torstai 24. tammikuuta 2013

Tähän On Tultu: Katujengit Suomessa (&al.)

Yle: Katujengit tulivat Helsinkiin – nuoret ryöstävät ja pahoinpitelevät


Katujengit, tuo seuraus ja tikittävä aikapommi.

Nuoriso on ryhmä jossa on joko synkkä tai sitten valoisa tulevaisuus.

Ja koska kyse ei ole mistään pienestä joukosta, tai pienestä ongelmasta, on syytä sitä nyt vilkaista monesta näkökulmasta, ja osatekijästä.

Johdanto

Juuri nyt me elämme maassa, joka on hajottamalla hallittu, vailla minkäänlaista tervettä kansallismielistä yhteisöllisyyttä.

Perhearvot ovat myöskin saaneet kyytiä, kun narsistinen ja hedonistinen, sanalla sanoen nihilistinen yhteiskuntamalli on ottamassa valtaa. Fundamentti on ilmaissut, ettei moniarvoisessa ja arvovapaassa yhteiskunnassa ole mitään eroa toistensa kesken, sillä väkisinkin on niin että monta tasapäistettyä arvoa kumoavat siinä määrin toisensa, että se on sama jos jakaisi ne jokaisen nollalla. Tämän valtaapitävät tietävät, ja tämän seurauksena voimme havaita toinen toistaan törkeämpiä esimerkkejä tuplastandardien käytöstä - moniarvoinen yhteiskunta onkin käytännössä sellainen missä kukin eturyhmä ajaa vain omia etujaan. Tällöin jos et kuulu vähemmistöihin, tai muihin eturyhmiin, niin arvaapas kuinka käy?

Talousjärjestelmämme perusta, eli kapitalismi taas on arvovapaa järjestelmä, jossa merkitsee ainoastaan kilpailu ja voiton maksimoiminen, mikä meinaa käytännössä sitä että sinun on kilpailtava tuottaaksesi voittoa (ja mitä vähemmän yhteiskunta on hyvinvointiyhteiskunta, mennään suuntaan jossa sinun on tehtävä voittoa jo selviytyäksesi - näin ollen emme voi olla liian kriittisiä esim. kokoomuslaista ehdotuksia kohtaan). Voidaankin sanoa että Darwin laukeaisi housuihinsa jos kuulisi miten hänen ajatuksensa on konkretisoitu yhteiskunnassamme ja sen käytännön pohjafilosofiassa.

Entä nämä miehet ja pojat jotka eksyvät näille antisosiaalisille sivuraiteille? Eikö tuo ole juuri miesten ongelma?

Jo aiemmin kirjoitin siitä miten miehille ei ole tarjolla kuin kaksi paikkaa: joko luuserin tai voittajan paikka. Tämä saa sinut, etenkin tiukassa paikassa, miettimään että mitä elämälläsi tekisit. Etenkin kun jokainen ei voi olla voittaja ja johtaja, ei vaikka olisit miten tahansa ahkera.

Feministinen infektio yhteiskuntarakenteissa

Asiaa ei auta se että naisista on tullut feminismin villitsemiä hulluja, jotka palkitsevat nämä "pahat pojat" eli yhteiskuntaa terrorisoivat tahot, paljon ennemmin kuin heidät jotka sitä rakentaisivat. Elleivät sitten nämä rakentavat miehet sitten ole todella korkealla statuksensa puolesta, silloin luonnollisesti voidaan tehdä poikkeus sillä naisille ei kelpaa mies ryhmästä 99%, vaan sen pitää olla ryhmästä 1%.

Tällöin voi mennä miesparalla pasmat sekaisin, ei ole rahaa, tulevaisuutta eikä statusta, tilanteessa jossa nämä seikat päättää todennäköisesti myöskin sen kuka on allasi. Se on tilanne jossa ennuste on kaikkea muuta kuin lupaava, ja rupeaa tuntumaan siltä että arsenaali rupeaa myöskin loppumaan. Kohti umpikujaa.

Mutta hei, eihän naisilla ole muuta velvollisuutta kuin pitää huolta omista tunteistaan, ja urastaan - tiätsä, sexuaalisia itsemääräämisoikeuxia ja muuta emansipatorista, postmodernii juttuu, D44!

Ja mitä tulee seurauksiin, kuten tähän lisääntyneeseen rikollisuuteen ja antisosiaaliseen käytökseen, niin vaikka ei jokainen nainen olisi kaupan ja mainitulla tavalla toimisikaan, voivat he silti joutua maksamaan muiden naisten itsekyydestä. Esim. tälläinen tapaus voi näyttäytyä ryöstön tai raiskauksen kohteeksi joutumisena. Sen johdosta kun joku itseään alamaailman kuninkaana pitämä nilkki, vähäsen päästelee kaasuja pihalle, sen toivossa että jännityksen ja taskurahojen lisäksi hän saa myöskin pahan pojan rispektiä ja peffaa! Tai miltä kuulostaisi jos rakas veli tai joku muu lähisukulainen joutuisi tälläisen tapauksen uhriksi?

Joten naisten on pakko herätä, katsoa peiliin ja vihdoinkin osallistua siihen kriittiseen naistutkimukseen jota Fundamenttikin tarjoaa, kaiken vastuun ulkoistaminen miehille, ei vain toimi vaikka feministien propaganda asian niin esittääkin!

Lisäksi, kun aiemmin mainitsin perhearvojen tuhoutumisesta, ja perheiden rikkoutumisesta, mainitsen siitä vieläkin feminismistä puhuttaessa. Feminismi on tunnetusti katkerien ja sukupuoli-identiteettinsä kanssa ongelmaisten, peniskateiden ämmien yritys saada muut naiset yhtä vallanhimoisiksi ja onnettomiksi kuin heidät itsensäkin. Tällöin tietysti naisille syötetään propagandaa että heillä on koko elämänsä aikaa etsiä epärealistisin standardein miestä, ja vaihtaa aina kun kyllästyttää- mitä sitä suotta korjaamaan jotain mikä on rikki, hyvinhän se onnistuu Sinkkuelämää-sarjassakin! (Eräs erityisen ala-arvoinen ja törkeä naisten tällä alueelle tekemä stuntti on ns. katoamistemppu, jossa perheellinen nainen voi jättää kaikki velvollisuutensa, perheensä mukaanlukien ja lähteä elämään sinkkuelämää. Joskus vielä palaten takaisin, kuin mitään ei olisi tapahtunut!)

Luonnollisesti tämä järjestely edellyttää fasistista toimintaperiaatetta - otetaan miehiltä, annetaan naisille. Tämä feminismin osallisuus "viralliseen totuuteen" on tullut ilmi kun Espoon turvakoti lakkautettiin:


Eräs löytynyt kyselylomake muun muassa ohjaa naisia tunnistamaan perheväkivallan, ja perheväkivaltaa on lomakkeen mukaan sekin, jos mies ei ole ystävällinen, jos mies ei huomioi naisen tunteita, jos mies vaatii naista hoitamaan lapsia ja jos mies ei anna riittävästi talousrahaa. Näillä kriteereillä, kun tilapäisyyskin riittää, jokainen espoolainen perheenäiti kuuluisi turvakotiin.


Jokainen hyväksikäyttöön taipuvainen nainen saa tässä aseet pedata itselleen uhrin roolin, ja kuten tiedämme naisten sairaalloisen itsekään tavan, mikä näkyy etenkin eroissa jossa erotaan miehestä sillä tämä on vaikkapa "liian tylsä" ja velä kostetaan se jätetylle miehelle stigmatisoimalla tämä - insesti, hyväksikäyttö ja väkivalta ovat tunnettuja stigmatisointiaseita (mikä on myös voi olla taktiikka jolla huomio ohjataan pois oikeasta syyllisestä - naisesta). Loput ja joukkosieluisemmat naiset taas alkavat itsekin uskoa valheet, että jos mies ei vaikka tuo heille kiltisti tilipussia, on se perheväkivaltaa, jonka johdosta on syytä hakea eroa ja ryhtyä YH:ksi! Ja se on kyllä järkyttävä virhe, sillä etenkin poikalapselle ilman isää kasvaminen ei ole hyvä uutinen, vaan kehottaisin ottamaan selville että miten moni väärille teille ajautunut poika lopultakin tulee rikkinäisistä perheistä!

Olisi harkittava Espoon turvakotia pitäneen yhdistyksen vastuuseen saattamista tietosuojarikkeistään. Lisäksi olisi esitettävä anteeksipyyntö kaikille niille perheille, jotka täysin asiantuntematon turvakotitoiminta ja terapointi rikkoi. Yhteistyötä liian pitkään jatkaneet espoolaiset päättäjät saisivat myös hävetä ja katua.

Informaatiobulimia alá "Hauki on kala"

Ajatus siitä, että normaali duunari voisi hankkia elannon ja perustaa perheen siinä sivussa, kuten joskus kultaisina aikoina, alkaa olla jotain minkä elitistit ovat polkeneet isonkenkänsä alle kuin pikkusikarin.

"Mutta jos hankit vaan hyvän koulutuksen, niin kaikki ratkeaa, me olemme sentään maailman parhaimpiin lukeutuvan koulutuksen valtio!"

Koululaitos on hiljaksiin muuttunut sellaiseksi missä vain tytöt, ja myöhemmin naiset pärjää.

Ja eikö melkein aina se akateeminen snobi, ole juurikin nainen, joka on kuin pikkuvanha tyttö joka toistelee kunnianhimoisten vanhempiensa ja opettajiensa iskulauseita sivistyksestä ja hyvästä urasta?

Asiaan kummasti vaikuttaa se feministinen hegemonia, että naisten asioiden hoitaminen on sitä ainoaa oikeaa tasa-arvoa, jolloin nämä keski-ikäiset rouvat suuressa fiiliksessään päättelevät että eiköhän se poikienkin oleminen koulussa helpotu, kun me nyt ruuvaamme systeemiä entisestään tytöille edullisemmaksi!

Puhumattakaan nyt sitten siitä, että koko koululaitos perustuu informaatiobulimialle. Se on laitos jossa myös kavahdetaan itsenäistä ja vahingossakaan laatikon ulkopuolelle menevää ajattelua - se mitä nerous vaatii kukkiakseen (toki neroja tuoltakin suunnalta tulee, mutta ei välttämättä, etenkään nykyaikana kun informaatio on niin vapaata, sen ansiosta, vaan siksi että he eivät ole antaneet sen "syödä itseään"). Sen korvaa sellainen hilpsakka "hauki on kala"-pänttäys. Mutta hei, sitten kun saa ne pahvit käteensä, omaa "todisteen" siitä että on fiksu - vaikka ala ja sen sisältämä opetus olisi kohteliaasti sanoen silkkaa paskaa mitä tulee viisauden, älyn ja ymmärryksen todellisuuteen!

Vielä tuosta akateemisesta kilpajuoksusta mainittakoon, että jäljethän siinäkin kapitalismin karjan villitsemisessä johtaa kapitalismiin, ja sen luvattuun maahan. Todellakin, kirjoitin tästä aiemmin jutun, mutta kertaan sen verran että etenkin Jenkeissä opintolainat ovat suurta bisnestä pankeille.

Tämä asetelma on tosin tulossa tiensä päähän - mainisemistani syistä: jokainen ei voi tulla valituksi. Työpaikkoja ei vain ole, ja ajat tulevat kapitalismille ominaisten kriisien myötä entistä tiukemmiksi jokaisen taantuman myötä, ja vaikka noususuhdanteessa tietysti näyttää taas siltä että kaikki on hyvin, vaikenee massakontrolli kuitenkin laskelmoidusti tästä kolikon kääntöpuolesta. Siispä voimmekin nyt jo ihastella Youtubessa, miten valmistuneet laittavat näytille kuinka he polttavat nuo valmistujaispahvinsa.

Se nyt vain on niin, että jos aiemmin koulutus oli sellainen hienovarainen tapa erottaa valtavasta työnhakijoiden altaasta ne todennäköisemmin sopivimmat, niin nyt se allas on rehevöittynyt umpeen. Kylmä tosiasia on se, ettei työnantajaa oikeasti kiinnosta hienot tittelit, häntä kiinnostaa se miten paljon voit tuottaa voittoa firmalle - ellei sitten kyse ole akateemikoista, kuten feministeistä, jotka ovat suojatyöpaikoissaan taputtelemassa toisiaan selkään.

"Kiva eksoottinen lisä"


Nyt, on syytä muistaa että nämä nuorisojengit pitävät sisällään myöskin maahanmuuttajataustaisia osallistujia, joten on kysyttävä onko meillä varaa hylätä omamme, liittoutumaan heidän kanssaan jotka eivät muutenkaan halua sopeutua?

Kannattaa muistaa, että Norja joka on kohdellut silkkihansikkain omia maahanmuuttajiaan, joutuu kansalaisineen nyt todistamaan sitä miten esim. Oslon nuorisojengit, jotka koostuvat pelkästään muslimimaahanmuuttajista, perivät ns. vääräuskoisuusveroa suojelurahana norjalaisilta itseltään!

Unohtamatta että norjalaiset lapset joutuvat rasismin kohteiksi valtion koululaitoksissa, jo ala-asteikäisinä, sillä he ovat väärää rotua.

Vahvan kansallisvaltion hengessä, näiden maahanmuuttajien tulee mukautua ja sopeutua maahamme, mutta meillä ei ole minkäänlaista velvollisuutta hypätä heidän pillinsä mukaan - tämä koskee myöskin aloittelevia etnisiä rikollisjengiläisiä.

Puhuakseni vielä erittäin suoraan, sanon ettei sovi unohtaa tätä heidän kusipäisen, antisosiaalisen ylimielisyytensä modus operandia, eli Islamiakaan. Sillä jos muuta vaihtoehtoa ei jää, on se yksinkertaisesti kriminalisoitava. Muutoin sen kaikkien muotojen tulee olla ehdottoman alamaisia kansalliselle järjestyksellemme, ja kaikki ristiriidat on sovitettava siten että kansalliset perusarvot säilyvät ilman minkäänlaista kompromentointia. Esim. huntukielto voisi olla hyvä idea. Nimittäin ei ole meidän suomalaisten ongelma, jos joku 600 vuotta sitten elänyt, pikkutytöistä tykkäävä, arabiterroristi pitää jokaista hänen uskoaan tunnustamatonta ali-ihmisenä, joka tulee joko tappaa tai orjuuttaa.

Ja eihän se oikeastaan ole mitään muuta näiden nuorisojengienkään kohdalla, kuin terrorismia, jolla haetaan itselleen itsekästä hyötyä.

Terroristit taas ovat heitä joiden kanssa ei tule neuvotella.

Heidän kanssa pitää toimia.


Ratkaisu

Joten, kokonaiskuva rupeaa tämän selvityksen myötä näkymään yhä selkeämmin.

Tälläisen ilmiön kohdalla meidän tulee puuttua juuri tähän makrotason kokonaiskuvaan, siihen syvälle pesiytyneeseen sairauteen joka synnyttää vapaita radikaaleja, jotka sitten muuntuvat koko kansan syöväksi.

Mikropuolen ratkaisu on lyhyesti sanottuna osastoa "keppi ja porkkana".

Ongelmana on, että esim. haittaverojen muodossa kansalle, joka ei ole tehnyt muuta pahaa kuin kuluttanut hyödykkeitä kulutusyhteiskunnassa, annetaan keppiä surutta.

Trendinä taas rikollisten hoidossa on se, että he saavat nauttia porkkanaa, ja he tietävät itsekin että rangaistusjärjestelmä on progressiivinen heidän edukseen - ensimmäisen varvin saa puoli-ilmaiseksi, paremmissa oloissa kuin missä iso osa meidän vanhuksiamme on!

Eli, näille nuorille on annettava mielekäs vaihtoehto, mutta myös tuntuvat seuraukset.

Heille on annettava mahdollisuus kuulua johonkin, etenkin jos kyseessä on ne pojat joilla ei ole perhettä tai isänmaata, tai yleviä arvoja joiden puolesta kokea yhteenkuuluvuutta.

Johonkin mihin kuulumisen ihanne on muukin kuin hajotetun ja hallitun kapitalistisen yhteiskuntamme "kaikkien sota kaikkia vastaan".Ei kommentteja: