torstai 17. tammikuuta 2013

Lisää Verta Feministien Käsiin?!

Eräs asia mitä olen tässä blogissa käsitellyt, mitä tulee niin kriittiseen naistutkimukseen kuin myöskin feminismin yhteiskuntahaittojen havaitsemiseen, on ns. häpeällistämiskieli, eli shaming language.

Se on ilmiö mikä tuntuu lähes biologiselta, naisen negatiiviselta käytösmallilta, vaikka yhtä hyvin sen voidaan sanoa olevan yhteiskunnan miesvihamielisistä ja seksistisistä rakenteista johtuva ilmiö (tästä myöhemmin lisää).

Arkisena ilmiönä se esiintyy silloin jos riitelet naisen kanssa.

Kun nainen huomaa olevansa väärässä, hän tällöin tekee henkilökohtaisen hyökkäyksen, vähän kuten jokin saalis joka vielä viimeisillä voimillaan yrittää potkia voittajaansa: "Kuinka uskallat osoittaa että olen väärässä!"

Feministit käyttävät tästä variaatiota debaateissa. Jos siis debaatit, joiden pitäisi perustua logiikkaan ja argumentointiin, ovat feministeille vain feministisen propagandan iskulauseiden toistelua, ja egonsa korottamista, on tällöin viimeisenä oljenkortena luonnollisesti häpeällistämiskieli, joka tyypillisimmillään näyttäytyy ad hominem-hyökkäyksenä.

Nyt, on selvää että jos toinen osapuoli syyllistyy tälläiseen, on hän jo hävinnyt väittelyn ja tällöin häpäisyn kohde voi onnitella itseään älyllisestäkin ylivertaisuudesta, joka tosin usein feministien naurettavien väitteiden kumoamisen kohdalla sitä, että vastaväittäjä omaa sellaisen katoavan luonnonvaran kuin "terve järki". Ja vielä noin julkeasti käyttääkin sitä!

Aion pistää jälleen lopuksi linkkejä niihin Fundamentin teksteihin joissa olen antanut tästä esimerkkejä, mutta nyt näytän viimeisimmän palan tähän palapeliin, ja pohjustan sitä edellisellä tekstilläni.

http://fundamentti.blogspot.fi/2013/01/ylen-yllattava-veto-kiireellinen-katso.html
Voidaankin sanoa että epävarmuus heteroseksuaalisena miehenä osaltaan vaikutti siihen, että miksi Mikaelista tuli "nainen". Tämä lienee eräänä syynä miksi feministit käyttävätshaming langueta eli häpeällistämiskieltä  miehiä vastaan - se on ad hominem-tyylinen, ala-asteelaisen itkupotkuraivaria muistuttava regressiivinen primitiivireaktio, sarjassaviimeinen oljenkorsi, mutta myös regulointia. Kuriositeettina mainittakoon, että se jos mikä paljastaa sen että he oikeasti uskovat sukupuolieroihin; henkilö joka ei usko niihin, ei voi vedota ns. sukupuolisiin stereotypioihin edes leikillään!
Entä mikä on se viimeisin pala?

Ilmiö nimeltä "kouluammuskelevat alempitasoiset miehet", joista on paljon ollut puhetta.

Yleensä tälläinen henkilö on lähes poikkeuksetta poikamies, jonka ainoa ihmissuhde on pinnallinen käden ja esinahkan välinen liitto (lainatakseni edesmennyttä runoilija Tommy Tabermannia).


Puheenaihe: Tytön puute sairastuttaa miehenalunAsiaan voi liittyä toinenkin seikka, ja se on tämä miehiin kohdistetty seksismi.

Joko olet voittaja, tai olet häviäjä.

Jälkimmäisessä tapauksessa ei mikään henkinen väkivalta, eikä aina fyysinenkään, ole liitoiteltua vaan tälläisen pahnueen alimmaisen "luuserin" pitäminen yhteiskunnallisena kusitolppana on myös naisten mieleen.

Ja jälkimmäiseen tilaan joutuminen on naurettavan helppoa kapitalistisessa yhteiskunnassa, jossa sinun pitää kilpailla ja tehdä voittoa, että voit edes selvitä. (Feministeiltä voi kyllä kuulla kapitalismin kritiikkiä, mutta ei koskaan niiden naisten kritisointia jotka kannattavat sitä jaloillaan, kuten uranaiset ja kullankaivajat!)

Naiset puolestaan on pumpattu täyteen narsismia ja hedonismia, jolloin he muurahaiskuningatar-syndroomaa potien voivat osoittaa halveksuntansa tälläisiä miehiä kohtaan - ikään kuin rangaistuksena siitä, etteivät nämä miehet ole työteliäitä pyrkyreitä jotka ovat syntyneet naisen työorjiksi, vaan että he pahaa pahuuttaan syrjäytyvät ja jäävät toiseksi elämässään.

Tälläisellä toiminnalla on aina seurauksia.

Katsotaanpa Hyvinkään ammuskelijan tapausta.

Ainoaksi motiiviksi hän mainitsi "häpeän".


Hyvinkään ampuja kertoo tulleensa häväistyksiSiinähän se tuli.

Henkinen väkivalta ja kiusaaminen on sallitua jos vain uhri on oikea. Sitä harrastaa ja siihen yllyttää myös feministit. Siihen syyllistyvät myös muut naiset, ja sitä ottavat vastaan miehet jotka ovat "noin ei saa sanoa/tehdä naiselle"-ehdollistettuja.

Mies joka avautuu, on täten nyhverö joka ei kanna tuskaansa kuten mies, ja täten hänet leimataan valittavaksi luuseriksi.

Nainen joka avautuu on puolestaan patriarkaalisen yhteiskunnan viaton uhri, joka on parempi kuin miehet ja vain kertoo tuskastaan. Tällöin hänen kutsuminen valittavaksi luuseriksi osoittaa vain miesten sydämettömyyden ja kyvyttömyyden ymmärtää sitä ettei pilalle hemmotelulle elintasopurnaajalle mikään riitä naisen tuskaa.

Niinpä niin. Tuplastandardithan ne siinä taas ovat massakontrollin aseina.

Tämä kusetus ei mene minulle enää läpi, mutta sanon että asiat menevät huomattavasti huonompaan suuntaan jos tämä kusetus jatkaa menemistään läpi yhteiskunnassa.

Nyt, mitä tulee Hyvinkään ampujaan, niin on kyseessä epäilemättä ei ole psyykkisesti terve yksilö.

Mutta se ei meinaa sitä etteikö vallitseva tilanne olisi silti haitallinen - jos nyt hullut ja epätasapainoiset yksilöt pimahtavat ensin, meinaa se vain sitä että tuska tiivistyy pinnan alla ja se mitä tapahtuu on jäävuoren huippu.

Mitä tunnen psykologiaa, annan nyt pienen perusopastuksen:

Stressi, mikä on mentaalista tuskaa, menee aina johonkin.

He, jotka kasaavat sitä sisälleen, voivat lopulta kääntää siitä kasvavan raivon itseään vastaan, ja täten heistä tulee masentuneita, syrjäytyneitä ja ehkä lopulta itsemurhan tehneitä.

Tai kuten edellä annetussa esimerkissä tapahtui, kun kyse oli sukupuolenvaihdosleikkaukseen päätyneestä ujosta miehestä, jolle se oli vain keino päästä lähemmäksi naiseutta (mies sanoi haastattelussa että sai huomata miten onnetonta on flaksi naisten kanssa, jos kyse on ujosta miehestä). Tällöin se oli eräänlainen symbolinen itsevihan osoitus omaa miehuuttaansa kohtaan, mikä sopii hyvin kuvioon feministien myrkyttämässä Ruotsissa joka on sitä poliittiselle korrektiuudelle ja feminismille, kuin mitä Saudi-Arabia on Islamille. Tällöin jos miehen nokkiminen häpäellistämistaktiikalla merkitsee henkistä kastraatiota, oli tuon miehen epätoivoinen teko symbolinen alistuminen, melko kirjaimellisella kastraatiolla! Voidaan sanoa että kyse oli täten feministisen ja miesvihamielisen massakontrollin uhrista!

Rakentavin tapa olisi tietysti sublimoida tuo patoutunut, negatiivinen energia johonkin hyödylliseen, mutta "ole mies äläkä valita"-latteudet eivät siihen juurikaan yllytä. Ja yhteiskunta jossa maskuliinisuuden sijasta opetetaan sukupuolineutraliuuteen, on vähäsen huono oppimisalusta tuolle, sinänsä melko vähän informaatiota  sisältävälle ohjeelle.

Kun nainen kysyy mikä miehen mieltä painaa, on se tilanne jossa mies ei voi yksinkertaisesti voittaa; vastatessaan hänet häpäistään, ja jos hän ei vastaa hänet leimataan sulkeutuneeksi juntiksi, joka ei puhu eikä pussaa.

Eräs primitiivisin tapa hankkiutua tuosta stressilatauksesta eroon, on viha, ja tämä voi näkyä väkivaltana.

On heitä jotka purkavat sen oitis muihin, tälläinen voi olla esim. kiusaaja (tai kiusaaja voi yksinkertaisesti olla sadistinen narsisti joka nauttii aiheuttaessaan tuskaa ja kokiessaan hallitsevansa toista - ei kiusaaja aina ole itse uhri!), tai tälläinen voi olla kiusaajan uhri joka on aikansa kasannut tuota mentaalista stressiä sisälleen ja sitten päästää sen ulos.

Jälkimmäinen tapaus on nähtävissä näissä ampumistapauksissakin.

Naiset eivät tee näin, sillä heillä on asiat niin paljon paremmin, ja he pikemminkin toimivat kiusaajina.

Ja syynä on myöskin se, että nainen on vain kyvytön ja saamaton tuollaiseen väkivaltaan, mutta kuten perheväkivaltatilastot ja se tosiasia miten usein nainen tappaa sen vastustuskyvyttömimmän ja hänestä riippuvaisimman - oman lapsensa - osoittaa että kyse ei ole naisen luontaisesta paremmuudesta, vaan tilaisuuden puutteesta.


"Tulta Munille" - Naisen Väkivalta TarkastelussaSamoin, kun aiemmin puhuin muurahaiskuningatar-syndrooman omaavista naisista, on selvää että nämä naiset  pitävät miehiä (potentiaalisina) työorjinaan, ja täten odottavat heiltä tietynlaista käytöstä. Oli se sitten osoitus vapaaehtoisesta työorjana ja maksumiehenä toimimisesta (hyvä ura ja alttius elättää naista), tai  toisena esimerkkinä tälläisestä epäkypsästä naisfantasiasta voidaan pitää kiihottumista kusipäistä ja pahojen poikien ihannointia, ellei jopa palkitsemista seksillä - siitä hyvästä että he ovat päättäneet toimia antisosiaalisesti ja rikkoa yhteiskuntarauhaa.

Eikö tälläisellä pelleilyllä ole muka seurauksia?

Summa summarum: Tämä tuplastandardeilla varustettu, rakenteellista väkivaltaa miehiä kohtaan harjoittava yhteiskuntamme on aikapommi.

Olisi kiva tietää mitä feministit meinaavat tehdä, ilman että ratkaisu alkaa esim. sanoilla:
"No niin mutkun miehetkin/ Jos miehet vain.."

Pallo on naisilla, miesten osalta arsenaali rupeaa loppumaan.

Lisää häpeällistämiskielenkäytöstä, ja tässäkin tekstiässä mainitusta naisellisesta "keskustelukulttuurista":


Naistenpäivä ja Paras Feministi-palkinnot !Tatuoinnit ja Modernin Naisen Hauras Ego
kyllä mies kivun kestää 
mutta ei häpeää

aamuisin herätessäni evästän itseni päivään
kertaamalla mielessäni kaikki ne asiat,
joissa olen elämässäni epäonnistunut,
ja kaikki ne mahdollisuudet, 
jotka olen jättänyt käyttämättä

te ette tiedä mitään minä tiedän kaiken 
tukeanne en tarvitse apuanne en kaipaa
itse oman hautani kaivan viereen kiven komeimman
itse oman ristini kannan
sen viimeisen matkan pahimman

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miksi aloitat kappaleita "nyt" ? Se on turhaa anglismia.

XeimA kirjoitti...

Koska olen hyvä sillä tavalla. -_^

Se on tehokeino, jonka funktiona on mm. palauttaa lukija takaisin tähän hetkeen.