maanantai 14. tammikuuta 2013

Briffaultin Laki ja Avioerot

"Älä unohda kolmea tyyppiä elämässäsi:  
1. Kuka auttoi vaikeina aikoina.  
2. Kuka hylkäsi sinut vaikeina aikoina.  
3. Kenen syytä vaikeat aikasi olivat"

Jouluna ajatelin, että nyt saan vihdoinkin lomaa näistä aiheista, jotka eivät juuri lohduta näinä jo muutenkin epävakaisina aikoina, mutta ei.

Nimittäin kuulin jutun eräästä miehestä, jonka kohtalosta olin kuullut jo aiemminkin, mutta nyt sitten oli jatko-osan aika.

Mies oli joutunut vuodenpäiviksi sairaalaan, sillä hän kärsi omituisesta sisäelinten pettämisestä, jonka johdosta elin toisensa jälkeen sanoi poks.

Viimeisin uutinen oli vuorokauden kestänyt leikkaus, jossa nämä piti hoitaa kuntoon (muuten mies on sängyn omana, ja makaa maha auki tehohoidossa, mutta tajuissaan).

Se ei ollut ainoa huono uutinen jonka mies sai kuulla, kuten ei myöskään ainoa asia joka hänet petti. Miehen vaimo oli päättänyt näyttää mitä valat "myötä- ja vastoinkäymisten" yhteydessä merkitsee, ja sadistin ominaisuudessa hän oli tullut kiikuttamaan miehelle avioerolapun, ja ilmoitti että ottaa lapset, pistää yhteisen talon myyntiin ja muuttaa toiselle paikkakunnalle. 

Vetää aika sanattomaksi, äkkiseltään se sukupuoli jonka on pitänyt olla enkeli ja ikuinen uhri, näyttää kykynsä ilmiöimäiseen pahuuteen. Ja resurssivampirismiin.

Suoranainen "klassikko" on puolestaan seuraava esimerkki:

Winston Churchill puheli kutsuilla erään naisen kanssa, ja heitti ilmoille kysymyksen:
"Jos annan sinulle miljoonan, niin vietätkö yön kanssani?"
Mietittyään hetken nainen vastasi:
"Kyllä, se sopii."
Churchill haastoi:
"No, jos annan sinulle yhden punnan, suostutko yhä?"
Nainen pöyristyi ja kivahti:
"EN! Pidätkö minua jonain prostituoituna?!"
Johon Winston sanoi osuvasti:
"Madam. Me jo tiedämme mikä sinä olet. Kyse on enää vain hinnan sopimisesta."

Nyt, tästä pääsemme sitten varsinaiseen aiheeseen.

Eräs markkina-arvonkin maailmaan kuuluva, varsin synkkä ilmiö joka koskee VAIN naaraita on Briffaultin laki.

Kyseinen laki siis merkitsee käytännössä, kaikessa karuudessaan sitä, että naiset jättävät miehen oitis kun hänestä lakkaa olemasta heille enää mitään hyötyä.

Tämä on varsin mielenkiintoinen laki, sen seikan rinnalla mitä avioerotilastot, ja naisten ylöspäin naiminen kertoo (tätä promotoi feminismi, jonka mukaan naisella on koko elämä aikaa "etsiä arvoistaan seuraa" ja jos nainen ei kyttää vihreämpää ruohoa aidan takaa, niin silloin hän ei ole "moderni opportunistinen huora nainen")

Tästä syystä maskulistisesti valveutuneita pitäisi olla myöskin niiden miesten,joilla on ns. markkina-arvoa. Ainakin jos se on suoraan käännynnäinen omaisuuden ja statuksen kanssa, sillä jos maailmasta pääoma on keskittynyt pääsääntöisesti 1%, on korkean statuksen (rikkaat) miehet niitä joista vailla naista on 2%.

Sillä jos nainen ei omaa kyllin suurta markkina-arvoa, vaikkapa mitä tulee ikään, niin sijoituksen riski kasvaa; naisen markkina-arvo menee alaspäin sitä myötä kun miehen omaisuus mahdollisesti kasvaa, tällöin miehen sijoitus naiseen laskee. Mutta jos miehelle käy hassusti, oli se konkurssi tai mikä tahansa muu arvaamaton perikaaton joutuminen, naisessa aktivoituu Briffaultin laki, ja hän lähtee metsästämään uutta kupattavaa (luulisin että tämä ei rajoitu vain rahaan, vaan yleisluontoisemmin miehen tarjoamiin resursseihin).

Niin, paskaahan minä puhun, naiset eivät voisi koskaan olla niin pinnallisia.
Olisikin mielenkiintoista jos avioerotutkimuksissa otettaisi selville miehen statuksen muutos, ja se miten se saa oudolla tavalla naisen jättämään (ehkä jopa pettämään ja jättämään) miehen ja viemään vielä tuhkatkin pesästä - naisen tietysti kuitetassa sen surun murtamalle ex-työorjalleen "minulla ei ole enää sellaisia tunteita"-kortilla.

Tahdonkin nyt muistuttaa niistä parista säännöstä joista kerroin aiemmin, mutta jotka pitäisi jokaisen moderin miehen muistaa, jos meinaa luottaa naiseen - niin paljon kun se nyt on mahdollista.

1. Lapsen kohdalla aina isyystesti.
2. Avioliiton kohdalla aina avioehto.

Lisäsin mukaan myös yleispätevän pohjasäännön:

Älä koskaan toimi viisauttasi vasten vain miellyttääksesi naista - naisen on oltava sopiva apu, eikä milloinkaan jokin ahne hedelmällisyyttä säätelevä jumalatar, jonka perseeseen sullot ja uhraat terveytesi ja rehkimisesi hedelmät. Kaiken kaikkiaan parasiittimaiset ja opportunistisimmat, puhumattakaan joukosta muita antisosiaalisia piirteitä (narsismi esim.) naiset ovat jotain mitä ei tule edes harkita. Huonon naisen uhriksi joutuminen, on kuin etsisit rikkautta pelaamalla venäläistä rulettia. Hyvän naisen löytäminen tuntuu taas olevan jo sen verran ilmiöimäistä, että se rupeaa muistuttamaan lottoamista. Siispä, ennemmin lottoa kuin pelaa venäläistä rulettia.

Ei kommentteja: