maanantai 5. joulukuuta 2011

Liite Kirjoitukseen Tuplastandardeista + Hyvät Uutiset!

-Kun mies lyö naista, se on jotain niin hirveää, että ei siitä sen enempää.

Ja kun nainen lyö miestä, se on uhrin epätoivoinen hätähuuto.

-Kun mies syrjäytyy se on hänen omaa syytään.

Mutta kun nainen syrjäytyy, se johtuu kulttuurin patriarkaalisista rakenteista.

- Kun mies juo liikaa, hän on vastuuton, ja terrorisoi perhettään.

Mutta kun nainen juo liikaa, hänellä täytyy olla todella paha olo.

- Kun professorit ovat miehiä, johtuu se naisten syrjinnästä.

Kun taas jos koulumenestyjät ovat naisia, on se selkeä osoitus naisen lahjakkuudesta.

- Kun nainen kärsii syömishäiriöstä, se ilman muuta on seurausta miesten
sanelemasta kauneusihanteesta.

Kun mies rääkkää itseään schwarzeneggeriksi, se on hänen omaa tyhmyyttä.

- Kun media esineellistää naisen, tapahtuu rikos puolta ihmiskuntaa vastaan.

Mutta kun media esineellistää miehen, se on tuoretta, ja raikasta, emansipatorista.

- Kun mies tappaa itsensä, on hän silloin pelkuri joka pakenee velvollisuuksia,
ja itsekäskin vielä.

Mutta jos nainen tappaa itsensä, se on silloin viimeinen epätoivoinen tie
tilanteesta ulos.

- Kun perheeseen syntyy lapsia, ne ovat yhteisiä ja velvollisuudet on jaettava
tasan.

Kun tulee ero, lapset ovat vähän enemmän naisen, ja näin myöskin jäävät
hänelle.

- Kun mies esittää eroottisia ehdotuksia, hän ahdistelee seksuaalisesti.

Kun nainen tekee saman, on hän silloin moderni, tasa-arvoinen nainen.

- Kun mies arvostelee naisen ajattelutapoja, on hän yksinkertainen sovinisti.
Kun nainen siihen vielä sanoo että mies ei voi aivorakenteensa vuoksi yhdistellä järkeä ja tunnetta, puhuu nainen silloin vain tosiasioita.
- Arno Kotro

Kuten tarkimmat ovatkin saattaneet huomata, oli tämä kaistale alunperin tämän tekstin yhteydessä. Mutta tekstin tiivistämiseksi ja lyhentämiseksi, ja muutenkin tämän Antologia-osaston rikastamiseksi päätin siirtää tämän seuraavan kaistaleen omaksi kokonaisuudekseen.

Sitä voi käyttää siten liitteenä tähän tekstiin, tai nauttia sen sellaisenaan.

Antologia-osastosta vielä se, että sehän sisältää Täydellisen Järjestelmän hengen mukaisia taistelulauluja, vapaissa muodoissa kulkevia tekstejä, kuolematonta runoutta ynnä muita vastaavia teoksia jotka inspiroivat.

JA vielä niitä hyviä uutisia! Jopa siinä määrin hyviä uutisia, ettei kuvan (tavallista enemmän) mieleltään järkkynyt feministi edes osaa arvata mihin tämä vielä menee...

Kuvatekstin lähde ja idea klikkaa tätä tekstiä


Sillä vaikka asiat pitkälti ovatkin täsmälleen tuon Arno Kotron tekstin mukaisella tavalla, niin siitä huolimatta on alkanut uusi järjen vallankumous joka on lakkauttanut verovaroilla maksetun viharikollisuuden ja epätasa-arvoisten ainesten tukemisen Norjassa!

Antifeministinen ja promaskulistinen valistustyö on tuottanut ja tulee tuottamaan hedelmää - tämä on meille maskulisteille suuri päivä ja vihollisen rintamalinjan murtumisessa tämä on erittäin kriittinen edistysaskel - klikkaa ja lue lisää:

Norja lakkauttaa naistutkimuksen!

HA HA HA!!!

PÄIVITYS: Täällä on tekstissä mainittu dokumentti,  joka aiheutti sen että Norjan valtio lopetti rahoituksen eriarvoistavalta, ennakkoluuloja herättävältä ja viharikollisuutta tukevalta, järjestäytyneeltä feminismiltä ja sen propagandatehtaalta. Salasana: hjernevask

Dokumentti on norjaksi, mutta tekstitys englanniksi. En usko että haluat missata tätä - huhujen mukaan osissa 1 ja 7 löytyy taattua facepalm-materiaalia, jolloin et tiedä pitäisikö sinun itkeä vaiko nauraa. Jälkimmäinen jos uskot katsovasi jotain sketsisarjaa, ensiksi mainittu kun ymmärrät että tämä on läntisessä yhteiskunnassa todellisuutta.

Samalla saamme taas huomata sen, minkä aiemminkin: tiedettä ei ole sellaisenaan olemassa.

On olemassa tieteellisiä koulukuntia, ja tieteellinen metodi. Ensiksi mainittujen pitäisi käyttää jälkimmäistä. Mutta käytäntö on se, että vaikka jälkimmäistä käytetään, ei tästä huolimatta sillä ole yhtä suurta valtaa kuin valtakysymyksellä, eli poliittisella taustavaikuttimella joka määrittelee asian virallisen totuuden.

Ja tämä on se, kun koulukunnasta muuttuukin tiedettä, ja teoriasta faktaa. Mikä parasta, siihen ei tarvita päänsä vaivaamista tieteellisin metodein, riittää vain että käyttää poliittista valtaa ja manipulointia massakontrollin avulla, jotta harmaat massat saadaan ymmärtämään mitä mieltä heidän pitää olla.

Koko koulujärjestelmä on tässä apurina. Me tiedämme, kuten suuri kirjailija sen sanoi, että on vain kahdenlaisia ihmisiä: oppineita ja opetettuja. Jällkimmäiset tuottaa koululaitos, joka perustuu pisteidenkeräämiselle, ulkoaoppimiselle, keskinkertaisuudelle ja tottelemiselle. Tämä on opetetuksi tulemista. Informaatiobulimiaa joka palkitaan arvosanoin. - Jos koulujärjestelmä ei ole politiikkaa, niin miksi sitten on opetusministeri?

Dokumentista selviää, miten esimerkiksi vasta-argumenttina käytetään, virallisen totuuden vastaisista tutkimuksista sellaisiakin lausahduksia "se ei ole kiinnostavaa". Eli feminisoitunut tiede parhaimmillaan - mielivaltaista fiilispohjalta menemistä (logiikka korvataan tunteella), missä faktojen merkitys nähdään sivuseikkana; ei kiinnosta, koska se poikkeaa omasta mielivaltaisesta totuudesta.

Olen itse kuullut femakon suusta vastaavassa tilanteessa "vaikka asia olisikin noin, niin ei siitä pitäisi kertoa kaikille". - Sitten ihmetellään kun naispuolisia keksijöitä ei esimerkiksi ole, ne uraauurtavat jutut kun eivät synny pelkästä idealismista. Ei ihme että feminismi perustuukin siihen, että naiset lainnojalla varastavat mieheltä. Jos kapitalisti riistää työläistä, riistää feministi miessukupuolta, joka tosin on hyväuskoisena tehnyt innovaationsa ja työnsä myös naiselle. Ideana on, että mies elää säännöillä joita naisen on oikeus rikkoa.

Mutta nyt tuon sairauden aikakausi rupeaa olemaan loppusuoralla, ja näiden itsekäiden tyrannien rintamalinja on murrettu. On ajankysymys kun se on täällä, ja se tulee olemaan voitonpäivä jonka me otamme ilomielin vastaan - niin naiset kuin miehetkin, jotka uskovat oikeudenmukaisuuteen, eivätkä siihen että meidän pitäisi elää yhteiskunnassa jossa ahnaat, katalat ja vallanhimoiset ovat niitä joiden pahuus kuuluu palkita.

Ei kommentteja: