tiistai 2. lokakuuta 2012

Mitä Jokaisen Tulisi Tietää Nyt

Näin Suomenkin pulittama hätäraha kiertää pankeille

Onhan ne nyt aika taikureita; luovat rahaa tyhjästä, ottavat sen kansalta vielä takaisinkin, ja vielä ilman vastinetta. On siinä kapitalismin karja ihmeissään.

Mutta mitä on silti sanottava, on se että olen hyvin tyytyväinen siihen heräämiseen mitä on alkanut tapahtua.

Tiedotus lienee parempaa näinä aikoina kuin koskaan aiemmin.

Tästä syystä nämä kolttoset tulevat oitis tietoon.

Samoin kansa on ruvennut heräämään siihen tosiasiaan, että kapitalistit ovat kansalaisten selässä ja jokaisen porvarinkin leipä on leveää vain siksi että hän teettää työn ja voiton maksimoinnin työläisillä.

Nimittäin menestysreseptihän ei ole siinä, että nämä veijarit olisivat jotain taivaallisia olentoja, jotka on asetettu meidän yläpuolellemme, vaan he ovat vain heitä jotka hyötyvät järjestelmästä joka on kansallisen enemmistön kannalta epätäydellinen ja toimii hyödyntäen yhtä prosenttia. 

Björn Wahlroosista tuli imagohaitta Nordealle

Mutta kun valtatrippi, ja grandiositeettisen väärä kuva itsestä ja omasta oikeutuksesta sokaisee ja kusi kihoaa päähän,siirty fantasiaperiaate realiteettiperiaatteen edestä ja seuraukset ovat ilmeiset.

Erityisesti Nordean tulokset ovat heikentyneet kaikilla rintamilla.
EPSI Rating -yhtiö selittää tutkimuksessaan ilmiötä Nordean hallituksen puheenjohtaja Björn Wahlroosin esiintymisellä. Wahlroos järkytti erityisesti ruotsalaisia pankkiasiakkaita puolustamalla pankin toimitusjohtajan palkkaa ja etuuksia.
Seuraukset näkyvät siinä, että Nordean asiakastyytyväisyys on pudonnut sekä Suomessa että naapurimaissa. Ruotsissa pudotus on syvin sitten 1980-luvun.

Hallituksemme täysin hanskasta karannutta touhua kommentoin, sen tultua erään kaverini kanssa puheeksi, siten että nyt kun kapitalistinen järjestelmä on ajautunut siihen sisäänrakennetun valuvian myötä kriisiin (ns. säätelevä mekanismi), mutta globaalissa mittakaavassa, on ilmeistä että sen uskontunnustuksen nimiin vannovat eivät yksinkertaisesti tiedä mitä tehdä, joten he tekevät kahta kauhemmin sen mikä ei toimi.

Se tuo mieleeni sen kun ryhdyin muodostamaan Täydellistä Järjestelmää, samalla kun koin poliittisen heräämiseen internetin syövereissä, jossa sain oitis maistaa miniatyyrimuodossa maamme poliittista ilmapiiriä. Tällöin pidettiin jotenkin outona sitä, etttä joku oli tullut siihen johtopäätökseen että ongelma onkin kapitalismissa - sillä eikö ongelma ollutkin kommunismissa, ja kapitalismi säilyi voittajana? Sanoin että ei. Ja vielä myöhemmin osoitin että kommunismi nyt ei juurikaan ole sen kummallisempi kuin saman kolikon kääntöpuoli.

Joka tapauksessa tällöin sanoin käytännössä sen, että meillä on nyt sellainen ongelma, jota ei voida ratkaista sillä järjestelmällä joka sen on luonut ja joka sitä pitää yllä!

Oli selvää että tuo oli haastavasti sanottu, kuin profetia!

Katsotaan vaikka tätä esimerkkiä:

Onnibussien toiminta saatetaan joutua lopettamaan


Otetaan kommunistinen monopoli ja yhdistetään se kapitalistiseen kartelliin, ja voilá! Meillä on katastrofi!

Toisinsanoen, kovastihan kapitalistit tykkäävät pauhaa siitä, että kuinka he uskovat vapauteen ja yksityisyrittelijäisyyteen (niitä Täydellinen Järjestelmä ei muuten vastusta, mutta niiden toteutustavat ovat lukunsa erikseen), ja mitä meille jää käteen kun on aika siirtyä puheista tekoihin?

Mutta palatakseni nyt keskusteluun hallituksesta, niin mainittakoon vielä se kuinka kaverini epäili myös, että kyseessä olisivat turhan suuret egot tai se että valvotaan liian pienen porukan etuja. Kommentoin sitä epäröimättä sanoin: "Tuo on tunnetusti kestävän kehityksen takaava yhdistelmä."

Mutta minkäs teet, vielä vuosia sitten tälläiset jutut tapahtuivat vain Kummelien sketseissä, ja nyt kuten meillä ameriikkojen yhdysvalloissa sanotaan: But the joke is on us. 

Se, että nämä tahot nyt kurmuuttavat omaa maataan poltetun maan taktiikkaa käyttäen, on luonnollisesti hyvin oireellinen suuntaus, mutta jos jokin ilonpilke on mahdollinen, on se siinä että tälläiset  tapahtumat herättävät ellun kanojen unta nukkuvat kansalaiset, ja äärimmilleen vietynä koko paletti rikkoutuu, jolloin saamme tilaisuuden luoda jotain uutta.


Täydellinen Järjestelmä myöntää dialektisen kehityksen. Ja nyt käydään sotaa, eli dialektista konfliktia sellaisella tavalla, että parhaimmassa tapauksessa kansan yhdistyminen ja informaatio sodankäynti voivat riittää. Vaikka onkin selvä, että myös toisella puolen joukot järjestyvät. Ja näemmä käyttävät viimeiseen asti lajillensa ominaisia aseita:

Heitä kokoomuksen ehdotus rokottaisi eniten


Lopetuskappaleena mainio klassikko vuosien takaa, jonka Fundamentti nyt osoittaa hallitukselle Suomi-neidon puolesta. On myönnettävä että biisi on erittäin tarttuva, mutta että sanoituksissa on myöskin väkevää allegoriaa!


Ei kommentteja: