maanantai 14. marraskuuta 2011

"Ja Sinähän Alistut!" (Totalitaristien Viimeisin Isku)

10.11 päätti Helsingin Yhteinen Kirkkovaltuusto, tai sen osallistujakaarti äänin 51-26, että se aikoo syrjiä mielipiderikollisia, ja jokaisen totalitaristisen liikkeen tavoin, se päätti että on olemassa vain yksi totuus jonka kanssa eri mieltä olevilta viedään leipä.

Mitäkö on sitten tapahtunut?

Kyseinen, limaisen vihreitä soluttautujia ja sairaudenlietsojia sisältänyt (se, mitä ne tekevät kirkon asioita päättämässä, onkin hyvä kysymys) kokous päätti että naispappeuteen (mikseivät he muuten käytä nimeä "papitar?") ja pervertikkoihin (seksuaalisesti poikkeavien yksinkertaisempi nimitys) muulla kuin heidän agendansa sallimalla tavalla suhtautuvien tahojen rahoitus lakkautetaan.

Mitä tapahtuu on, että ensin rahoitus lopetetaan naispappeutta vastustavilta (feministinen agenda täten pakotetaan voittajaksi kirkon puhdasta ja turmeltumatonta oppia ja siihen kuuluvien omantunnonvapautta vastaan), ja seuraavan kolmen vuoden aikana rahoitus lakkautetaan tahoilta jotka vastustavat homoseksuaalisuusmyönteisten agendojen vastavoimatonta leviämistä kirkossa.

Tällöin esimerkiksi Älä alistu-kampanjaa pyörittäneet tahot, joiden tehtävänä oli rohkaista nuoria, joiden seksuaalisuus ja elämä ei ole vielä täysin uomissaan, terveisiin ratkaisuihin ja haluamalleen tielle aikana jolloin pakkosuvaitsevaisto pyrkii aivopesemään nuo viattomat nuoret omien sairaiden agendojensa ei-vain-kannattajiksi, vaan myös toteuttajiksi.

Kaikki tuo on osana heidän anti-kansallista moraalinmädättämisohjelmaansa.

On tiedettävä, ettei mikään suuri valta ole kestänyt kulttuurillisesti edes kaksikielisyyttä, puhumattakaan siitä että tuhon airueena on aina ollut yltiöliberalismi joka on edeltänyt harmonian hajomista kaoottiseksi ja eläimelliseksi otteen menettämiseksi.

Kansanlähetys oli tätä ennen tehnyt päätöksen, ettei se palkkaa rekisteröidyssä parisuhteessa olevia työntekijöitä. Jotkut taas päästivät homoseksuaalit töihin, kunhan nämä eivät vain tuo seurakunnallisiin toimiin liittyen mittaamattomasti esiin taipumuksiaan (joistain syystä kun katsoo vaikkapa Pride-kulkuetta, tämä on täysin olennainen sääntö koska itsensäpaljastelu, mauton pukeutuminen ja taipumuksiensa muiden naamaan hierominen ei ole jotain mikä millään tavalla sopisi kirkon siveelliseen agendaan) - oli kokouksessa jopa hyökätty tätä seikka vastaan!

Toisinsanoen kyseessä on kaiken autonomian, rajojen ja päättämisvallan poisvieminen pakottamalla ja täysin totalitaristisin sekä syrjivin keinoin, kun kyseessä on taho joka ei satu kannattamaan näiden sairaudenlietsojien kannattamia arvoja, vaan haluavat toimia omien periaatteidensa mukaisesti. Esim. jos et usko homoseksuaalisuuteen, mutta silti suvaitset homoja, ei se vielä riitä vaan sinun pitäisi toimia heidän makuuhuonepalvelijana ja vaseliinivastaavana jotta se riittäisi näille umpiluille jotka itseään myös suvaitsevaisuuden ja kaiken kivan lähettiläinä pitävät. - Olisikin mielenkiintoinen asiantila mitä silloin tapahtuisi, jos vaikkapa joku imaami antaisi kenkää jollekin homoseksuaaliselle työntekijälleen; miten silloin suu pantaisi?

Ja kuinka ollakaan, luin erään tälläisen päättäjän kannanoton (joka oli ollut mukana äänestämässä), niin ensin hän muina miehinä totesi että ei verovaroja saa käyttää suvaitsemattomuuksiin, mutta sitten kun tuo uudistus meni läpi, hän jo paasasi miten kyseisellä kirkkovaltuustolla onkin oikeus päättää miten rahojaan käyttää?! Tekopyhyyden huippu!

Mutta tälle tuplapuheelle on jo vuosikymmeniä sitten löytynyt selitys, kun Yrjö Kallinen havaitsi tämän saman piirteen aikansa äärivasemmistolaisten toiminnassa, eli kommunisteissa joiden vallanperillisenä Täydellisen Järjestelmän teoria pitää punavihreän hegemonian kannatajia, joiden toimintamalli on 1:1 sama kuin vuosikymmenten takaisten esikuviensa, siitä johtuu tagi: "kommunismi" mikä on sateenvarjoterminä tälle ilmiöille, siispä lue ja näe:

“Poika Tuomisen tunnen hyvin, olen aikoinani varottanut häntä kommunismista ja yrittänyt vetää sosiaalidemokraattiseen leiriin silloin, kun hän oli vielä poika Tuominen. Kyllä hänelläkin oli aatteellinen pinnistys, kun hän sinne ajautui, mutta hän hyvin varhaisessa vaiheessa oppinut, että tässä maailmassa pitää pelata...Poika tuominen puhuu kirjoisaaan niin vaivattomasti totta ja valhetta sekaisin, että pitäisi mennä lause lauseelta, rivi riviltä, asia asialta läpi....Hän on kommunistisen koulutuksen saanut mies, ja siellä opetetaan kyllä ihminen puhumaan ja menettelemään tarkoituksenmukaisesti. Kaikki sellaiset ideat kuin totuus ovat naurettavia, niitä pitää puhua julkisessa keskustelussa, mutta käytännöllisessä politiikassa, mitä sellainen on, sehän porvarismia, eihän se ole marxilaisuutta eikä se ole leninismiä. Puhua totta on poroporvarillinen ennakkoluulo. Poika on oppinut läksynsä. Ja ihmiset lukevat häntä innoissaan.”

Näiden itseään suvaitsevaiseksi tituleeraavien ahdaskatseisessa maailmassaan ei ole minkäänlaista tilaa toisenlaisille mielipiteille, vaikka he tekeytyvät tahoksi jotka kannattavat avarakatseisuutta ja vaihtoehtoisia elämäntapoja. Missä on avaratkatseisuus ja vaihtoehtoisen elämäntavan salliminen jos pro-homoseksuaalit eivät pysty kestämään sitä että jotkut haluavat auttaa heitä jotka todella haluavat olla heteroseksuaaleja?

Sehän olisi sietämätöntä, jos joku todellakin eheytyisi, jolloin ei voitaisi käyttää "homoudesta ei voi parantua koska se on normaalia"-korttia. Eikö tällöin pitäisi kysyä ensin heiltä jotka ovat siitä eheytyneet, eikä suinkaan niiltä pro-homo-heteroilta, tai pro-homo-homoilta joilla ei ole aikomustakanaa muuta kuin lietsoa taipumustaan?

Tähän väliin sellainen tietoisku, että homoseksuaalisuuden ei olla koskaan määritelty johtuvan geeneistä, siihen ei siis ole mitään biologista determinaatiota.

Syyt ovat psykologiset. Siten apukin on psykologinen, ja tällöin kun muistamme että ihmisen mieli toimii perustaltaan suht yksinkertaisesti, se menee pois kivusta ja suuntaa kohti mielihyvää, tällöin seksuaalisuuteen eli mitä voimakkaimpaan mielihyväperiaatteeseen ankkuroitunut fiksaatio on varmasti jotain mistä on henkilön vaikea päästä eroon. Mutta vaikean ei tarvitse olla yhtä kuin mahdoton. - Samoin, perhearvojen tuhoutumista edistävä politiikka, on omiaan lisäämään yh-äitien määrää jolloin poikalapset kasvavat ilman isää ja mahdollisesti tulevat näin (pelkästään äiti kasvattajanaan) ehdollistumaaan emotionaalisen ja seksuaalisen kehityksensä suhteen väkisinkin ei-maskuliiniseen suuntaan. Noidankehä.

Älä alistu-ryhmä tarjoaisi vaihtoehdon, siinä missä nämä vallanhimoiset, kansallista hyvinvointia vastustavat tahot taas eivät pyri pelkästään syömään moraalia, vaan myös motivaatiota heiltä jotka valitsisivat toisin.

Otetaan mielenkiintoinen esimerkki luonnosta.

Kun eläimet leikkivät nuorella iällä, syynä yleensä on valmistautuminen myöhempään elämään, omien rajojen ja luontaisten kykyjen etsiminen sekä ihan vain leikkisyys ja aggression purkaminen.

Tällöin mitä apinat tekevät, on että he leikkivät nuorina seksuaalisia leikkejä.

Tällöin naaraiden läsnäolosta kiihottuneet nuoret urokset voivat simuloida yhdyntää toisten urosten kanssa.

Kuitenkaan tälläisen käyttäytymisen ei ole määrä liittyä suoranaisesti seksuaalisuuteen eläimillä vaan esim. joskus (etenkin primitiivisemmän henkisen kehityksen ihmisilläkin) homoseksuaaliset aktit liittyvät valtataisteluun ja toisen alistamiseen (joissain vanhoissa, vaikkapa viikinkien tai muslimien kulttuureissa "se ei ole homo joka antaa, vaan joka ottaa").

Ja siis tällöin, "nuoruusvuosina", apinayhteisö hyväksyy tuollaisen poikkeavan käyttäytymisen.

Mutta kun nämä ajankulukseen homoilevat apinat tulevat määrättyyn ikään, ei sitä enää sallita vaan kyseistä yksilöä "oikaistaan" lyömällä tätä mahanseuduille.

Luonto vastaan SETA ja viherterroristit, kumpi tietää paremmin? (SETA ei ole vain moraalin, vaan myöskin luonnonvastainen järjestö)

Ja ei, en nyt yritä vihjata, että kyllä ne homot siitä tokenevat, kun joka kerta taipumusten ilmetessä lyödään ilmat pihalle ja toistetaan käsittely heti tarvittaessa (en toki kiellä sen toimivuutta, mutta moiset pakkokeinot jätän punavihreille - zing!). 

Ikävä kyllä nämä olivat varsin huonot uutiset, jotka toivon mukaan loppuvat, kun ne nyt herättävät ihmiset siihen mitä meille on tapahtumassa tämän soluttautumisen myötä joka syö kansallista moraaliamme pesimällä mädättäjäbakteerien tavoin elimiin joissa päätetään arvokysymyksistä. Massakontrollin aseet toimivat niin median kuin myöskin virallisen totuuden kautta, eli jos saastaa näytetään televisiosta, mutta toisaalta sen laillistamista ajetaan, tulevat monet eksytetyiksi jo pelkästään siitä syystä että keskiverto kansalainen on "unissakävelijä" joka ei välttämättä ymmärrä mitä hänelle tehdään ja mihin häntä viedään.

Mutta, lopetuskappale on erinomaisen hyvä ja eritoten aiheeseen sopiva.

Hattu pois päästä, ja veisatkaamme nyt mukana (saattaa tulla reprisena, mutta antaa tulla)!


Where the slime live
(They are the lowest forms of life)
Where the slime breed
(They make a new one too corrupted)
When the wind blows
(The winds of truth are blowing now)
And the cradle falls....down


Their poison fingers that wrote the poison lines
Their poison lingers
What a tragedy when their fingers are removed


Where the slime live


Their burning dogma
Introducing to our mind - lies
They plot for the total control of the morals...


Ei kommentteja: