perjantai 25. maaliskuuta 2011

Viikonvaihteen Uutiskatsaus (on täällä taas!)

Tämä on ollut todella kiireinen kuukaus tässä blogissa.

No, antaa olla, ja vilkaiskaamme nyt kaiken kukkuraksi vielä viime aikojen uutisia.

Eli kyllä, wanha kunnon Uutiskatsaus on täällä taas.

Uutiset eivät välttämättä ole hyviä, mutta se mikä tietoa lisää, se myöskin tuskaa lisää. 

Homojysäys.

Homovastainen kampanja herättää raivoa

On mielenkiintoista kuinka pro-SETA-porukat tämän asian lavastavat. Eikä oikeastaan ei tarvitse kuulua edes SETA:n kaltaiseen järjestöön kuuluakseen ryhmään josta nyt puhun.

He esittävät asian niin, että nuori olisi jotenkin halukas olemaan juuri heidän toivomansa kaltainen, eli seksuaalisesti poikkeava (ja, seksuaalisesti poikkeava, on seksuaalisesti poikkeava, eikä mikään poliittinen massakontrollin muoto voi muuttaa sitä).

Pahoja ovat he, jotka luovat taistelutahtoa nuoreen joka ei halua alistua modernin kulttuurin ikeeseen, tuohon antiikinaikaiseen “kreikkalaiseen paheeseen” (juuri niin, kuka nyt on wanhoillinen?;).

Tälläinen on jälleen yksi hyvä esimerkki siitä mitä on “suvaitsevaisuus” kuten se nykyisin käsitetään.

Ei äärisuvaitseva, kuin myös änkyräsuvaitsematonkaan (tyyliin pikkukylän suvaitsematon hirisijä-tyyppi) ole normaali olotila ihmiselle.

Normaalia on se, että suvaitsee asioita jotka ovat hyvästä tai neutraaleja, mutta ei niitä jotka ovat pahasta, elleivät jopa vain liian arveluttavia ollakseen oikopäätä suvaittuja.

Samoin on realistisempaa sanoa että homoseksuaalisuuden vietti on se, mikä ahdistaa nuorta, ei suinkaan se etteikö hän saisi olla homo, vaan “joutuisi olemaan hetero”. Muun väittäminen on SETA-propagandaa.

Homojutusta kun nyt tuli puhe, niin tässä on mielenkiintoinen, ellei jopa läpimurrron tehnyt uutinen:
Serotoniinin puute tekee hiiripojista biseksuaaleja
On huomattavaa, että serotoniinia, kuin myöskin testosteronin eritystä vähentää stressi. Kun taas naisilla, etenkin lapsuusaikana koettu stressi lisää testosteronia (tämä alkaa näkyä mm. kasvonpiirteissä vanhemmalla iällä, erityisesti leuan ja kasvojen muodossa).

Mitä muuta serotoniinin vajaus aiheuttaa, ja tilat joita hoidetaan esim. serotoniinin takaisinottajanestolääkityksellä, on bulimia, pakko-oireinen häiriö, masennus, paniikkihäiriöt yms.

Voidaankin sanoa, että SETA:n kaltaiset järjestöt ylläpitävät näiden identiteettiään etsivien ahdistusten syytä, joiden oireena vain esim. homoseksuaalinen käyttäytyminen on. Eivät he täten suoraan heitä auta, vaan omien itsekkäiden vaikuttimien pohjalta haluavat ylläpitää jotain, mitä ilman ihminen voisi paremmin (tai josta hän luopuisi kun voi paremmin)!

On äärimmäisen todennäköistä, että tämä löydös avaa meille perimmäisen syyn homoseksuaalisuuteen. Tiede todellakin on ystävä, kunhan se ei vain ole poliittisen korrektoinnin raiskaama!

Kapitalistit kevätkiimassa


http://jmpelkon.puheenvuoro.uusisuomi.fi/66278-vastikkeeton-tuki-pois

Mahla nousee keväällä koivuihin, jokin muu neste kapitalistien ja näiden lähes liikuttavalla tavalla rikkaiden ja etuoikeutettujen etuja ajavien päihin.

Jos joku haluaa äänestää ihmistä jonka käsitys elämästä on kapitalistisutopistinen: jokainen on oman onnensa seppä, maailma on täydellinen ja vaaleanpunainen. Tai ahneet olkoot etuoikeutetut, heikot tuhotut.

Niin Jaana "Muurahaiskuningatar" Pelkonen on sinun valintasi. Ehkä hän on juontamalla tienannut ja opiskellut tukia nauttien aineita joista hänellä ei tuskin tule koskaan olemaan konkreettista hyötyä (mistä muusta jatko-opiskelu on osoitus?), jolloin hän on oikea henkilö viemään avun pois työläiseltä, ja puolustamaan suorastaan liikuttavalla tavalla rikkaiden rikastumista myös jatkossakin.

Täydellisen Järjestelmän ohjelmassa on olla erottamatta työtöntä työläisestä, sillä ne ovat yksi ja sama yhteiskunnan luokka, toinen ainoastaan on reservissä – koska jonkun on pakko olla. Kapitalismissa kriisit ovat välttämätön osa, kuten nyt lamassa on huomattu. USA:ssa pankki ryöstää sinut, eikä suinkaan päinvastoin.

Sitäpaitsi, juuri nyt monikin on turhaan hukkaamassa aikaansa jonkun sellaisen opiskeluun mihin hänen on edes turha valmistua – vain siksi että “pitää tehdä jotain”. Tiedän myös nuoria jotka ovat myyjän tehtävissä koska ovat ylikoulutettuja!

Eikä suinkaan toimeentulotuki ole vastikeetonta. Työttömät ovat valtion virkamiehiä jotka täyttävät lappuja, hyppäävät kun käsketään (oli se sitten jokin “aktivointikurssi” tai orjatyö) – ilman tätä pelleilyä ja nöyryyttämistähän ei saa rahaa jolla ei minkään laskelman mukaan voi nyky-yhteiskunnassa edes elää.

Muutenkin Muurahaiskuningatar on puolueen riveissä joka tukee sitä että köyhiä kyykytetään, ja että pankit voivat ryöstää ihmisen, eikä ihminen pankkia. http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2011/03/23/pankit-ovat-rahastaneet-kriisimaista-satoja-miljardeja/20114006/12

Aihetta sivuten voidaankin nyt kiinnittää huomiota erääseen tekstiin jonka kirjoitin 26. toukokuuta 2010 kirjoitin tämän tekstin, ja lisäsin loppuun (epäröimättä): "5 pisteen vihje: Kääntäkää katseenne seuraavaksi Espanjaan, jossa on 19% työttömyysprosentti..." Lue koko teksti: Kreikka osa 1.5.

Ja sitten kääntäkää katseenne Portugalin, ja Espanjan suuntaan..niin saatte 3 pisteen vihjeen.

1 pisteen vihjeen tullessa, jälleen pankki ryöstää sinut.

Portugali: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011032313424024_ul.shtml

Epsanja: http://www.telkku.com/program/show/2011032320001 
http://www.taloussanomat.fi/rahoitus/2011/03/24/espanjalaislehti-espanjan-pankkien-luottoluokitus-putoaa-massiivisesti/20114134/12


Puhumattakaan siitä, että kun Jyrki Kataiselta kysyttiin mahdollisesta veroalesta mitä tulee pöyristyttäviin bensanhintoihin, hän sanoi että sellainen toisi rahaa rikkaiden arabisheikkien taskuihin - miten, sitä emme ehkä koskaan saa tietää tai ymmärtääkään. Big Ben taas veisteli, että olisi tyhmää olla huolissaan ydinvoimasta, ja siitä tosiasiasta että meillä ei ole hajuakaan mitä meinaamme tehdä ydinjätteelle - mutta voimme luottaa että joskus tuhannen vuoden päästä varmasti tiedämme mitä sille tehdä. Lohdullista? Ja täydellinen antiteesi sille mitä viisas intiaani joskus sanoi: Maa on meillä lainassa tulevilta sukupolvilta. Todellinen kansan/ työväen puolue!


Lisäksi Pelkosen blogin kommentaareissa osa kirjoittajista epäili, että kysymyksessä olisi palkka-armeijaa pohjustava kirjoitus. Mehän tiedämme että kapitalismin massakontrolliin kuuluu kansan ohjailu kiristämällä tätä rahan ja työnteon jännitteellä (oikeasti, kuten monista kapitalisteista näkee, systeemi on sellainen ettei varsinaista työtä tarvitse tehdä, mutta rahaa pitää olla niin selviää), niin tämä merkitsisi sitä että lihasta valmistetun sotakaluston mobilisointi ja rekrytointi olisi aiempaa helpompaa sillä heitä voitaisi näin kapitalistisesti kiristää sotilaiksi. Onhan se tietysti edelleenkin heidän oma valintansa, vähän kuten sekin on oma valinta että joku osoittaa sinua aseella ja kysyy annatko rahat vaiko hengen. Nyt kysytään suljetko itsesi yhteiskunnan ulkopuolelle, vai annatko pahimmassa tapauksessa hengen. Kapitalismissa on ylen vaikea välttää sitä ettei menettäisi sieluaan, jotta voittaisi maailman, jos vaihtoehtoina on joko kilpailla itsensä henkisen itsemurhan partaalle, tai syrjäytyä.

Entä Täydellisen Järjestelmän kanta palkka-armeijaan? Ehdoton ei. Henkilökohtaisesti joskus kannatin sitä, mutta näin pääidealistin virassa en voi pitää sitä hyvänä kun mietitään että minkälainen järjestelmä olisi täydellinen. Täydellinen Järjestelmä on kansallismielinen. Et voi vaikuttaa tai pelastaa koko maailmaa kerrallaan, valtion voit, voimme yhdessä. Kuten jo Macchiavelli kirjoitti, on palkka-armeija huonoin vaihtoehto kansalliselle turvallisuudelle, sillä tämän armeijan päämotiivaattorina on raha. Kansalliselle armeijalle koti, uskonto ja isänmaa. Mutta Kokoomuksellehan on myös tärkeintä raha, ja moniarvoisuus, eikä koti, uskonto ja isänmaa (tai riippuu paljonx niistä saa?)

Mielenkiintoinen kontrasti onkin seuraavassa:

Björn Wahlroos: "Kapitalisteja tarvitaan"

- Ensin opiskelijat pyrkivät kolme-neljä vuotta yliopistoihin opiskelemaan. Opinnt kestävät seuraavat neljä vuotta, ja tähän kaikkeen tuhraantuu noin kymmenen vuotta, Nalle kritisoi suomalaista yliopistojärjestelmää.
Yleisön antaessa aplodeja, Nalle torjui ne.
- Älkää taputtako, tämä on kammottava asia.

Olisi mielenkiintoista nähdä miten nämä kaksi kapitalistia sopivat tästä ristiriidasta?

- Itse asiassa olen joissain määrin Björnin kanssa samaa mieltä tässä asiassa, vaikka muutoin mieleni tekee kutsua häntä tuon artikkelin perusteella nimellä “fucktard”. Ehkä Jaana Pelkonen siinä tapauksessa saisi jakaa tuon tittelin.

Muistelin miten jo ylä-asteella kieltäydyin tekemästä uusiksi ainetta, vain siksi että se oli sisällöltään vääränlainen - olin äidinkielen tunnilla tehnyt vastaavaa kauhuainetta, myös omalla ajallani, 3 sivua pidemmän kuin olisi ollut tarpeen ja sain siitä noin 10 – nyt englannin kielisen version kohdalla opettaja ylitti valtuutensa ja antoi makuasioiden vaikuttaa tuomioon, minä en alistunut vaan otin suosiolla nelosen. Sitten toinen tapaus oli kun kyselin opettajalta, että miksi meidän pitää päntätä tälläistä täysin hyödytöntä informaatiota (koulujärjestelmä perustuu informaatiobulimiaan) millä suurin osa ei käytännössä tee mitään. Opettaja sanoi, että siksi jotta pääsisi mahdollisimman korkealle elämässä. Minä sanoin että miksi, eihän kaikista voi tulla johtajia. Opettaja vastasi että onhan se nyt parempi, ettei tarvitse päätyä ojia kaivamaan, johon päätin keskustelumme sanoen: No kukas sitten ojat kaivaa, ja siivoa jos nämä eivät ole tärkeitä aloja? Pohtiessamme näitä aiheita puhahdin että koko yhteiskunta tuntuu olevan täynnä kuolaavia, jalkaraudoissa koheltavia hulluja joiden ymmärrys elämästä on täydellisesti kuutamolla. Peruskouluko opettavainen, kun minua dissattiin itsenäisestä ajattelusta ja siitä etten ollut osaltani pahentamassa ongelmaa joka on kuin jalkojen alta pois liukuva tuoli, samalla kun kaulaa kiristää armoton silmukka?

Vallitsevan järjestelmän vuoksi ihmisiä juoksutetaan käyttämässä aikaansa informaatiobulimian ylläpitämisessä, joko statuksen himon tai sitten vain toimeentuloon viittaavan pakotteen nimissä. Mikään tae sellainen ei ole viisaudesta, ei älykyydestä tai muustakaan (tietenkään, ei oppineisuus meinaa automaattisesti vastakohtaistakaan) – vaan kuten Erno Paasilinna sanoi: 'Vain itseoppineet ovat oppineita, muut opetettuja.' Kapitalistisessa järjestelmässä ei näet vielä riitä, että työ itsessään on vieraannuttava tekijä, vaan myös itsensä sivistämisestä on tullut sellainen.

Kertaus:
Karl Marx havaitsi vieraantumisesta neljä päätyyppiä. Ne ovat:
(1) vieraantuminen työnteon tuloksesta, koska hän ei omista sitä mitä hän tuottaa, ja se jää lopulta hänelle vieraaksi (”Työ tuottaa palatseja, mutta työläiselle se tuottaa luolia”).
(2) Marx huomasi myös, että työnteko ei itsessään ole mielekästä työntekijälle, vaan se on väline työnulkopuoliseen elämään. Siispä työntekijä tuntee itsensä ulkopuoliseksi omasta elämästään työssä, mutta elää elämäänsä työn ulkopuolella. Vakavampia vieraantumisen tyyppejä ovat
(3) vieraantuminen ihmisyydestä ja
(4) toisista ihmisistä. Jälkimmäinen johtuu paitsi siitä, että palkkatyöläinen ei omista työn tulosta, myös siitä, että hän joutuu kilpailemaan muiden työntekijöiden kanssa.


Tervetuloa oikeusvaltioon.

TS: Avovaimoaan hiipparilta suojellut saa syytteen

Muista siis antaa ahdistella muijaasi, tai saa syyte. Raiskaustapauksissa on sanottava soo, soo, mutta ei liian ilkeään äänensävyyn, muutoin voi tulla loukanneeksi raiskaajan tunteita.

Juuri jokin aika sitten Heikki Lampela oli sanonutkin osuvasti.


Heikki Lampela totesi muiden muassa että ihminen voi saada jo syntymässään tietynlaisen luonteen, jonka puitteissa hän käyttäytyy ja menettelee tietyissä tilanteissa tietyllä tavalla eikä suhtaudu oikealla tavalla toisten kärsimykseen. Hän myös totesi, että ei lähtisi päämiestensä kanssaan iltaoluelle, koska asiakkaaseen on syytä pitää tietty ammatillinen etäisyys. Hän otti kantaa myös rikoksentekijän ihmisoikeuksiin Suomessa.
- On ne siinä mielessä niin hyvät, että kyllä nyt voidaan sanoa että Suomi on rikoksentekijöiden paratiisi. Tässä moni joka on tehnyt rikoksen, niin päähuomio kiinnittyy pois siitä mitä ne on tehneet, vaikka leikanneet joltain pään irti. Vaan aletaan katsoa hänen oikeuksiaan että onko niitä joltain osin loukattu. Se tekee tästä ihmisestä entistä enemmän kasvattaa häntä kieroon. Siitä tulee röyhkeaä ja ylimielinen eikä se halua ottaa enää vastuuta mistään, Heikki Lampela kertoi Maria!-ohjelman haastattelussa.
Ja nyt kun puhuttiin kiellosta puolustaa heikompia niin..

Moderni uhriseremonia Molokille

Samoin liberaali politiikka abortin suhteen näyttää toimineen todella hyvin.

Lapsensa tappamisesta on tullut suosittu ehkäisykeino.

Jos nyt feministien valitus nykyaikana on elintasopurnausta ja vallanhinkua, niin
voidaan sanoa että abortti istuu hyvin tuohon "oikeuteen omaan kehoonsa", tai oikeuteen
omaan mukavuuteensa ja toisen kehoon.Naiset, joilla pitäisi olla äidinvaistot, on saatu suggeroitua pisteeseen jossa heidän hinkunsa olla kaikessa miestä parempi, saa heidät jopa tappamaan silmää räpäyttämättä oman lapsensa?! Ne feministit jotka ovat tämän säälimättömän aivopesun takana, on jotain josta on hyvin vaikea olla käyttämättä sanoja "ruumiillistunut pahuus".

Jos raiskaaja ottaa naisen kehon käyttöön luvatta, tekee nainen myös toisen keholle
väkivaltaa abortissa. Kyse ei ole enää oikeudesta omaan kehoonsa, vaan rajan ylittämisestä
tasolle jossa kyse on toisen kehosta.

Jos nyt joku idiootti vielä tulee kertomaan, että sikiö on vain solumöykky, niin voitaisi
sanoa että jo tuo lähtö kohta puhuttaessa ihmisestä on johtanut suuren mittaluokan
tragedioihin. Kuten Victor Frankl asian ilmaisi, itse tuon kehityksen nähneenä ja
ihmisen mieleen perehtyneenä psykiatrina (hän selvisi keskitysleireistä, jotka veivät hänen
perheensä).

"Käsitykseni mukaan kaasukammiotkin aikoinaan olivat vain tällaisen homunkulistisen ihmiskuvan seuraus. Voitte olla aivan varmoja siitä, että Auschwitz, Treblinka, ja Maidanek eivät alunperin syntyneet Berliinin ministeriöissä, vaan niitä oli jo pitkään valmisteltu nihilististen tiedemiesten ja filosofien kirjoituspöydillä ja luentosaleissa. Enkä väsyn milloinkaan toistamaan - en edes satunnaisilla luentomatkoillani, en vieraissa maissa enkä valtamerten takanakaan - että nihilistisiä tiedemiehiä ja filosofeja on aina siellä, missä esimerkiksi joku kirjailija tai Nobelin palkinnon saaja ei näe ihmisssä todellisuudessa mitään muuta kuin "vähäpätöisen määrän epäpuhtaita aineita, hiiltä ja vettä".
- Victor Frankl

Ja muutenkin mitä solumöykkyyn (toisinto teemasta "vähäpätöinen määrä epäpuhtaita aineita") tulee, niin abortissa sikiö poistetaan yleensä niin, että ensin sen jalat irrotetaan, sitten keho palastellaan ja lopuksi vielä kaavitaan pää (12-viikkoinen syntymätön lapsi rypistää jo otsaansa, kääntää päätään, avaa ja sulkee huulensa, nielee sikiövettä ja hymyilee, tuntee kosketuksen, tarttuu esineeseen ja koukistaa polvensa kosketuksesta - todellakin, se kokee äärimmäisen julman ja tuskallisen kuoleman). Solumöykyksi se siis on varsin inhimillinen, etenkin jos sikiö on saatu kokonaisena. Suomessakin on ollut tapauksia joissa abortoidulta sikiöltä on väännetty niskat nurin, kun se oli vielä roskiksessa alkanut sätkimään.

Nyt arvojen ollessa mitkä ovat, on vauva itsekkäiden ja "arvonsatuntevien" statuksen kipeiden naisten esineellistämä mahdollinen status-symboli, joka pidetään jos sattuu sopimaan suunnitelmiin.

- On alkanut tulla asiakkaita, joiden asiat ovat liiankin hyvin lapsensaannin kannalta. He ajattelevat, että eivät halua, eivät jaksa, vauva pilaa elämän. Jotkut sanovat, että heillä on upea talo, mutta sinne ei sovi lapsi, tai että lemmikkikoiran agilityharrastus vie niin paljon aikaa, että vauva ei sovi yhtälöön, hän kertoo Turun Sanomille.


Suurin osa tehdyistä aborteista on turhia, Kivijärvi huomauttaa. Ehkäisyä ei ole käytetty tai kondominkäyttöä ei ole hallittu. Turussa yksi suuri raskauden keskeyttäjien ryhmä ovat vuoden sisällä synnyttäneet, jotka aloittavat yhdynnät ennen kuin ehkäisy on kunnossa.

Nämä asiat mahdollistavat tahot eivät kaikessa ulkokultaisessa suvaitsevaisuudessaan ole muita kuin valkeiksi kalkittuja hautoja. Eivät he kannata tasa-arvoa, pehmeitä arvoja tai yhteisymmärrystä. Vaan hedostistisia, itsekkäitä ja tarvittaessa verisen kovia arvoja. Taistelu näitä vastaan ei saa loppua ennen kun viimeinenkin on poissa asemasta jossa tuottaa vaaraa kansalle!

Nyt, näistä uutisista huolimatta hyvät viikonloput.

Tämän kertaisen uutislähetyksen päättää lempi naisartistini uudelta ja mielettömän hyvältä levyltä seuraava kappale:

Ei kommentteja: