tiistai 10. toukokuuta 2011

Who Let the Zeitards Out?

Juuri kun luulin, että zeitardit ovat yksinkertaisia ja idealistisia koiranpentuja (ok, ehkei jokaiseen aatteen kannattajaan tätä voi yleistää, osa kun on mukana paremman puutteesta ja siksi että ovat huomanneet kapitalistisen ongelman) niin tulin lukeneeksi myös juuri tänään erään puolustuspuheen mitä tulee Osaman tapaukseen - ja koin facepalm-ilmiön.

Apologiassa kerrottiin mm. miten terrorismia/terroristia voidaan verrata koiraan joka puree ihmistä, ja kuinka tämä koira on oppinut elämään kyseisellä tavalla, ja kuinka ympäristö on vieläpä tehnyt koirasta sellaisen mikä se on. Ikään kuin koiralla ei olisi muuta vaihtoehtoa (viime viikonloppuna leikin siskoni koiran kanssa, ja se oli sentään Virosta pelastettu hylätty ja kaltoinkohdeltu koira, joka oli niin täynnä ihmisrakkautta ja elämää että en voisi mitenkään ostaa tätä zeitardilaista tuomiopuhetta siitäkään syystä, eikä varmaan moni muukaan joka on havainnut saman!). Lopuksi vielä siteerataan Koirakuiskaajaa, joka sanoo että vika ei ole koirassa vaan ihmisessä. Sitten rinnastetaan tämä asetelma USA:han ja terroristeihin, eli USA (+ samaa mieltä terroristeita olevat) ovat koiria hakkaavia hirviöitä ja terroristit vain puoliaan pitäviä, vapisevajalkaisia pieniä koiraraukkoja jne

Olen sanonut että Zeitgeist-liike on Kommunismi 2.0 ja mitä enemmän sitä ja sen toimintatapoja tarkastelen, sen varmempi olen diagnoosista. Jos punavihreät tahot ovat tunnettuja siitä, että he puukottavat oman kansansa rintamaa selkään ja vahvistavat vihollista (vihollistemme viholliset ovat ystäviä-ideologia) auttaakseen päämääränsä toteutumista tälläisellä oman veneen pohjan poraamisella, niin zeitardit ovat eivät ainoastaan ota syöttiä vaan nielevät koko terrorismipropagandan sellaisenaan!

Perussuomalaisten osoittaessa kansallisen heräämisen symbolina sen, että vika voi olla toisaalla kuin itsessäkin ja että vaikka suomalaiset eivät olisi "parempia kuin muut" (vaikka voivatkin olla) sen ei tarvitse tarkoittaa sitä että he olisivat huonompiakaan kuin muut, niin samalla tämä zeitard/punaviher-apologia edustaa sitä taantumuksellista regulointia ja massakontrollia mitä eliitti harjoittaa kansaa kohtaan. Vika on aina kansan, ei sortavan järjestelmän, vika on työttömän ei kapitalismin joka edellyttää työttömien (työläisten reservin) syntyä ja kriisejä, vika on suomalaisen eikä suinkaan opportunistisen ja itsekään tyrannin elkein käyttäytyvän maahanmuuttajan.

Koiravertauksen tekijän mukaan terroristit ovat siis käytännössä uhreja. Me emme anna heille valtaa tarpeeksi. Me emme alistu heidän terrorismilleen ja me emme usko heidän progpagandaansa. Me emme kumarra itsekkäitä tyranneja. He siis ovat oikeastaan uhreja, ja me "suuri saatana". En tunnista enää mihin Osama loppuu, ja mistä zeitard alkaa, mutta se ei ole sattumaa sillä jälkimmäisen pää on syvällä Osaman [sensuroitu].

Minäpä vastaan tuohon koirasymboliikkaan vielä, erään klassikkovertauksen mukaisesti.

Jos koira palaa omalle oksennukselleen, tai jos sitä koulutetaan sisäsiistiksi, keinona ei ole se että sen annetaan jatkaa sitä mitä se on tekemässä. Joku voisi jopa käyttää niinkin kovia keinoja kuin että dippaa kuonoa ulosteeseensa, jotta Musti oppisi (onko tämä liian rasistinen vertausnimi?).

Koirat toki toteuttavat omaa luontoaan, niin myöskin luonnevikaiset persoonallisuudet joita on joukossamme yllättävän suuria prosentteja. Joskus ne ovat päättävissä asemissa. Mitä koirakuiskaajaan tulee, niin eikö hän sanonut että valta-asemasta kamppaileva koira ei ymmärrä empatiaa ja muita "inhimillisiä" tuntemuksia? Samoin on laita terroristin kanssa, hänellä voi olla toivoa, hän voi olla joko aivopesty tai luonnevikainen. Mutta koira hänen asemassaan olisi jo kauan aikaa sitten laitettu piikille. Ja koiralle voi myös opettaa monia hyödyllisiä asioita mutta ei siten  että annamme niiden joka kerta totella ja toteuttaa "luontoaan".

Tässä asiassa zeitardit eivät ole vain terroristisympatiseeraajia, jotka loputtomasti syyttävät olosuhteita ja vievät yksilöistä koostuvilta järjestöiltä vastuun täydellisesti pois. He ovat myös ylimielisiä, ja röyhkeän alentuvaisia. Heidän suuria ja jumalallisia (tai peterjosephillisia - zign) moraalejaan eivät muut voisi mahdollisesti kyetä noudattamaan, siispä he antavat anteeksi muille sen mitä eivät koskaan sallisi itsensä tekevän (itse asiassa, tämä ei välttämättä päde jokaiseen, Zeitgeist vaatii täsmälleen samanlaiset toimenpiteet kuin sen edellinen internatiolistinen muoto eli kommunismi, eli verisen vallankumouksen, uskonnonvapauden uskonnon kieltämisen myötä ja yhteisomistajuuden valtiollisen ryöstön kautta, jotta sen visio toteutuisi).

Täydellinen Järjestelmä kannattaa ajatusta armosta, laupeudesta lähimmäistään kohtaan ja vapautta tekopyhyydestä, mikä myös meinaa sitä että sinun on ulotettava standardisi niin positiivisessa kuin negatiivisessakin ulospäin - sen mukaan mikä edustaa (kansallista) yhteistä hyvää. Tällöin ylemmyyden tunteminen kuten se tapahtuu nyt, liberalismin ja terroristisympatioiden muodossa on rikos ihmisyyttä ja sen yhteistä hyvää kohtaan.

Liberalismi viittaa vapauteen, ja nämä viherpunaiset "vapauttajat" ovat tehneet siitä suuren vankilan jokaiselle, sillä vapaudesta on poistettu vastuu (esim. naisen vapaus omaan kehoonsa merkitsee sitä, että lapsenmurhaa voidaan käyttää ehkäisykeinona; syitä ovat mm. mukavuus, lapsen sopimattomuus uuteen taloon tai koiran agility harrastuksen oheen - tai vain jälkiehkäisyksi ).Reality check: nainen on ainoa raskaaksi tuleva sukupuoli, on ensimmäinen ja ainoa vapaus omaan ruumiiseensa se, että pitää huolta ettei se tule raskaaksi vain jos nyt tekee mieli koinia jokaisen kaksijalkaisen kanssa, kukosta tikapuihin.

Tekevätkö terroristit todellakin parhaansa, entä onko heidän parhaansa kyllin hyvä?

Entä jos nämä itsetunnustautuneet terroristit todellakin ovat niitä joiksi he itseään nimittävät: Terroristeja.

(ransk. terrorisme, latinankielisestä sanasta terrere, 'aiheuttaa kauhua, pelotella')

Kysyköön jokainen idealisti itseltään voisiko he tehdä samaa mitä nämä terroristit ja hyväksyä sen itselleen - olematta silti terroristeja? (On tietenkin totta, että toisen miehen vapaustaistelija, on toisen terroristi, mutta tässä osilla ei meikäläisten näkökulmasta voi olla epäselvyyttä).

Ei kommentteja: