maanantai 16. toukokuuta 2011

Heil Jihad! (Kaapissa On Vaarallinen...)

Aamulehden Puheenaiheen mukaan natsipuolue kielletään/ voidaan kieltää sillä perusteella, että Suomessa voi rajoittaa kokoontumisvapautta sellaisilta ryhmiltä, joiden tarkoitus on uhata toisten vapauksia.

Miten sitten on mahdollista sitten, että tänne saa rakentaa moskeijoita, vaikka kyseessä onkin selvästi ekspansiivinen ja arabinationalistinen uskonnollinen liike, joka näkee muiden vapaudet uhkanaan?


Nyt kun jo on käytetty jo kaksi natsikorttia populismiksi nimitellyn kansallisenmielisyyden johdosta, niin  Sofi "demonisoin Suomea aina tilaisuuden tullen ulkomaalaisiin medioihin" Oksasen ja BBC:kin toimesta, lieneekin nyt hieman syytä vilkaista tätä kysymystä taannoin tulleen uutisen pohjalta)


Ensimmäinen Kysymys: Onko natsipuolueen mahdollinen synty, tai mahdollisuus tämän kyseisen puolueen syntyyn kansallismielisyyden  seurausta?

Vastaus tähän kysymykseen voidaan toimittaa kahden lainauksen muodossa.

Toinen edustaa modernin pop-musiikin sanoitusperinnettä, ja löytyy Marilyn Mansonin kappaleesta Beautiful People, toinen taas löytyy uutismediasta.

Saatkin nyt arvata kumpi lainauksista on kummasta lähteestä peräisin.
"Natsipuolue olisi Suomessa mahdollinen kansainvälisten sopimusten mukaan.
Tästä saa kiittää Suomen 90-luvulta alkanutta kansainvälistymistä."
“Capitalism has made it this way,
Old-fashioned fascism will take it away”
(Käännös: “Kapitalismi teki sen tälläiseksi
Vanhanajan fasismi tulee ottamaan sen pois”)

Toinen kysymys: Tekisivätkö nämä uudet natsit heil five-tervehdyksen?

Vaikka edellinen kysymys nyt olikin pakollista vitsihuumorinaurua tämän vakavan aiheen sekaan, niin siinä on silti jutun kannalta olennaisuuden siemen.

Siitä tulee mieleen eräs kiintoisa analogia, josta kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa voisi kertoa:


Arvaa missä maassa Mein Kampfin menekki on suurta luokkaa?

Natsininjan Kosto?!

Tuntematta natsisympatioita, onkin tässä räikeänä seikkana se miten itse natsihallinto on kuollut ja kuopattu jo 40-luvun loppupuolella. Tällöin kaikkinaiset uusnatsikerhot ovat erinäisiä harrastelu- ja selkääntaputtelukerhoja joita samanmieliset pitävät. Hieman sama asia olisikin, jos vaikkapa stanilistit vielä haaveilisivat siitä että zombie-Stalin nousisi yhdessä punatähden kanssa ja tulisi hallitsemaan uutta, mutta edelleenkin suurta ja mahtavaa Neuvostoliittoa. Molemmat näistä totalitarisitisista nostalgikoista voivat ääritapauksissa olla vaarallisia ympäristölleen erinäisten kolttosten muodossa.

Se vain, että natsit todennäköisesti eivät näitä kolttosia tekisi muita kuin ulkosuomalaisia aineksia kohtaan, mikä sinällään ei ole suuri vaiva kotosuomalaiselle (ellei sitten muita vanhoja natsien "kuningasideoita" kuten vaikkapa vammaisten tappamista haluta elvyttää - vammaiset, köyhät ja kurjat kun ovat seuranamme aina ja apu heitä kohtaan on Täydellisen Järjestelmän kansallisen taistelun arvoinen asia).

Vaan mitäs me teemme sitten muslimien kanssa, jotka ovat hieman kuten Palestiinakin on kuin valtio keskellä Israelia? Ei Palestiinalaisten paikka ole millään perusteella Israelissa, ainakaan noin huonon vieraan tapaisella tyylillä kuin mitä nyt on - saati sitten että heillä olisi mitään oikeutta tai edes perustetta omaan valtioon! Nyt, joku "nokkelahko vasuri" voisi huomauttaa nyrpeästi, että minun olisi syytä muistaa että Suomikin on elellyt milloin minkäkin vallan alla, johon minä vastaan valtiomiehen tyydenydellä ja filosofin terävyydellä: Olet aivan oikeassa, Suomea on pitänyt tossun alla niin svea-mamma, kuin äiti-Venäjäkin, mutta Suomelle on laillisesti myönnetty itsenäisyys ja täten me olemme sen ansainneetkin, ja täten meidän on sitä pidettävä myöskin arvossa. Me emme ole mikään esi-palestiina, jonka nimikin tulee jo antisemitistiseltä roomalaiselta keisarismieheltä (nimi viittaa Filisteaan, juutalaisten viholliskansaan), me olemme laillinen kansallisvaltio. Jos emme olisi, en myöskään hyväksyisi enempää fennoterrorismia, kuin nyt en myöskään hyväksy arabiterrorismia juutalaisia kohtaan.

Nyt sitten meillä onkin ongelmana se, että meillä on jälleen tämä sakki keskuudessamme, eli Islam muslimeineen. Se käy jatkuvaa, mutta kahdessa muodossa esiintyvää sotaa - niin Passiivinen Valloitussota joka siis on havainnoitu tällä videolla, kun taas se Aktiivinen Valloitussota onkin suoraviivaisempaa ja muistuttaa enemmän perinteistä sotimista (joskin trendinä on terrorismi) - tässä viimeisin osoitus.

Tässä on eräs osoitus kuinka kansainvälinen kapitalisti osaltaan auttaa lännen kansakunnille vihamielisiä tahoja erinäisinä myönnytyksin - samalla sinä, tuet sitä toimintaa syömällä muslimin siunaamia elintarvikkeita!
Mutta älkää ottako asiasta vain minun sanaani, mitä tulee valloitussotiin ja valtapyrkimyksiin, vaan pyhänä pidetty, muuttumaton ja velvoittava allahin sana olkoon todistajani:
”Ja varustakaa (muslimit) heitä vastaan niin suuri sotavoima ja hyvin ravittuja ratsuja kuin vain voitte, säikyttääksenne siten sekä Jumalan vastustajat että omat vihollisenne.” Suura 8:60

”Taistelkaa heitä (ei-muslimeja) vastaan (tai: tappakaa heidät), Jumala rankaisee heitä teidän kädellänne ja saattaa heidät häpeään.” Suura 9:14

” Ette te (muslimit) surmanneet heitä, vaan Jumala heidät surmasi; etkä sinä (Muhammed) ampunut, kun joustasi käytit, vaan Jumala ampui.” Suura 8:17
Sitten myöskin muslimien kunnioitettujen opettajien puheet, hadithit on syytä ottaa lukuun:
Muhammedilta kysyttiin kerran, mikä on parasta, mitä muslimi voi tehdä Allahiin ja Hänen lähettilääseensä uskomisen jälkeen. Hän vastasi: ”Osallistua jihadiin Allahin vuoksi.” Al Bukhari osa 1:25.

Muhammedin kerrotaan sanoneen: ”Minun on käsketty taistelemaan kansaa vastaan, kunnes he sanovat, ettei ketään muuta tule palvoa kuin Allahia.” Al Bukhari osa 4:196.

Muhammed sanoi myös: ”Joka osallistuu (pyhiin taisteluihin) Allahin asian puolesta eikä mikään muu pakota häntä siihen paitsi hänen uskonsa Allahiin ja Hänen profeettaansa, hänet Allah palkitsee, antaa hänelle osan sotasaaliista (jos hän jää henkiin) tai ottaa hänet paratiisiin (jos hän kuolee).” Al Bukhari osa 1:35.


Ja ennen kun nyt sekularisoitunut kansalainen ajattelee, että hänpä on turvassa ns. neutraalilla alueella, sillä häntäpä ei uskonnot juuri liikuta, on hänen syytä muistaa että hänen asemansa tulee olemaan huomattavasti surkeampi kuin kristityn tai juutalaisen joka voi ehkä suojelusrahaa maksamalla pitää päänsä:

. "Mutta kun pyhät kuukaudet ovat kuluneet, niin vuodattakaa pakanain verta missä tahansa heitä tapaattekin. Ahdistakaa ja piirittäkää heitä ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he kääntyvät (oikeaan Jumalan uskoon), rukoilevat ja antavat almut, niin päästäkää heidät menemään. Jumala on totisesti anteeksiantava ja armollinen." Suura 9:5

  "Te, jotka uskotte, taistelkaa niitä uskottomia vastaan, jotka ovat lähellänne, jotta he kokisivat teidän voimanne, ja tietäkää, että Jumala on niiden kanssa, jotka hartautta harjoittavat." Suura 9:123.


..Ja tämä seuraava jaehan paljastaa, että siinä missä teisti, panenteisti, panteisti ja ateistikin ovat jokainen samassa veneessä, koska jokaisen uskonnäkemys on kannanotto Jumalan olemassaolosta, niin myös jokaista heitä vastaan asetettu sotatila. Kuten yksinkertaisempikin nyt näkee, kyseessä ei ole kiihottaminen kansanryhmää vastaan, vaan kansanryhmän taipumus kiihottua itse kansaa vastaan - seuraava jae pätee niin juutalaisen kansan sinivalkoisen heksagrammilipun alla, kuin myöskin kristillisen Suomen siniristilipun alla:
  "Taistelkaa niitä vastaan, jotka, vaikka ovat saaneet Kirjoituksen, eivät usko Jumalaan eivätkä viimeiseen päivään, eivät pyhitä sitä, minkä Jumala ja Hänen lähettiläänsä ovat selittäneet pyhäksi, eivätkä tunnusta totista uskontoa, taistelkaa, kunnes he auliisti maksavat veronsa ja tunnustavat alistuvansa." Suura 9:29.

Lopuksi kuitenkin voimme seuraavan suositun lastenohjelman äärellä pudistella päästämme nämä ilkeät kuvaukset vallitsevasta tilasta, joka tosin voi positiivisen vaalituloksen myötä ruveta liikkumaan suotuisaan suuntaan....Vai voimmeko?

1 kommentti:

man with desire kirjoitti...

http://www.kotipetripaavola.com/islammitalannentuleetietaa.html

Islamin todellinen luonne