torstai 21. helmikuuta 2013

Feministien Viimeisin Isku

Tämä isku on oikeastaan siitä syystä hyvä, että se on erinomaista kertausta Fundamentin opetuksista mitä tulee feminismin aseisiin ja niiden tunnistamiseen.

Tämän uutisen liepeiltä on pari muutakin kannanottoa, mutta katsoisin että niiden innoittajana on tämä seuraava teksti:

Jyrki Kasvi: Miehet jotka vihaavat naisia netissä


Tämä ei ole ensimmäinen esilletulo tällä samalla tempulla, taisi olla eräs toinenkin "tasa-arvohenkilö" joka käytti täysin samaa korttia.

Ja kortistahan tässä on kyse, sekä projisoinnista/yrityksestä kääntää koko paletti päälaelleen.

Kaikki kyllästyttävän ennalta-arvattavia feministien manipulointikeinoja.

Tai vain osoituksia siitä, että jokin korrelaatio on sen välillä että yleensä niin naisilla kuin patologisilla valehtelijoillakin on vähemmän harmaata ainetta aivoissaan.

Mutta nyt ne tietämättömyyden ajat ovat ohitse, ja feministit laulavat ihan itse itsensä siinä hommassa suohon, kun yhä useampi voi nyt nähdä mistä pelistä tässä oikeasti on kyse. 

Kyseessä on siis klassinen "sä oot sovinisti/misogynisti"-kortti.

Edellisessä postauksessa kerroin miten myös minulle ojennettiin se kortti.

Nainen oli sanonut haluavansa miehen joka on mies, ja minä sanoin että jos sellaisen haluaa, on syytä itse olla myös naisellinen nainen. 

Ei mitään epäreilua tuossa, paitsi se että olin 100% tasa-arvoinen, kun muistutin naista siitä, että diiliä tehdässä molempien on syytä antaa, eikä vain toisen. 

Naisen pitäisi saada olla minkälainen jätkämäinen mätisäkki tahansa, mutta miehen on oltava kreikkalaisroomalaistyyppisella keholla varustettu ylialfa, joka ejakuloi luottokortteja ja suklaata. 

Mikä Jyrki Kasvinkin kenkää puristaa,  löytyy niistä perus-syistä jotka liittyvät tähän "sä oot sovinisti/misogynisti"-kortin käyttöön; se että naisia arvostellaan aiheesta, ja heiltä odotetaan tasapuolisuutta joka paradoksaalisesti merkitsee naisten eduksi koituvan "positiivisen seksismin" unohtamista (feministien kohdalla kyse on yleensä siitä, että heiltä odotetaan tasa-arvoa, kun he siitä kerran puhuvat, mutta käytännössä ajavat vain naisten etuoikeuksia). 

Esim. seuraava katkelma:

Kiiltokuvan alla on kuitenkin toinen, karumpi todellisuus. Internetin kasvottomuuden suojissa paljastuu, etteivät kaikki pohjoismaiset miehet suinkaan ole sopeutuneet naisten yhdenvertaiseen asemaan yhteiskunnassa.

Tämä on jälleen yksi esimerkki siitä, että kuinka "naisten yhdenvertaisuus" on yhtä kuin naisen etuoikeutettu asema yhteiskunnassa! Kyse on täten siis vain siitä, että nainen on niin koskemattomassa ja ylivertaisessa asemassa mieheen nähden, että jos joku arvostelee naisia ja näyttää heihin liittyvät epäkohdat on hän naistenvihaaja.

Se on täysin sama, että jos nainen ryöstää pankin, pidätetään jälkikäteen hänet pidättänyt poliisi ja hänet vankilaan tuominnut tuomari "viharikoksesta ja sovinismista" - nainen vapautetaan uhrina.

Sellainen ei ole oikein.

Huomattavaa onkin ettei tämäkään profemakkopuudeli silti tarkalleen kerro että millä tavalla tämä "naisviha" esiintyy, puhumattaaan että hän koskaan kertoisi että missä kontekstissa sitä esiintyy.

Syy on yksinkertainen: hän ei voi tehdä sitä, sillä silloin valtaosa näkisi mille valheelliselle raamitukselle koko "sä oot sovinisti/misogyni"-kortti ja sen käyttö perustuu feministien retoriikassa!

Kun mies arvostelee naisen ajattelutapoja, on hän yksinkertainen sovinisti.
Kun nainen siihen vielä sanoo että mies ei voi aivorakenteensa vuoksi yhdistellä järkeä ja tunnetta, puhuu nainen silloin vain tosiasioita.
- Arno KotroThis is what a feminist looks like
Näin ollen voidaan sanoa että tätä voi jokainen miesasian ja tasa-arvon kannalla oleva ihminen pitää hyvänä uutisena; se meinaa sitä että kriittiset äänet ovat nousussa ja feministinen massakontrolli on fasadeineen nyt kovassa vastatuulessa, kun jopa sen puolesta räyskyttävät, valkoiseen ritarinhaarniskaan sonnustautuneet puudelit, räyskyttävät sen nitisevien perusteiden juurella.

Tämä ei ole vain hyvä miesasian ja todellisen tasa-arvon kannalta, mutta tämä on myös erinomainen asia mitä tulee massakontrollin ja sille ominaisten tuplastandardien päättämiseen. Ne ovat feministisen vallan ja disinformaation aseet.

Miten hyvin tarina keisarin uusista vaatteista kuvaakaan tilannetta, jossa profeministit ja feministit uikuttavat naisvihasta heti kun saavat "feminismi on radikaali muistutus etteivät miehet ole ihmisiä/ feminismi on radikaali muistutus että naisia pitää kohdella jättimäisinä pikkuvauvoina"-tyrannialleen kyseenalaistajan?

Maassa jossa verovaroin ja yliopistotasolla ei vain pidetä yllä feminististä ja täysin epätieteellistä propagandatehtailua nimeltä "naistutkimus", mutta jossa ainoaa virallista miestutkimusta edustaa "kriittinen miestutkimus" joka täten on verovaroin rahoitettua misandrisen propagandan tehtailua!

Ja naiset on ne, jotka ovat tässä uhreja?!

Samoin vielä näin lopuksi on muistutettava siitä toisesta asiasta, josta Fundamentti on ilmoittanut.

Asiasta mikä tekee erityisen ironiseksi tämän, suorastaan teatraalisen liioitellun järkyttymisen ja pöyristymisen "misogynian" noususta.

Nimittäin, kukaan joka koskaan on käynyt netissä tai sen ulkopuolella väittelyitä feministien kanssa, tuskin on välttynyt havaitsemasta sitä pissismäistä, narsistista ja epäkypsää keskustelukulttuuria joita nämä sukupuolifasistit harjoittavat; ne ovat feministit jotka yrittävät vaihtaa puheenaihetta, ja sortuvat kerta toisensa jälkeen olkiukkoihin ja etenkin ad hominem-argumentointivirheisiin. Ja tämä on yhtä yleistä, kuin se, ettei kukaan ole luultavasti koskaan nähnyt feministin voittavan argumentointia. Kuin tämä voisikaan, sillä hänen fasistinen uskomusjärjestelmänsä on valhetta, ja toimii ainoastaan totalitarististen aseiden kuten massakontrollin, tuplastandardien ja massojen tietämättömyydellä.

Katso myös seuraavat, joista kaksi ensimmäistä tekstiä käsittelevät feministien keskustelukulttuuria, ja viimeinen puolestaan feminismin tulevaisuutta - jos tämä kehitys jatkuu:


Naistenpäivä ja Paras Feministi-palkinnot !- Norja on hyvänä esimerkkinä jo siksikin, että se on edelläkävijä poliittisen korrektiuuden ja moniarvoisuuden tyranniassa; siellä toisaalta esim. mamukysymys on karannut käsistä, ja näyttänyt monikulttuurisuuden ja moniarvoisuuden mahdottomuuden, mutta toisaalta siellä on ensimmäisenä pohjoismaana kuljettu loppuun naistutkimuksen tie. Esimerkillisin tuloksin.


"I gotta feeling that something big is coming down"

Ei kommentteja: