lauantai 10. syyskuuta 2011

Suomella On Syöpä

 Keskiluokan häivyttäminen johtaa luonnollisesti siihen, että jäljelle jää rikkaat ja köyhät, eliitti- ja orjaluokka.

Tämä merkitsee yhä suurempaa valtaa heille joille pääoma keskittyy.

Eli kapitalisteille. Esim. toiminta mamujen kanssa on uskomattoman typerää. 600 000€ meni jo somppujen tänne lennättämiseen,vaan miten paljon tuolla summmalla olisi voitu auttaa ihmisiä paikan päällä?

Sen sijaan ruikutetaan lamasta, veroja nostetaan ja samalla tänne roudataan 57 000€/per nuppi lisää porukkaa? Koko maassa mamukulut on noin 1,5-2,0 miljardia vuodessa, puhumattakaan että rahaa syydetään samalla muihin maihinkin.

HUOM:Mamu ja pakolainen eivät ole yksiselitteisen sama asia!

Viimeisin uutinen siis tässä:

Katainen maahanmuuttajista: Tarvitsemme uutta verta

Fundamentissa tämäkin lausunto ennustettiin jo viime vuoden puolella joten tämän blogin seuraajalle, se ei tule mitenkään yllätyksenä, vaan jonain mitä on osannut odottaa. Lue juttu tästä. 

Kyse ei ole avusta. Kyse on hajota ja hallitse-strategiasta.

Kansainvälinen kapitalismi perustuu voiton maksimoinnille, ja se tarvitsee koko ajan lisää ruokamaata ja orjaluokkaan kuuluvalle tämä merkitsee sitä, että hänen on oltava maksimoinissa mukana vain että selviytyisi, ja ei sulkisi itseään yhteiskunnan ulkopuolelle.

Tässä prosessissa muodostuu harvainvalta, pääoman keskittyessä (älä enää ihmettele sitä että 1% omistaa 40% maailmasta, eikö tämä ole selkeä todiste?). Pahinta mitä sille tapahtuu, olisi että pääoma levittyykin esim. kansan kesken ja että sen prioriteetteja eivät enää sanele "kapitalistiset realiteetit". Nyt, meillä on valmistumassa tilanne jossa liittovaltio voi olla vaihtoehtona. Se keskittää valtaa, ja sen haittana ovat esim. yhtenäiset ryhmät kuten kansallisvaltiot. Ja mikäs niitä sen paremmin ehkäisisi, kuin luokkasota, (dominoivan) vieraan kulttuurin istuttaminen ja kansallisen yhtenäisyyden hajottaminen?

Nyt, katsotaanpa hieman heitä jotka ovat meidät tähän ajaneet.

Kokoomus - kansainvälisen kapitalistin lobbarit. Auttaa kummasti kapitalisteja, kun tänne saadaan työvoimaa jonka tuntipalkka on alle 2€ tunnilta, joten monikulttuurisuus on rikkaus heille nyt ainakin. Anna siis sinäkin työpaikkasi alipalkatulle ulkomaalaiselle, niin kapitalisti silittää päätäsi (eikä tarvitse kurottaa, olethan jo kyykyssä). Kysy huviksesi: menikö Kreikkaan syydetyt rahat kreikkalaisen ostovoiman parantamiseen, vaiko pankkien ylläpitämiseen?
RKP - no mitä voin sanoa, mutta että porvarien ja vähemmistöjen yhdistämä puolue jonka edustajat hyökkäävät vihapuheilla valtaväestöä kohtaan, on porvarien ja vähemmistöjen asiaa ajava puolue. Muuta voimme odottaa puolueelta, jonka idealistisena isänä ja tärkeänä keskushahmona voidaan pitää henkilöä nimeltä:

"Axel Olof Freudenthal oli keskeinen henkilö Ruotsalaisessa puolueessa, joka toimi 1870–1906. Eduskuntauudistuksen yhteydessä aiemmin lähinnä pääkaupunkiseudulla toimineet porvarilliset puolueet (nuor- ja vanhasuomalainen sekä ruotsalainen puolue) loivat kenttäorganisaatiot. Tällöin ruotsalaisen puolueen nimeksi tuli Ruotsalainen kansanpuolue, jonka toimintaan 80-vuotias Freudenthal ei kuitenkaan enää osallistunut. RKP pitää häntä kuitenkin puolueen henkisenä isänä."

Eikä siinä vielä kaikki, kun otat tuon paketin saat kaupan päälle vielä seuraavaa:
"Freudenthal näki suomenkielisen enemmistön uhkana, ja esitti aktiivista vastarintaa ja jopa radikaaleja toimia, kuten separatismia vastoin Axel Lillen maltillisempia kantoja. Freudenthalin teorioissa kieli, kansallisuus ja rotu olivat yhdistettyinä. Näiden teorioiden äärimmäisissä osissa väitettiin, että ruotsinkieliset ovat rodullisesti ylivertaisia tavalla, joka voidaan rinnastaa sen aikaisiin arjalaisiin rotuoppeihin Euroopassa."- Wikipedia.Ja kun katsomme RKP:n puun hedelmiä, me huomaamme niiden olevan suomalaisen, normaalin kansalaisen kannalta läpeensä mätiä ja täynnä petosta.

Tämä käy myöskin erinomaisesti vasemmistolle, eli viherpunasosialisteille (pääsääntöisesti Vihreät - SDP yleensä hilluu rajalla), tai kommunistisen sosialismin toteuttajille (sosialismi ei ole huono asia Täydellisessä Järjestelmässä, pikemminkin osa sitä, mutta se ei ole rappiososialismia mitä esim.kommunismi on) joka on aina ollut luonteeltaan internationalistista.

He vetävät samaa köyttä sinänsä, että heidän perintönsä on kommunistien mädätysohjelmassa, jonka tarkoituksena on heikentää maata ja hajottaa sen kansallista yhteyttä, jotta sen luontainen puolustuskyky pettäisi ja se olisi helppo valloittaa. Esim. mitä muuta radikaalien liberalismi on kuin moraalin nakertamista? Estot ovat heille yhtä paha asia kuin lait jotka pitävät yllä järjestystä ja rauhaa.

Täten, meidänkin suvaitsevaiset liberaalit, joiden mielestä maailma pelastuu kun saa tehdä ihan mitä vaan, ovat vain liharobotteja jotka ovat jääneet toistelemaan vihollisen propagandaa - todellakin, sokeat jotka haluavat puhkoa silmät muilta, jotta voisi viedä heidät mukanaan rotkoon!Voisinkin tehdä melko mielenkiintoisen lainauksen eräältä toimittajalegendalta, joka jo 70-luvun puolessavälin havaitsi ongelman olleen samanlainen (ja käyttipä myös termiä "nihilisti", mikä on myös tuttu Fundamentista!):

Olen minäkin murhemielllä havainnut, ettei nuorille suomalaisille radikaaleille (etten sanoisi nihilisteille) isänmaa merkitsee samanlaista pyhää ja kallista käsitettä kuin esimerkiksi neuvostoliittolaisille. Puolustussotiemme veteraaneille ja invalideille naureskellaan ja heitä pilkataan. Ja jotakin jumalattoman typerää on suomalaisten sekaantumisessa vaikkapa latinalais-amerikkalaisten maiden sisäisiin asioihin niitä rääpien, repostellen ja tuomiten. Sydämeni oli täynnä ihmeellisiä outoja tunteita kun katselin televisiosta Brasilian ja Chilen jalkapallojoukkueiden käyttäytymistä MM-kisoissa. Kädet sydämille laskettuina pojat yhtyivät laulaen torvisoittokunnan säveliin kun se ottelujen alkajaiksi puhalsi maiden kansallislaulut. Rakastavaisivatko nämä pojat isänsä maata ja sitä luukuttuen muistaisivat jos ne olisivat sellaisia riiston, sorron ja tyrannian tyyssijoja joiksi radion ja television poliittiset hihhulit ne leimaavat. Vaikka minut hirtettäisin: sanon jokapaikan-Suomi on tarjonnut turvapaikan chileläisille rikollisille, ei ollenkaan Chilen isänmaanystäville kuten meille uskotellaan.
-Veikko Ennala

Yhteistä siis näille oikeistolaisille ja vasemmistolaisille on internationalismi ja hajota ja hallitse-politiikasta yhtämieltä oleminen. Jo niiden olemassaolo on ambivalentti luonteeltaan, jos kansallinen henki on hyvä, ne tasapainottavat toisiaan kuten siivet, mutta nyt ne lähinnä repivät sen kahtia. Samoin vallankahvassa he voivat tehdä kaikenlaisia jippoja aina lakien ja asetusten säätämisestä massakontrolliin, poliittiseen korrektiuuteen ynnä muuhun sellaiseen.

Sinut tullaan assimiloimaan; muista, että moniarvoisuuden ei tarvitse kelvata sinulle, vaan sinun moniarvoisuudelle!

Me tiedämme että Neuvostoliitto ja mikä tahansa kommunistinen valtio, jonka pitäisi puhua periaatteessa anarkia tähtäimenään (sehän perustuu ihanien ihmisten myytille, jolloin valtio on vain "siirtymävaihe") on se huomannut sen mikä on tiedossa Täydellisessä Järjestelmässä: Valtio ja isänmaa ovat välttämättömät - jokainen sukupolvi syntyy yhtä kypsymättömänä ja omaa kutakuin saman määrän valaistuneempia yksilöitä. Täten ne ovat yhdistelmä idealismia ja realismia, jotka ovat jatkuvassa törmäyskurssissa keskenään, ja täten kommunismi onkin katoamassa maailmasta, viedessään mukanaan kuolemaan useita henkiä. Poikkeus on Kiina, joka on lähentynyt Täydellisen Järjestelmän periaatteita.

Kapitalismi on jännä


Kommunistinen maailmanvalta siis on käytännössä joko anarkiaa, jossa ei ole valtiota, mutta käytännössä se olisi sitä että maailma olisi yksi liittovaltio, ja totalitarisesti reguloitu ("siirtymävaiheeksi" kutsuttiin kommunistista valtiota). Kapitalismissa taas se olisi libertanismi missä ei myöskään olisi valtiota, mutta käytännössä se olisi kapitalistien hallitsema yövartijamallinen orja-isäntä-yhteiskunta, joka muistuttaa feodalismin aikuisia ratkaisuja (vaikka kapitalismi olikin porvariston kautta muutos siitä pois päin - oh the irony). Täydellinen Järjestelmä on pro-valtio, ja vaikka siinä esiintyy markkinataloutta, mutta vain Kapitalismin Korrektion ohjelman kautta. Samoin on laita sosialismin kanssa; sekään ei ole rappiososialismia. Todelllakin, eikö se ole utopia ilman utopiaa?


Loppusanat: Suomella on syöpä joka on alkanut luomaan etäpesäkkeitä.Confront me with your dream
And lives so cruel, I curse
And, I shall turn your eyes
Into tears
When all that's left
Is the hollow of devotion
And, out of vision
We shall bring
The void
Crowned with hoods
And crying with hope
And, the death of dreams
Shall be a beautiful end
With flowers of filth
And wine and fine men

Ei kommentteja: