maanantai 19. maaliskuuta 2012

Feministin (Hysteeristä) Psykopatologiaa

V***n Iltalehti. Haistakaa p**se p**kat lööppilehdet ja niiden iilimatotoimittajat. Miksi kukaan ees lukee niitä. Sopivia lähinnä lukutaidottomille. Hyi helvetti mitä p**kaa p**kaa p**kaa. V***n iiliäiset niilinkäiset anaalikasvaimistot - Laura "Vittu" Gustaffson

Yllä oleva purkaus ei ole parodia, vaan aktuaalinen feministin kirjoitus.

Törmättyäni kyseiseen sofistikoituneisuutta pursuavaan, tarkasti harkittuun argumenttiin en tiennyt pitäisikö itkeä vaiko nauraa, sillä huomasin että se oli julkaistu täsmälleen samana (naisten-)päivänä kuin kirjoittamani parodia:


Esimerkiksi käynee tämä kahden keski-ikäisen feministin välillä käyty, kuvitteellinen keskustelu:

"Siis vittu mä vihaan noit naisii esineellistävii miehii..ne ei ajattele muut kun panemist ja haluu et me pukeudutaan naisellisesti"
"Lol, v*ttu daa!"
"Hei mennään ja näytetään niille, pukeudutaan niin kuin huorat amerikkalaisissa elokuvissa, ja mennään Lutkamarssille"
"Hyvä idea sisko, ei jätetä panttivankeja, mä ainakin oon pelkissä stringeis ja teippaan mun tissit pakkausteipillä"
"Joo, ja mä kirjoitan mun ihoon "spermaporsas", niin ne tajuu et meidät kandee ottaa tosissaan"
"TROLOLOLOL, toi on siis v*tun hyvä, kun vertaa tota säästöpossuun joho kert laitetaan kolikoit- SIIS niin toi on niinq niin lutkaa ja tiätsä voimistavaa". *tupakkayskään sekoittuvaa naurua* [jotkut feministit rauhoittavat hermojaan polttamalla tupakkaa]

Oikeasti, pitäisikö minun säästää aikaa ja ottaa suoraan joku feministi sisällönkirjoittajakseni?

Tupakkapalkalla ja pienellä puheenaiheen herättelyllä saisin viihdyttävää sisältöä vuosikausiksi:

Minä:"Haluaisitko kertoa siitä miten miesten euro on 200€ ja naisten euro on 20cent, mikä johtuu siitä että kaikki miehet ovat raiskaajia ja heteroseksuaaleja, eikä naispuolisia homoja?"
Feministi: *Laikkahiomakoneen ja noitapillin ääntä muistuttavaa ujellusta*
Minä: "Tuota savukkeesi on suussasi väärinpäin"
Feministi: "Naistenvihaaja, väität ettei naiset osaa edes polttaa tupakkaa!"
Minä: "I rest my case."

HUOM: edellä oleva lainaus ja johdanto tähän tekstiin on siis peräisin Katja Ketun jutusta, jossa todennäköisesti kyse oli siitä miten eräs feministi yritti lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, eli huomiohuorata itselleen raiskauskortin avulla mainetta ja feministiselle asialle oikeutusta - olen jo luonnostellut tuon pohjalta juttua, mutta mahdollista julkaisua (tai julkaisemattomuutta) en ala tässä käsittelemään. Vielä kuitenkin tässä jutussa mennään spekulointien kautta, ja tarkoituksena ei ole syyttää syytöntä eikä myöskään hyväksyä syyllisyyttä väärään rikosilmoitukseen. Joten antaa tilanteen selkiytyä.
Lisäksi se taas on puhtaasti sattumaa että tuo parodiatekstini kuului naistenpäivänä julkaistuun "Feministipalkkinnot"-tekstiin, jossa erään palkinnon nimi oli "Tyhmä kuin kettu". Se on palkinto joka yleensä lankeaa feministille joka on liian tyhmä ja ylimielinen pitämään muita tyhminä, mutta tekee sen siitä huolimatta vaikka sen seurauksena itse laskeutuu petollisuudessaan ja vehkeilyssään, räikeän ja kaikille ilmeisen tyhmyyden kuin suoranaisen läpinäkyvyydenkin tasolle, ja  täten ansaitsee kyseisen palkinnon.

Niin toistan: on puhtaasti  sattumaa, että tämä seksuaalirikosten uhreille karhunpalveluksen tehnyt feministi juurikin on nimeltään (Katja) Kettu. Feministi jota siis nyt epäillään julkisuustempusta jossa on lavastanut oman raiskausyrityksensä (mutta josta girl poweria ja teräskärkisiä maihareita käyttäen selviytyi vaikka vastassa oli kolme miestä) on ns. lirissä ja pakoilee nyt uteliasta mediaa (ja poliisia) joka haluaa tietoa mm. siitä miksi hän ei ilmoittanut raiskauksesta poliisille, mutta silti kirjoitti siitä kolumnin.

Vaan siitä pohdintaa paremmin seuraavalla kerralla, sillä tästä saammekin vauhdit tämän kertaiseen, Tasa-arvon päivän tekstiin, joka kyllä istuu melko hyvin edellä mainittuun "viimeisimpään feministien tempaukseen" ja mikä parasta, tämä teksti voi myöskin selittää normaaleille ihmisille miksi feministit tapaavat vaikuttaa siltä että he ovat tyhmiä kuin dildot &/ tasapainoisia kuin korttitalot tuulessa (moni varmasti on joutunut miettimään "Tuota ämmää kyllä vaivaa jokin, jokin ilmeinen mutta mikä?" - sillä mitä vakammin asemansa nainen feministinä ottaa, sen todennäköisemmin hänessä (kirjaimellisesti) jokin huutaa että jokin on vialla.)

Kaikkihan me tiedämme, että feministit kaiken muun päällepäsmäröinnin ohella rakastavat toimia pseudopsykoanalyyttikkoina, tai psykoina analyyttikkoina kaikkia muita kohtaan, usein vielä tavalla joka kertaa enemmän heistä kuin muista (projisointi).

Otan erään mielenkiintoisen näkökulman, joka lienee niin lähellä totuutta että voimme todeta asian tulleen loppuunkäsitellyksi.

Nyt, tietenkin huomioonotettavia ovat myös ne perinteiset feministin psykologiset motiivit joita lienevät mm. omaan sukupuoleen liittyvä vakava identiteettikriisi (joka näkyvät myös maanisena homofiliana), mutta myös perinteinen huono isäsuhde sekä psykoanalyyttinen peniskateus.

Näiden lisäksi on myös tuttu hysteria. 


Feministit Hysteerikot tositoimissa

Erinomainen kuvaus hysteerisesta luonteesta löytyy psykologian ja neurologian professorilta Viktor Franklilta - joka myös kehitti täysin oman psykoterapian suuntauksensa (Logoterapia).

Tämä on otettu luvusta jossa käsitellään, ja erotetaan niin hysteerinen reagointitapa kuin myös hysteerinen luonne toisistaan.


"Hysteerinen luonne taas on jotakin muuta. Siihen kuuluu kolme olennaista luonteenpiirrettä: epäaitous, sairaalloinen itsekyys ja laskelmallisuus. Tällainen ihminen on todella epäaito - hän on ylijännittynyt, kaikki hänessä vaikuttaa liioitellulta, mikä loppujen lopuksi johtuukin siitä, että hän pyrkii olemaan tasaveroinen muiden kanssa ja tavoittelee korvausta jostakin. [kukapa feministi ei kokisi että maailma on hänelle velkaa, vain siksi että hän on nainen]"


"Tähän liittyy hysteerikon toinen tunnusomainen luonteenpiirre: hänen sisäinen kylmyytensä, hänen kylmä laskelmointinsa, tosiasia, että hysteerikolla kaikki palvelee keinona ajaa täysin itsekkäitä tarkoitusperiä. Laskelmointi saa siten kaiken hänessä vaikuttamaan näyttelemiseltä ja teeskentelyltä."

Kukaan joka on tutustunut feministien vaatimuksiin, jotka joko itkettävät tai naurattavat, tai jotka ovat yrittäneet vaikka keskustella heidän kanssaan tasa-arvosta, eivät ole voineet välttyä tuon havaitsemiselta.

Voi siis olla, että feminismi on vaikeasti hoidettava luonnevika, eräänlainen hysteerinen persoonallisuushäiriö.

Tässä on se hyvä puoli, että heidän määränsä on myös sen mukainen - ei kovin suuri, mutta todellinen ongelma piilee siinä että he ovat pesiytyneet kuin tulehduspesäke valtionkehon tärkeisiin elimiin. Tällöin toteutuu Täydellisen Järjestelmän teoriaan kuuluvat, niin Pareton laki kuin myöskin Supersolmuteoria. 

Tämä johtaa siihen että pieni osa sairaudenlietsojia ja itsekkäitä tyranneita saa aikaan monistuvan ketjureaktion josta kaikki loputkin kärsivät. Jokainen tietää miten hankalaa on jos terveiden täytyy mennä sairaiden oirelun ehdoilla.

Jokainen myös tietää että hysteerinen, tunnepohjalta ajatteleva nainen on kuin tuuliviiri verrattuna vakaan harkinnan omaavaan mieheen, joka on kuin kompassi.

Kumpaan Sinä luottaisit, jos haluat löytää perille?

Vaan nyt on aika lopettaa, ja sen me teemme aiheeseen sopivalla tavalla.

Seuraavalla videolla on kuvasta ja äänestä päätellen ihka aito ja emansipatoroitunut anarkofeministi, jolla on nyt vähän sanottavaa tämän tekstin päätteeksi. Olet voinut kuulla sen joskus aiemmin.PS.  Hyvää Tasa-arvon päivää!

Ei kommentteja: