torstai 14. heinäkuuta 2011

"Vastakkainasettelu 2011" - Päivitys!

Vaikka Fundamentti on kirjoittajansa lisäksi ollut pääsääntöisesti tämän kuun kesäisillä laitumilla ja muiden yhäti aikaa vaativien projektiensa lakkaamattoman huomion repimänä, on kuitenkin tämä kiireellinen raportaasi nyt julkaistava (ties vaikka lähiaikoina julkaisisin pari muutakin jonossa, joskin luonnosasteella ollutta enemmän tai vähemmän ajankohtaista juttua, ennen kun palaan laitumille).

Mistä siis nyt on kyse, on eräänlaisesta jatko-osasta, mitä tulee tälle suuren huomion saaneelle jutulle.

Tästä jutusta jokaisen tulisi olla tietoinen, joka on kiinnostunut kansallisesta edusta sekä tulevaisuudestaan itsenäisen Suomen kansalaisena.

EVM on nyt perustettu

Sopimuksen mukaan kyseessä onkin aikamoinen "firma"!

Mieti, jos sinä kavereinesi perustaisit firman, johon kuuluvat mm. seuraavat luontaisedut:

  • Toiminta on täysin salaista,
  • Sillä ei ole mitään rajoja, rajoitteita, sääntöjä eikä raportointivelvollisuuksia. 
  • Sen päättäjät ja työntekijät saavat automaattisesti tili- ja vastuuvapauden, sekä tietysti syytesuojan.
Edellisethän tietysti koskevat tätä kyseessä olevaa "firmaa".

Mutta jotta saisimme mahdollisimman groteskin esimerkin ylikansallisesta elitismistä jota vastaan Fundamenttikin taistelee, pitää kertoa siitä mitä muuta tämä "firma" sisältää:

  • Minkään jäsenmaan lait koske sitä. 
  • Sen toimitilat, varat ja maksuliikenne, päättäjät ja työntekijät nauttivat diplomaattisesta koskemattomuudesta, eikä heitä voida ikinä syyttää mistään virheestä tai rikoksesta. 
  • Ja sillä on oikeus saada pyytämänsä varat jäsenmailtaan tarvetta perustelematta ja ilman vakuuksia.

Jutta Urpilainen omalla allekirjoituksellaan Suomen valtionvarainministerinä luovutti ison palan Suomen itsemääräämisoikeutta. Kyselemättä ja kyseenalaistamatta, ilman niitä paljon puhuttuja vakuuksia.

Tässä vaiheessa minun on myönnettävä, että vaikka sanoin ihanteellisen hallituksen johdossa olevan SDP:n ja Perussuomalaisten, on nyt sanottava että SDP on tehnyt vielä suuremmat pohjat kuin Kokoomus! - Perussuomalaisista taas sanottakoon, että oli erittäin fiksu veto laittaa "jytky kasvamaan korkoa" sen lunastamisen päivä on todellinen voiton päivä. 

Sitten toisen eliitin mafian pariin, eli IMF:n, jos edellinen uutinen oli vallan uusi juttu, tuli IMF tutuksi jo edellisessä tekstissä jossa paljastui sen taipumus ns. Shokkihoitoon.

Tästä Soini varoitti - Italia ajautumassa talouskriisiin

"Totuus tulee viimein esiin"


Kansallisen suuntauksen edustajien kannattaa tietää myöskin se, että koko tämä kriisi ei ole vain sitä että eliitti siirtää rahaa finanssieliitille (pankit) vaan tämän päämääränä on väjäämätön siirtyminen liittovaltiota kohden, mikä merkitsee yhä pienempää itsenäisyyttä ja yhä suurempaa "päällystön" valtaa!

Nyt, jos Italiasta tulee IMF:n bitch, niin on taas yksi maa joka ajautuu lähemmäksi kansainvälisen finanssieliitin orjuutta, ja täten kokonaiskuva liikahtaa lähemmäksi pimeitä, pimeitä aikoja.

Luulen että eräänlainen kansallinen luokkasota on jo käytännössä tiivistymässä.

Se meinaa sitä, että esim. Portugalissa kansa ei edes yksiselitteisesti olisi halunnut IMF:n rahoja, jotka se repii muiden kansakuntien selkänahasta - syynä se, että se sisältää lukemattomia ehtoja, jotka hyödyttävät poikkeuksetta kansainvälistä eliittiä esim. yksityistämisten muodossa, jolloin kansalta pantataan sen omavaraisia elementtejä.

Kyse on kiristyksestä. Se, että jos nyt kansakunnat näkevät mihin tätä ollaan viemässä, alkaa paukkua.

Hiljainen hivuttaminen kohti totaalista antikansallista, kapitalistista dystopiaa rupeaa näkymään sitä myötä kun silmät aukenevat.

Ja ei muuta kuin kaikki mukaan, sillä tässähän me suomalaiset joudumme olemaan mukana, kun Jutta sai kuningasajatuksen kaventaa itsenäisyyttämme pilkkahintaan - tai jos tarkkoja ollaan, ilmaiseksi. Voi olla vaikea muistaa seuraavissa vaaleissa tätä palvelusta, sillä eliitti toimii periaatteella "sinä raavit minun selkääni, ja minä sinun, yhdessä otamme kaiken kansan selkänahasta", jolloin ei ole varmuutta että tuleeko enää seuraavia vaaleja.PS. Vielä kotimaan uutisista sen verran, että kun pääsin edellisessä tekstissä kertomasta siitä miten työttömyysturvan korotuksen parantavat kansallista hyvinvointia ja johtaa myös pääoman leviämiseen kansallisesti, mikä taas on hyvä asia. Niin nyt sitten ollaan hieman valotettu lisää suunnitelmia, tässä Lauri Ihalaisen haastattelussa.

Synopsis:

Työttömyys aiotaan pudottaa 5 %, jolloin uusia työpaikkoja pitää saada 80 000 kpl. Nuoriin panostetaan 60 miljoonaa vuodessa, ja pitkäaikaistyöttömien kuntakokeiluun 20 miljoonaa.

Tarkoittaako tämä sitä, että nyt nuoret ja pitkäaikaistyöttömät saavat taloutensa kuntoon ja pääsevät osallistumaan oravanpyörään?

No, sanotaanko niin, että he pääsevät ainakin osallistumaan oravanpyörään, mutta taloutensa kuntoon saaminen prosessissa jossa työ ei olisi tekijäänsä vastaan käännetty prosessi joka hyödyttää vain työnantajan voiton kasvamista...niin.. en kehottaisi aloittamaan juhlia aivan vielä.

Nimittäin, valtion ideana on "aktivoida" näitä kyseisiä tahoja, mikä siis merkitsee uusorjuutta elikkäs ilmaista työntekoa, ja siitä ilosta työnantajalle maksamista. Ja tähän tietenkin rohkaistaan rahat tai henki-tyylisellä karenssilla uhkailulla.

Eli, jos köyhät saa satasen ylimääräistä, pidämme huolta että edelleenkin "köyhän jokainen toive, on rankaistava teko" (Celinéä mukaillen). Tämä pseudotyöllistäminen ei ole mitään oikeaa työtä, mutta hallitus voi sanoa että se teki mahdottoman, samalla mediassa ihmetellään miksi pahoinvointi ja köyhyys ovat entuudestaan kasvaneet.

Maistuuko shokkihoidolta?

Ei kommentteja: