maanantai 20. elokuuta 2012

Pussy Riot - Se Radikaalimpi Näkökulma

Pussy Riotille kaksi vuotta vankeutta

Melkeinpä valtaosa ihmisistä on kauhuissaan Putin the Cruelin viimeisimmästä tempauksesta.

Vaan onko kyse todellakin nyt Putinista, vaiko jostain ihan muusta? Tai ihan edes vähäsen jostain muustakin?

Fundamentti ei omaksu yleistä mielipidettä, vain siksi koska se sattuu olemaan "kaikkien huulilla".

Mitä mieltä tästä pitäisi siis olla?

Minä sanon että sanktio tekee Pussy Riotille ihan hyvää. Sanoisin vielä että ehkäpä leirielämä Siperiassa saattaisi olla hyvä jatkokuuri, ainakin jos tämä ei mene läpi.

Nyt, tiedän että Putinin Venäjä on mikä on, mutta en voi hyväksyä näitä viherpunafemakkoterroristeja, jotka hyökkäävät mielivaltaista tyranniaa vastaan, olemmalla itse röyhkeitä, ylimielisiä, itsekkäitä tyranneja jotka katsovat oikeudekseen puuttua asioihin asenteella "vitut teistä- ME!". 

Aivan kuten tässä tapauksessa juuri kävi. Se on yhdellä tyrannialla toisen vastustamista: "Helvettiin teidän teille tärkeät asiat, ne eivät ole niin tärkeitä kuin meidän munasarjoissa asti vihlova pakottava oikeassaolemisen tarve, ja narsistinen käsitys siitä että muut ovat syntyneet ottamaan sanomamme vastaan, ja sitä varten he myös elävät".

Tämä sama asenne on läsnä myös meidän suvaitsevaistomme perustavanlaatuisessa, läpimädässä, asenteessa, jonka vuoksi he ilmenevät muille ärsyttävinä molopäinä jotka saavat kaikki vihaamaan itseään ja sanomaansa.

Niiden tyylille on ominaista huutaa "tasapuolisia oikeuksia", mutta heti kun "paska osuu potkuriin" ja heidät haastetaan, alkaakin se esim. feministien tapauksessa: "Yhyy! Ei saa olen tyttö"-uliseminen ("tussumellakan" tapauksessa tosin käytettiin varianttia, eli omahyväistä ja passiivisaggressiivista hymistelyä - ihan kuten Charles Mansonin kultin naiset tekivät murhaoikeudenkäynnissään).

Lisäksi että niiden (ja suvaitsevaisten) sananvapauden hyväksyminen loppuu oitis jos he kuulevat ja näkevät jotain mistä eivät pidä (vrt. mitä Suomessa tapahtuu tälläkin hetkellä - sananvapaus HAH!). Joten, he eivät voi vaatia muilta sääntöjen noudattamista, joita heillä itsellään ei ole aikomuskaan noudattaa. Tässä asiassa sanonkin että yhtä pahaa yritettiin poistaa toisella ihan yhtä pahalla. He, sanoistaan huolimatta, eivät olleet koko Venäjän asialla, vaan tässä asiassa heidän agendansa kohtasi sattumalta muiden Putinin vastaisten kanssa. Jos he olisivat tehneet tuon, lähes missä tahansa muussa maassa, olisi heille tullut siitä seurauksia. He eivät yksinkertaisesti pysty käsittelemään yhteiskuntaa jossa on yhteiset säännöt, ja se on heidän ongelmansa, ei Putin tai sananvapaus. Heillä ei ole oikeutta tuntea olevansa marttyyreja, sillä he ovat olleet antisosiaalisia idiootteja jotka toivottavasti he parantuvat siitä tuon kahden vuoden hoidon aikana.

Kuulostaako liioitelllulta?

Eikö heillä ollut vain pieni ja mukava performanssi ortodoksisessa kirkossa, jossa huudahdettiin vienosti "Putin ulos!" ?! Lue wikipediasta tarkemmin.

Nyt, katso ja päätä itse, oliko uskonrauhanrikkomistuomio oikein.

 Nehän ovat kuin kaksi marjaa!

Vaikuttiko tuo enemmän siltä, että lauma puettuja apinoita tai pahaksi äityneestä ADHD:sta kärsiviä tarkkailuluokan priimuksia olisi juuri ryhtymässä heittelemään ulosteitaan katsojien päälle?

Vai vaikuttiko tuo enemmän rakentavalta ja vakavastiotettavalta poliittiselta mielenosoitukselta?

Sinä päätät.

Mutta kuten ehdotin, niin tässä ei ole kyse Putinista vaan tässä on kyse näistä tolvanoista, itsekkäistä tyranneista, jotka hyökkäävät tyrannina pitämäänsä tahoa vastaan typerällä ja omapäisellä tavalla, joka kääntyy koko asiaa vastaan. Tuo kaikkinainen barrikaadeille nousu, ja mielenosoituksissa pelleily, ei ole muuta kuin leipää ja sirkushuveja. Ei niillä ole mitään muuta vaikutusta, kuin aktivistinarsistina päteminen ja harha omasta kyvystä vaikuttaa asioihin.

Todellisuustarkistus osa 1: Jos iso tyranni jatkaa edelleenkin vallassa, ja on saanut nyt lisää väkeä puolelleen, niin nämä vähäisemmät tyrannit ovat seuraavat 2 vuotta vankilassa. Niin miten hyvin tuo tempaus on toiminut?

Onkin sangen typerää ajatella että näitä valtaapitäviä kiinnostaa mitä muut ajattelee, sillä heillä on valtansa ja he eivät alunperinkään ole kysyneet lupaa sen käyttöön, ei vaikka nämä kiiluvasilmäiset, suloiset lapsukaiset olisivat leikissään menneet kuinka vakavaksi tahansa. Vain suora, ja säälimätön vallankumous, tai sitten päättäväinen mutta laillinen järjestelmän haastaminen voivat auttaa.  Mitä nyt jäi käteen? 

Tässä tapauksessa en tiedä olivat nämä hupsut tytöt vain sanalla sanoen tyhmiä, vaiko vain  yliemotionaalisia sekä ajattelemattomia - hysteerikkoja; sen sijaan jos ne olisivat vain osoittaneet Putinin vastustusta, he hyökkäsivät kirkkoa vastaan. Oli heidän tarkoituksensa sitten sen käyttö ns. ponnahduslautana tai ei (en usko että olisi), niin kyllä nyt lyötiin kirves kiveen. He tunkeutuivat kirkkoon, ja esittivät myös jumalanpilkaksi tulkittavia hoilotuksiaan ja käyttäytyivät sen mukaisesti. He astuivat samalla kirkon ja sen edustamien arvojen varpaille, ja epäsuorasti Putin toimi nyt kirkon puolella olevien oikeudenajajana.

Todellisuustarkistus osa 2. Ortodokseja jotka voisivat vastustaa myös Putinia, on enemmän Venäjällä kuin näitä huomionkipeitä kettutyttöjä. Ja missä tahansa maassa, missä menet pyhään paikkaan ja paskot sinne, ja olit sinä mielestäsi miten paljon heidän yläpuolellaan tahansa, sinä saat seurauksia ja sinä olet ansainnut sen kaiken.

Kumma kyllä, moskeija ei kelvannut protestipaikaksi, eikä ihme sillä nämä naamansa peittävät "urhoolliset oikeustaistelijat" ovat pelkureita, he tietävät että kristittyjen laupeus on yhtä todennäköinen siinä tilanteessa kuin muslimien väjäämätön tahto tappaa jokainen joka uskaltaa loukata heitä.


PS. Miksei, huhujen mukaan, koko Pussy Riot ei ole tehnyt yhtäkään varsinaista esiintymistä (muita kuin edellisen kaltaisia performansseja) tai julkaissut tiettävästi lainkaan musiikkia?

Onko sen seikan taustalla jokin, mikä liittyy myöskin seuraavaan uutiseen?

Pussy Riotin tukija kaatoi ristin moottorisahalla Ukrainassa

 Ehkä kyseessä onkin kommunistien/feministien hyökkäys kristinuskoa vastaan? Sen normaalin aktivisminarsismin lisäksi, jossa olennaisinta on tietenkin huomio, vai olisiko kyse sittenkin siitä samasta kommunistisesta, eläimellisestä raivosta ja tuhoamisvimmasta joka aikoinaan kohtasi kyseistä kirkkoa? Lokakuun vallakumouksessa kyseinen kirkko räjäytettiin maata kiertävälle radalle, ja sen tilalle piti rakentaa suuri ja mahtava Neuvostojen palatsi.

Ei kommentteja: