuksen" periaatteita sovelletaan myös yleisellä tasolla.

Tämä johtaa siihen että miehille jatkuvasti valitetaan siitä, että heidän on oltava sitä ja tätä - aina vain kaikkea enemmän.

Heidän on oltava naisen naurettavan utopististen "ostoslistojen" ja epärealististen fantasioiden mukaisia:

"Miehen on oltava pitkä, tumma, komea ja vaalea viikinki. Kuin myöskin luonnonläheinen ihminen, joka asuu kaupungin keskustassa, missä hänellä on oltava todella hieno ja kallis omakotitalo. Unohtamatta autoa, moottorivenettä ja prätkää. Miehen onkin syytä olla hyvin rikas ja ahkera, mutta silti oltava paljon kotona, eikä hän saa omata myöskään minkäänlaisia työkiireitä. Miehellä pitää olla paljon kavereita, ja hänen on oltava sosiaalisesti lahjakas. Miehellä ei saa olla omia kavereita." 

(Jos joku kysyy mitä nainen haluaa, on vastaus yksinkertainen: kaiken.)

Siispä, samalla kun vongutaan että pitää saada miehekäs mies, on kuitenkin samaan aikaan miehuus niin demonisoitua, että se on kuin jotain mistä pitää parantua.

Joten naiset katsokoon peiliin!

On tullut aika päivittää systeemi.

Sen sijaan että he aina vain vaativisivat miehiltä, auttakoon he itse itseään!

Naisten tehtävänä on tällöin olla naisellisempia, mietittävä mitä mies haluaa ja toimittava sen mukaan.

Sillä aivan kuten tämän kertainen juttukin jälleen osoitti; feminismin hedelmät ovat mätiä myös naisille itselleen.

Vaan ei huolta.

En aio osoittaa pelkästään ongelmaa, vaan tarjoan myös ratkaisun jonka jokainen nainen voi laittaa heti käytäntöön.

Se on tämä seuraava tekstini, jonka julkaisin tämän vuoden ensimmäisenä tekstinä, ja joka nousi oitis suureen suosioon - miehet olivat mielissään, kun joku kerrankin uskalsi "sanoa ääneen" sen mitä kirjoitin.

Puhumattakaan siitä että miten monelle foorumille se oltiin hakattu kuin 10 teesiä oveen; teesit jotka toisivat rauhan sukupuolten välille.

Tämä on tie eheytymiseen, ja kohti parempaa naiseutta - ja mitä parhain detoxing feminismin ja sinkkuelämää-syndrooman myrkytystilasta:

10 Parannusta - Kuinka Olla Parempi NainenEi kommentteja: