maanantai 7. tammikuuta 2013

Drapetomania

Tämä diagnoosi selittää sen miksi Kokoomus on Suomen valtapuolue, ja miksi vuosi toisensa jälkeen teemme sen saman mokan kuin aiemminkin, käyttäessämme demokratiaa omaksi vahingoksemme - olemme massakontrollin haluamalla tavalla terveitä:

Drapetomania oli psykiatrinen termi, jolla tarkoitettiin mustaihoisten orjien taipumusta karata omistajiltaan
 http://fi.wikipedia.org/wiki/Drapetomania 

Kun Amerikassa oli vielä orjuutta, oli lääketieteellisenä terminä drapetomania, mikä viittasi siihen että "orjalla on psyykkinen häiriö, sillä hän luulee haluavansa vapaaksi". 

"Monet orjanomistajat uskoivat parantavansa orjien elämää, eivätkä siten käsittäneet miksi jotkut halusivat karata." 
 "Tehokkaiksi parannuskeinoiksi hän ehdotti ruoskimista. Cartwright keksi myös termin Dysaethesia Aethiopica kuvaamaan orjien motivaationpuutetta ja ruoskiminen oli parannuskeino tähänkin vaivaan." 

Suomessakin on tämä "parannusmetodi" havaittu, joten myös meillä roimitaan toimenpideruoskalla  ympärikorvia. Lääkkeinä onkin mm. työttömien alentava orjatyö (kts. myös elinkautinen karenssi), perustavanlaatuinen hintojen nousu alv:nkorotuksella (onneksi nostivat veroja, kyllä meinaan ahdistaa jos ruokakassi ei maksa montaa kymppiä!), potkut ja palkanalennukset. Eikä tietenkään unohdeta, että oikea ruokavalio osaltaan pitää kapitalismin karjan ruodussa.

Mitä kaikkea Jykällä ja kumppaneilla onkaan vielä meidän varallemme?

Lopultakin voimme todeta, näinä syrjäytymisen, ja kouraisevan ahdistuksen aikoina, että monet jotka luulevat olevansa vapaita eivät sitä ole, ja monet jotka tuntevat itsensä sairaiksi, ovatkin terveitä sillä heidän oireilunsa on terve reaktio sairaaseen ympäristöön. 

PS. Miten moni tiesi, että termi rasismi on kommunistin ja panhumanistisen seksuaaliterapeutin keksimä termi vuodelta 1935? Entä tiesitkö että Frankfurtin koulukunta puolestaan on vastuussa termeistä kuten xenofobia ja monikulttuurisuus? Lieneekin vain sattuma että osaa näistä käytettiin poliittisten vastustajien leimaamisessa?


Ei kommentteja: