tiistai 9. lokakuuta 2012

Per Looks ja Punavihreä Terrori

Punavihreät tahot julistavat erinomaisuuttaan ja humaania huoltaan kiusauttuja ja sorrettuja kohtaan. Mutta eivät sano ettei kyseinen huoli koska suomalaisia, ainakaan niitä kaikkein todennäköisimmin kaikkien pinnallisten arvojen ja standardien uhreiksi joutuvia.

No, ainakin tässä asiassa he ovat ennen kaikkea loistaneet teoilla, ja imelät sanat on jätetty tasavasemmalle (pun intenteded).

Minulle pyrki väkisin mieleen eräs lainaus Väinö Linnalta, se menee näin:

“Kunta auttoi heitä. Tosin niin vähän, ettei siitä ollut muuta hyöytyä, kuin että eräs
tuon perheen lapsijoukoista oppi jo silloin tuntemaan ihmisluonnetta.
Opetusmenetelmä oli äärettömän tehokas, sillä se jätti hänen mieleensä jotakin, joka unohtuu vasta sitten kun hän humahtaa siihen olotilaan, jossa ei muisteta mitään. Mutta siihen asti säilyy hänen mielessään kuva irvistelevistä koululaiskasvoista, joiden nenästä suuhun juoksevan räkävirran vaiheilta on juuri kuulunut huuto: Kunnanvaivainen.” - Väinö Linna

Koulukiusaajat yleensä ovat niitä joilla on yhteisön tuki tai vastustuksen puute taustallaan.

Terrori, eli pelon aiheuttaminen on heidän peruskäyttöliittymänsä.

Muutoin he ovat lammasmaisesti laumoissa luimuilevia huutelijoita, jotka valahtavat valkoiseksi ilman ryhmää, jonka luomaan paineeseen he usein luottavat.

Heitä myös näkee toisella kierroksella yhteiskunnan päättävissä paikoissa, sillä kapitalistinen ja arvovapaa yhteiskunta on omiaan suosimaan elitististä ja katalaa sekä antisosiaalista käyttäytymistä, jossa maailma jakautuu häviäjiin ja voittajiin.

Psykopaateille, narsisteille ynnä muille luonnevikaisille, itsekkäille tyranneille tyypillistä on, että he eivät ymmärrä juurikaan muuta kuin voittamisen, ja tällöin he saattavat tehdä kunnianhimossaan jopa oman lapsensa elämästä helvettiä jos käy niin ettei tämä tuo joko toivottua kunniaa tai tekee vielä pahempaa ja jättää vanhempansa varjoonsa. Välineellinen arvo tosin jälkikasvulla lienee.

Ei ole järin kekseliästä tai luovaa esimerkiksi naureskella asioille, joille kohde ei voi mitään, oli kyseessä sitten kierot silmät, vamma tai jokin muu asia.

Mutta koulukiusaamisessahan ei mistään komediakullasta tai älyllisestä loistosta ei olekaan kyse, niin korkeatasoisiin ja älyllisyyttä demonstroiviin toimiin yleensä nämä melko pahansuovat ja primitiiviset olennot eivät kykene. Mutta kuten kesyttämätön eläin, tälläinen olento toteuttaa primitiivisiä vaistojaan jos vain voi niin tehdä.

Tämä pohjustus luultavasti riittää antamaan viitteen mistä on kyse.

(Ja tarkimmat ovatkin jo saattaneet huomata, että mikä tulee mieleen jos vaikkapa "koulukiusaajan" tilalle asetetaan sana "suvaitsevainen")

Perussuomalaisia vastaan on hyökätty täsmällään edellä kuvatulla tavalla.

Kyse on siis Per looks-sivustosta. 

Mutta minä sanon, että vaikka tuo on kaikessa epäreiluudessaan ja täydellisessä alhaisuudessaan kaiken herättämänsä halveksunnan ansainnut, niin on muistettava se mitä hyvää tästä seuraa.

Gandhi sanoi: Ensiksi sinua ei olla huomaavinaan, sitten sinulle nauretaan, sen jälkeen sinua vastaan taistellaan mutta sen jälkeen sinä voitat.

Perussuomalaiset ovat astumaan voiton tielle, ja se näkyy primitiivireaktioina.

Olen itse saanut havaita, että miten niin usein näiden reppanoiden, jotka hyökkäävät persujakin vastaan, on nähty kutistuvan ja regressoituvan kun heidän resitoimat poliittiset sloganit ja fraasit on kyseenalaistettu. On havaittu että logiikka, totuus ja äly näiden iskulauseiden takana on ollut lähinnä toiveajattelua, ja kun fasadit kaatuvat alkaa katkera hyökkääminen. Se on projisoimista, kun oma päteminen on epäonnistunut, kuvitellaan että toinenkin on samalla linjalla liikenteessä, siispä ei enää vaivauduta peittelemään omia motiiveja. Henkilökohtainen on poliittista.

Jytky oli edellistä kaavaa noudattaen voitto, ja jälkeen naurun ja vastaan taistelun vaiheen ollessa kiivaana, voitto häämöttää jälleen.

Nyt, tämä blogi ei ole Perussuomalaisten blogi, enkä itse ole perussuomalainen siten että olisin esim. puolueen jäsen, mutta heitä olen viimeiset vuodet äänestänyt ja mitä tämä blogi tekee onkin että se jälleen on tässä taistelussa Perussuomalaisten nurkkauksessa ja antaa heille täyden tukensa. (Kuitenkin tämä on Täydellisen Järjestelmän äänitorvi, joka kuitenkin antaa tukensa heille jotka ovat oikean asian puolesta, oli kyse henkilöistä tai puolueista).

Mitä perussuomalaiset tekevät, on se että he haastavat status quon, ja tällöin he kohtaavat edellä mainitun lauman pässit ja lampaat jotka kihisevät raivosta.

Toinen pointti on raadollisen ja pikkusieluisen sekä raukkamaisiin vetoihin taipuvaisen mielen reagoinnin lisäksi myöskin Janten laissa. Se on eräs ominaisin piirre joka tässä kehityksessä näkyy.

Perussuomalaiset, Suomen uusheränneet, Täydellisen Järjestelmän seuraajat - kaikki tyyni ovat massakontrollia ja zombimaista joukkosieluisuutta vastaan. Heidän luonnollisuutensa ja epäteennäisyytensä on luomumpaa kuin keskivertovihreän pyrkimys orgaaniseen elämäntyyliin.

Sellainen ei sovi Janten lakiin.

Ei!

Vaan murtautuminen läpi massakontrollin, ihmisyytensä löytäminen kapitalismin karjana toimimisen sijasta ja kaikki ne muut heräämisen merkit joiden avulla silmät avautuvat näkemään keisarin uudet vaatteet järkyttävät rappiojärjestelmän uskollisia ihmislampaita. 

“Hän ei ollut Jantesta. Hän ei tiennyt, että on olemassa Janten laki ja että se sisältää totaalisen kiellon kaikkea vastaan. Ei ole olemassa mitään mikä olisi sallittu. Ihmisen piti olla fasadi, jonka takana ei ollut mitään, tästähän piti syntyä ihanneihminen, kun kaikki mikä oli fasadin takana oli hämärää. Meillä oli tietysti kaikilla oli yhtä ja toista fasadin takana, ja sitä meidän ei pitänyt koskaan paljastaa, mutta satuimme kuitenkin tekemään niin.” “Fasadi, jonka takana ei ollut mitään, tai litteä kulissi, tai silkka tyhjyys ihanteena, kaikenlaiset elämänilmaukset ja ajatukset tuomittu häpeälliksi – minä en lapsena koskaan kunnolla oppinut uskomaan sitä, ja nyt mielessäni on tunne, että sielu on vanhojen arpien peittämä. Tieto oli jotain halveksittavaa. Taidetta arvostettiin virnistyksellä. Tiede oli jotain, minkä parissa laiskat puuhasivat.” - Aksel Sandemose

Ironia onkin siinä, että perussuomalaisten ideana on palauttaa asiat ja painopisteet oikeisiin asemiinsa, vallan takaisin kansalle, ottaen huomioon sen tavallisen kansalaisen.

Ja mitä vastaan tässä hyökätään on nimenomaan juuri sitä tavallista kansalaista vastaan.

Katsotaanpa vaikka tätä kuvaa.Minkälainen ihmiseksi itseään tituleeraava olento kokee mielekkääksi hyökätä seuraavaa vanhusta kohtaan?


“Minä annoin arvoa kaikille kapinoitsijoille, mutta minusta oli vähän halpaa tehdä kapina vanhoja eukkoja ja köyhäinhoitolaisia vastaan, jotka jo etukäteen oli lyöty maahan. Lassalle...varoi aina tekemästä vallankumousta sellaisia vastaan, jotka merkitsivät jotain tai pystyisivät antamaan hänelle selkään. Oli hauskempaa lyödä hampaat kurkkuun vapisevahuulisilta vanhuksilta.”- Aksel Sandemose


Ja sen lisäksi että he eivät vain osoittaneet sitä mitä on todellinen suvaitsevaisuus ja ennakkoluulottomuus sekä kypsä suhtautuminen ihmisen ulkonäköön. Potentiaalisten koulukiusaajien uhrien lisäksi heidn hyeenalaumalle maittoivat myöskin näkö- ja liikuntavammainen jotka olivat mukana tuossa listassa. 


Unohtmatta myöskään sitä, että joukossa on kuva naisesta, joka joskus oli mies.

No, sattuuhan sitä paremmissakin piireissä.

Eli trans-sukupuoliset ihmiset ovat (puna)vihreille kyllä hyvin kelvollinen ase politiikassa, jossa he ovat kuin enkeleitä joilta on siipi murtunut, ja joita nämä urhoolliset ja itsestään tyytyväiset viheriöt "suojelevat" mutta auta armias jos heillä on väärät mielipiteet.

Aivan kuten olen kirjoittanut feministeistä, niin he tuskin pitävät homoista sen enempää kuin muistakaan miehistä, mutta mitä he tekevät perustuu yksinomaan perheinstituution ja perinteisten sukupuoliroolien kumoamiselle ja nakertamiselle; todellakin, homoja ei voi eikä saa eheyttää, mutta kun johtavat feministit vakavalla naamalla vihjaavat heteromiesten eheytymisestä homoiksi (ratkaisuna yksinäisyyteen ja syrjäytymiseen joka siitä johtuu). Onkin selvää että kyse on asiasta joka on väärä niin monella tasolla, etten edes tässä ala siitä kirjoittamaan!

Mutta uskon että jokainen ymmärtää, ettei tuo tuplastandardeilla pelailu ole sattumaa, vaan ilmiöt Per-looks ja heteroiden eheyttäminen on yksi ja sama asia, sikäli että ne ovat samasta juuresta. Aivan samaan tapaan olen koko syyskuun kirjoitellut mm. feminismiä kritisoivia kirjoituksia esim. juuri siitä miten heille tunnepohjaiset ja henkilökohtaiseen katkeruuteen liittyvät seikat ovat "valideja pointteja" siinä hysteerisessä vaahtoamisessa joka myös feministipropagandana tunnetaan.

On selvää, että tämän takana on, käyttääkseni nyt sateenvarjotermiä punavihreät.

Katsotaanpa vielä paria asiaan liittyvää henkilöä.

Kiistelty lähtökohta:

Erkki Perälä: Katso, ihminen. 

"Noi sanoi en minä"-tyylinen avaus, voi olla joko vilpitön, tai pohjimmiltaan vahingoniloinen.
Joka tapauksessa lähes housuihinsa lauenneet vihreät jotka saivat kuvagallerian käsiinsä tuskin käyttivät kauan aikaa tuon asian miettimiseen.

Joka tapauksessa, jo nyt täysin aiheellisesti pahoitellut (ja myös käsittääkseni tekstinsä poistanut), mutta naamionsa pudottanut punavihreäprofessori J. P. Roos.

Jos aikoinaan Marx ilahtui Darwinin julkaisemasta oppaasta, ja jos myöhemmin sosialismin pimeän muodon, eli kommunismin harjoittajat pitivät Lajien Syntyä ja vahvimpien selvitymistä luonnollisena dialektiana, ja merkityksettömän ihmisaineksen totalitarista hävittämistä oikeutettuna, niin kuinka sattuvasti se Wikipedia tietääkin sanoa herr Roosista:

Hän on perehtynyt evoluutiopsykologiaan ja toiminut Darwin-seuran puheenjohtajana

Ilmeisesti hän rakastui eugeniikkapuoleen tässä "vihatkaa rumia ihmisiä"-kampanjassa.

Ja kypsyysasteen kannalta ei ole mitään epäselvää, sillä hänen mukaansa nämä persut ovat niin rumia, että hän ei huolisi heitä facebook-kavereikseen. Niin, onhan se hyvä jos tässä vaiheessa tulee ilmi että professorismiehen arvot ovat samaa tasoa kuin millä tahansa pinnallisella pissiksellä.

Sitten tietysti se sylttytehdas. Syylliset löytynevät tästä kuvakaappauksesta, myöskin se "nerokas ystävä Juha [Leinonen]" joka pistää muiden naamakuvia nettiin, mutta peittää omansa.

Ja jos tämä linja kerran otetaan, niin voidaan sanoa että tämä ennakkoluuloton ja suvaitsevainen Ida on siihen nähden kova likka puhumaan, vaikka tuo hänen kuvansa voisi löytyä lähes mistä tahansa lintukirjasta

Nyt, olen kirjoittanut aiemmin että heti kun vihreät pääsevät valtaan, heistä tulee Kokoomuksen kainalossa kihertävä hippityttö, joka ei enää muista niitä aikaisempia pätemisentarpeitaan, mikä johtuu siitä että heidän alkuperäinen tavoitteensa on saavutettu ja se tavoite on koko kansan ja työväenpuolueiden modernin rappion perussyy: elitismi. He eivät ole muita kuin epäonnistuneita ja katkeria wanna be-kokoomuslaisia, ja tästä syystä heistä muuttuu oitis kokoomuslainen kun tilaisuus tulee.

 “Kaikella kunnioituksella Italian kansaa kohtaan voidaan varmuudella sanoa, että niiden joukossa, jotka potkivat Mussolinin ruumista Milanon kadulla, oli sellaisia, jotka olivat innokkaasti hurranneet Mussolinille silloin, kun fasismi oli menestyksensä kukkuloilla. He eivät inhonneet sotaa ja murhaamista sinänsä, mutta he olivat hirmustuneita, kun sota ja murhaaminen päättyi heille itselleen huonosti. Ne taasen, jotka eivät olleet hyväksyneet fasismia missään vaiheessa, varmasti kärsivät myös nyt, kun fasistinen sielunlaatu riehui uusin voimasuhtein, uusin vahtivuoroin” - Yrjö Kallinen

Ikävä kyllä, mitä vähemmän ihminen ajattelee, sen elitistisemmin hän käyttäytyy ja se näkyy myös lapsekkaana laumasieluisuutena.

Henkilö joka uskoo että kallis vaatetus ja pramea ulkonäkö tekee jostain paremman ihmisen, on pinnallinen ja hänen psykologinen silmänsä kuin jokaisen markkinoijan unelma: hän ostaa mitä vain malli hänelle myy!

Henkilö joka uskoo että muodollinen koulutus tekee ihmisestä viisaan ja älykkään, puhumattakaan hyvän, on tyhmä sillä hän ei ajattele itse, vaan häneen uppoaa jonkun toisen lupa ajatella; uskottavuusindikaattori jollaisena koulutuksen nimilappu toimii.

Todellisuudessa koulujärjestelmämme perustuu informaatiobulimialle, ja siinä menestyminen ulkoaoppimiseen ja sokeaan, kyseenalaistamattomaan tottelemiseen. Kokeet ja testit ovat vain tottelevaisuustestejä siitä, että miten hyvin tämä tuote on valmistumassa. Koulutuksesta valmistutaan.

Olen suominut Kokoomusta, ja pidän ällöttävänä heidän "työväen puolue"-vääristelyään, mutta arvostan sitä että jos he suoraan myönttävät olevansa porvaripuolue. Se on reilu peli jokaiselle.

He ovat hyvä esimerkki puolueesta joka on oitis kosiskelemassa nuoria ja kauniita naisia esimerkiksi omiksi ehdokkaikseen.

Näiden farmijoukkueena sitten toimii, kuten olen kirjoittanut, "ensimmäisen rakkautensa" unohtaneet vasemmistopuolueet.

Ja myöskin heille on kipeän selvää, että perussuomalaiset ovat he, joille noin ei ole käynyt.

Vihreitä city-anarkisteja ihan suoraan sanoen vituttaa, että heidän sekoitetuksi kammatuihin päihin on ryöminyt se totuus, että perussuomalaiset ovatkin nyt niitä aitoja ja oikeita kapinallisia
elitististä sairautta vastaan, joka on syöpä kansan kehossa.

Tilanne joka siis on nyt päällä on dialektisen kehityksen kulminaatiopiste: Kansa vs. eliitti ja tätä hännystelevä wanna be-eliittii, jonka kieli niin syvällä eliittin perseessä, ettemme voi olla varmoja mihin eliitti loppuu ja mistä he alkavat.

On harmi ettei tuolle sivustolle joutuneidan perussuomalaisten ehdokkaiden numerot tulleet mukaan, sillä minä sanon, että mitä parhain vastaisku on että jos yhtään näiden henkilöiden
arvot ja agenda osuu kohdalle omiesi kanssa, on syytä pedata jytkyä numero kaksi  ja antaa ääni näille jotka ovat nousseet taistelemaan sairaan yhteiskunnan ylläpitäjiä vastaan.

Samalla nämä pääkaupunkiseudulle keskittyneet elitistit saavat nähdä, sen lisäksi että eduskuntavaalit olivat muutkin kuin Helsingin kuntavaalit, sen että kuntavaalit koskevat koko maata.

Nouskoon he jotka on alennettu, ja menkööt he alas, jotka ovat itsensä nostaneet toisten hartioille näyttääkseen itse suuremmilta! 
Ei kommentteja: