perjantai 4. maaliskuuta 2011

Tuetuttaa (taas)

"Kaikille 750€/kk - hyvästi sossun luukku"

Tämä malli on kuollut jo syntyessään.

10€ minimipalkka on hyvä.

Ja tämä kyseinen kansalaispalkan muoto toimisi tietyin ehdoin - eli jos vaikkapa ihmiset ovat joko orjatöissä (työelämänvalmennuksessa tai jonkun muun "kannustimen" uhreina) tai pätkätöissä, tällöin reikäiset tulot saisivat tukevan pohjan.

Mutta tämä vasemmistolle ominaiseen tapaan pitäisi maksaa jo myös kansan ulkopuolisille
tahoille, mikä taas ei ole kansalaispalkan idea (mikä myöskin tekee asiasta hintavamman).

Eli Täydellisen Järjestelmän kansalaispalkka, tai kansalaistuki, toimisi joko negatiivisen tuloveron kautta jolloin saat tukea määrätyn määrän ja sitä myötä kun teet rahaa alkaa tuki vähetä ja verojen osuus kasvaa - kun olet turvallisen rajan toisella puolen.

Negatiivinen Tulovero


Toinen vaihtoehto on kansalaistuki, joka on kansalaispalkka jossa on harkinnanvaraisia ja tilannekohtaisia tukia lisänä - riippuen yksilöstä ja tämän elämäntilanteesta (tämä tarkoittaisi siis sitä, että edelleenkin sossu- ja muiden luukkujen merkitys vähenisi sillä ne toimisivat kansalaispalkan ohessa). Vasemmiston kansalaispalkalla ei pystyisi esim. elämään Helsingissä, tai jos pystyisi niin rahat menisivät vuokraan.On tietysti myöskin muita kirpaisevia kuluja, miten olisi sähkölasku? Se on yksi mikä vei repiä uuden persereiän raavamallekin miehelle, miksei jopa naiselle - mutta herrasmiehenä en tohdi moista vertausta käyttää näin daamien korville.

Samoin eräs kansalaispalkan tunnuksen on oltava se, että se kohdistuu omille kansalaisille.

Mamujen kohdalla olisi käytettävä heidän omaa tukijärjestelmäänsä, joka puolestaan olisi yhtä "kannustava" kuin mitä se on oman maan kansalaisille. Samoin espanjanmallin mukainen aikaraja voisi tulla myös kysymykseen. Maassa olon ja kansalaisuuden pitää olla turvapaikan suhteen auttamista, mutta maahanmuuton suhteen ansaittua. Se, että autetaan, ei tarkoita vielä sitä että annetaan kansalaisuus, vaan tilannekohtainen apu. Juuri nyt mitään täläistä ei ole, ja samalla kun suomalaiset köyhät parit voivat joutua asumaan erillään tukipolitiikan vuoksi, saa mamujen jättimäiset perheet jotka osaltaan edesauttavan islamin ekspansiota maahamme koko pohjoismaiden suurimmat mahdolliset tuet -yli 2000€!
Asian on oltava päinvastoin. Pakolaistukijärjestelmä ei saa milloinkaan ylittää kansalaisten
vastaavaa. Tämä on indeksi minkä mukaan asia on päätettävä.

Samoin kansalaisen taistelua kasvotonta, monesti ylikansallista kapitalismia vastaan
on tuettava kansalaispalkalla, aikana jolloin esim. pätkätyöjärjestelmästä on tullut
keino kiertää vaivoin aikaansaatuja työvoimalakeja. Siinä missä vakavasti jälkeenjääneet tuet ovat osaltaan keino pitää kansa helposti käyttöönotettavana, puutteenalaisena ja pelossa elävänä kapitalistin reservinä. Lahjuksista kärähtäneet politiikkomme eivät ole tässäkään edustaneet kansaa, vaan pikemminkin kasvotonta kapitalismia!

Kun kaikki "tuki" on valunut alas, on aika Suomessakin siirtyä siihen, ettei ihmiset enää ryöstele pankkeja, vaan pankit ihmisiä?
Silti Täydellisen Järjestelmän ideana on yhdistää niin työläiset kuin työttömät, mutta myös
skin yrittäjät - nimenomaan kansalliset pienyrittäjät joita on kaikista yrittäjistä yli 50 %
Tälläinen tukijärjestelmä olisi omiaan auttamaan myöskin heitä, sillä heillä on monesti vielä
huonommat oltavat kuin työläisellä joka on luotettavassa työsuhteessa.

Puhumattakaan miten tälläinen tukijärjestely auttaisi tämän Uuden Kansalaisluokan keskinäistä rintamaa markkinatalouden maailmassa, ja pääoman kansallista levittymistä sitä tosiasiaa vastaan että kommunismissa pääoma keskittyy valtiolle, eli käytännössä sen eliittiluokalle, kun taas kapitalismissa kapitalisteille, eli yksityisille. Mutta miten kävisi jos työtön voisi saada muunkin kuin rangaistuksen siitä että on työtön joka yrittää tehdä sitä työtä mikä hänelle on tarjolla, tai jos hän vaikkapa päättää "joutessaan" ottaa sarvista omaa unelmaansa ja myydä omaa osaamistaan, ilman että siitä seuraa taannehtiva, ellei jopa välitön rangaistus?

"Köyhän miltei jokainen halu on rangaistava hyökkäys." - Celiné

Voidaankin sanoa, että jos Vihreät ovat "sosialisteja" jotka ovat hyvä merkki siitä että kaikilla on hintansa (heillä hallituspaikka), jotka ovat vieraantuneet köyhistä niin että he ovat nyt parempiosaisten maailman ja ympäristön parantamiseen tarkoitettu harrastelijakerho, niin he jotka taistelevat selviytymisestä rahan määräämässä maailmassa eivät ole lainkaan niitä joilla olisi varaa äänestää kyseistä puoluetta jonka mielestä maailma pelastuu kun Suomeen saadaan kaikki maailman ihmiset, mielellään "ne päivettyneen eksoottiset ja villit" ja että kun itämerta suojellaan (hieman sama homma on näissä Piraattipuolueenkin viiripäissä, joista tulee lähinnä mieleen Pasilan kolmannen jakson mainosfirman tyypit - heidän mielestään maamme pelastetaan kun netistä saa ladata ilmaiseksi Lady Gagaa, ja ehkä vetäistä parit blossit ruohosta siinä samalla - relax mon! * jamaica-aksentilla*) Kun taas sosialismin sanansaattajat, nämä vasurimme ovat periaatteessa oikealla asialla, mutta silti selvästi vieraantuneet köyhistä joita heidän pitäisi edustaa. Siksi he eivät osaa luoda toimivaa vaihtoehtoa, vaan ainoastaan oikealta kuulostavan.

Ei kommentteja: