maanantai 21. tammikuuta 2013

Sota Kilttejä Miehiä Vastaan

Ongelma syntyy siinä kun nainen sanoo haluavansa luotettavan, mukavan ja kunnollisen miehen, mutta näkee kaikki siihen liittyvät käytösmallit heikkoutena - todellakin, samaan aikaan naisilla on hirveä stressi siitä ettei mies vain ole vässykkä!

Mutta kun molempia ei voida saada.

On valittava jompikumpi, ja siitä syntyy tilanne, jossa nainen ensin hakkaa parhaat vuotensa päätä seinään renttuihin pelimiehiin tai muihin joista hänen ei pitänyt tykätä, ja sitten hänellä on vielä otsaa tulla tehdä markkina-arvonsa laskiessa tälläisestä kiltistä, kunnollisesta ja myös asiansa kunnolla hoitaneesta miehestä itselleen työorja. Tilanne on vähän sama, kuin että sinulle myytäisi jonkun koeajossa loppuunrässimä auto uuden hinnalla."Vasta nyt näen mitä on todellinen rakkaus, ja ymmärrän että kiltti mieskin kelpaa". 

"Painu helvettiin!"

(Kun kiltti mies on taas kerran nokkiinsa, on tuo nainen muuttunut joko eronneeksi, tai pettäväksi puumaksi - vastaavaan syyllistyvä mies on ällöttävä, likainen vanha kalu joka ei ymmärrä mitään rakkaudesta. Tämä on tilanne jossa autoanalogiaa käyttäen voisin sanoa, että autosi menetät, mutta velan saat silti maksaa)Eräs mitä pilkkasivusto Nice Guys of OK Cupid (sivusto on ainakin tätä kirjoittaessa alhaalla)  teki, oli käytännössä se, että se luokitteli kyseisen treffisivuston kiltit miehet ei-niin-kilteiksi, sillä heillä oli sellaisia mielipiteitä jotka eivät esimerkiksi sovi liberaalin suvaitsevaiston poliittiseen agendaan "ei voi olla kiltti mies, jos ei kannata aborttia!" Niin, henkilö joka ei kannata sikiön murhaamista, on varmasti tekopyhä ja suoranainen paskiainen. Jäljet siis taas kerran johtaa sinne, missä feministinen sairaus elää ja voi hyvin. Eikä unohdeta "et voi olla kiltti mies, jos sanot että haluat naisen ajavan säärensä" - todella pinnallista, entä jos nainen vaatisia siisteyttä ja hygieniaa mieheltä? Se olisi tervettä järkeä.

Tämä kaikki on yhteiskunnallisella tasolla todella ongelmallista.

Itse asiassa pelimiehiksi ryhtyvät, melko aiheelllisesti katkeroituneet "ATM":t, rupeavat nyt raivoamaan ympäriinsä, jos ei nyt kouluammuskelijoina niin ylikompensoivina mulkkuina, mallintaen tämän "kiihottavan kusipään" käytöstä. Se on tilanne jossa kenelläkään ei ole hauskaa, ja naiset saavat syyttää siitä nousevan misogynian synnystä käytännössä vain itseään; feminismi on pitänyt huolta että riippumatonta ja vahvaa naista ei voi pelastaa itseltään, ja omilta itsekkältä ja hedonistisilta päätöksiltään.

Väitän että naisten ja miesten olot eivät ainakaan parane sillä, että rikotaan tämän huippusuositun listan kohtaa numero 9.


9. Ole ihmisiksi (ole mukava).MGTOW-liike ja tuontivaimot on hyvä esimerkki siitä, etteivät miehet enää jaksa itsekeskeisiä, lapsellisia ja narttuilusta ylpeitä, narsistisia idiootteja. Olit sitten voittanut geneettisessä lotossa, tai jos iskä ei koskaan ostanut sinulle ponia, tai vain jos sinulla sattuu olemaan tissit ja pimppi, ei sinulla ole oikeutta käyttäytyä kusipäisesti. Vaikka naisten hinku pahoihin poikiin on johtanut siihen, että lady and gentleman-kulttuuri on muuttumassa Jersey Shore-tyyliseen biatchees and douchebags-dystopiaan, niin me ymmärrämme että antisosiaalisten ilmiöiden ruokkiminen ei ole yhteiskunnallisesti suotavaa. Nämä lammasmaiset feikki-alfat (naisten on tutkittu liittävän psykopaatin ja narsistin piirteet maskuliinisuuteen - kiitti vaan feminismi maskuliinisuuden tappamisesta, naiset janoavat sitä joka tapauksessa ja tässä tulos) eli ylikompensoivat kusipäät, tietysti lisääntyvät sitä myöden, mitä enemmän naiset palkitsevat kyseisen kulttuurin ja toimivat näiden miesten vastapareina
Koska:
"Kaksinaismoraali on biologisessa mielessä ironista, sillä miehille ei olisi voinut kehittyä mieltymystä irtosuhteisiin, jos naiset olisivat evänneet heiltä mahdollisuuden toteuttaa mieltymyksiään."-  Robert Smith, Sperm Competition and the Evolution of Mating Systems  
"Ne voimat, jotka alun perin aiheuttivat resurssien epätasaisen jakautumisen sukupuolten välille, nimittäin naisten mieltymykset ja miesten kilpailulliset strategiat, pitävät osaltaan yllä resurssien epätasa-arvoista jakautumista nykyäänkin...Meitä edeltää myös pitkä ketju sellaisia esiäitejä, jotka suostuivat seksiin sellaisten miesten kanssa, joilta he saivat hyödyllisiä resursseja."- David M. Buss  (Käsittellessä feminististä teoriaa siitä miten patriarkaalisuus olisi liittoutunut sortamaan naista, sen sijaan että naisen valinnat olisi johtaneet nykyiseen tilanteeseen "Ja naiset, miesten ohella, ovat usein syyllisiä siihen, että tilanne pysyy ennallaan.")
Todellakin, se osapuoli jolla on seksuaalinen valta, on se osapuoli jolla on myöskin seksuaalinen vastuu joka vaikuttaa yhteiskuntaan väkisinkin.

Perhe on yhteiskunnan peruspilari, ja sen esiaste on parisuhde. Ja näiden funktioksi yhteiskunnallisella tasolla voidaan sanoa olevan lisääntymisen.

Feminismi tosin lyö tämänkin läskiksi.

Lopetuksena on video jossa feministit itse asiassa syyllistävät kilttejä miehiä, ja sanovat että heidän kohtalonsa pitäisi olla paljon pahempi mitä se on. Sillä heidän logiikkansa mukaan raiskaaminen tietysti on paha, mutta lähes yhtä paha on se että odotetaan kiltin ja kohteliaan käytöksen takaavan menestystä pariutumisessa - sosiopaattisen käytöksen sijasta!

Mitä voin sanoa, kuin että elämme yhteiskunnassa missä kiusaaminen on ok, ainakin kun uhri on oikea (ei pysty puolustamaan itseään)?


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Dissention.wordpress
Why gun ban in America is a non starter (27.12)