sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Itä-Helsingin Lapset - Rikastettu!

Heti näin alkuun minun on toivotettava hyvää rasisminvastaista viikkoa kaikille!

Katsotaankin, että miten sitä juhlistettiin itäisessä Helsingissä.Mitä voin sanoa?

Että tässä on niitä todellisia moniosaajia, sillä heidän lahjakkuutensa näkyy jo nuorella iällä?

Nyt, eräs kysymys mikä nousi heti, omahyväisten ja omaa kansaansa vihaavien suvaitsevaisten suista oli  - EI suinkaan minkäänlaisen myötätunnon osoittaminen kiusattua suomalaista poikaa kohtaan - VAAN: Eihän siinä ollut rasistiset motiivit taustalla? Eihän tässä nyt vaan olla rassissmeja.

Mamu-jonnet kiljahtelivat olevansa "afrikkalaisia". Eli he alleviivasivat erotusta suomalaisuuden ja oikean alkuperänsä välillä. Ja mokuttajat ja suvarit, vaikka teiltä saa kaikenlaista odottaa, niin älkää edes yrittäkö väittää että se olisi kantasuomalaisten opettama tapa.

Miten kauan suomalaiset pakotetaan tähän itsepetokseen?

Eikö muka ole täysin selvää, että nämä täyteen uhrimentaliteettia pumpatut, ja toisaalta etuoikeutetun vähemmistön omahyväisyyttä uhkuvat rikastajat ole hyvin tietoisia asemastaan?

Etenkin kun ne tuovat sitä esille tälläisissä tilanteissa?

Miten paljon sitä pitää hieroa (tai hakata) naamaan ennen kun se ymmärretään?

Ja mikä vaivaa näitä suvaitsevaisia? Eivätkö he todellakaan näe ongelmaa siinä, että he toisaalta markkinoivat itseään suurina hyväntekijöinä, jotka ovat "niin suuria ihmisiä" että suvaitsevat näitä tänne haalimiaan pikku-talebaneja ikään kuin he eivät voisi koskaan ylettää tämän suvaitsevaiston, "yli-inhimillisiin" moraalistandardeihin, mutta samalla nämä empatian ammattilaiset ovat kylmän tunteettomia niitä suomalaisia kohtaan jotka tässäkin tapauksessa ovat niitä todellisia uhreja?!

Sanon sen nyt: Nämä suvarit ovat vähintään yhtä ällöttävä ilmiö, kuin tämä video, sillä he eivät tee mitään uhrin hyväksi ja päinvastoin he vääristävät oikeutta sen minkä pystyvät!

Eikä kyse ole vain valikoivasta, egoistisesta myötätunnosta, jossa oma eturyhmä nähdään ainoana sen arvoisena, vaan kyse on myöskin kiusaamisen estämisestä.

Kyse on vastakkainasettelusta, ja oman ryhmän suoranaisesta vastustamisesta välikäden kautta.

Tämä heidän vaikenemiskampanja, ja poliittisesti korrektin massakontrollin harjoitus on saanut aikaan jo runsaasti pahaa.

Nyt en puhu vain huolimattomasta maahanamuuttopolitiikasta. Puhun siitä, että tälläisten asioiden ennaltaehkäisy ja käsittely puuttuu, kuin myöskin uhrien auttaminen - oikeasti riippumatta heidän rodustaan ja sukupuolestaan, vieläpä nyt kun kyseessä pullea suomalainen poika, joka ei ole edes mediaseksikäs.

Miten moni tuomitsi muuten sanojen kuten "homo" ja "läski" käyttämisen haukkumasanoina? Suvarit ovat ryhmä joka voi toisessa lauseessa pitää homoja palvonnan kohteenaan, joiden haluihin jokaisen on ei-vain-mukaduttava-vaan-alistuttava, mutta toisaalta heti toisessa lauseessa suvari käyttää tuota nimitystä kirosanaan.

Esim. Astrid Thorsilla, joka on suoranainen käärmeiden äiti mitä tulee tälläisiin kysymyksiin, oli pokkaa sanoa että suomalaiset opettavat mamut huonoille tavoille? Mitä muuta se on kuin uhrien syyllistämistä! Se, femakot, on pahoinpideltyjen ja raiskattujen naisten syyllistämistä. Ei se, että kytätään sanooko mies työpaikallaan rasvaisen vitsin, vaan se että ei keskitytä ns. supersolmuryhmään, siihen vähemmistöön joka antaa enemmistön seurauksista. Se on myös suoranaista resurssien sabotointia, sillä näin järjestystä ylläpitävät tahot ovat hajaantuneina, sen sijaan että he voisivat ensiksi eliminoida suurimmat ongelmat. Ja ihan näin ohimennen, joka pohtii että mitä ryhmää mahdoin tarkoittaa tässä raiskauskysymyksessä, hän voi löytää sen seuraavasta tilastosta.

Ja mitä olen nähnyt tätä netissä käsiteltävän, on yllättävää että mokuttajat ja suvaitsevaisto toteaa "kiusaaminen on tuomittavaa", eli he noin YLEISESTI "tuomitsee kiusaamisen", mutta eivät ERITYISESTI tätä tapausta; "emme me ole puolueellisia, olemme vain valikoivan oikeudenmukaisia".

Syynä on vain se, että tämä todistaa että väitteet maahanmuuttajien harjoittamasta väkivallasta on jälleeen kerran osoitettu toteen heidän itsensä kautta. Jos muslimit ovat siitä oivallisia, että kukaan joka katsoo heidän "sivistys lisää suvaitsemattomuutta"- tai "mestatkaa ne jotka väittävät Islamia väkivaltaiseksi"- mielenosoituksia, ymmärtää että siinä ei paljoa tarvitse sanoa heitä vastaan, sillä he ovat itse paras todiste siitä mistä maahanmuuttokriitikot puhuvat. Samoin, tässä tapauksessa kiusaajat itse laittoivat todistusaineiston nettiin, mutta mahdollisesti odottamansa ihailun sijasta, he saivatkin täysin oikeutettuja ja voimakkaita vastalauseita; suvarit taas haastelivat nettifoorumeilla oikeuteen "raSSiSSteja", tai vain painoivat jutun villaisella tyyliin "no kiusaaminen tuomitaan, mutta tää oli ihan poikien välistä välienselvittelyy" ja luultavasti hysteerisin kommentaari taisi olla se, jossa yllä olevaa videota sanottiin rasistiseksi - mutta heitä kohtaan jotka sen kuvasivat ja laittoivat nettiin!

Mutta se on hyväkin merkki. Se pakottaa lopettamaan tyhjät puheet ja propagandan, kun asian oikea laita tulee esiin. Harmillista, että siihen vaaditaan tälläistä, mutta jos sen saa tästä irti niin hyvä on.

Sairaalloinen politiikka ja massakontrolli on murtanut meidän kansallishenkemme, ja politiikka jota harjoitetaan on niiden olosuhteiden simuloimista jotka ovat aina edellyttäneet sivilisaatioiden murtumista, tai sulautumista pois olemassaolostaan.

Kansalla on potentiaalia. Se nähtiin talvisodassa jossa osoitettiin maidenväliselle "suurelle kiusaajalle", että me emme myy, vuokraa saati sitten milloinkaan anna maatamme ilmaiseksi.


Nyt, annankin ratkaisuksi tälläiseen sen, että meidän on tiedotettava ja meidän on rohkaistava toisiamme puolustamaan kiusattuja.

Tämä tapaus ei ole joko kiusaamistapaus, tai osoitus mamujen sopeutumattomuudesta kantakulttuuriin (ja heidän taipumuksestaan rasismiin), vaan kyse on molemmista!

Kyse on meidän osaltamme (jälleen) rauhasta. Kun talvisodassa selvästi ulkopuolinen aggressoija iski meitä vastaan, me puolustimme rauhaa.

Nyt, tilanne on erilainen sillä uhka kuljetetaan rajojen sisäpuolelle, mutta edelleenkin meillä on täysin sama päämäärä: rauha. Jolloin emme tule hyväksymään minkäänlaista loukkausta tunkeilijoilta.

Tilanne rupeaa olemaan täysin menetetty jo naapurissamme, jossa muslimit, arabit ja vasurit kaikki ovat äänestyskoalitiossa keskenään. Tuloksena se, että esim. Malmö on täysin menetetty kaupunki. Ei vain kantaruotsalaisille, vaan myöskin esim. juutalaisille.

Olemme hajottamalla hallittuja, erinäisten päättävien voimien harjoittaman massakontrollin seurauksena. Me olemme itsekkäiden tyrannien politiikan väline, ja muistutamme koko ajan kansana enemmän tuota poikaa, joka kyllä vielä pitää malttinsa, samalla kun suojautuu ja perääntyy.

Mutta tila perääntyä, kuin myöskin kärsivällisyys alkavat loppua.


Ratkaisu.


[Casey Heynes - saanko esitellä. Tämä tapahtui jo jokin aika sitten, mutta tilanne oli melkolailla vastaava. Näemmä on jonkinlainen "nykynuorten" muoti, että kiusaamisesta tehdään reality-viihdettä. Mutta joskus sekin kalahtaa omaan nilkkaan, ja kun tarkemmin ajatellaan, niin se tekee ihan hyvää.]

Vai, jatketaanko entiseen malliin?

PS. Sitten mitä tulee näihin aziz the combat fighter junioreihin, voisiko heidän ongelmansa ratkaista se, että sijoittamme heidän joihinkin maamme palvelevista koulukodeista? Sillä jos heidän vanhempanasa eivät ole voineet opettaa kakaroilleen miten kunnioitetaan vieraita uskontoja ja kulttuureita, jotka tarjoavat heille elämän, niin eiköhän koulukoti auta. Tuo video osoittaa, että olisi korkea aika tehdä väliintulo näille selvästi oireileville mamunpennuille. Enkä voi tarpeeksi painottaa sitä, että miten myös "me afrikäänsit ollaan teidän kuninkaita"-asenteelle tekee hyvää, kun pääsee kokemaan ilman ympärillä kannustushuutoja ja suoraan väkivaltaan yllyttävää laumaa, että mitä ovat oman kaikkivoipaisuutensa rajat tuollaisessa ympäristössä.

Ei kommentteja: