lauantai 6. elokuuta 2011

Lutkat (rice cows) Marssilla

Johdanto

Tämän tekstin piti alunperin olla pidempi kokonaisuus, mutta julkaisenkin muut osat myöhemmin, joko omassa tai muussa kontekstissa (ties vaikka myöhemmin tässä kuussa, jolloin on tarkoituksena pitää edelleenkin kesälomaa), sillä halusin tämän ajankohtaisen aiheen tulevan paremmin esille .

Julkaisupäivänä nimittäin marssivat kotikaupungissani lutkat (Lutkamarssi -Slutwalk), ja mehän emme halua olla muistamatta tuota vaivannäköä.

Teksti on tuhti, jämäkkä ja informaatiorikas joten älköömme tuhlatko enempää aikaa johdantoon.

Naisen logiikka

Lutkamarssi muistuttaa seksuaalisesta itsemääräämisoikeudestaEli lyhyesti: Raiskaajat eivät välitä yhden ... karvan vertaa siitä, että tuleeko pukeutumisen tai käytöksen vaikuttaa siihen minkälaisen kohtalon kokevat ne naiset jotka pukeutuvat lutkamaisesti ja myös käyttäytyvät siten. Eli ei auta mielensä osoittaminen tai itku markkinoilla; jos raiskaajat eivät välitä laista, eivät he välitä myöskään tästä naisille ominaisesta idealismista, jossa uskotaan että maailma toimii siten kuten sen kuuluu toimia. Sitä vastoin naiset jotka yllyttävät ja provosoivat, saavat jatkossakin tietää että yllyttäminen ja provosoiminen on yllyttämistä ja provosoimista. 

Ja ainoa mihin tälläinen pelleily vaikuttaa, on se että normaaleja ja tavallisia miehiä kytätään ja painostetaan nyt enemmän; heitä, jotka eivät edes raiskaisi! Miehen seksuaalisesta kiihottumisesta pyritään tekemään rikos puolta ihmiskuntaa vastaan. Eikä ihme, sillä feminismi on miesvihaa, samassa suhteessa missä se on naisen ylivallan promotoimista.

Sitten pidemmän kaavan mukaan: Ainoa tapa saada lutkamarssista viihdyttävä kokemus, on se kun pirkkosuomisista koostuvat lutkat lähtevät marssimaan ja huomiohuorat näytille ihan "hyvän asian nojalla", olisi siinä että joukko miehiä seuraisi heidän kulkuettaan, pukeutuneena paksulinssisiin laseihin, kokopartaan ja pitkään takkiin. Samalla kun käsi tekee kysymyksiä herättävää, mekaanista edestakaisin liikettä takin alla. Saisi edes pientä viihdearvoa tuohon idioottimaiseen, naisen turhamaisuuden ja idealismin kulkueeseen.

Lutkamarssille mars!

En ymmärrä miksi naiset omaavat parisuhteessa ja monissa muissakin instansseissa ns. Idealistisen Käsikirjoitusfiksaation. Parisuhteessa hän odottaa, että molemmat osapuolet ovat lukeneet saman käsikirjoituksen, ja että heidän kuuluu toimia sen mukaan tämän eräs variaatio on “Jos rakastat minua, osaat lukea ajatuksiani”-uskomus, jonka johdosta moni mies on menettänyt uskonsa naissukupuolen rationaalisuuteen – oi vuotakaa kyyneleet, jos mies ei tiedä tästä käsikirjoituksesta mitään! Omakohtainen kokemukseni vieläpä on, että myös sinkkumiehenä tämä pätee, naiset todellakin kuvittelevat että on olemassa joku salalainen miesten yhteisö jolla on heidän käsikirjoituksensa. Sitten he ovat ymmällään kun nämä miehet jotka tietävät naisten odotukset, käyttävät tietoa hyväkseen (heitä pidetään pelimiehinä yms).

Sitten jotkut ovat tavanneet naisia, jotka ovat ottaneet punaisen pillerin itse (tämä artikkeli on erinomaista luettavaa jokaiselle naiselle jotka “syyttävät Disneyta korkeista odotuksistaan miesten suhteen” - todellisuustarkistus on siinä, että heidän olisi korkea aika syyttää itseään aka. Ottaa vastuu). Heillä on yleensä huomattavasti valoisampi visio naisista älyllisinä entiteetteinä.

Mies on seksuaalinen, mutta myöskin visuaalinen olento mitä tulee hänen viehätysmieltymyksiin. Meillä on myös erilaisia naismakuja. Joten, jos mies on visuaalinen olento ja on olemassa eri ihmistyyppejä, niin eikö naiselle tullut mieleen että on olemassa myös sellaisia miestyyppejä jotka ovat vielä pelimiestäkin röyhkeämpiä liikkeissään? Luulevatko he, että kun kukaan ei ole valvomassa tilannetta, että pukeutuminen seksuaalisesti kutsuvasti jotenkin parantaisin heidän selviytymismahdollisuuksiaan näiden miestyyppien kanssa?

Pieni todellisuustarkistus taas tähän väliin:

Miksi luonnossa on eläimillä suojavärejä? 

Miksi ihmisten kommunikaatiossa on tiettyjä sanattomia signaaleja? 

Jotenkin "hauska" miten naiset (käytän tätä monikkomuotoa, syystä joka selviää edellä), jotka ovat niitä jotka toimivat tunnepohjalta, naiset jotka tekevät ensin ja perustelevat sitten, ovat nyt syyttämässä miehiä (huom: KAIKKIA miehiä - tämä kannattaa jokaisen valkean ritarin ja miesfeministin muistaa, jonka mangina kostui kyseisen häpäisytaktiikan käytön johdosta, siinä näette ketkä ovat teidän puolellanne) potentiaalisiksi eläimiksi ja raiskaajiksi jotka eivät toimi logiikalla vaan tunnepohjalta. eli tottelevat sitä pakottavaa tunnetta, mikä tunnetaan kiiman nimellä ja mikä herää seksuaalisista ärsykkeistä!


Noh, jos ei ole montaa naiskeksijää, eikä ole myöskään pahemmin naispuolisia filosofeja. Jälkien johtaessa sylttytehtaalle:
Naisilla on ajatuksia, mutta niissä ei ole johdonmukaisuutta, ja sellaiseen härkäpäisyyteen ei mikään väite pysty. Ei ole ainoatakaan naisfilosofia, mutta tämä ei suinkaan johdu naisen sorretusta asemasta, vaan siitä, ettei naiselllinen järki täytä filosofian ensimmäistä vaatimusta: johdonmukaisuutta." 
- Väinö Linna
Nyt, jos toimisi tuon edellä mainitsemani häpäisytaktisen vastahyökkäyksen (mikä ei ole minkäänlainen argumentti) mukaan, niin silloin voisimme sanoa että ihmiskunta olisi kuollut sukupuuttoon naisten vuoksi.

Miksi?

Siksi että primiitivisinä aikoina he olisivat menneet silittelemään petoeläimiä ja ihmettelemään silmät suurina myrkky- ja kuristuskäärmeitä - sillä eihän noin söpöjen tai kiinnostavien otusten pitäisi tappaa, koska ne ovat söpöjä karvaturreja ja sihisijöitä. Modernina aikana heitä taas ei voi päästää liikenteeseen, koska autot eivät saa ajaa ihmisten päälle. Itse asiassa, toimitukseen saapui juuri sähke joka sisältää kuvamateriaalia:

"Junat eivät saa kulkea raiteilla silloin kun niillä on ihmisiä.." ehti kuvan feministi sanoa viimeisinä sanoinaan..
Konkluusio: Hei, kaikki te naiset, jotka kuvittelette että mies rakastuu ensisilmäykseltä persoonanne, olette erehtyneet. Samoin, kaikki te naiset jotka pukeudutte lutkamaisesti, maailmassa jonka jokaista miestä pidätte potentiaalisena raiskaajana, olette niin pahasti ristiriidassa itsenne kanssa, että teillä pitäisi olla saattaja – mahdollisesti miespuolinen – zing!

Naisraiskaaja

Miksei muuten kukaan puhu siitä miten nainen raiskaa miehen? Hän ei tee sitä seksuaalisesti, vaan jos miespuolinen raiskaaja ottaa naisen juurichakran luvatta käyttöön, ottaa naispuolinen raiskaaja miehen sydänchakran luvatta käyttöön.

Eli miten tämä vähemmän mystisesti tulkittuna, ja havainnollisestettuna arkitodellisuuteen, menee se siten että nainen himoaa mieheltä kiintymystä ja muuta mikä tulee sydämestä, jolloin ne saadessaan hän jättää miehen.

Tämä on myös raiskaus, ja jos naiselta kysytään niin eikös se mene niin että on pahempi jos mies tuntee sydämessään tunteita toista naista kohtaan, kuin että hän olisi harrastanut tämän kanssa seksiä?

Raiskaaja on se, joka vie toiselta väkisin sen mitä hänellä itsellä ei ole.

Se, joka on ns. Himoraiskaaja kansankielisesti, joka myös kiihottuu raiskaamisesta, voi olla niin nainen kuin mies. Miehellä se on jonkun sellaisen varastamista, mitä hänellä ei muuten ole, jopa sen prosessin himoitsemista. Mutta sama pätee myöskin naiseen, joka tekee sen omalla tavallaan. Naisella se on niin miehen ajan, resurssien ja sydämen viemistä. Kuten tämä kirjoitus on osoittanut, on yhteiskunnallisesti jopa haitallisempaa että on henkisesti rampauttavia naisraiskaajia – jotkut jopa ovat pahuudessaan siinä määrin hillittömiä, että haluavat ulottaa miesvihansa toteuttamisen jo henkisestä fyysiseksi tuhoksi. Tässäkin ketjussa esiteltyjen naisten voidaan sanoa toimineen aivan kuten vähäisimmät naisraiskaajat.

Jos ajatellaan modernia yhteiskuntaa jossa feministit esim. Käyttävät ns. Häpäisytaktiikkoja, osittain siksi että he ovat “automaattisesti oikeassa”, joten kohdatessaan faktuaalisia argumentteja he paljastavat heti omat lapselliset motiivinsa - “miehet on tyhmiä!!!1! Naisille kaikki.” Mutta et saa heiltä vastausta korrektiin argumenttiisi. Et kunnon vastausta. Samoin sitcom-televisiosarjoissa on myös ok esittää perheen isä huvittavana idioottina, ja nainen fiksuna tietokirjana joka korjaa aina tilanteen, kun perheen isä on jäänyt päästään kiinni vessanpyttyyn, yritettyään korjata hanaa.

Tämä on yksi raiskauksen muoto. Jos sydämeen kuuluu omanarvontunto ja itsetunto, sen tällöin varastaa he joilta se itseltään puuttuu. Tästä syystä feminismissä pyritään keräämään pisteitä, käyttämään ad hominem-hyökkäyksiä, järjestelemään asioita niin että ne olisivat pois tai nöyryyttäviä normaalille miehelle. Patologisessa narsismissa henkilö ei tunne olevansa voittaja, jos toinen ei ole häviäjä. Eipä ihme, että muinaiset vampyyritarinat ovat käytännössä symbolisia kertomuksia ja opetuksia heistä joiden me tiedämme nykypäivänä olevan persoonallisuushäiriöisiä (narsistit, psykopaatit jne).

Voidaankin siis sanoa, että eräs (Täydellisen Järjestelmän) maskulismin tehtävistä onkin tervehdyttää yhteiskuntaa ja tuoda tasa-arvo takaisin tasa-arvoon.

Asiantuntijat

Sigmund Freud puhui usein vaietuista motiiveista, jotka ovat alitajunnassamme. Epäilemättä feministit jotka haluavat peittää totuuden jotta saisivat pisteitä, raivostuivat kun selvisi että heidän eräs syvimpiä motiiveitansa eli peniskateus tuli ilmi. Mutta se ei ole ainoa naisen pimeän puolen ilmiö minkä Freud on löytänyt. Ennen kun menen varsinaiseen, hänen kirjoituksestaan otettuun lainaukseen, muistutan siitä, että tutkimusten (Strassberg, Donald (1998). Force in Women's Sexual Fantasies.)mukaan noin puolet korkeakouluikäisistä naisista omasi fantasian raiskauksesta! 


Eli, mitä siis Freud sanoo. Ainakin sen, että (pelkistetysti, mitä tulee teoriaan alitajuisista motivaatioista) 50% naisista tällöin alitajuisesti pyrkivät siihen että heidän fantasiansa toteutuisi. Naiset ovat masoskisteja pääsääntöisesti, mikä osaltaan selittää heidän viehtymyksensä heitä väärin kohteleviin miehiin, mutta myöskin raiskausfantasian. Masokismi ei merkitse siis vain "piiskaa pyllylle", vaan sitä että siinä vastuu estojen poistosta annetaan dominoivalle sukupuolelle.

"Tapaus on lopultakin samankaltainen kuin naiseen kohdistuva seksuaalinen hyökkäys; naisen koko lihasvoima ei voi torjua miehen hyökkäystä, koska osa hänen tajuttomista pyrkimyksistään avustaa hyökkäyksessä. Sanotaanhan, että tuollainen tilanne lamauttaa naisen voimat; on lisättävä vain tämän lamaantumisen syyt. Sikäli on Sancho Panzan nerokas tuomio, jonka hän langettaa ollessaan saarellaan kuvernöörinä... Eräs nainen vetää miehen oikeuteen, joka on ilmeisesti väkivaltaisesti riistänyt hänen kunniansa. Sancho korvaa sen naiselle antamalla tälle syytetyltä otetun täyden rahakukkaron. Miehelle hän kuitenkin antaa luvan naisen lähdettyä kiiruhtaa tämän jälkeen ja ottaa häneltä kukkaron. Molemmat palaavat taistellen takaisin, ja nainen kehuu, ettei tuo konnamainen mies kyennyt ottamaan häneltä kukkaroa. Tähän vastaa Sancho: 'Jos olisit puolustanut kunniaasi puoleksikaan niin vakavasti kuin tätä kukkaroa, niin sitä ei olisi voitu sinulta ryöstää'" - Sigmund Freud


Ja koska elämme tasa-arvoisuuden aikaa, pitää tietysti saada naistenkin otantaa tähän keskusteluun. Otamme kahden naisen kannanoton, jotta olisimme vieläkin tasa-arvoisempia (touché).

Murharyhmän Elomaa: Seksuaalirikoksen riskiin voi itse vaikuttaa


Vaikka on tietysti hirveällä ja naista sortavalla tavalla sanottu, ettäkö naisen pitäisi ottaa vastuu toimistaan tässä arvaamattomassa maailmassa joka ei hyppää hänen tunteidensa mukaan. Noh, ilmeisesti uhmakaat ja idealistiset naiset tietävät paremmin kuin ammattilainen - juur he, jotka pukeutuvat lutkaksi, näyttääkseen ettei keskellä kirkasta päivää ja suuressa porukassa pelkää raiskaaja.

Elomaa ei lähtisi antamaan naisille kehotuksia pukeutumisen suhteen. Hän kuitenkin sanoo, että ihmiset voivat myös itse vaikuttaa riskiinsä joutua seksuaalirikoksen uhriksi.

"Lapsia varoitetaan, että tuntemattomien matkaan ei saa lähteä. Neuvolle ei ole ikärajaa. Kyllä aikuisille ihmisille pitää pystyä sanomaan, että ovat varovaisia, kenen mukaan lähtevät."
Lapsivertaus, olikin aika sopiva, ehkä aliarvioin lapset tässä tekstissä.

Uusi oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (r.) kannatta kemiallista kastraatiota seksuaalirikollisille.

Ja seuraavaksi feministisessä vallantavoittelussa ollaankin jo pyrkimässä luomaan giljotiiniin terää. Sillä jos miehen voi tuomita raiskaajaksi ja lapsiinsekaantujaksi, eli seksuaalirikolliseksi, käytännössä vain naisen katkeroituneen erokoston kautta - esim. "hän raiskasi minut avioliitossa ja hiplasi lapsiamme", on tämä sille suora jatko. Tällöin miehen stigmatisoimisen lisäksi hänet on kirjaimellisesti myös kastroitu. Jälleen yksi kammottava peniskateuden seuraus, näiden hullujen ja vallanhimoisten naisten toimesta. Vastapainoksi suosittelenkin tutustumaan tähän tekstiin.

Annettakoot Ester Vilarin, erään mitä fiksuimman koskaan eläneen naisen sanoa tähän vielä sanansa (en ole koskaan väittänyt etteikö olisi fiksuja, suhteellisuudentajuisia sekä reiluja naisia, enkä siis tarkoita nyt jokaista naista, vaikka onkin sanottava että huonot uutiset ylittävät hyvät - esim. milloin olemme viimeksi kuulleet uudesta naiskeksijästä?) :
NAISET eivät ole sorrettuja olentoja, vaan he ovat tyhmiä ja laiskoja, tunteettomia ja ovelia. He kouluttavat miehet järjestelmällisesti jo lapsesta alkaen omien tarkoitusperiensä mukaan – työorjikseen. Nainen käyttää SEKSIÄ kiristyskeinona, jolla hän pääsee nauttimaan miehen työnteon hedelmistä, työnteon, jollaiseen hän on itse liian veltto ja johon hänen älynlahjansa eivät riittäisi. Nainen ei synnytä lapsia suinkaan rakkaudesta lapsiin (sillä niin suuriin tunteisiin hän ei yleensä kykene) – vaan voidakseen sitoa miehen lujemmin itseensä antamalla tämän mielettömälle orjuudelle muka syvemmän tarkoituksen.
Eräs urbaani legenda on se, että nainen olisi jollain tapaa romanttisempi ja tunteiltaan ylevämpi olento. Saati sitten hengellisesti ellei jopa henkisesti kehittyneempi! Ester Vilar joka kirjoitti Fundamentin suositteleman kirjan “Hyvin Koulutettu Mies”, sai vielä lähellä 2000-lukua kuulla uhkailuja sen kirjoittamisesta. Kannattaa miettiä, johtuuko se siitä ettei se ole totta, vaiko siitä että se on totuus ja nyt pelit ja vehkeilyt on paljastetut?

Ja lopuksi aiheeseen sopien, reipasta kitararokkia!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Turun Sanomat 7.8.2011: "Turkulaisen xxx xxx mielestä marssin tärkein viesti on se, että raiskaus ei voi koskaan olla uhrin vika. Mieltään voi muuttaa vaikka kesken aktin, sekä mies että nainen.

– Raiskaus on aina raiskaajan päätös."

Miettikää tuollaisen ajattelutavan seurauksia.

XeimA kirjoitti...

"Mieltään voi muuttaa vaikka kesken aktin"

Hyvä huomio!

Tuossahan pedataan aika mielenkiintoista valtavipua, jonka käytöstä on olemassa ennakkotapauskin:

http://fundamentti.blogspot.com/2010/12/feminismi-paskomassa-asioita-vapaassa.html