perjantai 6. tammikuuta 2012

Juuri NYT: Occupy Rosengård

Malmölaiset saivat tarpeekseen

Me tiedämme mikä on Occupy Wall Street.

Osa tietää myöskin, että mikä on Ruotsin Malmön Rosengård.

Se on pohjoismaiden ensimmäinen etninen ghetto, jossa on aitoa Amerikan meininkiä.

Kun taas se asiantila on hallitsemattoman maahanmuuton, "rikastamisen", väjäämätöntä seurausta.

Kuinka niin?

Vuonna 2009 neljäsosa Malmön asukkaista oli muslimeita (miten moni näistä paikan rettelöitsijöistä?) - nämä rauhallisiksi tunnetut veikot ovat myös rikastamassa itseään Oslossa. Eräs norjalainen henkilö osasi kertoa, että jos muslimit laupiaina armahtajina tapaavat periä ns. vääräuskoisuusveroa kansoilta joita ovat alistaneet, niin nämä oslolaiset vesselit (nuorisojengit) puolestaan perivät muilta oslolaisilta nuorilta vastaavaa veroa. Tietysti on vain sattumaa että nämä ovat yleensä kanta-asukkaita, sillä eiväthän muslimit voisi olla koskaan rasisteja! Vaan rasisteja on nuo oslolaiset nuoret, jotka tulevat tahallaan ryövätyiksi!Nyt sitten tämä viimeisin. 


"Poliisien määrää Malmön kaduilla on muutenkin lisätty. Katuja mittailee koko ajan liki 30 virkapukuista poliisia."

Samalla tänä vuonna Suomessa vähennetään poliisivahvuutta, joten jos meillä vastaava tilanne puhkeaa, kannattaa luultavasti hankkia ase ja luotiliivit.

Nimittäin poliisit eivät pääse suojelemaan sinua meidän rikastajapäättäjien hyvyydeltä ja loputtomalta suvaitsevaisuudelta.

Siitä tulikin muuten mieleen. Tämä seuraava video on Malmön Rosengårdista. Siinä viherpunaisen suvaitsevaiston katuosaston edustaja saa maistaa ironiaa, kun muslimi tulee ja näyttää minkälainen kiitos kuuluu näille viherpunaisen antifan edustajille (jotka suomalaisten vasemmistolaisten sympatiseeraajiensa mukaan eivät ole niin paha asia kuin uusnatsit, sillä he eivät vahingoita ihmisiä vaan autoja, uusnatsimielenosoittajia ja poliiseja).Ja vaikka olen rauhan mies enkä ihannoi väkivaltaa, niin kun tarkemmin ajatellaan niin se teki sille viherhuligaanille ihan hyvää. Sillä hänenlaisten ihmisten vuoksi muut hänen maansa kansalaiset kärsivät vastaavasta, ilman että tarvitsee edes tunkea nenäänsä joka asiaan kuten näillä on tapana.

Seuraavien videoiden kohdalla, melkein jo voisi korvata sanan "Sweden" sanalla "Finland" - kukin päättäköön itse.

 Nyt, olen jo aiemmin jakanut Fundamentissa siviilipidätyksen ohjeet. Tällä kertaa rupesin todella miettimään että pitääkö minun alkaa myöskin organisoimaan kodinturvajoukkoja tälläisen varalle?

Kerroin sen kaverilleni, ja hän sanoi että löydän itseni pian linnasta. Syinä niin agiteeraus, yleinen kansankiihotus ja kapinan suunnittelu.

Niinpä. Jos Joseph Göbbels sanoi että hän päättää kuka on arjalainen ja kuka on juutalainen, meillä samalla tavoin päätetään kuka on "rasisti". Mikä ilmeisesti pätee muuallakin pohjoismaissa. Tällöin kodinturvajoukot olisivat tietysti kiihottava ajatus suvaitsevaistolle, jolloin kukkahatut saisivat sitä saivarrelessaan ravistelevan orgasmin. Olisihan se nyt täysin Lapuan liike. Ehkä osa taas eroaisi kirkosta (tai uhkailisivat muuttavansa maasta), ehkä osa perustaisi jonkun Jussi Halla-aho-vastaisen ryhmän Facebookiin, ihan varmuuden vuoksi.

Vaikka kyllähän me tiedämme, että suurin ongelma maassa on se, että tupakkaa saa ostaa vapaasti kassoilta (nyt ongelma on hoidettu, ja saatu jokainen vittuuntumaan ylimääräisestä jonotuksesta, wo-hoo!) sekä se, että ulkomaalaiset oppivat meiltä huonoja tapoja kuten sharia-lain (Astrid Thorsia mukaillen).

Ei kommentteja: