keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Feministit Ovat Paskahousuja (Likasankojournalistit)

Etenkin kirjaimellisella tasolla.


"Vessa ja henkilökohtainen hygienia ovat patriarkaatin aseita!" 

Jos on jo tullut tutuksi että feministeissä yhdistyy samanlainen lapsellinen ja regressiivinen käyttäytyminen, kuin mikä on ominaista narsistille joka on jäänyt "maailmannapa"-kehitysvaiheeseen, niin toisena suurena heidän suosikkinaan on miesten jäljittely lähes kaikessa - etenkin niissä negatiivissa stereotypioissa, joita feministit väittävät "miehen sukupuolityypilliseksi käyttäytymiseksi" 

No, tällä kertaa ollaan vedetty uudet pohjat.

Mitä tulee tuohon jälkimmäiseen feministien tuntomerkkiin, eli siihen kuinka nämä "itsenäiset ja vahvat naiset"  jäljittelevät pääsääntöisesti juuri niitä ei-niin-mairittelevia-piirteitä miehiltä, niin on sanottava että olen kerran nähnyt aikuisen miehen julkisella paikalla ns. kilon savikökkäre housuissaan. Mies oli suoraan sanoen puliukko. Olin tuossa tilanteessa kaupan kassajonossa, ja ihmettelin että mistä tulee tuo melkoisen väkevä arominen löyhkä, mitä ei ilkene edes kohteliaisuus-syistä nimittää tuoksuksi. Katsoin edessäni olevaa resupekkaparkaa, ja meinasin kirjaimellisesti antaa ylen, kun näin että miehen takapuolen kohdalla roikkui ruskea ja märkä läntti. Mies ei juuri piitannut siitä, kuten ei maailmakaan miehestä. 

Mutta ero on merkittävä. 

Jos nämä naiset harrastavat nykyään moukkamaisen ylpeinä näitä ällöttäviä ja epänaisellisia tapoja, kuten röyhtäily ja piereskely (puhuin tästä kahvilla erään kaverini kanssa, joka oli hiljattain eronnut ja löytänyt naisen johon sanoi olevansa umpirakastunut - ja hän kuvaili, osoittaakseen uutta onneaan, exäänsä nimenomaan liittäen nuo "naispuolisen merikarhun" ominaisuudet, kiroilemisen ohessa), niin housuihinsa paskomisessa miesten naispuoliset vastineet ovat näitä itseään yhteiskunnan kermana (tai lannoittajana - ZING!) pitävät akateemiset feministinistit. Joilla yleensä onkin vielä arvostettu virka, ainakin jos sitä vertaa puliukon "virkaan". 

Myös tempauksen törkeydessä on eroa. 

Vaikka en liiemmin nauttinut jonossa olosta laitapuolenkulkijan takana, niin en silti ollut hänelle vihainen, syynä se etten edes välttämättä löisi hirveitä summia vetoja siitä että koko mies olisi tänäpäivänä enää elossakaan! Voitaisi jopa sanoa että häntä voidaan pitää miesvihamielisen, ja rakenteellista väkivaltaa miestä kohtaan harjoittavan, yhteiskunnan surullisena hedelmänä - joka on pudonnut puusta. 

Mutta mikä näitä paskahirviöitä vaivaa?

Olisiko tämä taas tapaus jossa jälleen ämmillä on jo kaikkea, mutta kun sekään ei riitä? Mutta silti verukkeet anaalisadistiseen ja antisosiaaliseen riehumiseen kyllä löydetään - eikä välttämättä edes etukäteen, vaan naisille ominaiseen tapaan ensin tehdään, ja sitten perusteellaan.

Raskauttavana asianhaarana mainittakoon vielä se että kaupassa pahimmassa tapauksessa voit poistua jonosta, tai koko kaupasta, mutta bussista ei oikein poistutakaan kesken reissun. Tällöin femakonpaskan haistelu on suoranainen ihmisoikeusrikkomus, etenkin kun kohde johon ollaan menossa on Turku! 

Nyt, enää odotellaan että feministit aka. matriarkaatn pienet kakkahousut vastaavat kritiikkiin: "bussiyhtiö on naisvihamielinen, sillä ulostaminen vessoihin on ahdistava patriarkaatin sortotoimi". 

Älkääkä vaan luulko että tuo olisi pelkästään sarkasmia. 

Feministin kun tiedän myös julistaneen - väittelyssä jossa hänen jatkuva looginen ristiriitaisuus ja tunnepitoinen älämölö tuotiin kerta toisensa jälkeen esille - että logiikka on patriarkaatin ase naisia vastaan

Mitä puolestaan ei tarvitse odotella, on näiden järkyttävän puolueellisten feministien ja heidän valkoritarikunnan puudelien puolustelu- ja selkääntaputtelutoimia. 


Ylioppilaslehden entinen päätoimittaja Saska Saarikoski näkee, että kakkareportaasin tarkoitus on ollut nimenomaan herättää huomiota, jota sille on nyt suotu.
- Olen vähän yllättänyt siitä, että vielä löytyy sellaisia tahoja, jotka tuntuvat aidosti provosoituvan siitä, että provosoidaan.
 Tämä kummastuttaa ex-päätoimittaja Elina Grundströmiä.- Olen aivan pöyristynyt - nimittäin siitä, että ylioppilaskunnan puheenjohtaja kutsuu Ylioppilaslehden päätoimittajan puhutteluun. Eli että hän kyseenalaistaa yhteiskunnallisesti merkittävän lehden itsenäisyyden sen 100-vuotisjuhlaviikolla.Grundström sanoo, ettei hän tiedä vastaavaa tapahtuneen aiemmin. Kaikenlaisia kakkareportaasia vastaavia tempauksia lehden historiassa on sen sijaan ollut.- Tämä on Ylioppilaslehden historiaan kuuluva lajityyppi, jota ei tarvitse selittää puhki, vähän samanlainen kuin teekkarien jäynät. Eikä tästä todellisuudessa ole ollut mitään haittaa kenellekään.

Näin, femakko voi vaikka paskoa housuihinsa, mutta asiasta ilahtumattomat on heitä joiden pitää katsoa peiliin. Itse asiassa, voisivat pyytää anteeksi näiltä feministeiltä, sillä ilman erillistä lupaa tulivat heidän kanssa samaan bussiin. Ja nyt kun mietitään asiaa, niin muut matkustajat - ainakin jos olivat miespuolisia - suorastaan ahdistivat näitä femistejä niin läsnäolollaan etteivät nämä ikuiset uhrit voineet enää muuta kuin sontia housunsa. 

Ja ainiin, sitten vielä näiden sontiaisten, Vappu "kakka" Kaareojan ja Aurora "rämeen tuulahdus" Rämön omat kommentit, suoraan alkuperäisestä kirjoituksesta tähän loppuun:

AR: AHAHAHAHAHAHAHAHAHH EI VITTU, KAKKASIN HOUSUUN! TÄÄ OLI PARAS IDEA MAAILMASSA AHAHAHAHAHAHH!
Kymmenen minuutin päästä:
VK: EI HELVETTI, NIIN MÄKIN! AHAHAHAHAHAHAHHAHHHAH! Ahahahaah ei haise, lämpöstä! Toi viereinen poika tsiigaa, kun mä nauran niin paljon.
AR: Miten sä onnistuit?
VK: No kakkasin vaan.

Nämä eivät siis ole aivonsa ryypänneitä kassialmoja, vaan Ylioppilaslehden toimitussihteeri ja päätoimittaja. 

Voimia vanhemmille ja puolisoille, ja tässä vielä lohduttavia uutisia lääketieteen edustajalta:


"Epäsopiviin paikkoihin ulostaminen voi liittyä myös ihmisen pahaan sekavuustilaan.

Sopimattomassa paikassa ulostaminen voi olla myös poikkeavan huomiohakuista käyttäytymistä. IS:n haastatteleman lääkärilähteen mukaan kyse on kaikissa tapauksissa poikkeavasta käyttäytymisestä"Tässä samalla lanseeraan päähineen miesfeministeille, mikä on erinomainen keino näyttää että mille taholle heidät on "ownattu".
Ei kommentteja: