sunnuntai 27. tammikuuta 2013

MTV3 Toteutti Seksuaalinen Valta-testini!

Tuossa viime vuoden loppupuolella päätin heittää ilmoille testin, tai paremminkin haasteen, mitä tulee naisen seksuaaliseen valtaan.

Testi oli yksinkertainen, mutta tehokas silmienavaaja.

Se menee seuraavasti:

Vaan lopuksi minulla on tehtävä jokaiselle kieltämisen tilassa olevalle naiselle - voitte kutsua sitä haasteeksi tai kokeeksi, miten vain.
Jos sinulle on epäselvää, että miten naisen seksuaalinen valta toimii, niin kokeile seuraavaa:
1. Mene deittipalstalle tai vaikka vain chattiin.
2. Ota ensin miehen nimi käyttöön, ja pistä ilmoitus jonka laittaisit joka tapauksessa miehenä. Tai maskulinisoitu versio ilmoituksesta, jota olet käyttänyt naisena. (Erinomainen tilaisuus naiselle koittaa omien pariutumisvinkkiensä toimivuutta).
3. Katso ja hämmästy, kun huomaat miten vastauksien määrä eroaa naisena saamiisi vastauksiin - puhumattakaan miten helppo ylipäänsä on saada kontaktia vastakkaiseen sukupuoleen.
4. Tarkista nyt kantasi: Oliko naisilla sitä seksuaalista valtaa vai ei?

Nyt MTV3 otti haasteen, ja mikä oli lopputuloksena?

Tuliko tämä nyt muka yllätyksenä?

Asiaa on käsitellyt myös Henry Laasanen bloggauksessaan:

Seuranhakupaikat täynnä miehiä


  1. NAINEN: Esiinnyin Suomi24-sivuston treffipalstalla 29-vuotiaana sinkkunaisena, joka etsi sitä oikeaa miestä jakamaan arjen iloja ja suruja. Testasin, kuinka paljon saisin viestejä, jos panostaisin mahdollisimman houkuttelevaan treffi-ilmoitukseen. Ja treffipyyntöjä todella sateli. Laitoin mahdollisimman aidonnäköisen naisen kuvan, joka muokattiin monista eri kasvoista. Tämä esittely todella tärppäsi. Muutamassa tunnissa tuli parisenkymmentä yksityisviestiä, joissa kyseltiin kuulumisiani, ja useimmat pyysivät minua myös treffeille. Kaikki viestit olivat asiallisia, ja moni kehui ulkonäköäni. Vajaassa viikossa sain yhteensä noin 40 yksityisviestiä - kaikki seuraa hakevilta miehiltä.
  2. MIES: Minulla oli vajaan viikon ajan myös toinen profiili, jossa esiinnyin 29-vuotiaana miehenä, joka etsi naisseuraa. Yritin tehdä myös tästä profiilista mahdollisimman houkuttelevan mielenkiintoisella tekstillä ja kuvalla, joka oli manipuloitu monista kasvoista. Vaan yllätykseksenien saanut yhtäkään viestiä.

Kaiken kaikkiaan tilanne on tappiollinen miehille, ja osoittaa vääräksi sen omaksuman että miehellä olisi jotenkin vähemmän vaikeampaa kuin naisella, tai että sinkkuna pysyvä mies olisi ihan sama asia kuin sinkkuna pysyvä nainen. 

Naiselle pariutuminen on valinta, mutta miehelle se on työ.

Voidaan tehdä seuraava karkea jaottelu:
99% naisista voi valita onko sinkku vai ei, mutta vain 1% miehistä voi valita sen. 

Tälle miesten joukolle on yhteistä se sama ominaisuus, mikä on samalla 99%-liikkeen vastapoolin eli 1% ominaisuus,  eli siihen kuuluu korkean statuksen ja ylemmän yhteiskuntaluokan miehiä.

Naisten hypergamian vuoksi tämä ei ole mitenkään sattumanvaraista, vaan normaali syyn ja seurauksen tulos, että näistä 1% miehistä hyvin harva on sinkku. (Muistaisin jotain sellaisia lukemia, että sinkkumiehiä on alemmissa yhteiskuntaluokissa noin 40%, kun taas tuossa 1% ryhmässä heitä on vapaalla jalalla ainoastaan 2%!).

Nainen ei tällöin oleva vain pinnallinen ja syrjivä, vaan myöskin luokkapetturi.

Nykyisessä yhteiskunnassa onkin kyse ilmiöstä nimeltä F.U.C.K. (Feminism United with Complete Kapitalism). Naiset toisaalta pitävät yllä seksikartellia ja toimivat sen suhteen miehen resurssien riistäjinä, sillä he eivät nai rakkaudesta ja ihmistä (siis keskimäärin, aina on niitä upeita poikkeuksia, naisia jotka eivät suostu olemaan kaupan). Se on seksuaalikapitalismia, ja feminismi joka myrkyttää valheillaan virallista totuutta, toimii yhdessä kapitalistisen yhteiskunnan kanssa, jolloin naisilla on myös eri oikeudet tässä elintasokilpailussa (kiintiöt esim.). He eivät voi hävitä, jos kiintiöt ja omat taidot eivät riitä, voi aina naida rikkaaman, ja niin tapahtuu vaikka naisella olisi ihan samat tulot kuin miehillä. "Kyllä mulla on oikeus naida omasta tulotasostani!!". Just ja joo, aivan kuten miehelläkin?

- Tämä ilmiö katoaa kun kapitalismi ja feminismi katoavat. Tai jos naiset valaistuvat. Vaan on muistettava että esim. kommunistisissa valtiomuodoissa ylöspäinnaimista tapahtuu myös. Vaikka Täydellinen Järjestelmä omaakin annoksen sosialismia, ei se ole kommunismia, mutta kommunistinen yhteiskunta on edelleenkin hierarkinen ja sielläkin valta ja pääoma keskittyy, ei kapitalistille, mutta valtiolle ja sen arvoasteikon virkamiehille. Voitsitko mitenkään arvata, että selässä viettää eniten aikaa se, jolla on korkein hattu?

Nyt, eräs tätä tilaa lääkitsevä apu löytyy Fundamentista.

Apu jonka naiset voivat ottaa käyttöönsä milloin tahansa, löytyy 10 kohdan listastani

4. Muodosta omatunto.Lakkaa väärinkäyttämästä seksuaalista valtaasi (äläkä väitä ettei sinulla ole sitä - tee testi),  äläkä johda miehiä harhaan saadaksesi heiltä tai heidän kautta jotain. Naisten suosima "jos siitä ei jää kiinni se on sallittua"-rationalisointi on tästä hyvä esimerkki. 
5. Älä kuppaa miehen resursseja, ja odota tämän olevan elämäsi sponsori.Katselin vuodenvaihteen hauskoja facebook-kyselyjä, niitä jossa on sekasanainen listaus, josta kolme ensimmäisenä erotettua sanaa olivat ne asiat jotka katsoja tulisi tulevana vuonna saamaan. Eräs nainen sai kaikkea kivaa, mutta totesi: "missä raha, se tärkein?" Ok, on tullut selväksi että nainen on paatunut materialisti joka rakastaa rahaa. Mutta älä odota, että näinä tasa-arvon aikoina sinulla olisi minkäänlaista oikeutta vaatia mieheltä suurempia tuloja kuin mitä sinulla on, saati sitten elatusta. Myytti naisen 80 centin eurosta on kumottu, joten jos haluat lisää rahaa, tee yhtä paljon töitä kuin mies. Jos taas teet kivoja sisätöitä, samalla kun enemmän palkkaa saavat mies on metsurina, niin ole hyvä ja vaihda uraa. Ja jos olet kiinnostunut asiasta nimeltä rakkaus, niin unohda kaikki tulorajat, muuten toimintasi on yhtä kuin prostituutio.

Muutoin tämä osoittaa että miesasia- ja maskulismi ei ole turhia, vaan niille on todellista tilausta tässä yhteiskunnassa.

Naisella on oikeus omaan kehoonsa, ja seksuaalinen päätösvalta. Kukaan ei ole milloinkaan kieltänyt sitä.

Mutta mitä meinataan tehdä sille tosiasialle, että miehelle ei ole seksuaalista päätösvaltaa, vaan häntä syrjitään tällä yhteiskunnan osa-alueella mikä liittyy pariutumiseen, ja sen myötä ei enempään eikä vähempään kuin yhteiskunnan peruspilariin eli perheyksikköön ja sen muodostamiseen? (Fundamentti puhuu poliittisyhteiskunnallisena blogina nimenomaan tästä aspektista, ei niinkään pelkästä seksin aspektista, joka tosin on se millä yleensä määritellään kaikki parisuhteet - pihtaavien feministirouvien on turha väittää vastaan)

Jos jokaisella on siihen oikeus, niin eikö siihen pitäisi olla myös mahdollisuuskin?

Kaiken kaikkiaan asia on ongelmallinen, mutta tämä kaikki on osana ratkaisua, aivan kuten ongelman esiintuominenkin on ratkaisun esiaste.PS. Heitän vielä jatkohaasteen.

Jos haluat miehenä korottaa testitulostasi, niin kokeile rukata kohtia "ammatti" ja "tulot". Äkkiä naiset ymmärtävät että miten kultainen olet ihmisenä, ja kuinka sinua voi rakastaa ihanan ja syvän persoonasi  vuoksi.

Samoin, jos haluat testata väittämää "miehet välittää vain naisen ulkonäöstä", niin kaikin mokomin kokeile hakea seuraa miesmallin kuvan kanssa, ja katso mitä tuloksia saat.

Varoitus: Feministinen ohjelmointi naisen henkisestä puhtaudesta, ja lähes pyhimysmäisestä hyveellisyydestä, sekä epäpinnallisuudesta kaatuu, kuin kulissit joita ei enää mikään valhe pidä yllä.

PPS. Suosittelen myös koittamaan testiä/haastetta vielä siten, että nainen koittaa pärjätä miehenä, juuri niine ominaisuuksineen joita hän sanoo miehestä hakevansa. Enkä nyt puhu niistä vaietuista, naisen pimeistä ja pinnallisista haluista, jotka liittyvät miehen resurssien rosvoamiseen, vaan puhun näistä ritarillisista hyveistä. Esim. joku nainen on sanonut, ettei mikään ole eroottisempaa kuin tiskaava mies, ja joten laita ihmeessä tuo kohta hakuilmoitukseesi.

Ei kommentteja: