torstai 4. lokakuuta 2012

Tosikoista, Femakoista ja Siitä Kun "Henkilökohtainen On Poliittista"

Aloitetaanpas taas kysymyksellä:

Mitä yhteistä on femakolla ja tosikolla?

Kysymys on kompa, sillä kyse on tässä tapauksessa pikemminkin synonyymista kuin mistään muusta.

Nyt, pitää sanoa että nauroin kyllä makeasti kun luin tämän jutun.

Vaimoa kaupattiin Huuto.netissäOlihan tuo nyt hulvaton päähänpisto, myös eräänkin naisen mielestä joka siitä piti naamakirjaseinälläni.

Mutta sitten, sitten kun ryhdyin katsomaan mitä kaikkea tuon jutun pohjalta kirjoiteltu internetteihin, tuli eteeni tämä:


Poliisi tarkistaa Vantaan vaimohuutokaupan


Ja sitten kun katsotaan kommenttiosioita, niin voidaan huomata hyvin tuttu ja totuttu kärjistetyn huumorintajuton ja närkästynyt sävy, unohtamatta perseestä revittyjä arvailuja, on tällöin selvä
että jäljet johtavat taas kerran sylttytehtaalle.

Esim. tämä veti jo tuolle huutokauppajutulle vertoja:
"Täysin ala-arvoista (koskee ilmoituksen tekijää ja tämän artikkelin kirjoittajaa). Tälläinen pitäisi jättää omaan arvoonsa - tai ei ehkä sittenkään. Rivien välistä on selvästi luettavissa merkkejä perheväkivallasta. Ehkä poliisin olisi sittenkin syytä käydä katsomassa paikan päällä tilanne. Osoitetiedot löytyvät helposti ilmoituksen jättäjän IP-numeron avulla, vaikka ilmoittaja olisikin antanut väärät yhteystiedot."

Eli tämä selvä huumoripläjäys on menty sitten ilmoittamaan poliisille.

Kyse ei ole vain huumorintajuttomuudesta, vaan kyse on eräästä feminismin sairaimmasta ja katkerimmasta doktriinista: Henkilökohtainen on poliittista.

Periaate joka voidaan kääntää myös siten, että femakot voivat tehdä omista ongelmistaan, muiden ongelmia.

Tällä kertaa se kuitenkin meni niin pitkälle, että siitä todella tulee muille ongelmia.

Feministithän nyt lyövät vain joka päivä yhä enemmän menetyn pelinsä arkkuun nauloja tälläisellä toiminnalla, mutta ongelma joka tästä syntyy on siinä kun muutenkin kiireellistä ja resursseiltaan rajallista poliisia kuormitetaan nyt täysin turhalla seikalla.

Henkilökohtainen on poliittista, ja nyt kun femakot huomasivat että myynnissä olleen vaimon mainittu valehtelu ja yleinen huono asenne epäilemättä sopii suunnilleen jokaiseen femakkoon, tulikin femakoilla kiire näyttää että hehän eivät ole tosikkoja, hieman samaan tyyliin kuin mitä muslimit tekevät kun he näkevät videorainan jossa väitetään Muhammedia pedofiiliksi ja väkivaltaiseksi hulluksi, ja tämän seuraajia sitä salliviksi, ellei jopa perinnettä jatkaviksi, minkä johdosta ollaankin pian osoittamassa mieltään kylttien kanssa jossa toivotaan kaikille ei-muslimeille rauhaa ja laupeutta, esim. mestaushoidon muodossa.

Mitä siis tässä tapauksessa tulisi tehdä?

Syyttää aiheettomasta ilmiannosta näitä polisiivoimien sabotoijia.

Väärä ilmianto aiheuttaa väärän tuomion

Perätön rikosilmoitus


"Ensin pitäisi tietää, onko tämä vitsi vai jotain muuta. Loppupeleissä tarkoitus ratkaisee. Ihmiskauppa harvoin on näin avointa, poliisista kommentoidaan."

Ihmiskaupasta syyttäminen on mautonta, tälläinen huumorivitsipläjäys joka on hauska taas ei ole lainkaan (ainakaan samalla tasolla) mautonta. Piste.

Muistan taannoin kuinka amerikkalainen stand up-koomikko oli kertonut raiskausvitsejä.

Niin yleisössä oli ollut femakko, joka ei luultavasti ollut mukana huumorin vuoksi, vaan mielipidepoliisina (henkilökohtainen on poliittista) ja oli huutanut esiintyjälle tästä vitsistä: "raiskaus ei ole hauskaa."

Esiintyjä oli sanonut että eikö olisikin hauskaa jos kyseisen naisen raiskaisi 5 miestä.

No, mitä odotit vastauksesi, tuskinpa kyseinen koomikkokaan tunkeutuu femakon työpaikalle, tekemään korjauksia esim. kriittiseen miesasiaan suuntautunutta propagandaa kohtaan?

Toiseksi, mitä tämä femakko odotti mennessään stand up-keikalle?

Jos sinä et kestä vitsejä, koomikoilta joilla on roisi maku, ei sinun paikka ole kyseisellä keikalla ja vielä vähemmän sinulla on oikeutta häiritä esitystä ja myös muita ihmisiä! Tässä tapauksessa kyse oli työrauhan lisäksi myös maksaneista asiakkaista, eli yleisöstä joka oli tullut viihdyttämään itseään. Ei kuulemaan poliittista propagandaa ja regulointia joltain ärsyttävältä molopäältä, joka saa kaikki vihaamaan itseään ja ajamaansa asiaa.

Kun taas tämän humoristisen ilmoituksen poliisi ilmoittaneet femakot myös kuormittavat maksaneita asiakkaita; Suomen kansaa joka maksaa myös poliisien palkat, jotta saavat vastapainoksi suojelua OIKEAA rikollisuutta vastaan.

Eräs aidon rikollisuuden muoto on, ei huumori ja sananvapaus, vaan fasistiset ideologiat jotka ovat itsekkäiden tyrannien kokoontumispaikkoja, ja jotka järjestelmällisesti väärinkäyttävät lakia.

Tämä on erityisen tärkeää feministien hapattamassa läntisessä, matriarkaaliseksi muuttuneessa ahdistavassa kulttuurissamme, jossa aivan liian moni miehen oikeus on kiinni naisen rehellisyydestä.

PS. Pitäisikö itkeä vaiko nauraa, kun nyt poliisisetä onkin kiva, vaikka normaalisti poliisit on sikoja ja heidän pamput sitäpaitsi symboloivat patriarkaalisen yhteiskunnan peruspilaria eli fallosta, ja täten niiden heiluttelu rienaa peniskateita feministejä, joita muutenkin ahdistaa kaikki.

PPS. Naisille jotka sanovat että tuollainen ilmoitus on nöyryyttävä. Niin muistakaa pari juttua, se on vitsi ja toiseksi miehelle tuollainen on arkea: mies naidaan rahan vuoksi, ja erotessa hän jää yksin, naisen ollessa hylkäävä osapuoli 75% tapauksista.

Huumori ja suhteellisuudentaju vaativat edes alkeellista älykkyyttä.

Lopetusbiisin sijasta päätänkin tämän nyt opetusvideoon, joka alkaa kysymyksellä mitä tarkoittaa "tee henkilökohtaisesta poliittista". 

Ja jo pian tulee selväksi, tämän fiksun naisen ja feminisminvastaisen taistelun pioneerin vastauksesta, että eräs mitä merkittävimpiä syitä miksi feminismi on niin sairas ideologia, on siinä, että sen taustalla on erittäin häiriintyneitä ja sairaita naisia, jotka haluavat kollektiivisesti tehdä omasta ongelmastaan myös muiden ongelmia.

Ei kommentteja: