torstai 23. elokuuta 2012

Lännen Kuolema (Tämä On KIIREELLINEN!)


Osa kapitalismin pelastajista haaveilee vastuullisesta markkinataloudesta. Ennen muurien murtumista jotkut luulivat, että neuvostojärjestelmä olisi pelastettavissa kehittämällä ”ihmiskasvoista” sosialismia.
Muokkaamalla ei toimimaton muutu toimivaksi. Tarvitaan jokin isompi vallankumous, sillä ahneuteen tämä järjestelmä vielä kaatuu.
Jos poliitikot sen ymmärtäisivät, he alkaisivat miettiä uuden järjestelmän sisältöä ja mahdollisuuksia sen sijaan, että arvostelisivat markkinoita siitä, että ne eivät toimi niin kuin markkinoiden pitäisi. - Matti Mörttinen: Markkinatalouskin kuolee joskus

Aikaa on vähän.

Niin lännellä, kuin myöskin sinulla.

Jälkimmäiseen sanon sen lohdun sanan, että aika sinun kohdallasi lähinnä koskee nyt tätä esitettävää dokumenttia, joka on enää tätä julkaistaessa 6 päivää nähtävissä.

Mikä dokumentti?

Mitä me siitä opimme?

Miksi juuri sinun on katsottava se nyt?

Leipä ja sirkushuvit, aivan kuten hajottamisen ja hallitsemisen politiikka tulee hyvin osoitetuksi tässä dokumentissa. Kuin myöskin yleisimmät valtioiden nousujen ja etenkin tuhojen seuraukset.

Mikä mielenkiintoisinta, tämä dokumentti osoittaa erittäin kiintoisan pointin mitä tulee syöksykierteessä olevaan Amerikkaan (meidän gladiaattoreita on reality television tähdet, ja yhä äärimmäisimpiä lajeja harjoittavat urheilijat - dokumentissa lisää tietoa siitä mihin tällä viittaan). Viesti on lyhyesti siinä, että Amerikka ei ole onnistunut vaihtamaan järjestelmää joka on vanhentunut, vaan kuten jokainen näkee se pitää sitä yllä väkisin tekohengityksellä. Tulokset ovat sen mukaiset.

Sen oireet näkyvät ihmisissä; apatia, unitila ja nihilismi kuin myöskin kapitalistinen materialismi ovat kaikki sen hedelmiä. Nämä ovat keskenään johdannaisia, sillä niiden alkujuuri on kapitalismissa joka on arvovapaa järjestelmä josta versovat nämä muut mainitut ilmiöt. - Asia josta olen varoitellut, mutta josta en kyllästy mainitsemaan.

Ne perustavanlaatuiset viestit joista kerta toisensa jälkeen Fundamentti on tiedottanut, ne jotka kuuluvat Täydelliseen Järjestelmään, ovat myöskin asiantuntijoiden mukaan juuri ne läkkeet jotka meiltä nyt puuttuvat. On samalla kauhistuttavaa ja ilahduttavaa nähdä, miten Fundamentin valitustyö ja sotahuuto on juuri se, johon nyt asiantuntijatkin yhtyvät.

Johtopäätöksen voimme sanoa olevan saman kuin Fundamentin viestin: Ongelma on epäkelvossa järjestelmässä, kuten koneessa joka ei voi tuottaa muuta kuin murhaa. Ratkaisu on Täydellisessä Järjestelmässä.

Nyt, en halua tehdä johdannosta liian pitkää. Sen sijaan voimakkaasti suosittelen, että katsot tämän vain rajoitun ajan ylhäällä olevan dokumentin, jossa ei ole salaliittoteorioita, ei orjuutta viralliselle totuudelle, eikä opetussuunitelman mukaista bluffia. Vain ja ainoastaan joukko asiantuntijoita kertomassa mikä on tilanne juuri nyt.

Edit. Sattuikin niin hyvin, että joku oli kaapannut kyseisen dokumentin youtubeen, joten tässä se nyt olisi, niin kauan kun youtube- ja blogger vain pysyvät kasassa!


Ei kommentteja: