maanantai 12. marraskuuta 2012

Totuus MUSLIMIN Suusta

Näin kun joulu rupeaa häämöttämään horisontissa, tuleekin seuraava aihe oikein mukavaan aikaan esille. 

Brittein sumuisilla saarilla voimme kuulla variaation teemasta "huutavan ääni korvessa".

Ministeri Baroness Warsi, uskoaan harjoittava muslimi, sen sanoi: Muslimien pitäisi pitäisi juhlia perinteistä joulua.

Asian Minister Baroness Warsi says Muslims should 'celebrate a traditional Christmas'


Se, ei suinkaan ollut ainoa terveen järjen ja kansallisen oikeudemukaisuuden puolesta tekemänsä lausunto, vaan tälläistä esimerkillisyyttä jos muslimit esittäisivät enemmänkin, voitaisi sanoa ettei minkäänlaista muslimi- ja islamkysymystä meillä edes olisi.

Vaan hän toi myös esille muita tärkeitä pointteja (jotka ovat kuin myrkkyä kansallista yhteinäisyyttä mädättävälle poliittiselle korrektiuudelle ja massakontrolille), jotka ovat siis seuraavat:
  • Muslimien ja muiden etnisten vähemmistöjen on osallistuttava elämäntyyliimme, kuten joulun juhlimiseen (mm. joululaulut ja näytelmät)
  • Maahanmuuttajaperheiden on tultava täysin integroiduiksi yhteiskuntaan, ja opittava sen kieli
  • On väärin että huumeiden käytön estäminen rajoittuu siksi, että siihen puuttuvat voidaan julistaa rasisteiksi
  • On aika kaataa poliittisesti korrektit asenteet [jotka estävät näitä myönteisiä muutoksia]
  • Syy miksi britit alkavat olla helisemässä mm. muslimien kanssa, verrattuna skotteihin (Skotlannissa mamut jopa käyttävät kilttejä) on siinä että briteiltä puuttuu voimakas ja jämäkkä (assertiivinen) kansallinen identiteetti, mikä puolestaan on skoteilla*.
Nyt, on hyvä miettiä että kumpaan suuntaa me Suomessa aiomme mennä, tai että kumpaan suuntaan olemme menossa.Suunnan kääntäminen voi olla yllättävän vaikeaa, sillä kyseinen virus on tehty suojamaan jälkiänsä:

Yle: Suomessa kymmeniä karkotettuja, jotka eivät kelpaa muualle

 Jos karkotettu ei kelpaa kenellekään, hän jää Suomeen ja hänelle on myönnettävä tänne oleskelulupa, sanoo Maahanmuuttoviraston yksikönjohtaja Olli Koskipirtti Ylen haastattelussa.

* = Skottilaisesta assertiivisuudesta puheenollen, muistan vieläkin sen kun odottelin eräänä kesäisenä yönä bussia. Puhuin pysäkillä olevan skottilaisen naisen kanssa niitä ja näitä. Paikalle saapui pari suomalaista tyyppiä, jotka myös osallistuivat keskusteluun, ja toinen heistä kysyi leikillään: Skotlanti on siis se maa, jossa miehet käyttävät mekkoja? Olihan se hauskasti kysytty, mutta sellainen kansallisylpeys ja nationalistinen solidaarisuus heillä on, että tämä nainen melko kivakasti vastasi: "Se on kiltti, eikä mekko. Ja toiseksi, skotlannissa he ovat MIEHIÄ tosin kuin te(/täällä)!"  Pojat menivät hiljaiseksi.

Voisin sanoa että vastaavassa tilanteessa sellainen internationalistisesti valveutunut pirkko suominen luultavasti olisi vain kiihottunut, jos vaikka hän olisi ollut jossain vieraassa maassa, ja siellä suomalaisia miehiä oltaisi pilkattu. Tai Suomea ylipäänsä.

Naisille ominaisempi petollisuus ja ailahtelevaisuus (tunteidensa totteleminen ylitse kaiken muun, kuten kunnian) ikävä kyllä on aika tyypillinen pirkko suomisen ongelma, ja kun se liitetään vielä täydelliseen arvovajeeseen, voidaan sanoa että viherpunainen massakontrolli on mennyt aika hyvin perille.

Ja feministithän tietysti etulinjassa tuollaista promotoivat. He kyllä ovat niin maailman parhainta ihmistä, kärrätessään kuolaten mustaa makkaraa Afrikasta tänne ("Olen niin ennakkoluuloton, etten ole seurustellut valkoihoisen suomalaisen kanssa sitten lukioaikojen!"), mutta muuttuvat oitis rasisteiksi jos joku suomalainen mies tuo mukanaan slaavilaisen rotunaisen itäisestä euroopasta, ellei jopa sitten kaukoidästä. Samalla juuri he myös ovat vastuussa siitä, että suomalaisen miehen demaskulointi on suoranainen trendi, joten ei ihme jos täällä olleet ulkomaalaiset naiset kivahtavat tuolla tavoin poikaparoille, jotka vain koittivat keventää tunnelmaa, mutta pahaa aavistamattomina tulivatkin loukanneeksi perimmäisiä arvoja, joita ei täällä juuri tapaa.
Ei kommentteja: