tiistai 17. toukokuuta 2011

Rauhan Uskonto

"Rauhanomaista" muslimien ja buddhalaisten yhteiseloa Thaimaassa, voi olla hirvittävää katsottavaa, mutta vielä hirveämpää kestää jos sattuu omalle kohdalle:Videolla esiintyvät lapset ovat, tai olivat buddhalaisia - tai ainakin muslimien mielestä olivat.

Toistaiseksi Thaimaassa on tapettu 7 vuoden aikana 4000 ihmistä muslimien toimesta.

Uhreina poliiseja, buddhalaisia munkkeja, perheitä, lapsia, eli pääsääntöisesti ainoastaan siviilejä.

Thaimaassa he ovat vähemmistönä ja eivät sulata valtakulttuuria.

Muslimit ovat uhanneet murhata 20 opettajaa jotka opettavat buddhalaisuutta ja eivät kannata Islamia - deja vú?

Samalla he ovat laittaneet jakoon lappuja joissa on teksti tyyliin: "WANTED: kuolleena 20 opettajaa".

Tämän Aktiivisen Valloituksen Taktiikan tarkoituksena on terrorisoida buddhalaiset pois uskonnostaan.

Ruotsissa muslimit ovat jo edenneet hillitömässä röyhkeydessään mm. siihen että he ovat valittaneet siitä miten kirkonkellot ovat häirinneet heidän uskonnollisia menojaan.

Näiden hirviöiden/rikkauksien (riippuen näkökulmasta, sananvapauden ja tasa-arvon nimissä) suunta on ilmeinen ja suvaitsevaiston idioottimainen politiikka pitää huolen, että valtion viimeinenkin vastustuskyky lamautetaan ja siltä riisutaan aseet. Nämä kansalliset petturit vihaavat siinä määrin omaa maatansa, että he vaikka ovat valmiita itsekin tuhoutumaan ja jäämään alttiiksi taholle joka ei milloinkaan tule hyväksymään heidän idealismiaan vaan ainoastaan omansa.

On kuitenkin positiivista, että vaalitulos näytti miten kansa ei enää luota näihin kumpaankaan tahoon, ei hyysääjiin eikä heidän lempihirviöihinsä/-rikkauksiinsa - mutta silti tämä uutinen on selvä muistutus siitä miten edes enemmistönä oleminen ei pysäytä tuota röyhkeää vallan- ja verenhimoisuutta, joka ei kunnioita muuta kuin omia etujaan.

Tämän aika alkaa olla ohitse..


Toivottavasti myös tämän
PS. Ja vielä yksi juttu, ja ajankohtainen aihe.

Ensimmäisenä haluan antaa onnittelut leijonillemme, ensin jytky ja sitten tämä - kansallinen itsetunto ja terve käsitys itsestä on selvästi nousussa.

Mutta se herättää myöskin taantumuksellisen aineksen.

http://www.findance.com/uutiset/15240/mm-juhlinta-rasismikortti-vedetty-uskaltaako-joku-tunnustaa-olevansa-ruotsalainen

Mitä tällä pelleilyllä ajetaan takaa?

No, minäpä kerron sen, ja sanokaa minun tämä sanoneen:

Se on pisteiden keräilyä. Vihreät hakee tällä koko ajan jalansijaa. Samaa sarjaa oli se leijonasymbolin (ja Uusi Suomi- nimen) varastaminen - ne ns. omii näitä kansan juttuja omikseen.

Seuraava askel on sitten siinä että jos nyt jellonat sanoo ei rasismille, se meinaa sitä että "leijonatkin ovat persuja vastaan". Koska Perussuomalaiset ovat automaattisesti rasisteja...

Mutta eihän tuo vihreiden politiikka oikein koskaan ole perustunut muulle kuin vittuilulle.

Ei kommentteja: